ayy ne afilli kız çizelgen çok güzel de süslemişim yakıştı valla...
benim çok sevdiğim arkdaşım kuşadaında otuyo adı merve sürer kçük yer orası tanırmısın cnmcım
yuh 4 ay ne izni kaç yıldır izinsiz çalışmış
hoşgeldin canımmm
nbr yafrum
hahahah süpersin tamam ben beklemedeyim ozaman kuzumun cinsyeti belli olsun peşindeyim:) Ozaman siler en baştan lilypie den yaparsın sana zahmet. bi de şu menekşe yazısının yerine ben kendimce bişiler yazmak istiyoruum o nasıl olcakkkk
onuda profilden düzeltiyolar ama nerden bilmiom ben yapmadım öğren bende yapım hade...
kizlar bebeginin cinsiyeti belli olanlar bi cin takviminden de bakip bna tutuyormu tutmuyormu dye soyleyebilirlermi acaba please rica etsem????ama bakarken soyle bakmak gerekiyomus mesela 23.02.1986 da dogdunuz ya yasiniz 25 oluyr ve sat iniz da 25.08.2011 ise hamileliginizin ilk ayi 9. ay sayiliyor sanirim boyle bakilmasi gerekiomuss..
Ben onların totoşunu yerimyaDoktor diyo ki baksana ne kadar kız kız duruyo başı sağa sola çevirmeler hareketler falan
selam annişkoo
onuda profilden düzeltiyolar ama nerden bilmiom ben yapmadım öğren bende yapım hade...
hoşbulduk bulantı dışında.........sizden naber
gunaydin kizlar pazar gunu sabah bel krampiyla uyandım 3 gundur cekiyorum bebek benim sol yumurtamda ve benim belimin sol tarafinda kramp bacağımada belimden vuruyo benim gibi olan var mı aranızda korkuyorum bişey olacak diye
Gunaydin anneler nasilsiniz?
Tebrik ederim canim Elana ALLAH uzun omurler versin insaALLAH saglikla sihhatle.
hoşbulduk bulantı dışında.........sizden naber
bizz gayet iyiyiz canımmm okullar tatil olsada dinlenseem diye bekliyorummm[/QUaynen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?