selmlar kızlar
bişey sorucam
cinsel ilişkiye devam ediyor musunuz? (kanama vedüşük riski yoksa)
biz kardeş kardeş yatıyoruz da
herkese merhaba arkadaşlar.
gosde'cim öncelikle sana çok geçmişler olsun canım,pozitif düşün,evdesin madem dua et bol bol ve dinlenirken komedi filmleri izle,herşey güzel olucak ve yoluna giricek inşallah içini ferah tut.
kabızlıktan bahsetmiş bir kaç arkadaş dün nerdeyse hastanelik oluyodum bu kabızlık yüzünden,32 yaşındayım hayatımda böyle bişi yaşamadım ben,çok afedersiniz ağlaya ağlaya 1 saat oturdum wc de.dikkat ediyoruz diye çokmu hareketsiz kalıyoruz,o yüzdenmi böyle oldu anlamadım.tüp bebek tedavisiyle 5 yılın sonunda hamile kaldım ben dr'um sakın kabız olma ve ıkınma dediği için inat ettim dün ıkınmadım ama Allah bi daha yaşatmasın. birde bu belirtilere çok takılıyorum bende sizler gibi göğüs hassasiyeti ve akıntı dışında belirtim yok benim gerçi göğüs hassasiyetide azalıyo gibi,akıntıda crinone jel kullanıyorum ben onun etkisi heralde,yarın ilk ultrasonum var bakalım herşey belli olur.çok sıkıntılı süreçler geçirdim tek dileğim Allah'ım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın,hayırlı evlatlarla yüzümüzü güldürsün.
canim ben dedigim gibi 7 haftalik hamileyim ,biz devam ediyoruz ama daha dikkatli bi sekildedaha onceki iki hamileligimdede devam etmistik bi zararini gormedik,ama benim kardesim 3.aydan sonra doguma kadar hiç beraber olmuyodu esiyle:)
amin canım... bakalım sabah aç karnına kuru kayısı iyi geldi.birde şuruba başladım yemekle beraber içiyorum. idare ediyor şimdilik... ama bulantım artmaya başladı.iştahsızım...
ev yoğurdunu çok güzel yiyorum, günde bir parça siyah et yiyorum, taze sıkılmış meyve suyu içiyorum,kuru yemiş yemeye çalışıyorum... ama bugünden sonra işler biraz değişecek gibi duruyor,bulantılarım artmazsa idare edebilirim gibi duruyor...
canim ben dedigim gibi 7 haftalik hamileyim ,biz devam ediyoruz ama daha dikkatli bi sekildedaha onceki iki hamileligimdede devam etmistik bi zararini gormedik,ama benim kardesim 3.aydan sonra doguma kadar hiç beraber olmuyodu esiyle:)
kızlar bu hastneye git geller bu dokrorların ilgisizliği beni öldürecek yhaa allahım nolur valla yardım etsin bana yha lanet olsun bu dewlet hastnesine beni ultrason kontrol için çağrıo bugün gidiyorumm beta hcg için kan testi istedi gene yhaa bu 3 olduu ne derdi var bu doktorların benle anlamadım düşük tehlikem varmışöbür doktor öyle dedi diyorumm cewapp ' ona bişey yapmayızz' ne demek yapmayız yhaa kızlar vallahi ben delirmek üzereyimm yhaaa ..............
bven onuda içemiyorum ekşili şeyler içimi açıyo tatlı tiksindim resmen sabah çıkardım içimde bişey yok ama sıvı çıkıyo ayy şükür rabbime olsun gçer bunlarda
kızlar bizde öle kardeş kardeş yatıoz bişi olmasın diye benimle beraber bi ark var kız hamile old.nu öğrendiğinden beri banyo bile etmemiş bana bugun dedi diyo banyo yapsam bişi olur mu dedim olmaz ılık suyla yap doğru demişim demi kızlar
kızlar bizde öle kardeş kardeş yatıoz bişi olmasın diye benimle beraber bi ark var kız hamile old.nu öğrendiğinden beri banyo bile etmemiş bana bugun dedi diyo banyo yapsam bişi olur mu dedim olmaz ılık suyla yap doğru demişim demi kızlar
o da abartmış canım :)
bişy olmaz tabi
hamileysek kokcak halimiz yok ya
ya 9 ay böyle geçmez ama kardeş kardeş
son 3 ay zaten yapmak istesek de yapamayız
en iyisi şimdi serbestken biraz değerlendirmek
ben de sürekli ayran içip turşu yiyorum ya
inş kötü bişey duymazsınn ... Ii haberlerle gelirsin yarın canımmm...kolay diil hayatım. Kendimi hazırlamak istedim her türlü teşhise. Bence içaçıcı bişey duymıycam ama herşey allahın elinde. Takdir onun.
saoll canımmm ... öyle yapıorum kafamı dağıtıorum vee duaa ediorummm ... :))herkese merhaba arkadaşlar.
Gosde'cim öncelikle sana çok geçmişler olsun canım,pozitif düşün,evdesin madem dua et bol bol ve dinlenirken komedi filmleri izle,herşey güzel olucak ve yoluna giricek inşallah içini ferah tut..ı
saol canımm ... Doktorlar sadece kendilerini bzm yerimize koyup düşünse bizi böle üzmezler...sakın üzülme canım yat dinlen her geçen gün bebeğin daha da güçleniyor bunu unutma. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim baya baya kanamam oldu.bende çok test yaptırdım özel dr gözetiminde olduğum halde. Bunun nedeni bebeğimiz çok küçük ultrasonda sağlıklı bilgi vermiyor ama kanda yükselen bhcg değeri net bilgi veriyor.dualar et pozitif ol ve onun seni bırakmayacaağına inandır kendini... Dualarımdasın...
o da abartmış canım :)
bişy olmaz tabi
hamileysek kokcak halimiz yok ya
Ya 9 ay böyle geçmez ama kardeş kardeş
son 3 ay zaten yapmak istesek de yapamayız
en iyisi şimdi serbestken biraz değerlendirmek
Ben de sürekli ayran içip turşu yiyorum ya
galiba beni gören yok ....
canım bende 5 yıl bekledim.sanırım çok dikkat edelim derken vesvesede yapıyoruz. ben kaç kez kaybettim sandım bebeğimi... bunun önüne geçemiyorum.her lekelenmede yıkılıyorum . ama dik durmak lazım .psikolojik bir şey insan engel olamıyor.
kabızlıkta hareketsizlikle beraber kanda yükselen bhcg değerinin bize hediyesi... atlatırız hep beraber inşşş...
Neresiymiş acaba o uygun özel hastane canım? ben izmirdeyim. Gerçi benim gitceğim yer de baya uygun ( Baki uzun) ama aklımda bulunsun memnun kalmazsam oraya giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?