bize yasak zaten benimde yapasım yokben de banyo yapmaktan bile kokruyom ama yapıyorum tabikide 1 hafta yatınca insan herşeyden tırsıyo
düşünme bunları üzme kendini hepimiz yaşadık bu bebişlerimizi rabbim kourusun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım bende çok halsizlik oluyo ve uykusuzluk normal demi bunlar herkes diyo böle devam etmesi ii,ii bi hamilelik geçircen ve kızın olcak deniliyo ne ilgisi varsa
AYY BENDE HEPP EKŞİ TUZLU VE ACII TATLIII HİÇ CANIM ÇEKMİYOO
BNMDE BULANTILARIM BU SABAH İTİBARİYLE BAŞLADIII((
BANA İLİŞKİ NE KADAR SÜRE İLE YASAK BİLMİORUM AMA UZUN Bİ SÜRE HERALDE DOKTOR YASAK DEDİ SÜRE BELİRTMEDİİ... BENDE NAPICAM BİLMİORUM :s
hadi ben neyse de
şu yeni evli arkadaşlara çok koyacak bu halvetsizlik işi
bu arada sanırım hamileliğin ilk 3 ayında herkesin canı ekşi tuzlu istiyor mideyi bastırdığı için
3ten sonra belli olacak bence canımızın ne istediği
hadi ben neyse de
şu yeni evli arkadaşlara çok koyacak bu halvetsizlik işi
bu arada sanırım hamileliğin ilk 3 ayında herkesin canı ekşi tuzlu istiyor mideyi bastırdığı için
3ten sonra belli olacak bence canımızın ne istediği
EWT CANIM BEBİŞİM GELSİNDE KOCİŞ BEKLESİN DURSUN NAPİİMM :dcnm bebek sağlıklı olsunda uzun süre bekleriz napalım
yasak demişse 12 haftadır...kendimden biliyorum
canım nasılsın sonunda buldum seni:)bana hiç test yaptırmadı doktor yaa sana neler yaptırmış öle:)ilişki konusunda değineyım doktor beşinci aya kadar kasıkta agrı yada kasılma olmazsa bişi demıyoruz demişti agrınız oluyosa ara verdırıyoruz demişti bize:)canım benımde hamılelık iyi gıdıyo bu arada 16+4teyız bugun bakalım bu ay sonu gorucem yıne bebişi inşallah:):)hepımız hayırlısıyla dogururuz meleklerımızı inşallah.
ben geçtiğimiz hafta kanama yaşadım.5. hafta keseyi gördük iki gün sonra kanamam oldu. fitil kullanıyorum sürekli yatıyorum.bhcg baktırdık sık sık sonuçlar çok iyi. kanama hemen durdu ama lekelenmem devam ediyor kahverengi çok az ama var hala. bakalım 22 ekimde randevum var bekliyorum. bu arada hiç dr a gitmedim önemli olan bhcg çünkü. 6 kez kan verdim toplamdaşimdilik ii kanama olmasın cumartesi kalp atışını duyayım yatmak falan sorun değil...moral şart ama azıcık kan gördüm ben bir telaş ettim ağladım ertesi gün çok fazlalaştı bhcg sonucu ii geld moralim düzeldi kan gitti bilmem anlatabildim mi
canım bugün edremit dev. hast. gittim özeldeki testlerin listesini aldım devlette yaptırdım bu tesleri çok ağrılı bir süreçti üç tüp kan ve artı idrar örnekleri vardim ama ne testleri bunlar bilmiyorum fakat dewlet karşılamıyormuş bunu dewlette 100kadar para aldı yuvarlak hsp( körfezde 220 demişti )
benim ara ara kasıklarımda ağrı olyor canım ya özellikle ayakta durdğmda yada biraz iş yaptğmda soğukta falan....
oo maşallah seninki abi ayada abla olacak bizimkine :103: amin canım hayırlısıyla inşallah doğuruveririz hayırlsylaaa
özelden msj atamıyormusun??
öptüm canım görüşmek üzereee
kizmi olur bilmiyorm ama normal halsizlik bende oyleyim hep, ben doktoruma sordm bunu oda normal korkucak bisey yok dedi,sende korkma yat dinlen ani kalkislar yapma cunki bu donemde tansiyonumuz hep dusuk olcak basin done bilir canim,dikkat et,saat aksam 10 dan sonra su veya sivi seyler içme dedi doktorum gece pipi yapmak için uyanmak iii degil dedi,birde devamli soluna yat cocuk ordan daha iyi besleniyo dedi ben bunlari yapiyorm canim.
sende de kanama olmuş muydu canım...
canım sana cevap yazdım ama,özel msj alımın kapalıymış.
açtım canım özel mesaj alımını
en son yazdimda 86. Sayfadaymisiz ne siki takipciyim ya kendimi kutluyorum
nasilsiniz arkadaslar bebisler nasil. Biz iyiyiz yaklasik 8 haftalik olduk ama ne kusma nede baska birsey cok sukur yasamadim henuz.
Kizlar sizde de akinti varmi benim varda birde bel agrim oluyor arada dr.kese buyudukce agri yapar diyopr onun haricinde ben hala progestoran ve folik asit kullaniyorum
sizlerden ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?