kömür kalorifer.. evde sıkıntı yokda iş yerinde donuyorum..............
oğladır ozman ala ala değişmez taammı
hilmacım şaştım vallahi karadenizde 1 haftadır güneşli içim kıpır kıpır gece de 7-8 derece ayyy içim üşüdü sen öyle deyince sıcak illere doğru gelin kuzum sizde...
Kotu oluyor ama boyle tam ortasinda doktor degistirmek. Ins memnun kalirsin dr sonerden.
Ne zamanana randevun?
Canım benim ilk zamanlar çok olmuştu dediğin gibi sanki bel fıtığı gibi bacağımı çekerek yürüyordum bebek büyüyoya vücut tepki verebiliyor belki ondandır ama sen yinede doktoruna bi sor geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur bebiş yaramazlık yapıyodur allaha emanet
Cnm korkma rahim buyumesinden kaynaklaniyordur. Dogal olarak hersey yer degistirmeye basladi ve bebek inanilmaz kimildadigi icin biz hissetmesekte organlarimiz hissettiyor ve gerek bel agrisi olarak gerek karinda kramp olarak yansiyor bizlere.
Eger ciddi bir suphen korkun varsa hic beklemeden doktorunu ara. Bende kotu bir hafta sonu gecirdim maalesef mide bulantisi pesimi birakmadi iki gundur acim
Gobegimin ust bolumunede bir sanci girdi ki sorma ama kotu dusunmemeye ozen gosteriyorum. ALLAH'a emanet yavrum.
Selam kızlar nasılsınız bende anca bittirdim ew işlerini misler gibi oldu ewim misler gibi
yarın sabah 9a aldım randevuyu şekerimede baktırıcam deli gibi su içiyorum bu kadar su içmeme rağmen hala dilim damağım kuru bi gariplik var bu durumda gerçi bi çoğumuz öyle ama ben yinede içim ferah olsun die ölçtürücem aç olmam lazım 11de 9da olmasaydı 11e kadar aç kalamam
Ohh canım güle güle kirlet miss kokusu buraya geldii temizliğin kokusu maşallah sana şimdi dinlenme zamanı
kocam komutanlarindan nezaman izin alirsa randevum ozaman((neyse napam hayirlisi.Allahim saglik versin de..ck ta merak etmiodum zaten amannn saglikli olsunda gerisi bosss.inanin hic merak etmiyordum yani cin takvimine rus takvimine basvurmus olmam sizi yaniltmasin bn neden meraktan oleyimki???alti ustu bi cinsiyettt.hayirrrr hayir yalan soyledimmmm yeterrr 16.haftada btiyr bn daha ogrenemedmmm deli olcammmm
degismesin tamam ama gdeyim de bi ogreneyim artkkk beee....delirtmeyin bni ulennnn yakarim bu kadinlar klubunuuuannadinizmi beni arkidisler yakayim haaa ona gore ehehehe sakaaaa :26:valla saka:26:
Aynen canım dinlenme zamanı ohhhh
ne güzel, sabah sabah yaptın bitti işleri. ben daha şimdi başlıycam. o enerjinden biraz bana da gönder
ya bnde hic su icemiom oyle de sekerli seyler yerim ki annem dediki kendine gel nilufer cok yiyorsun sn boyle olmaz.ozamandan beri kistim yksa ole bole degil acayip yiyodum.ve hicte canm su istemez ck nadir..hatta yanima sise aldim zorla iciyorum cerken yarisi cenemden assagi dokuluyor
Gönderdim gitti canım yavaş yavaş yap yorma kendini bende öyle yaptım
saol hayatım. bu mideyle ne kadar yapabilirsem artık. iyileşmedi. çıkarıyorum kaç gündür. meyveyi bile azaltmak zorunda kaldım.
valla ben hortum bağlıcam nerdeyse ağzıma karnım şişmese sürekli içicem bide nasıl kana kana içiyorum sanki çölün ortasında kalmışım gece 4 kere kalktım lıkır lıkır su içip sonrada wc yolları taştan die gittimyakında wcde yatıp kalkıcam
asker mi eşin?
16. haftan bitiyo ve hala doktora gitmedin. al kaynanayı git olmazmı? benim randevum 23 ünde, çatlıyorum meraktan. benim arkadaşım baktırmamıştı cinsiyete. nasıl sabretti anlamıyorum.
Benim hiç bulatım olmadı bir ara hatta korktum doktora gittim herkesin bünyesi farklı korkma dedi kuzucuğu ultrasyonda görmesem hamile olduğumu inanmıcam
git erkeğimi getir bana sende bi gitmedin haaa çokmu var daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?