Allah analı babalı büyütsün.kızlar artışa geçtii:)):) Bu arada sen miraya tahmin yaptırmışsındır ne demişti sana
Kız demişti cnm tutturdu valla
kızlar bebişime aldığım CİCİŞLER BURDAAAA http://www.kadinlarkulubu.com/hazira...l#post22118348 (2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı) MERAK EDENLERR
kızlar bebişime aldığım CİCİŞLER BURDAAAA http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...i-bebislere-neler-alindi-10.html#post22118348
Evvet kızlar beklenen insan geldiiiTeyyyy teyyy hepberaber halaya giriyoruzzzz
KIZIM OLUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEvet kızlarr Topiğin süpriz cinsiyetiii Sabah doktor amcamıza gittik..Herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve kız dedii..Bundan sonra ayda bir görüşücekmişiz doktorla...
Solda bacaklarımız ve kukumuzzSağdada koca göbişimiz ve elaa Eki Görüntüle 305752
iyi denk gelmiş o zaman canım...
maşallah barekkallah canım benim. hep güzel haberler alırsın inş ömür boyu bebeğinle ilgili...
canım ya bunların hepsi çoook şirin sağlıkla sıhhatle giysin inş.
evet canım ... yazlık sezonu kaçırdık ama zaten çok küçük olacaklar çok teferrut gerkemiyecek. yani büyüyene jkadar hep yazı kıştan kışı yazdan halledebiliriz:) büyünce karıştırmazlar nasılsa
benimde bebğimi beklerken yazılarım var canım ama öyle karamsar ve acı dolu ki. rabbim birdaha yaşatmasın öyle günler... zaten bu günlüğüm bile kanamalarla düşük tehlikeleriyle dolu... başlarda hep gözyaşı var... ama olsun büyüdüklerinde çook güzel ayrıntılar olarak kalacak onlara bizim onları beklerken ki kaygılarımız... eşim kilomu bile yazdırıyorayrıntı olarak... ben kilo alınca ona mutluluk oluyor nedense bebek büyüyor sanıyor sanırsam
canım 13. haftada bende yaşadım 3-4 gün ölüm gibiydi.geçti ama. sen kaçıncı haftandasın?
maşallah canım ...bizimde doğum tarihi önce 12 di sonra 9 a indi en son iki hafta öncede 6 ya... allah sonumuzu hayır etsin
kuzum hamile sayımız kaç oldu bi de onu söylesen?? haziran bebek enflasyonu giderek artıyoBende onu saydım şimdii
canım arada benim de oluyo. bel ağrısı hele bu aralar. ama eğer adet günlerindeysen daha çok kramp olabiliyormuş vücut henüz alışamadığından....canim gozun aydin allah saglıkla kucaklarimıza almayi nasip etsin insallah kizçen gule gule giysin cicışlerini can sagligiyla insallah. bu arada bısey sorucam kizlar benim vajinama vuran agri ve sizilar oluyo ayni zamanda belime agri ve kramp giriyo çok korkuyorum benim gibi olan varmi
Sıpa nasıl açmış bacakları yaa Yavrum benim Allah bahtını da güzel etsin inşallah
Canım biliyosun benimde arada lekelenme oluyo Valla dün ilk defa bu bebeğime yazdım hatta yazımda demişim ki Babanla bu en özel günümüzde tüm endişlerimi korkuları bir kenara bırakıp yazmaya karar verdim sana diye. Kuzum Allah korusun bişey olacaksa yazsakta yazmasakta olur Allah'ın dediği olur bizde iyi olsun diye bol bol dua ediyoruz işte iyi düşünmeye gayret ediyoruz :)
kuzum hamile sayımız kaç oldu bi de onu söylesen?? haziran bebek enflasyonu giderek artıyo
canım arada benim de oluyo. bel ağrısı hele bu aralar. ama eğer adet günlerindeysen daha çok kramp olabiliyormuş vücut henüz alışamadığından....
ay rubetle pelishh'in arasında siyah siyah kaldım, bi an önce öğrenmek istiyorummmm
kuzum hamile sayımız kaç oldu bi de onu söylesen?? haziran bebek enflasyonu giderek artıyo
canım arada benim de oluyo. bel ağrısı hele bu aralar. ama eğer adet günlerindeysen daha çok kramp olabiliyormuş vücut henüz alışamadığından....
ay rubetle pelishh'in arasında siyah siyah kaldım, bi an önce öğrenmek istiyorummmm
üçleyelimmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım inş. Benimde 26 da belli olunca 4 lerizde belki yada ben 3 ü oluruz canım
kızlar bebişime aldığım CİCİŞLER BURDAAAA http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...i-bebislere-neler-alindi-10.html#post22118348
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?