olurmu öyle sen hizmetçini tut tutmasına ama iş bilsin bizim kız zayıf düşmez önden önden gidiyo yarın gidicez bakalım dr ne dicek
hoşbulduk canıım badecik nası olsun gece 4 kere kaldırdı tuvalete yarabbim nasıl bir ihtiyaç bu rahatlamanın ne demek olduğunu böyle daha iyi anlıyorum artık
hımm bende yarın taşınıyorum cnm uncalıya banio varya onun arka tarafına bugün izin alcam yarın taşıma işleriyle uğraşcam belki bugün öğlen giderim.
sana yakın olcam desene sen ne tarafında oturyosun cnm?
erhan bence raporu verir bana kaç kez rapor verim mi dedi düşük tehlikesi vardı biara....ama doğumdan sonra verirmi bilmem..ben okdar para vermicem andeva yıldıza geçiş yaparım gökbayı tanıyorum daha önce gitmiştim azcık suratsız ama profesyonel yapıyo işini..burda KK da duymuştum ismini bir topikte...
benim kürtajı o yapmıştı düşükten sonra nedense ora gitmek istemedim bebekler düştü diye erhana gittim ama çok pahalı muyane bile 60 ken andevada 30 TL felandı..
hatta testlerde daha ucuzdu şimdi anadolu hep pahalı ben bu ay gidince vedalaşım doktorumlada erken ayrılalım sonrasında bırakmam zor olur...
Yaa aynen canım yaa bi de ben geceleri de çok su içerim yatmadan 1,5 lt su koyarım başucuma sabaha kadar bi su iç bi cişe git bi yatağaa bölük pörçük oluyor hep uykum hasretim deliksiz uykuya daha da çok hasret kalıcaz gibi
Betahcgh degerine göre 50nin altı erkek 50 üstüde erkek oluyormuş ve bunu çoğu insanda ispatladılar da onu sordum canım
Yaa aynen canım yaa bi de ben geceleri de çok su içerim yatmadan 1,5 lt su koyarım başucuma sabaha kadar bi su iç bi cişe git bi yatağaa bölük pörçük oluyor hep uykum hasretim deliksiz uykuya daha da çok hasret kalıcaz gibi
tamam yorma gelinimi öğrensin kültürlü bilgili becerikli kokoş olsun gelinim tamam mı rubet karusu yan gel yatma kıza işle yavaş yavaş ..cilvede öğret oğluma cilveler yapsın kaynanası gibi olsun...
bende çok kalkıyorum tuv.gece 2 defa bide susuyorum hep...
parishilton arkdaşım sana şık avatarlar buldum bak beğen bunlardan birini koy uğraştım valla tek tek aradım...
Eki Görüntüle 306216 Eki Görüntüle 306220 Eki Görüntüle 306221 Eki Görüntüle 306222 Eki Görüntüle 306223
bak burada bunları kullanan hiç görmedim...
bende aniden uyanıyorum geceleri 2 de 1 tuvalete gidip gidip geliyorum süreklide ağzım kuruyor. gündüzde öyle 1 su içiyorum bir tuvalete gidiyorum.eşim bazen dalga geçiyor senin yatagı banyoya kuralım diyor.hatta tv falanda kuralım nasılsa bütün günün orda geçiyor diye[/QU
Benimde içim yanıyor ya sanki suya doyamıyorum ama çok içincede midem bulanıyor.Su içtikçede göbüş daha heybetleniyor etekler daha yukarı çıkıyor, kısalıyor.Tuvalete gitmekten hal oluyorum bende.
parishilton arkdaşım sana şık avatarlar buldum bak beğen bunlardan birini koy uğraştım valla tek tek aradım...
Eki Görüntüle 306216 Eki Görüntüle 306220 Eki Görüntüle 306221 Eki Görüntüle 306222 Eki Görüntüle 306223
Komşu sayılırız banionun önünden uzanan caddedeyim bende, önce bayındırdaydım 9 ay oldu taşınalı burdaki evim sıfır ve geniş.Senin oralarda çok güzel güle güle otur.
Bir daha gelmicem mi dedin doktora kız nasıl vedalaştın merak ettim ha..?
bende aniden uyanıyorum geceleri 2 de 1 tuvalete gidip gidip geliyorum süreklide ağzım kuruyor. gündüzde öyle 1 su içiyorum bir tuvalete gidiyorum.eşim bazen dalga geçiyor senin yatagı banyoya kuralım diyor.hatta tv falanda kuralım nasılsa bütün günün orda geçiyor diye
canım çok çok tesekkür ederim ben aramış bulamamıştım.bayıldım hepsine .tekrar çok teşekkürler canım hemen değiştirdim
canım çok çok tesekkür ederim ben aramış bulamamıştım.bayıldım hepsine .tekrar çok teşekkürler canım hemen değiştirdim
ya nerden buluyonuz bunları ben arıyorum falan standart hep aynı:S
sorma canım ya aslında mikemmel olur öyle bişey yapsak
kız yok daha vedalşmadım 28 inde vedalşacam doğum fiyatları yüksek şimdiden ayrılmak daha mantıklı olur biz değiştirceğiz doktoru sizden çok memnun kaldık çalışmalarınız için teşşekürler falan filan bağlarım duygusala artık...
hımm demek sende karşı yoldasın bende banionun yanındaki yoldan gidilcek evim taşıncağım ev geniş diye gidiyorum 3+1 mutfağı ayrı...
Limanda şık bir sitede oturyodum ama kçüktü şimdi bebişte gelcek olmaz dedim şimdiden taşıncam işte.iyi komşularım artıyor pelin07 de oralarda onunlada görüşürüz toplu artık dedikodu kaynatırız ...o bulantılardan fırsat bulursa tabii..
hımmm bende bunu beğenmiştim güzel olmuş...rica ederim cnm baktım leylek felan sevmedim o leylektende nefret ediyom nedense leylek hiç sevmiyorum ben...
bu süper oldu artık seni burdan tanırım değişme sakın...
çok sevinirim canımcnm sana takip çizelgeside yapalım en son sat tarhi neydi:
bide tahmini doğum tarhi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?