2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Iyiymis kiz ben 4 haftadir yavrumdan bihaber oturuyorum oyle... Onumuzdeki hafta carsamba gunu gidecem ama sanki 21 hic gelmiyecekmis gibi.

Sekerin yoktur cnm ins kafana takma. Agir yedikden sonra oyle oluyor genelde sudan zarar gelmez

benim bulantım da var. hazımsızlık var. iştahsızım. çok fenayım tek kelime

hazımsızlık için kayısı ye canım kuru siyah olanlar varya onlardan birde üzerine su iç iyi gelir biraz
bende artık günde 1 kere kusuyorum sanırım 4 aydan sonra bulantısı başlayanlardanıım

evettt gdemedimmm ne kaynanasi kaynanam uzakta bn gencede kaynanam sumgayitta..bnde oyuzden cildirdim yaaa...

hımmm, şimdi anladım. e nasılsa çok merak etmiyosun, boşver baktırma sen de sürpriz olsun. ay insan nasıl dayanır benim doktorum da çatlak biraz. kesin önce merakta bırakır beni. kalp atışında da öyle yapmıştı, kaldırdım kafamı kendim gördüm.

yaa bn nye cocuk sevmesini bilmiyorum yaaa nedennn.zaten cocuklarda bni sevmio.daha demin gelmis birinin cocugu seveim dedim 'gelll canmmm agucuk mugucuk' oglan bna demezmi git sen kotu kizsin dye.ah canmmm ne tatli dedim geri geldimbde cocuga ozurdile diyolar ne ozuru be sevmedi bni iste.belkide boyyum uzun dye korktu bnden olabilirmiama iki kizi da opmus gerci bn gittigimde ondan da kaciodu oglan ama nebilim yaaa sevmio bni cocuklar iste....

ama bi ogreneyimmm var yaaa hepiniz goruceksinizzz gerci bn bu gidisle dogumda ogrenicem artkim

gülme kıııss

Iyiymis kiz ben 4 haftadir yavrumdan bihaber oturuyorum oyle... Onumuzdeki hafta carsamba gunu gidecem ama sanki 21 hic gelmiyecekmis gibi.

Sekerin yoktur cnm ins kafana takma. Agir yedikden sonra oyle oluyor genelde sudan zarar gelmez

inşallah yoktur öyle ağırda yemiyorum ki yiyemiyorum daha doğrusu tatlı desen sütlü tatlı belki çikolata yersem muhakkak çıkıyo anlam veremiyorum valla:44::44::44:

Kız öyle deme hamileyken bazı cocuklar hissedermiş oyuzden uzak dururmuş benim yeğenlerimle aram iyiydi şimdi düşman olduk sanki

hazımsızlık için kayısı ye canım kuru siyah olanlar varya onlardan birde üzerine su iç iyi gelir biraz
bende artık günde 1 kere kusuyorum sanırım 4 aydan sonra bulantısı başlayanlardanıım

Aynennn bende 4 ay sonra midesi bulananlardanim... ilk uc ay ara ara bulaniyordu ama birsey cikmiyodu 4 aya yaklasmamiz gerekiyormus.

Bide o kadar cok hassas oldum ki sormayin gitsin...

gülme kıııss

inşallah yoktur öyle ağırda yemiyorum ki yiyemiyorum daha doğrusu tatlı desen sütlü tatlı belki çikolata yersem muhakkak çıkıyo anlam veremiyorum valla:44::44::44:

sen gulme kiiiissss deyince icimden nedemek geldi biliomusun : 'Ben sana gaçtım hamidooo'.aman ne alaka dicen de iste bosver oyle bian aklima sabanin filmi geldi.amaann bosver cocuk bni sevmedi ya ondan bole sacmalamaya basladim

Kız öyle deme hamileyken bazı cocuklar hissedermiş oyuzden uzak dururmuş benim yeğenlerimle aram iyiydi şimdi düşman olduk sanki

nebilim yaa boyum uzun zatn bde topuklu giydim korktu cocuk heralde bndennn.amannn napim zaten suan kinayamam hicbi cocugu bnm yavrumda snra kinadigima benzer dye..sevmesin napim ama bnde de cocuk sevememe gibi bi ozur var.bn cocuk ckkk tatli olursa sevebiliyorum napimmm elimde dgil.

Amannnnnn bos ver senin bucurun sevsin yeter... Simdiki cocuklar cok bilmis ve cooooook simarik.

Amannnnnn bos ver senin bucurun sevsin yeter... Simdiki cocuklar cok bilmis ve cooooook simarik.

evet kendimi boyle avutabilrim...evet ya her cocuk bni sevmek zorunda mi.ama bu azeri cocuklari bi sevemedi gtti.kocami da oyle ck severler.aman alir onlari kucagina bi sever bi sever.ayni cocuk gelir bna vurmaya kalkar hemde oturdugum yerde:)))

sen gulme kiiiissss deyince icimden nedemek geldi biliomusun : 'Ben sana gaçtım hamidooo'.aman ne alaka dicen de iste bosver oyle bian aklima sabanin filmi geldi.amaann bosver cocuk bni sevmedi ya ondan bole sacmalamaya basladim

ammaan sevmezse sevmesin boşver her çocuk bir olmuyokii birde çocuklara ne kadar yanaşmak istersen o kadar kaçar ben hiç umursamam gelir kucağıma otururlar taktik meselesi
bu sene tatile gittik işte yemekten sonra kahve içip sohbet etmek için çıktık dışarı bi kız çocuğu 3-4 yaşlarında yan masada oturuyodu yavaş yavaş geldi yanımıza adın ne senin dedim lara dedi geldi oturdu kucağıma herkes şok bende annesi süt içiremiyomuş onu içirmeye çalışıyo ben aldım hem içiriyorum hemde sohbet ediyorum masadakilerle 1 koca fincan içirdim arkadaşın oğlu vardı meğerse beni kıskanmış oda 2-3 yaşlarında bana 3 gün gelmedi bende çok üstelemedim açıkçası baktı hiiç tınlanmıyo geldi kucağıma oturdu ne oldu nie geldin dedim sen beni seviyosun ben biliyorum diyo sıpa herkes yine şokta çocukları sıkmıcaksın ralax bırak sevmezse sevmesin bende seni sevmedim de geç

evet kendimi boyle avutabilrim...evet ya her cocuk bni sevmek zorunda mi.ama bu azeri cocuklari bi sevemedi gtti.kocami da oyle ck severler.aman alir onlari kucagina bi sever bi sever.ayni cocuk gelir bna vurmaya kalkar hemde oturdugum yerde:)))

Benim aram cok iyidir cocuklarda ama arada boyle curuk elmalar cikiyor yapacak birsey yok

Esimin ortaginin cocugunu seveyim demistim bundan birkac yil once cokta sevilecek bir yeri yoktu ama isteeeeeeeeeee... Cocuk tukurmez mi bana o gun bu gundur dokunmam artik o cocuga hatta laf bile atmiyorum

beniiimdee baya çıktı anneme sordum normal mi bu kadar olması diye 4 ay oldun artık çıksın dedi
ben de çıkmasını çok bekledim. şimdi de bakıp bakıp duruyorum aynada
bende 25 kasımda görmüştüm bebeğimi en son. niye ayda bir çağırıyolar ki ya? ben çok özlüyorum. 23 ü gitcem bende. bişey kalmadı falan diyorum kendimi kandrıyorum.

saol canım, alıyim kuru kayısı. zaten çok da seviyorum. işte bende ondan korkuyordum. ilk 3 ayda 2-3 kere kustum. 4. aya girdim, şimdi daha sık oluyo.

Sen beni sevmedin mi? ben seni hic sevmedim... Saban taktigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…