2012 haziran anneleri

karıştırdım canım ya seni
tickerda da yazıyor aslında ama :)
7. haftada normal tabi
umarım çabuk atlatırsın
bakalım bizler napıcaz o haftalarda

cucum hg konuşmuyon hayrdır nasılsın dün noldu bilion mu sen ıspanak dedin bende bayadır oldu yemedim dedim ya öğlen yemeğine ıspanak getrimişlerdi yani başka şey isteseymişim olcakmış

cnm yanlışınmı var acep ben ıspanak dimedim ki

rica ederim
canım sen 3 hafta 2 günlük mü hamilesin?
ticker de öyle yazıyor da

ahh cnm 11 ekimde dr 3 haftalık dedi.
bende bi arkadaşa rica ettim çizelgemi yaptı da haftaya dr gitcem
normalde 4 haftalık oldu sanırım heralde galiba

cnm yanlışınmı var acep ben ıspanak dimedim ki

ahh cnm 11 ekimde dr 3 haftalık dedi.
bende bi arkadaşa rica ettim çizelgemi yaptı da haftaya dr gitcem
normalde 4 haftalık oldu sanırım heralde galiba

ne kadar erken öğrenmişsin canım
nasıl bu kadar erken öğrenebildin merak ettim :)
doktor takibinde falan mıydın?
ben de 4. haftaya yakınken öğrendim ve doktor bu kadar erken öğrenmeme inanamadı

hb canım pek yazamıyorum işten dolayı
sevindim valla afiyet olsun deroşum yediklerine dikkat et bende lahmacunu severim ama yemiyorum midemde yanma yapıyo normalde hamileyken hiç denemedim bile

canım bende yemezdim ama öğle yemeğinde o vardı ve çantamı da değitim akşam cüzdan da öteki çantada kalmış öyle olmasaydı başka bişi isteycektim şimdi daha halsiz bıraktı beni şimdi halen midem yanıyo yaaa:2::2::2::2::2:

İçim ACIYOR..

Merhaba tüm hamişler. uzun zamandır yazmıyordum ama sizlerdi takipdeyim kızlar..

2 hafta kadar önce kahverengi akıntılarım başladığında yazmıştım en son ama o zamandan beri keyfim hiç yok hatta bu kahverengi lekeler zaman zaman kanama şeklinde oluyor..
geçen hafta doktoruma gittiğimde kesenin çok güzel büyüdüğünü söylemişti ve içim rahatladı demişti.. haftaya salı (bugün) gel kalp atışlarına bakarız demişti

ve bugün sabah dr a gitmek için hazırlanırken duştdan sonra tekrar kanamam başladı hatta hafif ağrım da oldu...
Doktora girdikve doppler cihazı ile dr başladı kese içinde kalp atımı aramaya tam bize kalp atımı yok diyecekken minik bebeğimin kalbini gördü ve sesi açtı duyduk O anda nasıll rahatladığımı anlatamam ....

Fakar kötü olan şu ki doktorumuz bebeğin kalbinin olması gerenkenden yavaş attığını ve bunun iyiye işaret olmadığını söyleyince dünya başıma yıkıldı..
yani hepimiz burda diyoruz ya kalp atışını duysak yeterrr die..Düzenli ritmik atması meğer çok önemliymiş..((

aslında çok şey yazmak istiyorum ama içim öyle acıyor ki gözyaşlarımı tutamıyorum..((
Cuma günü tekrar çağırdı... ya kalp atışı düzelmiş olur yada duymayız kalbi durmuş olur dedi.( hiç bir şey söyleyemiyorum tam bir belirsizlik ama genelde böyle olduğu zaman düşükle sonuçlanıyormuşş.((((

ALLAH BEBEĞİMİN VE BENİM YARDIMCISI OLSUN..DULARINIZ ESİRGEMEYİN SİZLERDE BİZDEN...

Benim gibi bunu yaşayan birileri varmıdır acaba???

ne kadar erken öğrenmişsin canım
nasıl bu kadar erken öğrenebildin merak ettim :)
doktor takibinde falan mıydın?
ben de 4. haftaya yakınken öğrendim ve doktor bu kadar erken öğrenmeme inanamadı

tatlım hyr dr kontrolünde değildim adetimde 1 hafta geçti kanda değerim 2175 çıktı.bu mu erken öğrenmiş halim? kız millet adet günü yapıyo testide öğreniyo
ben hiç farkında değildim 1 hafta geçmiş adetim

cnm çok geçmiş olsun..nolur pozitif düşün inş miniğin tutunacak annesine ve sen müjdeyi vereceksin burdan..
bende haftaya salı gidicem zaman geçmek bilmiyor ya offfffff

cnm çok geçmiş olsun..nolur pozitif düşün inş miniğin tutunacak annesine ve sen müjdeyi vereceksin burdan..

canım arkadaşın da dediği gibi ii şeyler düşün allaha emanet allahın izniyle bişiycik olmaz bak benim içinde kalbi delikolacak demişler ama gel gör ki hiç bişeyim yok kalbimi delik görüyo meğerse o kalbin üstündeki zarı drlar delik sanıyo onun için allaha emanet et allahın izniyle bişi olmaz ben kalp atışını duymadım siyah beyazda gördüm kalem ucu kadar bişi gördüm sizde öle mi gördünüz aeo sıkma canını olur mu kendine de bebeğine de ii bak dualarım hepimiz için sei de katarım dualarıma

canım arkadaşın da dediği gibi ii şeyler düşün allaha emanet allahın izniyle bişiycik olmaz bak benim içinde kalbi delikolacak demişler ama gel gör ki hiç bişeyim yok kalbimi delik görüyo meğerse o kalbin üstündeki zarı drlar delik sanıyo onun için allaha emanet et allahın izniyle bişi olmaz ben kalp atışını duymadım siyah beyazda gördüm kalem ucu kadar bişi gördüm sizde öle mi gördünüz aeo sıkma canını olur mu kendine de bebeğine de ii bak dualarım hepimiz için sei de katarım dualarıma

dr sadece ıkıkere ıstedı ben kendı kuruntumdan yaptrdım usten muaynede daha yuksek olması gerekıomus hormek ısıcn ama syle bısıde var ben kılolu oldgmdan yag tabakasından zor gorulur hep ultrason evlenmeden oncekı ultrasonlarımda oyleydı yumurtalık kontrolu ıcın olanlar fln zor gorunurdu normal bı artık dımı sonucat ıkı gunde ıkı katına cıkması lazımmıs 10 gun sonra anca gorebılır ustten dedı alttan olamıyrm cok kasıyrm kendımı korkuyorum o sırada bı sıkıntı yasarım bı zararı olur keseye dıye cesaret edmyrm 1000 lerden 4 gunde bırden 10 000 fln bekledım ben heralde ay ne cok kafam karıstı bebegım benı bırakmasın hıcbırımızın bebegı bızı bırakmasınnn

canım gerçekten çok üzüldüm
bol bol dua et inşallah allah bebeğini koruyacaktır

canım böyleyse tabiki erken değil
ama sen ilişki tarihine göre mi hesapladın onu anlamadım
normalde SAT'a göre hesaplanıyorya hani o yüzden erken geldi bana
senin sat'a göre böyle değil o halde zaten
benim sata göre 4+2

geçmiş olsun ShowaLie. ama üzme kendini lütfen. herşey düzelcek inşallah. pozitif olman lazım. bebek de senden etkileniyo cünkü. icini ferah tut.

Allah razı olsun sizlerdn çok teşşekürler , burdaki herkesin bebeği sorunsuz salıklı sihhatli doğar inşallah..

Sizlerle paylaşmak bile o kadar iyi geliyorki ..

canım inşalllah güzel haberlerini alırız rabbim korusun onu ve seni
benimde ilki düşük oldu ama moralimi bozmadım 1 ay sonra tekrar hamileyim ve şimdilik herşey yolunda dicem o ki ne olursa olsun sen iyi ol bebişin vakti zamanı gelince seninle olur

Canım kalbini ferah tut olurmu.Nası düşünürsen onu yaşarsın.Lütfen iyi düşün güzel olsun Allahın izniyle.Cenabı Allah meleğini korusun inşallah.Bence güzel haberler vereceksin bizlere.Dua et canım bol boll.

allah razı olsun sizlerdn çok teşşekürler , burdaki herkesin bebeği sorunsuz salıklı sihhatli doğar inşallah..

Sizlerle paylaşmak bile o kadar iyi geliyorki ..

aminnnn canım keşke elimden daha fazlası gelse yardımcı olsam dualarımdasın unutma allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…