aa banyonun ne zarari olcak canim ya oda abartmis gercekten,problemli bir hamileliginiz yoksa bi rahatsizliginiz ,cinsel iliskininde sorun olacagini dusunmuyorm bu benim 3. Hamileligim hiç bir zararini gormedik sadece dikkatli olmak sartiyla tabi :)
hg canım aramıza
hoşbulduk............
selmlar kızlar
bişey sorucam
cinsel ilişkiye devam ediyor musunuz? (kanama vedüşük riski yoksa)
biz kardeş kardeş yatıyoruz da
aslında zararı olmaz dedi doktor
internetten de okudum ama yine de tedirgin oluyor insan
daha keseyi falan da görmedik ya ondan heralde ne bileyim
biz de haftada ya da 2 haftada 1 bari yapsak iyi olacak
bven onuda içemiyorum ekşili şeyler içimi açıyo tatlı tiksindim resmen sabah çıkardım içimde bişey yok ama sıvı çıkıyo ayy şükür rabbime olsun gçer bunlarda
çok halsiz ve uykusuzum işyerinde olmasam yatıp uyurdum ya sanki yatmamış gibiyim
cnm dr bana 2 haftada ilişki olabilir dedi daha 1 kez denedik eşimin yoğun isteği üzerine
şükür bişey olmadı..çok sık olmadığı sürece bişi olmazmış..
normali 2 haftada 1 miş cnm dr söyledi..ilişki sonrası leke falan olursa korkma normal dedi.
ayyyy evet ya benimde öyle tatlıdan tiksiniyom ekşi acı..
benimde bulantılarım başladı sabah aç karnına çıkardım
insan zor elde ettiği şeyler için ister istemez pimpirikli oluyo canım,ama inan her acı geçiyo,insan hiç acı çekmemiş sayıyo.ben bi bu kadar daha acı çekerim gerekirse yeterki herşey yolunda gitsin,sağlıklı hamilelikler geçirip,sağlıkla alalım kuacaklarımıza.sende içni ferah tutu arkadaşım dr'un herşey yolunda diyosa keyfini çıkar bu güzel günlerin.
selmlar kızlar
bişey sorucam
cinsel ilişkiye devam ediyor musunuz? (kanama vedüşük riski yoksa)
biz kardeş kardeş yatıyoruz da
bu arada kimsenin canı tatlı istemiyor heralde
neticede herkese ayşe mi gelicek
hakkı gelmiyor heralde kimseye
cnm dr bana 2 haftada ilişki olabilir dedi daha 1 kez denedik eşimin yoğun isteği üzerine
şükür bişey olmadı..çok sık olmadığı sürece bişi olmazmış..
normali 2 haftada 1 miş cnm dr söyledi..ilişki sonrası leke falan olursa korkma normal dedi.
ayyyy evet ya benimde öyle tatlıdan tiksiniyom ekşi acı..
benimde bulantılarım başladı sabah aç karnına çıkardım
özel hastne gazi muayane 35 tl kan vs bedava renkli doopler +18 tl 10 gün içinde ikinci gidiş bedava ve dr um çok ii
kızlar en son dün öğlen gibi girmiştim kaç sayfa olmuş öyle okuyamadım
ferdat güzel bir konuya parmak bastın biz tamam yapalım diyoruz sonra vazgeçiyoruz 5+6 haftadayız hep böyle böyle erteliyoruz bişi olmasın bebişe diye tedirgin oluyoruz birisi bu konuyu doktora soracaktı galiba ondan cevap geldimi ben göremedim ama... kızlar annelik ve babalık duygusu bu olsa gerek bebeğe kıyamıyoruz ama bi kalp sesini duyalımda sonra başlarız belki :103:
kızlar ben çok duramicam herkese iyi sohbetler misafirim gelecek hazırlık yapmam gerek hoşçakalınnnn....
bu arada kimsenin canı tatlı istemiyor heralde
neticede herkese ayşe mi gelicek
hakkı gelmiyor heralde kimseye
hayırlısı cnm sağlıklı olsunlarda ama o hiç belli olmaz ya ekşi yiyip erkek olanda var
bende ekşi tuzluıcu
kızlar en son dün öğlen gibi girmiştim kaç sayfa olmuş öyle okuyamadım
ferdat güzel bir konuya parmak bastın biz tamam yapalım diyoruz sonra vazgeçiyoruz 5+6 haftadayız hep böyle böyle erteliyoruz bişi olmasın bebişe diye tedirgin oluyoruz birisi bu konuyu doktora soracaktı galiba ondan cevap geldimi ben göremedim ama... kızlar annelik ve babalık duygusu bu olsa gerek bebeğe kıyamıyoruz ama bi kalp sesini duyalımda sonra başlarız belki :103:
kızlar ben çok duramicam herkese iyi sohbetler misafirim gelecek hazırlık yapmam gerek hoşçakalınnnn....
nerdeydi o Alsancakta mı? baki uzunda muayene 12 tl. ama kan ve s. bilmiyorum gidince öğrencem yarın
iyi canım ya herkesin doktorunun söylemesine sevindim
benim doktor da haftada biri geçmesin dedi
o zaman bu gece biz halvet edebiliriz
AYY BENDE HEPP EKŞİ TUZLU VE ACII TATLIII HİÇ CANIM ÇEKMİYOO
BNMDE BULANTILARIM BU SABAH İTİBARİYLE BAŞLADIII((
BANA İLİŞKİ NE KADAR SÜRE İLE YASAK BİLMİORUM AMA UZUN Bİ SÜRE HERALDE DOKTOR YASAK DEDİ SÜRE BELİRTMEDİİ... BENDE NAPICAM BİLMİORUM :s
ilk hamileliğimde 5-6 kilo mandalina portakal yedim erkek oldu.. ama nasip değilmiş sevmek okşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?