hahahhahah süpersin kuzuuuu ben sana en basta demiştim hadi hayırlısı olsunnnnn
bi dk ben yeni geldim kimin kızı oluyo pelish'in mi?
Gözün aydın canım.Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin.
ayyy hayırlı olsun gelsin kızıma arkadaşlar eveettt işte böyle... canım prenses topikteki teyzelere resmen "alın size kuku" demiş o nasıl bir pozdur öyle... maşallah canım yaa rabbim her daim yüzünüzü güldürsün inş...
anaaammm maşşallaahhh koskocam olmuss
hayırlı olsun kuşum kızın
Evvet kızlar beklenen insan geldiiiTeyyyy teyyy hepberaber halaya giriyoruzzzz
KIZIM OLUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEvet kızlarr Topiğin süpriz cinsiyetiii Sabah doktor amcamıza gittik..Herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve kız dedii..Bundan sonra ayda bir görüşücekmişiz doktorla...
Solda bacaklarımız ve kukumuzzSağdada koca göbişimiz ve elaa Eki Görüntüle 305752
oy oyyy o nasıl pozdur öyle ya rabbim... kız resmen açmış göstermiş bu kuzuu :)))
ee bu kadar merakla bekleyeni olunca anca bu poz beklenirdi senin kızdan
slm kızlar herkese merhaba bende hamileyim ocak ayının ılk haftası dogumum
oglum olucak
aynen aynen bekleyeii çok göstermezsedeee anası doktoraaa dalıcaktıı açmışş bizim kız göstermişş maşallahhh onaaaaaaaaaa
canım allah analı babalı büyütüsn ya darısı başıma bende artık heyecadan gidicem gelmiyo şu 26 sı ya off tebrikler güselim
elamızzzzzzzzzzzzzzz geliooo teyyy teyyyy
Yerimm ben onuuu gelinimmm benimmmm :
maşallah ela ya
benim tahmin tuttugözünaydın canım
oy oyyy o nasıl pozdur öyle ya rabbim... kız resmen açmış göstermiş bu kuzuu :)))
canım gözün aydın inş :)) ben de bööööle net resim istioooooooommmmmm... bi de kuzum kaç cm olmuş, ağırlığını falan bizim dr genelde sölemiyo. sen öğrendin mi acepp??Evvet kızlar beklenen insan geldiiiTeyyyy teyyy hepberaber halaya giriyoruzzzz
KIZIM OLUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEvet kızlarr Topiğin süpriz cinsiyetiii Sabah doktor amcamıza gittik..Herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve kız dedii..Bundan sonra ayda bir görüşücekmişiz doktorla...
Solda bacaklarımız ve kukumuzzSağdada koca göbişimiz ve elaa Eki Görüntüle 305752
hg canım allah analaı babalı büyütsün sen çoğu gitmiş azı kalmış allah bi heveste kurtarsın seni de bebişini de canım[/QUOT
hosbulduk canım tesekur ederım evet az kaldı hayırlısı ınsalah
canım mira kim bende kızım olursa ismini mira koymaka istiyorumda öğreneyim iyice ondan anlamlarını. hiç rastlamadım ben burda o arkadaşa.pelissh mira senin için ne demişti tuttu mu tahmini gelince ona da söle
peliishhh senin de gözün aydın, sağ salim kızına kavuşursun inşallahhh :)
ee aldığın cicileri de göster hadi :)
perşembe günü de ben öğrenicem, allahım geçmiyor günlerrr yaa geçmiyorr :44:
GÖZÜN AYDIN CANIM
aynen aynen bekleyeii çok göstermezsedeee anası doktoraaa dalıcaktıı açmışş bizim kız göstermişş maşallahhh onaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?