günaydın pelishhcim ben özel mesaj atamıyorum
buradan vereyim bilgilerimi eklersen çok sevinirim
ismim ezgi
ilk bebek
sat 6 eylül
beklenen d. tarihi: 7 haziran
cinsiyeti henüz belli değil
kilom 74
şehir aydın kuşadası
yaş 26
Miray yaa ben bu resimelrimizin altına yazı yazılıyo ya ben neden yazamıyorum.Bi de çizelge bendde de yanlış nasıl düzeltcem bi de böyle çizelgelerin üstüne altına nasıl yazı yazıyosunuzzzz ben de istiyomm
Evet hatta doğumdan sonra bebeklerimizi atarız bebek arabasına gezeriz, gider geliriz süper fikir.
kıızzllaar şuandaa şoktaayyıımyarın için drdan randevu almak istedim ve 4 ay izine çıkmıış drum aynı hastaneden iyi denilen başka bir drdan aldım ama yani 4 ay yaa
Pelin rica etsem beni de ekleyebilirmisin?
ilk bebek sat 20 eylül henüz cinsiyet belli değil, istanbuldayım kilom 68 bugün 12+1 olduk. beklenen doğum tarihi 26 haziran
teşekkürler
pelishh benide ekleyecekmisin
cnm Lilypie sayfasından yapıyorum seninkinden hiç yapmadım normalde tarhi bölümün aşağısında msj bölümüne yazıyorum cnm sende vardır herhalde...
sen yeni ticker yap olmazsa yada cinsiyeti öğren yenisi yapalım pembiş yada maviş olurmu hem afilli yaparız...roman yazarım istesen altına duygularını...
kıızzllaar şuandaa şoktaayyıımyarın için drdan randevu almak istedim ve 4 ay izine çıkmıış drum aynı hastaneden iyi denilen başka bir drdan aldım ama yani 4 ay yaa
miraycım çok tesekkür ederim canım çok iyisin.çok mutlu oldum.evet 14 hafta oluyor.
canım profile girdim fakat çizelge kısmını göremedim tam olarak nerede acaba
günaydın pelishhcim ben özel mesaj atamıyorum
buradan vereyim bilgilerimi eklersen çok sevinirim
ismim ezgi
ilk bebek
sat 6 eylül
beklenen d. tarihi: 7 haziran
cinsiyeti henüz belli değil
kilom 74
şehir aydın kuşadası
yaş 26
Elanın annesi pelish...Benide ekle özel mesajım kapalı burdan yazıveriyim.
İl Antalya
Beklenen doğum 19 haziran
Cinsiyet Kız
Yaş 30
başlangıç kilom 50
selam herkese.........
pelish bayıldım avatar resmine ya çok şekerrr eminim kızın da çok güzel olacak kız çocuk çooook başka yaaaaa:))))
miraycım çok tesekkür ederim canım çok iyisin.çok mutlu oldum.evet 14 hafta oluyor.
canım profile girdim fakat çizelge kısmını göremedim tam olarak nerede acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?