inşallah canım allahım hayırlısını versin inşallah
inşallah canım allahım hayırlısını versin inşallah
pelish tebrik ederim canım prenses geliyormuş, benide sayın kızlar listede yokum ama benimde kııızzz
hg canım ya senin cinsiyeti belli mi aney o zaman benim hayli hayli belli olur yaa
kuzum senin kesin bellidirrrr yaaa bende cumaya gidicem 2 li teste sen bi gitseneee öğrensenee yaaa...
hg canım ya senin cinsiyeti belli mi aney o zaman benim hayli hayli belli olur yaa
evet doktor 12. Haftada söylemişti gerçi sata göre bir hafta öndeyiz ama ticker sata uygun, kız dedi valla doktor...hemde bakar bakmaz..
ya ölede tajlillerimiz var ayın 26 da 3 lü ondan onu bekliom özele de eşim diyo gitmeyelim şimdi o zaman kadar büyüsün daha diyo kaldı bana kalsa gidicem de
ayyy ne güsel canım ya allah analı babalı büyütsün inş. Darısı başıma
offff yaaa herkes öğrendikçe heyecanım kat be kat artıyorrr daha 12 gün var bizim öğrenmemizeee
amin, inşallah canım hayırlı evlatlar nasip etsin bir daha gidişinde kesin öğrenirsin sende sende.
mirayımmm bende cuma gidicemmm kısmetsee kuuzmm söyle bakiimm son tahminin ne bana....:))
yaws ben sana ne dedimde peki?
senin zöellikler neydi annat bakem kızına göre bakınca sanki oğlun olcak gibi ama say bakim göbüşün memişin büyüdümü çok..kahverengi oldumu ucu...
sonra ekşimi çok yiyodun tatlımı...güzelleştinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?