hayırlı sağlıklı olsun canım, inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin, bişey sormak istiyorum düşük belirtilerin nelerdi? benim 1 haftadır kahverengi lekeler varda:2:
ahahahaaa koptum ben burda:))) 6 aylık filan olman gerekiyo aile hekimine göre herhalde anca inanırBe bhcg değerlerini okuyunca benim aile hekimine küfrediyorum resmen :)
Benim değerim 4049 çıktı geçen perşembe ve aile hekimi hamilesin diyemeyiz çünkü bunun sınırı 5000 dedi:)
Komik kadın. Bu forumda gördüğüm tüm değerler bunun altında ama doktorları hamilesin demiş herkese.
Bu aile hekimi diplomasını kasaptan almış heralde :)
tebrik ederim cnm,sancı normal kasıklarında batma sancı hissedebilirsin demişti benim dr..Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. haziran annesiyim inşallah. Sat 31 ağustos. Arkadşalar bende ara ara sancı oluyor normalmi korkuyorum ben hemde çokkkk
Selam kızlarrBenimde sat iim 26.08..SAT a göre 5+2 lik hamişim bende..Bugüne kadar mide yanmalarım haricinde bi sıkıntım yoktu.Sabah bi bulanti Valla ben 9 ay aralıksı kusmayada razıyım yeterki kucağımıza gelsin sağ salim.Perşembe kontorlüm var..Sizlerde durumlar nasıl? Hepimizin göbişine melek konsunn
Günaydin kizlarnasilsiniz bugün hayirli günler herkese...
günaydınlar canımcım işyerindeyim azcıkta olsa sancım var bebişim kendini hissettiriyor. batmalara ve sancılara alıştım. herkeste normal deyince oldukça rahatım bugün
herkese slm
bnde dün örendişm hamile olduğumu kızlar sabah idrada silik çizgiyi görünce öğlen kendimi hastanede buldum we kan sonucum 214 çıktı:)
allahıma şükürler olsun satımda 4 eylül:)
slm cnm inş hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
bende de az önce başladı batma sağımda sanki yumurtaluyom gibi bi ağrı korkuyom normal demi inş işyerinde olmak ne zor ya evde olsak uzanırdık rabbime emanetler artık
herkese slm
bnde dün örendişm hamile olduğumu kızlar sabah idrada silik çizgiyi görünce öğlen kendimi hastanede buldum we kan sonucum 214 çıktı:)
evet canım normalmiş kırmızı rengi görmedikçe sancıyla birlikte bi sorun yokmuş inşallah, bende o yüzden rahatım birazdaha. işyerinde olmak gerçekten zor sancım akşam olduğğunda sırt üstü yatınca geçiyor. Dediğin Rabbime emanet bebişlerimiz
amiin cnm amiiiiiin işlhh
aneem dumanıım sendemi burdasın kuzum
kızlar bn mart ayında 22 haftalık ikiz kaybım war bilmeyenler için oyzden bu gebeliğimde çok korkulu geçicek allah tekrarını ne bane nede hiçbirimize bidaha yaşatmasın
nese kötü şyleri düşünmeyelim ii düşünelim ii olsun:)
saol cnmm hoşbuldumcanım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.
inş cnm rabbime emanetler beni tanıdın demi nazz
saol cnmm hoşbuldum
yaaa tanıyamaddımmm:26::26::26:
bnm topiktenmi yoksam
naaaaz hoşgeldin bebem :)) bende yeni katıldım sayılır grubaherkese slm
pozitif topikten i,sim değiştimem sorun olduda ondan neysem hatırladın ama
naaaaz hoşgeldin bebem :)) bende yeni katıldım sayılır gruba
hatırladım yaaaaa hemşeriim:)))))
hangi dr gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?