2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hilmacım şaştım vallahi karadenizde 1 haftadır güneşli içim kıpır kıpır gece de 7-8 derece ayyy içim üşüdü sen öyle deyince sıcak illere doğru gelin kuzum sizde...

ayyy inş. inş. 3. yılımı bitirmek üzereyim burda.. bakalım bu ayın sonu tayin dönemi açılan boş kadrolar uygun bi yer çıkar inş.

Selam kızlar nasılsınız bende anca bittirdim ew işlerini misler gibi oldu ewim misler gibi

Kotu oluyor ama boyle tam ortasinda doktor degistirmek. Ins memnun kalirsin dr sonerden.

Ne zamanana randevun?

yarın sabah 9a aldım randevuyu şekerimede baktırıcam deli gibi su içiyorum bu kadar su içmeme rağmen hala dilim damağım kuru bi gariplik var bu durumda gerçi bi çoğumuz öyle ama ben yinede içim ferah olsun die ölçtürücem aç olmam lazım 11de 9da olmasaydı 11e kadar aç kalamam

evet canim aynen dedigin gibi oluyo bende de hepımizin yavruları Allaha emanet.

gecmis olsun sanada canim.

ya bnde hic su icemiom oyle de sekerli seyler yerim ki annem dediki kendine gel nilufer cok yiyorsun sn boyle olmaz.ozamandan beri kistim yksa ole bole degil acayip yiyodum.ve hicte canm su istemez ck nadir..hatta yanima sise aldim zorla iciyorum cerken yarisi cenemden assagi dokuluyor

asker mi eşin?
16. haftan bitiyo ve hala doktora gitmedin. al kaynanayı git olmazmı? benim randevum 23 ünde, çatlıyorum meraktan. benim arkadaşım baktırmamıştı cinsiyete. nasıl sabretti anlamıyorum.

degismesin tamam ama gdeyim de bi ogreneyim artkkk beee....delirtmeyin bni ulennnn yakarim bu kadinlar klubunuuuannadinizmi beni arkidisler yakayim haaa ona goreehehehe sakaaaa :26:valla saka:26:

git erkeğimi getir bana sende bi gitmedin haaa çokmu var daha...

valla ben hortum bağlıcam nerdeyse ağzıma karnım şişmese sürekli içicem bide nasıl kana kana içiyorum sanki çölün ortasında kalmışım gece 4 kere kalktım lıkır lıkır su içip sonrada wc yolları taştan die gittim yakında wcde yatıp kalkıcam

saol hayatım. bu mideyle ne kadar yapabilirsem artık. iyileşmedi. çıkarıyorum kaç gündür. meyveyi bile azaltmak zorunda kaldım.

Benim hiç bulatım olmadı bir ara hatta korktum doktora gittim herkesin bünyesi farklı korkma dedi kuzucuğu ultrasyonda görmesem hamile olduğumu inanmıcam

ya gece kalkıp wc ye gitmeye o kadar üşeniyorum ki. uykum bölünmesin diye uğraşıyorum olmuyo

bu arada göbişim çıktı nihayet.

asker mi eşin?
16. haftan bitiyo ve hala doktora gitmedin. al kaynanayı git olmazmı? benim randevum 23 ünde, çatlıyorum meraktan. benim arkadaşım baktırmamıştı cinsiyete. nasıl sabretti anlamıyorum.

evettt gdemedimmm ne kaynanasi kaynanam uzakta bn gencede kaynanam sumgayitta..bnde oyuzden cildirdim yaaa...

git erkeğimi getir bana sende bi gitmedin haaa çokmu var daha...

ha bn bayiliom sanki bu cin takvimlerine rus takvimlerine bakmaya kocakari gibi.kiziiimmmm yavrummm canmmm koca dedi bkleee neyapam ha.gel sn gotur beni gdeyim snrada sana bi sehzade getireyim..ama takvimlere gore kiz bu pipisi olsa bile takvim kiz dedi bikerem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…