kızlar akşam burda hava sıcaklıını söliyim sizlere de şükredin -31...
Benim tutmadı eşim diyordu zaten tutmaz o -ne biçim çikin oldun sen benim kesin kızım olucuk diye..Deli ediyodu beni ama birde rus takvimi var bu sitede o tutdu.
ara sor canım mgnezyum verir büyük ihtimallesaol canim doktor kontrolum ayin 20 sinde ama arayip sorayim bir
Nerdeydin sen?????????
ben rus tanda baktim cinden d ebaktim ikisinde de kiz cikti ama bnm icime hep oglan doguo nedense ordaki sey bna kizmis gibi gelmio...doktorum da daha tam demedi ama 12 haftalikken oglana benzetmisti yanilabilirim dyerek.ay fransizada bakayim almana da varsa hepsine bakayim bi gdemedim ultrasona yaaa.yr gdeyim diyodum esim dedi bnide bekle biraz birlikte gderz yne kaldi gdemiom yarnada offf.isim takvimlere kaldi kocakarilara dondum
Yoksa senin doktorda hamis olmasin?
Hakikkaten tuhaf bir durum hic degilse haber verseydi yaa hastalarina... Birden bire nere kayboldu??? Kotu bisi olmasin :26:
görüşürük cnmmm bana anne yemek ye yoksa mideni kemiricem sinyali veriyo şu anda
taam cnmmm zten bugün eşimle çıkıcam pazara.o gelmeden biraz etrafı toparlıyımm öptümmm
saol canim doktor kontrolum ayin 20 sinde ama arayip sorayim bir
Miray takvimi ne diyor ona sordun mu ?Ama erkek hissediyosan erkek dir.Hayırlısı tabi..
ben rus tanda baktim cinden d ebaktim ikisinde de kiz cikti ama bnm icime hep oglan doguo nedense ordaki sey bna kizmis gibi gelmio...doktorum da daha tam demedi ama 12 haftalikken oglana benzetmisti yanilabilirim dyerek.ay fransizada bakayim almana da varsa hepsine bakayim bi gdemedim ultrasona yaaa.yr gdeyim diyodum esim dedi bnide bekle biraz birlikte gderz yne kaldi gdemiom yarnada offf.isim takvimlere kaldi kocakarilara dondum
ayy canımm Allah kolaylık versin sana
Yemek geldi sanırım ortalığı bir koku sardı ben usul usul kaçıyorum acıktım çok.Yemekten sonrada kredi kartından ateş çıkarmaya gidecem ...Perim için almaya başlamadım ben daha kendime alayım bir iki ay sonra hep ona zaten.
baya sıcakmş
canım çin takvimini arkadaşlarıma yapmıştım ikisinde tutmamıştı. bana da ne çıkmıştı hatırlamıyorum açıkçası. randevun ne zaman? ne zaman öğrenceksin net olarak cinsiyeti?
mirayda mantigim kiz dese de bnce oglan gibilerden bisey dedi valla...napam artk kocami bekliycem onla gitcem baska carem ykki napayim((ne de olsa kocamdir evimin diregidir yapcak bisey ykkk ((
ay canım ya valla orlarda yaşam çok zor neyle ısınıyosun valla donuyosundur.
aklıma gelmedi değil canıımdimi bi haber verseydi bari netten baktım bütün randevular dolu ertesi günde öyle ptesiye kadar baktım hepsi dolu olunca aradım kız 4 ay izinli deyince e ben napıcam dedim böyle ama bi dr daha vaardı soner bey ondan memnun olan çoktu ona gidicem bakalım sonra dr dr dolaşırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?