2012 haziran anneleri

evet canım bende ilk defa dün gece rahat bi uyku uyudum ne kabus gördüm nede lavaboya gittim. Seninde ağrıların sürüyormu? akşam sancılandım gene. adet olacakmışım gibi herşey yolundadır umarım:)

Canim benim sanci degilde cok ince bir agri regl olucakmisim gibi hemen 1-2 dakka sonra geciyor sonra bi süre sonra gene basliyor. Ama bu tür agrilarin cok normal oldugunu söylüyorlar merak etmiyelim bence ama elde degil demi sen kesesini gördünmü bebeginin benim 5+5 de randevum bakalim insallah hersey yolunda gider. Ay o zamana kadar nasil geccek bu günler bilmiyorum :26:

Bu arada ben basladim yediklerime ictiklerime dikkat etmeye neredeyse ekmek türü seyler hic yemiyorum. Birde doktor bana sik sik ye az ye demisti tika basa doyurma sakinkendini dedi bende öle yapiyorum birde deligibi meyve tüketiyorum

Ayyy insallah bu 9 aylik sureci hep birlikte büyük mutluluklarla gecirecegiz kizlar insallahhhhhh her türlü zorlugu birlikte atlaticaz her türlü sIKINTIyi.. Bizi belkide dünyanin en güzel yolculugu bekliyor hadi Bismillah diyelim hep hayirli gecsin günlerimiz insallahhhhhhh

canım testin yanlış çıkma ihtimali bindebir . doktora gittiğimde doktor test yaptıysan kesin vardır işte endişelenme demişti. kan testi sonucunuı alana kadar endişeliydim. boşyere stres yapmışım. artık bize stres yasak unutma :)

benimde 5 hafta bugün oldu. doktor cuma günü çağırdı kesesini görmek için. merakla bekliyorm cumayı :) İnşallah bi sorun çıkmaz görrüz bebişimi.
bende dikkat ediyorum yediklerime günde 2 ceviz yiyorum mutlaka ama biraz canım sıkılsın sancılanıyorum.

hamiliklerimiz güzel geçer inşallah :) Ay ne güzel sizle birlikte olmak iyiki varsınız arkadaşlar..

Arkadaşlar yediğimiz yeşilliklere dikkat etmeliymişiz bol suyla yıkanmalı temiz olmalı . Ciğ ete asla dokunmayın mikrop kapma olasılığımız var. neyse ben böle bilgiler duydukça, okudukça paylaşmayı düşünüyorum sizle. :82::82:

Ya kizlar ben gecen ay hamile oldugumu bilmeden mideye yedim cokta severim görünce dayanamadim 6 tane kadar yedim. yani bebegim 3 haftalik falanken cok ta zararli bisey bisey olmaz degilmi ?? Simdi aklima geldi huzursuz oldum cok. Sonucta civa iceriyor..

Kızlar topik baya kalabalıklaştı maşallah.Son adet tarihlerimize göre bir isim listesi yapılsa bence çok güzel olur.Takip etme ve birbirimizi tanıma açısından.Ne dersiniz...

Kızlar topik baya kalabalıklaştı maşallah.Son adet tarihlerimize göre bir isim listesi yapılsa bence çok güzel olur.Takip etme ve birbirimizi tanıma açısından.Ne dersiniz...

Bencede cok güzel fikir. Hem burdan belirtilerimizi, sIKINTIlarimizi , önerilerimizi paylassak dahada güzel olur.Sonucta hemipiz yeni seyler ögreniyoruz her gecen gün...

Slm arkadaşklar bende sizdenim benim de haziran 1 de kısmetse bebeğimi alıcam allah herkese tattrsın bu duyguyu benim de şu an 5 haftalık daha mide bulantım yok ama çok keskin kokular alıyom
ilk ultr. çektik devamı gelir inş. Burdaki annelerin hepsinin bebeklerini sağ salim alsın inş.ve olmayanlarada inş. Olur

bencede cok güzel fikir. Hem burdan belirtilerimizi, sıkıntılarimizi , önerilerimizi paylassak dahada güzel olur.sonucta hemipiz yeni seyler ögreniyoruz her gecen gün...

aynen ya bencede çok gerekli herkes biribirinden farklı şeyler öğrenerek baya şey öğrenmiş olur bize bizden fayda var:d

meraba arkadaşlar,

sonunda başlığımı buldum. bir de 2011 ağustosta hamile kalanlar başlığı var, ikisinin takipçileri de aynı gibi aslında :) benim SAT 24 ağustos.. bugün itibariyle 6+0 hamileyim. ilk doktor randevum ise 12 ekimde, yani haftaya. gittiğimde kesesiyle beraber kalp atışlarını da göreceğiz inşallah. ilk gebeliğim6+6'da düşükle sonlandı. sebebi muhtemelen kromozom anomalisi dediler. inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağıma alacağım bebeğimi. dünden beri mide bulantım var sabahları, bugünkü az önce geçti. kasıklarıma da ara sıra hafif sancılar giriyor, dinlenince geçiyor. sizlerin yorumlarını okuyunca korkmamaya başladım, demek ki çok normal bir şey bu sancılar. hepimize sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah.

Forum kalabalıklaştıkça kalabalıklaşıyor :) süper... Allah'ım inşallah hepimizin kuzularımızı sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin. Ben 4+4 hamileyim.
Normalde doktorum cts gel demişti kontrole. ancak bir sıkıntım var bugün, bir miktar (3-4 damla kadar) kanamam oldu. Çamaşırıma bulaşmış,
tuvalete gidince farkettim. Sonrasında da bir miktar uzayan akıntı (normal renklerde, çok açık sarı). İlk başta bir panikle doktorumu aradım.
Yarın sabah gideceğim. Doktorun söylediğine göre hiçbirşey olmayabilirmiş de ama bu durum pek de hoşumuza giden bir durum değildir dedi.
Umarım yerleşme kanamasıdır,bu olaydan sonra çok şükür herhangi birşey olmadı... Çok kurmak da istemiyorum kafamda aslında inşallah herşey
yolundadır,bende bu vesileyle bebeğimin kesesini yarın görmüş olurum belki :)

insallah rabbim bebegini sana bagislar canim korkma dusunmemeye calis
benim ikiz kizlarim var bilmem hic dusunmedim ikiz olmasini saglikli olsun yater ama kan sonucum yuksekmis dr-ikiz olabilir demisti klomen kullanmistim da
ama oglan istiyoruz

çok sağol canım,hayırlısıyla istediğin olur inşallah ve oğluşuna kavuşursun :)

hayırlı olsun tatlım değerin gayet iyi bence, Allah sağlıkla tamamına erdirsin.

hayırlı olsun canım değerin bencede iyi ben 4+5 ken yaptım37 çıktı dün yani 5+ 2 de ise 3121 senin değer gayet iyi yani, takma kafana ve hamileliğin tadını çıkar
sağol canım kahverengi lekeler vardı ki hala az da olsa var alıştım sanırım, keseyi gördük şükür 4+6 iken ,hiç endişelenme Allah sağlıkla kucağğına almayı nasip eder inşallah bebeğini.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. haziran annesiyim inşallah. Sat 31 ağustos. Arkadşalar bende ara ara sancı oluyor normalmi korkuyorum ben hemde çokkkk
hayırlı olsun tatlım sancılar normalmiş endişelenme , tadını çıkar :)
inşallah sağlıkla olur canım test yapınca haber ver hayırlı haberini bekliyoruz :)
yaptığım hesaba göre sen benle aynısın...:) sat4 eylül benim... henüz kan testi yaptırmadım ama 5 test çift çizgi:)
hayırlı olun canım
inşalah olur canım hayırlı olsun, eski anıları düşünme hiç bebeğine odaklan bu kez güzel sonuçlanır inşallah,Allah yardımcımız olsun.
amin canım amin.
merhaba canım ben de aranıza yeni katıldım benim de sat 4 eylül kan tahlilim poziyif hamileyimmmm 2 yıl bekledikten sonra
hayırlı uğurlu olsun canım.
kızlar bende biraz önce test yaptım veee çift çizgiyi gördüm :))

sat 28 ağustos 5+2 doğum 3 haziran

Allah hepimize hayırlısıyla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inş
satlarımız aynı canım ben hafta sonu keseyi gördüm bi baktır sen de istersen, hayırlı olsun bebişin
bu arada ben beril ögretmenim ikiz kizlarim var balim ve naz
maşallah Allah bağışlasın canım ben de öğretmenim meslekteşız :)
dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bugünde kan testi yaptıracağım .
Hesaplamama göre bende 2012 haziranda anne oluyorum
hayırlı olsun canım benim
yok canım vücut sana hamileliğin işaretini vermeden yani adet gecikmeden yaptıklarından sorumlu değilsin korunuyosun yani sıkma canını.

amin canım amin...hayırlı olsun bebeğin...

canım benim yerleşme kanamasıdır hiç korkma içini ferah tut birşey olmaz inşallah, yarın hayırlı haberini bekliyoruz keseni de görürsün büyük ihtimalle

hayırlı sağlıklı olsun canım, inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin, bişey sormak istiyorum düşük belirtilerin nelerdi? benim 1 haftadır kahverengi lekeler varda:2:

merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza sat 31 agustos 4+5 gunluk 4+3 te bhcg 706 idi 4+5 te 2056 oldu bugün doktora gittim muayene etmedi daha küçük diye ama sonuölariçin gayet iyi dedi 11/11 de randevum var keseyi görmeye gidicez ben 3 yıldır hamile kalamıyordum 2 kere yumurta çatlatma 2 kere aşılama 1 kerede tüp bebek tedavisi oldum sonuç hep negatifti bu ay kendiliğinden mucizem geldi bize sürpriz yaptı hiç beklemediğimiz anda 2. tüp bebek tedavisine başlıyacekken sizlerin değerleri nasıl ? benimki için doktor iyi dedi ama ben bu kadar uğraştan sonra birşey olucak diye ödüm kopuyor

canım benim yerleşme kanamasıdır hiç korkma içini ferah tut birşey olmaz inşallah, yarın hayırlı haberini bekliyoruz keseni de görürsün büyük ihtimalle

Amin inşallah canım, ağzından bal damlıyor valla... yarın yazıcam size iyi haberleri inşallah canım:)

Canım sen de öğretmensin galiba meslekdaşız evet dediğin gibi mart güzel bir ay izin açısından.biz başta öyle planladık ama malesef olmadı ama buna çok şükürler olsun zamanı hiç önemsemiyorum artık ilk idiye ve bu kadar beklediktenve isyedikten sonra. durumun ama senin durumun farklıymış ama eminim bu bebek l-şansıyla gelecektir tayin şubatta istersin en kötü ihtimal yaz döneminde olur.
hakkımızda hayırlısı olsun.

slm kizlar hepinizde saglikli bi sekilde bebeklerinizi kucaniza almayi nasi etsin Allahm,bende 3.bebegime 5 haftalik hamileym hayirlisi olur insallah

Canım hayırlı uğurlu olsun seninle aynıyız :) benimde sat 31 ağustos. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Yeni gelen anneler hoşgeldiniz. hepimize sağlıklı bi hamilelik diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…