canım gözün aydın inş :)) ben de bööööle net resim istioooooooommmmmm... bi de kuzum kaç cm olmuş, ağırlığını falan bizim dr genelde sölemiyo. sen öğrendin mi acepp??
aynen canımm aynen kızlarrr geçicekkk bu gidişleee :)))erkek patlaması olucak derken kızlar atağa geçti
ye tabiiiiiii dünürcük yaaa
anasının kızı yaaaaaaalın size kuku dedi resmen
eğer benim ki kızsa ve benim (67 kiloyum 1.68 boy) kilodan dolayı karnım farklı değilse senin ki küçük adam karnı canım...ne bilmiş bir edayla söyledim ama pehhh
Evvet kızlar beklenen insan geldiiiTeyyyy teyyy hepberaber halaya giriyoruzzzz
KIZIM OLUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEvet kızlarr Topiğin süpriz cinsiyetiii Sabah doktor amcamıza gittik..Herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve kız dedii..Bundan sonra ayda bir görüşücekmişiz doktorla...
Solda bacaklarımız ve kukumuzzSağdada koca göbişimiz ve elaa Eki Görüntüle 305752
canım mira kim bende kızım olursa ismini mira koymaka istiyorumda öğreneyim iyice ondan anlamlarını. Hiç rastlamadım ben burda o arkadaşa.
19unda gidicem canım eşim o zman müsait oluyo...canım bu hafta için kar olmazsa karsa giderim diyodun galiba hava nasıl?
KIZIM OLUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEvet kızlarr Topiğin süpriz cinsiyetiii Sabah doktor amcamıza gittik..Herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve kız dedii..Bundan sonra ayda bir görüşücekmişiz doktorla...
Solda bacaklarımız ve kukumuzzSağdada koca göbişimiz ve elaa Eki Görüntüle 305752
Bu sefer soramadım cnm yaa keyecandan kaynadı arada
doktor deme bugn bana yaa dicektim yazıklar olsun gördüğüm rüyaya
kızlar boyunu kendiniz hesaplarsınız elinizdeki drun yazdıgı yada ultrason kagıdında yazan FL değerini 7 ile çarparsanız size boyunu verir dr a sormanıza gerek yok
tatlım nasılsınnn bende giremiyorumm çoğu zmn forumaaa...
maşallah canım göbişine
ordaki bebiş de çok tatlı.. eminim içindeki daha daha tatlıdır
çoooook sağol canım benım cinsiyet belli değil doktor bakmadı bile hiç bakalım inşallah 21 inde öğrenebiliriz inşallahhhadaş senin göbüş mü oyy çok şeker cinsiyeti belli miydi allah nazardan korusun aallah analı babalı büyütsün canım benim içimden kız geçtide bilmiom
senin göbişte çok çıkmamış canım bence seninki de kız vede benimkide kız ama tabi doğruyu doktor söyleyecek bize
tarihlerimizde senle çok yakın benim dr gitmeme 2 hafta var
ayy canım çooooooooook sağol.Eminim ki hepimizin bebeişleri dünyalar tatlısı olucaakkBen baya bi yataktan çıkamadığım için annem almış getirmiş sağolsun tshörtü çok şirin ama demi
çoooook sağol canım benım cinsiyet belli değil doktor bakmadı bile hiç bakalım inşallah 21 inde öğrenebiliriz inşallahhh
benimde 9 gün kaldı canım sabırsızlıkla gün sayıyorumama benim doktor sölemeyebilir yaa bunlar geç sölüyolar hep
hahahahahayazıklarr olsun verdiğim emeklere deseydinnnn
Pelinimmmm gözün aydın kuzummm yerim ben o kukulu prensesiii....ne ggüzelll yaaaa...kızmıdır die diee die kızı çıkartcannn....:))))
canım mira bildiğim kadarıyla kuruklu bi yıldızın adı diye biliyorum çünkü benim arkadaşımın adı mira kuran dada geçiyo hatta
evt canım geceleriyunuslara yol gösteeren kuyruklu yıldızın adıymış. aynı zamanda başka dillerde prenses,dünya, bakmak, mucize gibi anlamlarıda varmış. ama türkçe değil ve sanki yabancı ismi gibi diolar bide yurtdışında yaşıyozya millet ne o ecnebi ismi gibi demesin die karasız kaldık annem bile beğenmedi ama eşimle ben çok beğendik ondan kararsızız bakalım. aama erkek olursa hiçç isim bulAMADIK HENÜZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?