2012 haziran anneleri

canm bence eskisi kadar da sık devam etme
doktor haftada biri geçmesin dedi
yeni evliler için üzülüyorum ama bence biraz dikkatli olun

bende kısmetse haftaya gidicem kalp atıslarını duymaya o zaman doktorla konusucam bakalım..

merhaba arkadaşlar bende suan 7 haftalık hamileyim doğum 6 hazirana geliyor

bu arada kimsenin canı tatlı istemiyor heralde
neticede herkese ayşe mi gelicek
hakkı gelmiyor heralde kimseye

ben normalde turşuyu çok severim. suyunu da içerim, ama hamileliğimden beri baklava kazandibi falan cekiyor canım. Kilolar da umrumda diil. =D zaten zayıfım. Ayşe mi, Hakkı mı bilmiyorum, sağlıklı olsun bebeğimmmm o bana yeter

ferdat85 kullanıcısından alıntı
bu arada kimsenin canı tatlı istemiyor heralde
neticede herkese ayşe mi gelicek
hakkı gelmiyor heralde kimseye

vallahi ben cok tatlı yiyorum eksi yada tuzlu hic yemiyorum nerdeyse ama normaldede tatlıyı severim şimdi aşeriyomuyum yoksa normal isteklerim mi bilmiyorum :)))

merhaba arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim.Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.

teşekkürler amin canım inşallah sorunsuz bir şekilde gecer bu dönem.bir düşüğüm var o yüzden çok korkuyorum

canım aramıza hoşgeldin bende 7 haftalık hamileğim benimde bir düşüğüm var seninle aynı duyguları yaşıyorum çok korkuyorum hepimizin hakkında hayırlısı Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah

merhaba arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim.Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Merhaba hoşgeldin. amin canım sagol. nasıl var mı belirtiler şikayetler?

Ben de temmuzda 5 haftalıkken düşük yaşadım, yarında kontrole gitcem, yine heyecandan karnıma ağrılar girdi...

merhaba, bu testlerin adları ne bu kadar pahalı olan ve sgk nın karşılamadığı?

Rutin gebelik testleriymiş aslında kan testleri toxoplazma, sarılık vs..Anladığım kadarıyla devlet hastanesine gidiyosan takip için o zaman karşılıyormuş, dışarıdan özel doktora gidiyorsan sadece bir kısmını karşılıyormuş.
Ama buradadaki özel hastane çok pahalı sanırım, İzmirdeki arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi eminim orada daha ucuzdur..

Ben izmir deyim canım. Göztepede ilgi tıp var, orası iyi. Sen nereye yakınsın? baki uzun a gitcem ben, bana yakın çünkü.

Ben izmir deyim canım. Göztepede ilgi tıp var, orası iyi. Sen nereye yakınsın? baki uzun a gitcem ben, bana yakın çünkü.

İzmirde herhangi bir yer olabilir kuşadasındayım ben çünkü, sen yaptırdınmı testleri canım, Göztepe de süper olur aslında.Evet ben İzmirde yaptırayım en iyisi :)

istanbulda zeynep ulusal dan çok memnundum ben kızımda.... anadolu yakasında sema hastanesindeydi ama şimdi nerde bilmiyorum.
ist. da olsam gene ona giderdim....

oooo 2009 nsan annelernden emel hanımda burdalar hayırlı olsun emelcim ne kadarlık oldu senin bebiş şimdide haziran annesi olucaz inşallah...

slmlar hanımlar ben de sanırım aranıza katılıyorum:))adet 3 gün gecikti,evde idrar testi yaptım pozitif çıkıyor.Netteki bilgilere göre 4+2yiz,24 haziran doğum:))haftaya dr gideyim diyorum belki kalp atışını da duyarım:)))

aa ne güzel senle aynıyız o zaman
ben de 4+2yim ve doğum 24 haziran
hadi bakalım inşallah

oooo 2009 nsan annelernden emel hanımda burdalar hayırlı olsun emelcim ne kadarlık oldu senin bebiş şimdide haziran annesi olucaz inşallah...

aa esraaa sen de mi? hayırlı olsun bakalım ikimize de:):):) benimki 6+2 ama düşük tehlikesi var canım yaaa... senin ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…