evet canım bende ilk defa dün gece rahat bi uyku uyudum ne kabus gördüm nede lavaboya gittim. Seninde ağrıların sürüyormu? akşam sancılandım gene. adet olacakmışım gibi herşey yolundadır umarım:)
Aminnn...
Dün test yaptıgımda ikinci çizgi silik cıkmıştı biraz ama bakıldıgı zaman görünüyor yani dikkatle bakmak gerekmiyor.
Ümitlendim ama bazı yorumları okuyunca umudum kırılıyor .
İdrar testi pozitif çıkıpta kan testinde negatif sonuç alan çok arkadaş var.
O yüzden olumsuzu düşünmek istemiyorum.
Canim benim sanci degilde cok ince bir agri regl olucakmisim gibi hemen 1-2 dakka sonra geciyor sonra bi süre sonra gene basliyor. Ama bu tür agrilarin cok normal oldugunu söylüyorlar merak etmiyelim bence ama elde degil demisen kesesini gördünmü bebeginin benim 5+5 de randevum bakalim insallah hersey yolunda gider. Ay o zamana kadar nasil geccek bu günler bilmiyorum :26:
Bu arada ben basladim yediklerime ictiklerime dikkat etmeye neredeyse ekmek türü seyler hic yemiyorum. Birde doktor bana sik sik ye az ye demisti tika basa doyurma sakinkendini dedi bende öle yapiyorum birde deligibi meyve tüketiyorum
Ayyy insallah bu 9 aylik sureci hep birlikte büyük mutluluklarla gecirecegiz kizlar insallahhhhhhher türlü zorlugu birlikte atlaticaz her türlü sIKINTIyi.. Bizi belkide dünyanin en güzel yolculugu bekliyor hadi Bismillah diyelim hep hayirli gecsin günlerimiz insallahhhhhhh
Kızlar topik baya kalabalıklaştı maşallah.Son adet tarihlerimize göre bir isim listesi yapılsa bence çok güzel olur.Takip etme ve birbirimizi tanıma açısından.Ne dersiniz...
bencede cok güzel fikir. Hem burdan belirtilerimizi, sıkıntılarimizi , önerilerimizi paylassak dahada güzel olur.sonucta hemipiz yeni seyler ögreniyoruz her gecen gün...
insallah rabbim bebegini sana bagislar canim korkma dusunmemeye calis
benim ikiz kizlarim var bilmem hic dusunmedim ikiz olmasini saglikli olsun yater ama kan sonucum yuksekmis dr-ikiz olabilir demisti klomen kullanmistim da
ama oglan istiyoruz
kızlarr merhabalarrrr.... benimde sat 26 ağustos... çok heyecanlıyımmm :) çarşamba dra gidicem inşallah... ya yalnz ben bu bhcg değerlerinden pek anlamıyorum geçtiğimz cuma günü yani adetimden 5 gün geçtikten sonra kan testi yaptrdm 1841 çıktı... sizce bu değer nasılll ????
Merhaba kizlar bende 4 gün önce ögrendim hamile oldugumu Allah ima sükürler olsun. Allah sagligiylan hayirlisiylan kucagimiza almayi nasip etsin. bende 4+3 üm hesaplasa göre haziran annesi olucam insallah benim 3+5 günken degerim 192 cikti doktor birdaha gerek yokgüzel deger dedi bi dahaki 5+5 ken yapilacakmis. o yüzden tedirginim artis nasildir die insallah hersey yolunda gider. bu arada geceleri her yarim saatte bir tuvaletteyim neredeyse cok cisli oldum cok
Sizin kan degerleri nasil ikinci ölcümleriniz yapildimi ? Birde belirtileriniz neler??
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hepimiz en güzeliylen en sagliklisiylan en hayirlisiylan bebislerimiza kavusuruz...
sağol canım kahverengi lekeler vardı ki hala az da olsa var alıştım sanırım, keseyi gördük şükür 4+6 iken ,hiç endişelenme Allah sağlıkla kucağğına almayı nasip eder inşallah bebeğini.Canim benim benimde de ilk gebeligim Allah korusun seni ve bebgini hepimizin bebeklerini insallahCanim benim senin düsük tehliken nerden anlasildi kanaman mi vardi.
Ben suan hem kansulandirici bebek aspirini düzeyinde bir ilac aliyorum hemde progestron jeli doktor bana 3+5 ken bakti birdaha 5+5 de dedi. ee Ne kese görebildim ne 2. kan tahlilim yapildi endiseleniyorum bisey olursa nerden anlicam die. ALlah korusun bu bebegi uzun zamandir bekliyorduk Allah bizi korusun hepimizi insallah
hayırlı olsun tatlımMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. haziran annesiyim inşallah. Sat 31 ağustos. Arkadşalar bende ara ara sancı oluyor normalmi korkuyorum ben hemde çokkkk
inşallah sağlıkla olur canım test yapınca haber ver hayırlı haberini bekliyoruz :)herkese merhaba
hamile arkadaşları tabrik ediyorum allah kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. gününün geçmesini bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum hepsi tez zamanda çift çizgiyi görür inşallahh..
benimde beklenen tarihim 4 ekim yani bugün ama daha gelen giden yok. 3 gün önce 2 yaşına giren bi kızım var 2. bebek içinde 29 aralık 2011 den beri tam gaz çalışıyoruz ama her ay tek çizgi gelsin artık bizde görelim çift çizgiyi. acaba bende haziran annesi olurmuyumki. tek korkum 1 senedir alerjik astımla mücadele veriyorum eger hamile kalırsam kötü sonuçları olmaz umarım. aranızda astım hastası varmı druyla bu konuyu konuşan ben kadın doğumcuyla değilde göğüs hastalıkları druna sordum bi sorun olmaz demişdi
hayırlı olun canımyaptığım hesaba göre sen benle aynısın...:) sat4 eylül benim... henüz kan testi yaptırmadım ama 5 test çift çizgi:)
inşalah olur canım hayırlı olsun, eski anıları düşünme hiç bebeğine odaklan bu kez güzel sonuçlanır inşallah,Allah yardımcımız olsun.selam kizlaaaar
bu topigi gorunce gurbette akrabami gormus gibi oldum walla :)
benim 2 yil once kalp durmasiyla sonuclanan hamileligim wardi
son uc aydir yeni bebek icin calisiyorduk
bu 3. ay sat 6 eylul 2 ekimde cift cizgiyi gordum!!!
hemen kan testi yaptirdim 669 cikti, 3+4 haftayla :)
ertesi gun doktora gittim tabi henuz keseyi goremedi
arada cok cok az midem bulaniyo
akintim cok fazla ama renksiz
bide ani giren kasik agrilarim var
ama kendime soz werdim hic olumsuz dusunmuyorum
insallah hepimiz haziranda patir patir dogurucaz!!
ben bide ikiz istiyorum walla!!!!!!!
amin canım amin.Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz topiğimize.Ne güzel bol hamileli bir ay olur inşallah Haziran ayı.Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.Burada mutluluklarımızı paylaşırız inşallah.Üzüntü hiç olmaz inşallah topiğimizde.Hep güzel haberler veririz birbirimize.Tek dileğim bu.
merhaba canım ben de aranıza yeni katıldım benim de sat 4 eylül kan tahlilim poziyif hamileyimmmm 2 yıl bekledikten sonra
satlarımız aynı canım ben hafta sonu keseyi gördüm bi baktır sen de istersen, hayırlı olsun bebişinkızlar bende biraz önce test yaptım veee çift çizgiyi gördüm :))
sat 28 ağustos 5+2 doğum 3 haziran
Allah hepimize hayırlısıyla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inş
maşallah Allah bağışlasın canım ben de öğretmenim meslekteşız :)bu arada ben beril ögretmenim ikiz kizlarim var balim ve naz
hayırlı olsun canım benimdün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bugünde kan testi yaptıracağım .
Hesaplamama göre bende 2012 haziranda anne oluyorum
yok canım vücut sana hamileliğin işaretini vermeden yani adet gecikmeden yaptıklarından sorumlu değilsin korunuyosun yani sıkma canını.Ya kizlar ben gecen ay hamile oldugumu bilmeden mideye yedim cokta severim görünce dayanamadim 6 tane kadar yedim. yani bebegim 3 haftalik falanken cok ta zararli bisey bisey olmaz degilmi ?? Simdi aklima geldi huzursuz oldum cok. Sonucta civa iceriyor..
Slm arkadaşklar bende sizdenim benim de haziran 1 de kısmetse bebeğimi alıcam allah herkese tattrsın bu duyguyu benim de şu an 5 haftalık daha mide bulantım yok ama çok keskin kokular alıyom
ilk ultr. çektik devamı gelir inş. Burdaki annelerin hepsinin bebeklerini sağ salim alsın inş.ve olmayanlarada inş. Olur
Forum kalabalıklaştıkça kalabalıklaşıyor :) süper... Allah'ım inşallah hepimizin kuzularımızı sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin. Ben 4+4 hamileyim.
Normalde doktorum cts gel demişti kontrole. ancak bir sıkıntım var bugün, bir miktar (3-4 damla kadar) kanamam oldu. Çamaşırıma bulaşmış,
tuvalete gidince farkettim. Sonrasında da bir miktar uzayan akıntı (normal renklerde, çok açık sarı). İlk başta bir panikle doktorumu aradım.
Yarın sabah gideceğim. Doktorun söylediğine göre hiçbirşey olmayabilirmiş de ama bu durum pek de hoşumuza giden bir durum değildir dedi.
Umarım yerleşme kanamasıdır,bu olaydan sonra çok şükür herhangi birşey olmadı... Çok kurmak da istemiyorum kafamda aslında inşallah herşey
yolundadır,bende bu vesileyle bebeğimin kesesini yarın görmüş olurum belki :)
meraba arkadaşlar,
sonunda başlığımı buldum. bir de 2011 ağustosta hamile kalanlar başlığı var, ikisinin takipçileri de aynı gibi aslında :) benim SAT 24 ağustos.. bugün itibariyle 6+0 hamileyim. ilk doktor randevum ise 12 ekimde, yani haftaya. gittiğimde kesesiyle beraber kalp atışlarını da göreceğiz inşallah. ilk gebeliğim6+6'da düşükle sonlandı. sebebi muhtemelen kromozom anomalisi dediler. inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağıma alacağım bebeğimi. dünden beri mide bulantım var sabahları, bugünkü az önce geçti. kasıklarıma da ara sıra hafif sancılar giriyor, dinlenince geçiyor. sizlerin yorumlarını okuyunca korkmamaya başladım, demek ki çok normal bir şey bu sancılar. hepimize sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah.
canım benim yerleşme kanamasıdır hiç korkma içini ferah tut birşey olmaz inşallah, yarın hayırlı haberini bekliyoruz keseni de görürsün büyük ihtimalle
hayırlı olsun canım... hadi bakalım ben sadece idrar testi yaptım 5 tanecik:) ve hep çift aslında çok sevinemedim ikinciyi istememe rağmen..
çünkü; mart nisan gibi doğum yapmak daha iyi mesleğimden dolayı... ama asıl önemli sebeb şu an yanımda eşim yok. o başka ilde ben başka..
eş durumu tayinim olmadı annemle kalıyorum şu an ve ona söyleyemem..... ne bileyim o kadar rahat değilim de.... ve benim nazım eşime geçer....
ilkinde bana çok yardımcı idi... ve bir de üstüne geceleri uyumak bilmeyen bir zıpır kızım var....
ama hayırlısı Rabbim öyle uygun görmüş....
Allah hepimize yardım etsin sağlık versin....
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza sat 31 agustos 4+5 gunluk 4+3 te bhcg 706 idi 4+5 te 2056 oldu bugün doktora gittim muayene etmedi daha küçük diye ama sonuölariçin gayet iyi dedi 11/11 de randevum var keseyi görmeye gidicez ben 3 yıldır hamile kalamıyordum 2 kere yumurta çatlatma 2 kere aşılama 1 kerede tüp bebek tedavisi oldum sonuç hep negatifti bu ay kendiliğinden mucizem geldi bize sürpriz yaptı hiç beklemediğimiz anda 2. tüp bebek tedavisine başlıyacekken sizlerin değerleri nasıl ? benimki için doktor iyi dedi ama ben bu kadar uğraştan sonra birşey olucak diye ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?