gunaydin kizlar pazar gunu sabah bel krampiyla uyandım 3 gundur cekiyorum bebek benim sol yumurtamda ve benim belimin sol tarafinda kramp bacağımada belimden vuruyo benim gibi olan var mı aranızda korkuyorum bişey olacak diye
kıızzllaar şuandaa şoktaayyıımyarın için drdan randevu almak istedim ve 4 ay izine çıkmıış drum aynı hastaneden iyi denilen başka bir drdan aldım ama yani 4 ay yaa
oleyyyyyyy yaptımm ben yaptım hiuihiuihiuihiuih demek araştırmak lazımm herşeyi gazete yazmazzz bacııı
du bakim kac kisinin tutmus peliss
oha ya noluyoruzz insan derdi geçen seferrYavrum 4 aydan sonra 1 ay kalıyo zaten doğumaa sinir oldummmm :47
rubet ilk hamileliğimde benim şuanki doktorum ben 6 aylık hamileyken tüp bebek sempozyumuna gitmişti bende kalmıştım ortada sonra başka bi hastahaneye başladım ve başka bi doktora ondan daha da memnun kaldım belki seminere falan gitmiştir senin doktorunda bence yeni doktorundan da memnun kalırsın canım merak etme...
4 aylık izinmi?döndüğünde ona mı devam etceksin? unutur hastayı ya. sevmiyorum böyle şeyleri ben. bari haber verseydi.
yuh 4 ay ne izni kaç yıldır izinsiz çalışmış
kızlar profili düzenleye giriyrosunuz kullanıcı panelinden.
orada kişisel rütbe var oraya yazıyorsunuz
Cnım kontorl panelinden profili düzenleye gir..Orda Yaşadığın yerin altında kalan bi yazı var kişisel rütbe diyo..Onun altında boş satır varr.Satıra yazını yaz değişiklikleri kaydet de
gunaydin kizlar pazar gunu sabah bel krampiyla uyandım 3 gundur cekiyorum bebek benim sol yumurtamda ve benim belimin sol tarafinda kramp bacağımada belimden vuruyo benim gibi olan var mı aranızda korkuyorum bişey olacak diye
Benim tutmadı eşim diyordu zaten tutmaz o -ne biçim çikin oldun sen benim kesin kızım olucuk diye..Deli ediyodu beni ama birde rus takvimi var bu sitede o tutdu.
amin canımmmm hepimizinkine inşallahh
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum..Perşembe annemlere gidicem gibi görünüyo.Bugün semt pazarı falan var hem evi toparliym hem onu çıkariym aradann öptüm sizii.Akşam görüşürüz
saol cnm anında girdim yaptım ...
buarada dün dedim kızını bildim die bişi demedin hıhhh
aaaaaaaaaaaa saçmalama cevap yazdım hemde iki keremm sen görmemişsinn ben yazdığımda çıkmıştın canım senn
kıızzllaar şuandaa şoktaayyıım yarın için drdan randevu almak istedim ve 4 ay izine çıkmıış drum aynı hastaneden iyi denilen başka bir drdan aldım ama yani 4 ay yaa
gülme bööö sanaaagörüşürüz canım kib ela hanıma da tabii
kolay gelsinn canımmm yorma kendinii
canım kramplar başladı ise druna söle magnozyum falan başlar magnezyum geçiriyo krampları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?