2012 haziran anneleri

canım bnm iki gün üst üste lekelenmem olunca acile gittim ordaki doktr alttan baktı ve düşük tehliken var istersen yatış verelim dedi ama düşerse düşer biz burda bişi yapmayız dedi düşerse kürtajla alırız dedi bende korktum öle diyince yatmadım ewe geldm dinlendm çok şükür sadece dün bi kaç damla leklenmem dışında bişi olmadı hesabıma göre bugün 5+2 falan o gün acilde doktor keseyide gördü küçük ama gözüküyo dedi tabi ben kendimi kasmaktan bakmadım((
şimdilik dewlet hastenesine gidiyorum eşimin sigortası problemli var ama hastanelerde gözükmüo oda bi türlü izin alıp hallettirmedi ondan paralı muayne oluyorum muayene olmak dnirse canım daha doktorun ağzından kan ver dışında bişi duymadım 3 kere kan verdm biri adetime 3 gn kala o 87.66 çıktı sonra adet günümden bi gn sonra verdm onda 315 küsür çıktı bgn gene ver dedi verdm sonucu yarın alıcam ama doktor geçen hafta bugün için bana ultrasonda bakıcaz die çağırdı ama girdim git kan ver dedi çıktım yanii her o hastaneye gittiğimde aklımda doktora sorucam bi ton soru oluyo ama her seferinde ağlayarak hayal kırıklığıyla ew dönüyorum yoruldum valla yhaa yani daha kesemi bile göremedm ben doğru düzgün ultrasonda canım çok sıkkın napıcam bilmiom şu sigorta hal olsa hemen özele gidicemm (((43:

TATLIM BEENİMDE oldu biliyosun ben ilk bebeğimi kaybettiğimden erkenden dr aldım soluğu 354 ilk değer sonra 2599 çıktı kesem vardı ama noktaydı blirsizlik vardı içim içimi yedi sonra herşey ii giderken kahve lekelenmem başlayınca panık oldumn aağladım dua ettim yattım istirahat verdi dr um progestan içiyorum zatn sonra gitik kalp atışlarımızı duyduk daha çok küçük 6 haftalık olunca sende hem keseni hem kalp atışlarını görüceksin üzülme tamam mı cnm sakın bol bol dua et evdeysen yat dinlen bol su iç rabbim meleklerimizi korusun allahıma emanet cümlesi

saolll canımm ewdeym dinleniorum bolbol elimden baska bişi geelmioo dua edip dinleniommm...allah bebişini sana bağışlasın inşş....
Bana hiç ilç falanda yazmadılar ilgilenmiolar dewlet hastanelernde hiç umurlarında değil vallahi...

şehir olarak nerdesin :26:

kızlar merhaba
benim 2 günden beri bulantılarım başladı..çok kötüyüm hele işte çok zorlanıyorum..
bana dua edin..

canım dr mi söyledi 6+3 olduğunu

Üzülme bu kadar canım ya. Bence şu sigorta meselesini bi halledin, özele gidersin. acele etme bide, daha 5. haftadasın. ben 6dayım 7ye geçiyorum daha ilk randevuma yarın gitcem.

izmir olsaydın süper bi yer tavsiye etcektim hem uygun ssk geçen özel hastane neyse inş ii bi yer bulursun ankarada da vardır araştır bence

tubacım nslsn ben bişi sorcam şimdi ben folibol içiyom ya 5 mg vitamin sence elevit ilacını da alsam mı çünkü bu sana az gelir diyolar ne dersin yoksa buna devam edeyim mi netceğimi şaştım daha doğrusu

üzülme bu kadar canım ya. Bence şu sigorta meselesini bi halledin, özele gidersin. Acele etme bide, daha 5. Haftadasın. Ben 6dayım 7ye geçiyorum daha ilk randevuma yarın gitcem.
saol canımm eşim yarına hallet halletti yoksa ben genede gitcem ... Tak etti artık
sende ihmal etme canım yarın git artık erteledin bak bugün nie korktunn

izmir olsaydın süper bi yer tavsiye etcektim hem uygun ssk geçen özel hastane neyse inş ii bi yer bulursun ankarada da vardır araştır bence

tühh canımm yha ankarada araştırıyorum ama şu anda aklımda bi yer var oraya gidicem şimdilik daha iisini bulana kadar ...saol canım genede

tubacım nslsn ben bişi sorcam şimdi ben folibol içiyom ya 5 mg vitamin sence elevit ilacını da alsam mı çünkü bu sana az gelir diyolar ne dersin yoksa buna devam edeyim mi netceğimi şaştım daha doğrusu

canımcım kafana göre ilaç alma artık içinde bir canlı var ve sorumluluğun var dr ne derse onu yapcaksın mesela vitmaın sordum ben dr uma hayır 3 ay folik aist dedi sakın onun bunun dediğine bakma sen dr ne derse o o folibolda iii yeterli sakın endişe etme

canımcım kafana göre ilaç alma artık içinde bir canlı var ve sorumluluğun var dr ne derse onu yapcaksın mesela vitmaın sordum ben dr uma hayır 3 ay folik aist dedi sakın onun bunun dediğine bakma sen dr ne derse o o folibolda iii yeterli sakın endişe etme

Neresiymiş acaba o uygun özel hastane canım? ben izmirdeyim. Gerçi benim gitceğim yer de baya uygun ( Baki uzun) ama aklımda bulunsun memnun kalmazsam oraya giderim.

bende yaşıyorum 10 güdnğr valla dr kayısı hoşafı deei kaynattım ama içemedm midem bulandığından çıkmaadığım içinde ağrım oluyo ne yapcaz allah yardım etsin

amin canım... bakalım sabah aç karnına kuru kayısı iyi geldi.birde şuruba başladım yemekle beraber içiyorum. idare ediyor şimdilik... ama bulantım artmaya başladı.iştahsızım...

ev yoğurdunu çok güzel yiyorum, günde bir parça siyah et yiyorum, taze sıkılmış meyve suyu içiyorum,kuru yemiş yemeye çalışıyorum... ama bugünden sonra işler biraz değişecek gibi duruyor,bulantılarım artmazsa idare edebilirim gibi duruyor...

herkese merhaba arkadaşlar.
gosde'cim öncelikle sana çok geçmişler olsun canım,pozitif düşün,evdesin madem dua et bol bol ve dinlenirken komedi filmleri izle,herşey güzel olucak ve yoluna giricek inşallah içini ferah tut.

kabızlıktan bahsetmiş bir kaç arkadaş dün nerdeyse hastanelik oluyodum bu kabızlık yüzünden,32 yaşındayım hayatımda böyle bişi yaşamadım ben,çok afedersiniz ağlaya ağlaya 1 saat oturdum wc de.dikkat ediyoruz diye çokmu hareketsiz kalıyoruz,o yüzdenmi böyle oldu anlamadım.tüp bebek tedavisiyle 5 yılın sonunda hamile kaldım ben dr'um sakın kabız olma ve ıkınma dediği için inat ettim dün ıkınmadım ama Allah bi daha yaşatmasın. birde bu belirtilere çok takılıyorum bende sizler gibi göğüs hassasiyeti ve akıntı dışında belirtim yok benim gerçi göğüs hassasiyetide azalıyo gibi,akıntıda crinone jel kullanıyorum ben onun etkisi heralde,yarın ilk ultrasonum var bakalım herşey belli olur.çok sıkıntılı süreçler geçirdim tek dileğim Allah'ım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın,hayırlı evlatlarla yüzümüzü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…