2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyyyyy erkeklerin arasında kalıcak kızım olursa olmasss kattiyennn sıkışturcaklar kızımı kuzumu, bananeeee yedirmem kızımı

Günaydın cicişler nasılsınız? özledim hepinizi ya, girmedim kaç gündür. neler yapıtınız? keyifler yerinde inşallah.

Miray bende istiyorum böyle avatar. nerden buluyosun canım?

içinden seç cnm burda paylaştığım diğerleri okdar güzel değildi gebe avatarlarına baktım oradan seçtim.

günaydın pelishhcim ben özel mesaj atamıyorum
buradan vereyim bilgilerimi eklersen çok sevinirim
ismim ezgi
ilk bebek
sat 6 eylül
beklenen d. tarihi: 7 haziran
cinsiyeti henüz belli değil
kilom 74
şehir aydın kuşadası
yaş 26

http://lbdf.lilypie.com/oVqmp2.png

cnm yukardakini kendi profiline gir çizelge bölümüne burdan kopyala oraya yapıştır okiş...

14 haftalık dimi bebişin doğru yaptım yani? bu tarihlere göre 14 hafta oluyor.

Miray yaa ben bu resimelrimizin altına yazı yazılıyo ya ben neden yazamıyorum.Bi de çizelge bendde de yanlış nasıl düzeltcem bi de böyle çizelgelerin üstüne altına nasıl yazı yazıyosunuzzzz ben de istiyomm

benim adım listede yok sanırım..ben de haziran annesiyim. sat 16 eylül, beklenen doğum tarihi 23 haziran dedi dr. ( inşş) istanbnuldanım ben de. bi de cinsiyet daha belli değil. kilo da hamile kaldığımda 63 tüm, şimdi 65 beni de eklerseniz sevinirim. özel msj atamıyorum ben daha, burdan yazdım o yüsdenn..

bu arada herkese günaydınnnnn..

Günaydınnn ekliyorum şimdii

günaydınnnn güzel annejiklerrr
ya burnum akmaya başladı hapşuruyorum bir de grip kapıma dayandı galibaaumarım hafif atlatırım benim hastalığım hiç çekilmiyor çünkü çok nazlıyımmmm

http://lbdf.lilypie.com/oVqmp2.png

cnm yukardakini kendi profiline gir çizelge bölümüne burdan kopyala oraya yapıştır okiş...

14 haftalık dimi bebişin doğru yaptım yani? bu tarihlere göre 14 hafta oluyor.

miraycım çok tesekkür ederim canım çok iyisin.çok mutlu oldum. evet 14 hafta oluyor.
canım profile girdim fakat çizelge kısmını göremedim tam olarak nerede acaba

kıızzllaar şuandaa şoktaayyıım yarın için drdan randevu almak istedim ve 4 ay izine çıkmıış drum aynı hastaneden iyi denilen başka bir drdan aldım ama yani 4 ay yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…