2012 haziran anneleri

hayırlı sağlıklı olsun canım, inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin, bişey sormak istiyorum düşük belirtilerin nelerdi? benim 1 haftadır kahverengi lekeler varda:2:

teşekkür ederim canım.
önce çamaşırımda açık kahverengi bir leke gördüm. Hemen rahim içi ultrason bakıldı ve bebeğin kalp atışları duyulduğu için problem yok dediler. ama kanamalar ve sancılar devam etti. sancı kasıklara giren türden değildi, anüse kadar vuran bir sancıydı. düşük olduğunu da parça düşürdüğümde anladım. bunları yaşadığımda yurtdışındaydım ama hemen kendi doktorumu aradım. Parça düşürmenin pek normal olmadığını, hemen yeniden ultrason çektirmem gerektiğini söyledi. gece acile gittik, elle muayene yapılabildi, kan testi yapıldı. o gece çok ama çok ciddi bi sancı çektim, sancıdan midem bulandı resmen. sabah ultrason için gittiğimde ise düşük başlamış 1-2 gün içinde düşecek dediler. 1 gün önce problem yok diyip bir gün sonr nasıl düşük başlamış oluyo hala anlayabilmiş değilim ama kendi deneyimimden şunu söyleyebilirim, eğer kanaman canlı kırmızı bir renkse, parça düşürüyorsan ve sancıların çok şiddetliyse düşük olabilir. anladığım kadarıyla senin kanaman koyu kahverengi. belki dikkate etmen gerekiyordur sadece. yine de içini temiz tut,4 aylıkken inanılmaz bir kanamayla uyanıp, düşük tehdidi olduğu söylenen ve 1 ay sürekli dinlenen ama 15 eylülde sağlıklı bir doğum yapan arkadaşım var. hayırlısı neyse o olacaktır.

ahahahaaa koptum ben burda:))) 6 aylık filan olman gerekiyo aile hekimine göre herhalde anca inanır tebrik ederim hamilesin

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. haziran annesiyim inşallah. Sat 31 ağustos. Arkadşalar bende ara ara sancı oluyor normalmi korkuyorum ben hemde çokkkk
tebrik ederim cnm,sancı normal kasıklarında batma sancı hissedebilirsin demişti benim dr..

aramıza yeni katılan tüm hamişleri kutluyorum, inşallah hepimiz sağsalim alırız bebeklerimizi kucagımıza...

selam kızlar ben de 29 eylülde öğrendim gebe oldumu ilk değerim 354 çıktı çrş günü dr gittik 2599 yükselmiş ama keseyi minnak gördük inş haftaya tekrar gidicez net görürüz adetime göre 6 hafta ama tabi geç döllenme olasılığımız var hayırlısı inş sağlıkla ilerler hepimzinki

üstten bakıyo usgye bide :) ondan sanırım

Son düzenleme:

selam cnm seninle satlarımız yakın 25 ağustos benimde inş sağlıkla bebeişlerimizi kucağımza alırız

günaydınlar canımcım işyerindeyim azcıkta olsa sancım var bebişim kendini hissettiriyor. batmalara ve sancılara alıştım. herkeste normal deyince oldukça rahatım bugün

bende de az önce başladı batma sağımda sanki yumurtaluyom gibi bi ağrı korkuyom normal demi inş işyerinde olmak ne zor ya evde olsak uzanırdık rabbime emanetler artık

herkese slm
bnde dün örendişm hamile olduğumu kızlar sabah idrada silik çizgiyi görünce öğlen kendimi hastanede buldum we kan sonucum 214 çıktı:)
allahıma şükürler olsun satımda 4 eylül:)

herkese slm
bnde dün örendişm hamile olduğumu kızlar sabah idrada silik çizgiyi görünce öğlen kendimi hastanede buldum we kan sonucum 214 çıktı:)

slm cnm inş hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

slm cnm inş hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

amiin cnm amiiiiiin işlhh

aneem dumanıım sendemi burdasın kuzum
kızlar bn mart ayında 22 haftalık ikiz kaybım war bilmeyenler için oyzden bu gebeliğimde çok korkulu geçicek allah tekrarını ne bane nede hiçbirimize bidaha yaşatmasın
nese kötü şyleri düşünmeyelim ii düşünelim ii olsun:)

bende de az önce başladı batma sağımda sanki yumurtaluyom gibi bi ağrı korkuyom normal demi inş işyerinde olmak ne zor ya evde olsak uzanırdık rabbime emanetler artık

evet canım normalmiş kırmızı rengi görmedikçe sancıyla birlikte bi sorun yokmuş inşallah, bende o yüzden rahatım birazdaha. işyerinde olmak gerçekten zor sancım akşam olduğğunda sırt üstü yatınca geçiyor. Dediğin Rabbime emanet bebişlerimiz

ewt koltuk tepesinde daralıyom ama buna da şükür ben ilkimi kaybettim şikayet etmiycem ama bebeğpimin rahatını düşünüyom ağrı olunca korkuyorum ister istemez evde akşam yatıyorum zaten erkenden uykum geliyo
evet rabbime emanetler inş sağlıkla ilerler bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

inş cnm rabbime emanetler beni tanıdın demi nazz

herkese slm
naaaaz hoşgeldin bebem :)) bende yeni katıldım sayılır gruba

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
folikacid AHUO jess

slm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…