2012 haziran anneleri

canım bende çok halsizlik oluyo ve uykusuzluk normal demi bunlar herkes diyo böle devam etmesi ii,ii bi hamilelik geçircen ve kızın olcak deniliyo ne ilgisi varsa

selmlar kızlar
bişey sorucam
cinsel ilişkiye devam ediyor musunuz? (kanama vedüşük riski yoksa)
biz kardeş kardeş yatıyoruz da

cnm dr bana 2 haftada ilişki olabilir dedi daha 1 kez denedik eşimin yoğun isteği üzerine
şükür bişey olmadı..çok sık olmadığı sürece bişi olmazmış..

aslında zararı olmaz dedi doktor
internetten de okudum ama yine de tedirgin oluyor insan
daha keseyi falan da görmedik ya ondan heralde ne bileyim
biz de haftada ya da 2 haftada 1 bari yapsak iyi olacak

normali 2 haftada 1 miş cnm dr söyledi..ilişki sonrası leke falan olursa korkma normal dedi.

bven onuda içemiyorum ekşili şeyler içimi açıyo tatlı tiksindim resmen sabah çıkardım içimde bişey yok ama sıvı çıkıyo ayy şükür rabbime olsun gçer bunlarda

ayyyy evet ya benimde öyle tatlıdan tiksiniyom ekşi acı..
benimde bulantılarım başladı sabah aç karnına çıkardım

iyi canım ya herkesin doktorunun söylemesine sevindim
benim doktor da haftada biri geçmesin dedi
o zaman bu gece biz halvet edebiliriz

ben geçtiğimiz hafta kanama yaşadım.5. hafta keseyi gördük iki gün sonra kanamam oldu. fitil kullanıyorum sürekli yatıyorum.bhcg baktırdık sık sık sonuçlar çok iyi. kanama hemen durdu ama lekelenmem devam ediyor kahverengi çok az ama var hala. bakalım 22 ekimde randevum var bekliyorum. bu arada hiç dr a gitmedim önemli olan bhcg çünkü. 6 kez kan verdim toplamda şimdilik ii kanama olmasın cumartesi kalp atışını duyayım yatmak falan sorun değil...moral şart ama azıcık kan gördüm ben bir telaş ettim ağladım ertesi gün çok fazlalaştı bhcg sonucu ii geld moralim düzeldi kan gitti bilmem anlatabildim mi

bu arada kimsenin canı tatlı istemiyor heralde
neticede herkese ayşe mi gelicek
hakkı gelmiyor heralde kimseye

bize yasak zaten benimde yapasım yok ben de banyo yapmaktan bile kokruyom ama yapıyorum tabikide 1 hafta yatınca insan herşeyden tırsıyo

selmlar kızlar
bişey sorucam
cinsel ilişkiye devam ediyor musunuz? (kanama vedüşük riski yoksa)
biz kardeş kardeş yatıyoruz da

kızlar en son dün öğlen gibi girmiştim kaç sayfa olmuş öyle okuyamadım
ferdat güzel bir konuya parmak bastın biz tamam yapalım diyoruz sonra vazgeçiyoruz 5+6 haftadayız hep böyle böyle erteliyoruz bişi olmasın bebişe diye tedirgin oluyoruz birisi bu konuyu doktora soracaktı galiba ondan cevap geldimi ben göremedim ama... kızlar annelik ve babalık duygusu bu olsa gerek bebeğe kıyamıyoruz ama bi kalp sesini duyalımda sonra başlarız belki :103:
kızlar ben çok duramicam herkese iyi sohbetler misafirim gelecek hazırlık yapmam gerek hoşçakalınnnn....

hayırlısı cnm sağlıklı olsunlarda ama o hiç belli olmaz ya ekşi yiyip erkek olanda var
bende ekşi tuzluıcu

AYY BENDE HEPP EKŞİ TUZLU VE ACII TATLIII HİÇ CANIM ÇEKMİYOO
BNMDE BULANTILARIM BU SABAH İTİBARİYLE BAŞLADIII ((
BANA İLİŞKİ NE KADAR SÜRE İLE YASAK BİLMİORUM AMA UZUN Bİ SÜRE HERALDE DOKTOR YASAK DEDİ SÜRE BELİRTMEDİİ... BENDE NAPICAM BİLMİORUM :s

canım kanama ve düşük tehlikesi yoksa 2 haftada bir ya da haftada 1i geçmemek şartı herkesin doktoru izin vermiş
ben de sordum aslında doktoruma
abartmamak şartıyla serbest demişti
bir de kızlardan öğreneyim dedim
sanırım fazla kasıyoruz kendimizi

bilmiyom benm içimden ve eşimin içinden kıs geçti herşeyin hayrlısı nedense pek tatlı aramıyom allah herkesin gönlüne göre versin ve anala babalı büyütsün sağlıklı şekilde alalım bebişleri elimze aminnn

hayırlısı cnm sağlıklı olsunlarda ama o hiç belli olmaz ya ekşi yiyip erkek olanda var
bende ekşi tuzluıcu

ilk hamileliğimde 5-6 kilo mandalina portakal yedim erkek oldu.. ama nasip değilmiş sevmek okşamak

canım nasılsın sonunda buldum seni:)bana hiç test yaptırmadı doktor yaa sana neler yaptırmış öle:)ilişki konusunda değineyım doktor beşinci aya kadar kasıkta agrı yada kasılma olmazsa bişi demıyoruz demişti agrınız oluyosa ara verdırıyoruz demişti bize:)canım benımde hamılelık iyi gıdıyo bu arada 16+4teyız bugun bakalım bu ay sonu gorucem yıne bebişi inşallah:):)hepımız hayırlısıyla dogururuz meleklerımızı inşallah.

iyi canım ya herkesin doktorunun söylemesine sevindim
benim doktor da haftada biri geçmesin dedi
o zaman bu gece biz halvet edebiliriz

kolay gele sizeeee

şu bulantılar çok kötüymüş kızlar..
cnm bebek sağlıklı olsunda uzun süre bekleriz napalım

ilk hamileliğimde 5-6 kilo mandalina portakal yedim erkek oldu.. ama nasip değilmiş sevmek okşamak

düşünme bunları üzme kendini hepimiz yaşadık bu bebişlerimizi rabbim kourusun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…