2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

erkek patlaması olucak derken kızlar atağa geçti
aynen canımm aynen kızlarrr geçicekkk bu gidişleee :)))
ye tabiiiiiii dünürcük yaaa

anasının kızı yaaaaaa alın size kuku dedi resmen

anasının kızı harbidenn yaniiii
yerimm benn onuu zatenn nasıl güzel çıkıo ultrasonda bileeee :)))
dünürümm bnmmmm

pelin canımmmmm hayırlı olsunnnn.....Ela'm annesine babasına vatanına hayırlı bir evlat olur inşallah.Sağlıkla gelsin....

pelish tebrik ederim cnm artık sende alışverişe başlayabilirsin pembişleri alabilirsin.sağa sağlim kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.darısı da bizim başımıza :)

canım bu hafta için kar olmazsa karsa giderim diyodun galiba hava nasıl?
19unda gidicem canım eşim o zman müsait oluyo...

oyy maşallah Allah sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasip etsin

kızlar boyunu kendiniz hesaplarsınız elinizdeki drun yazdıgı yada ultrason kagıdında yazan FL değerini 7 ile çarparsanız size boyunu verir dr a sormanıza gerek yok

Pelinimmmm gözün aydın kuzummm yerim ben o kukulu prensesiii....ne ggüzelll yaaaa...kızmıdır die diee die kızı çıkartcannn....:))))

maşallah canım göbişine
ordaki bebiş de çok tatlı.. eminim içindeki daha daha tatlıdır

ayy canım çooooooooook sağol.Eminim ki hepimizin bebeişleri dünyalar tatlısı olucaakk Ben baya bi yataktan çıkamadığım için annem almış getirmiş sağolsun tshörtü çok şirin ama demi

adaş senin göbüş mü oyy çok şeker cinsiyeti belli miydi allah nazardan korusun aallah analı babalı büyütsün canım benim içimden kız geçtide bilmiom
çoooook sağol canım benım cinsiyet belli değil doktor bakmadı bile hiç bakalım inşallah 21 inde öğrenebiliriz inşallahhh

senin göbişte çok çıkmamış canım bence seninki de kız vede benimkide kız ama tabi doğruyu doktor söyleyecek bize
tarihlerimizde senle çok yakın benim dr gitmeme 2 hafta var

benimde 9 gün kaldı canım sabırsızlıkla gün sayıyorum ama benim doktor sölemeyebilir yaa bunlar geç sölüyolar hep

Allah analı babalı büyütsün.kızlar artışa geçtii:)):) Bu arada sen miraya tahmin yaptırmışsındır ne demişti sana

bizde 26 da gidicez inş dr olursa ya sabrediom ama dayanamıom ya daha önceden ii dayanabiliomuş eskiler

hahahahaha yazıklarr olsun verdiğim emeklere deseydinnnn

Neler dicektimde dedim hocam görünmüyomuu bide sormasam demiycektii yaa..Ddedim hocam görünmüyomu ne görünmüyomu kızım diyo dicektim ki ordaaaaaaaa ahhh

Pelinimmmm gözün aydın kuzummm yerim ben o kukulu prensesiii....ne ggüzelll yaaaa...kızmıdır die diee die kızı çıkartcannn....:))))

Sorma hayatım yaaa

canım mira bildiğim kadarıyla kuruklu bi yıldızın adı diye biliyorum çünkü benim arkadaşımın adı mira kuran dada geçiyo hatta

evt canım geceleriyunuslara yol gösteeren kuyruklu yıldızın adıymış. aynı zamanda başka dillerde prenses,dünya, bakmak, mucize gibi anlamlarıda varmış. ama türkçe değil ve sanki yabancı ismi gibi diolar bide yurtdışında yaşıyozya millet ne o ecnebi ismi gibi demesin die karasız kaldık annem bile beğenmedi ama eşimle ben çok beğendik ondan kararsızız bakalım. aama erkek olursa hiçç isim bulAMADIK HENÜZ

olsun canım sağlıklı olsun da sıra isme gelsin yeter ki ya allah hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ben pzr hissetti sanki balık yüzer gibiydi içimde tuhaf odum birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…