2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım dr um iki hafta önce kız olabilir çok ümitlenme ama demişti... ilk kız haberi bizim zaten. topiğin ilk prensesiyiz yani tespit doğru olabilir yani...

vay vay vay eşin en güzelini söylemiş sana... ah ne tatlı dilliler hamilelikte tek lazım olan şey de bu zaten... maşallah barekallah. iyi dinlenmeye de vaktin olacakmış...

Evvet kızlar beklenen insan geldiii Teyyyy teyyy hepberaber halaya giriyoruzzzz

KIZIM OLUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Evet kızlarr Topiğin süpriz cinsiyetiii Sabah doktor amcamıza gittik..Herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve kız dedii..Bundan sonra ayda bir görüşücekmişiz doktorla...

Solda bacaklarımız ve kukumuzz Sağdada koca göbişimiz ve elaa

maşşallah kızlar ya belli olmuş dr kendi mi söledi siz mi sordunuz bende bu gidişimde sorayım pzr günü resmen hisstettim bebişimi sanki balık yüzer ya onun gibi oldu karnmda

Gözün aydın canım.Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin.

ayyy hayırlı olsun gelsin kızıma arkadaşlar eveettt işte böyle... canım prenses topikteki teyzelere resmen "alın size kuku" demiş o nasıl bir pozdur öyle... maşallah canım yaa rabbim her daim yüzünüzü güldürsün inş...

ayyy prenseslerimiz çoğalıyor hadi bakalım ayyy ne güzel öğreniyonuz yaaa darısı benim başımaaaaa inşallahhhhhhhhh

maşallah ela ya
benim tahmin tuttu gözünaydın canım

elamızzzzzzzzzzzzzzz geliooo teyyy teyyyy
Yerimm ben onuuu gelinimmm benimmmm :

maşşallah kızlar ya belli olmuş dr kendi mi söledi siz mi sordunuz bende bu gidişimde sorayım pzr günü resmen hisstettim bebişimi sanki balık yüzer ya onun gibi oldu karnmda

canım verdikleri ultraon çıktısında da yazıyor muhtemel doğum tarihi. dr da oradan söylüyor zaten. makine büyüklüğüne göre ortalama hesap yapıyor sanırım...

canım allah analı babalı büyütüsn ya darısı başıma bende artık heyecadan gidicem gelmiyo şu 26 sı ya off tebrikler güselim

hahahhahah süpersin kuzuuuu ben sana en basta demiştim hadi hayırlısı olsunnnnn

oy oyyy o nasıl pozdur öyle ya rabbim... kız resmen açmış göstermiş bu kuzuu :)))
ee bu kadar merakla bekleyeni olunca anca bu poz beklenirdi senin kızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…