2012 haziran anneleri

Canım benim tabiki dualarımız seninle. Sabır tevekküldür. sabretmekten vazgeçme bence. iyi düşün ve isyan etmemeye çalış. canım benim dualarımız seninle çok zor ama çok ruhen kendini yıpratıp bebeşinede zarar vereceğini düşünüp yapmamaya çalış.

ben çıkıyorum kızlar yarın hepimiz için çok güzel bi gün olur inşallah kendinize vev bebişlerinize iyi bakın

Kızlar bizim liste ne alemde.Ben diyorumki listemizi en ön sayfaya alsak.beklenilen doğum tarihlerine göre sıraya koysak herkesi.Şöyle renkli filan.Güzel oluyo o zaman hemde takibi kolay oluyo.İlgilenen arkadaşa rica etsek.Güzel olmazmı ama

ii akşamlar cucum sende aeo bebişine de kendine de ii bak görüşürüz öptm

tubacım nslsn ben bişi sorcam şimdi ben folibol içiyom ya 5 mg vitamin sence elevit ilacını da alsam mı çünkü bu sana az gelir diyolar ne dersin yoksa buna devam edeyim mi netceğimi şaştım daha doğrusu

cnmmm eleviti bn sordum doktoruma ilk 3 ay asla önerilmiyormuş ilk 3 ay 400 mg folic bbebek için yeterliymiş 3 aydan snr eleviti veriolarmış doktoruna sormadan sakın içme öleee

kızlarrrr vallaha helal olsun 15 sayfa okucam diye cnm çıktı amma hızlı ilerliosunuz yahuuu aynen size katılıorum bu arada tatlı zerre kdr cnm istemio ama şalgam suyu limon suyu turşu fln bak ağzım sulandı yine pehhhh=)))

ii bunu öğrendiğim ii oldu canım çok tşkr ederim benim kullandığım vitamin 5gr folibol bakalım sonra nolcak

benimde canım hiç tatlı istemiyo,paket paket çubuk kraker yiyorum,canım cips çekiyo ama zararlı diye yiyemirum ama herşeyden çok turşuya dayanamıyorum,yedikçe yiyesim geliyo ama zararı olurmu diye korkuyorum.son zamanlarda midem çok yanıyo benim kızlar hergün limon sıkıp maden suyu içiyorum,bir süre rahatlatıyo beni.herkesim midesi bulanır benim gibi cinsin midesi yanar

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Bende dünden beri araştırmaya devam ettim. Biri ztb doktoru ve kendi özel yeri de varmış Ayhan Sucak bide Işın Hanım diye 2 kişi duydum. Senin önerin den sonra olmadı bide ondan randevu alırım. Bu arada senin doktorunla aynı yerde Ebru Saraç diye başka bir bayan doktoruda öneriyorlar. Neyse bende bilgileri vericem arkadaşlar.. Yazılarından geç döllenme olduğunu okudum. Sanırım benim ki de geç döllenme reglim 7 Ekim de olmalıydı 10 Ekim de beta hcg 71,2 gibi bişey çıktı. 12 Ekim de 207 oldu 48 saatten fazla geçmişti ama. Bende doktora bu yüzden geçmi gitsem diyorum. Senin kan değerlerinden mi anlaşıldı geç döllenme?

canım bence miden çok turşu yediğin için yanıyordur :)

canım bence miden çok turşu yediğin için yanıyordur :)

keşke istediğim kadar yiyebilsemde ondan yanıyo desem.ama mesela en son geçen hafta yemiştim,geçen haftadan sonra ilk defa dün akşam yedim 1 biber ve bir salatalık çokmu.canımız çok şey istiyo ama herşeyden tırstığımız için gıdım gıdım yiyoruz malesef.

canım ben ovulasyon testi kullandım. bu ovulasyon testinin amacı yumurtladığın günü tespit etmek. genel olarak herkes reglinin 12.-14. veya 16. günü yumurtlarken ben ovulasyon testine göre 19. ve 20. gün yumurtladım. ozaman doktorumda biliyordu bunu ve hatta benim regli tarihim eylül 27 olmasına rağmen ogün kan testi yaptırma çıkmaz dedi. ayın 30unda yaptır dedi 30unda yaptırdığımda 98 çıktı. iki gün sonra tekrarladığımda 288 çıktı. oyüzden bence seninde geç döllenmedir. ben doktorumu arayıp hemen bilgisini verdim 98 çıktı diye bana iki gün sonra tekrarla banada 10 gün sonra gel dedi. ben yaklaşık 11-12 gün sonra gittim. keseyi gördük. bir hafta sonra gel dedi. dün gittiğimdede kalp atışını dinledik. canım benim darısı başına İnşallah

İnşallah canım. O zaman bende sat a göre 7+1 de mi gideyim acaba kalp sesi için .. Daha erken cıkmaz belki..

büyük bir heyecanla burada yazılanları okuyor ve perşembe gününü bekliyorum......
aile hekimime göründüm bugün vallahi de özel dr.da hissettim kendimi :)
tansiyonumu ölçtüler,idrar testi yapmıyorlarmış,yaptır sonucunu getir dediler
kan vereceğim müsait olduğum bir sabah.....
05 ocak randevu verdi....aşı olacağım haftaları falan söyledi....
halvet konuşulmuş....herkes gider mersine ben gidiyorum tersine sanırım
kocam istemezken benim istememle 1 kez oldu :))))) 11 ekimden beri
ona babalık duygusu benim annelik duygumdan önce geldi sanırım.....bakalım dr.a kesin soracakmış ona göre yapacakmış

Merhaba kızlar, öncelikle inşallah hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.Ben de tam 8 haftalık hamileyim.Dün 2. kontrole gittim, bebişin kalp sesini duyduk, her şey yolunda Allahıma şükür.
Doktorum 10 hafta dolmadan bana sonuçlarını getir diyerek bir sürü testler istedi.Sordurduk SGK devlet hastanesinde hepsini karşılamıyormuş , sadece bir kaç tanesini karşılıyormuş, çok saçma! Özel Hastane'de ise yaklaşık 800 TL tutuyormuş.
Sizler ne yaptınız başladınız mı testlere, fiyatları hakkında bilgi aldınız mı?

ayy aile hekimleri gercektenn cok iyi oluyor hos benm tanısmam kısmet olmadı ama herkesten duyuyorumm.. :))

halvet konusunda da vallahi kızlarr bizde hersey eskisi gibi yeni evliyizz zatennn :)))) allaha cok sükür bi sıkıntımız olmadıı :)))))

birdee İstanbul daki hamişlerr neden hic doktorlarından bahsetmiyorlarrr hos ben doktorumdan cok ama cok memnunum ama en azından aklımızda bulunur.

Son düzenleme:

canm bence eskisi kadar da sık devam etme
doktor haftada biri geçmesin dedi
yeni evliler için üzülüyorum ama bence biraz dikkatli olun

canım geçmiş olsun ben de devlete gittim kanama oldu diye ve dr düşük tehliken var dedi rapor verdi ultrasınla muayeneden sonra... ve progestan verdi
sana nasıl bişiy vermezler... benim lekenlenme de değil akıntı halinde 3 gün kanamam oldu ve şimdi geçti... bence tekrar gidip gayet kararlı konuş....
hem nerde oturuyosun ki?

istanbulda zeynep ulusal dan çok memnundum ben kızımda.... anadolu yakasında sema hastanesindeydi ama şimdi nerde bilmiyorum.
ist. da olsam gene ona giderdim....

ankarada oturuyorum canım iki doktora gittim ikiside böylydi canım ikiside bişi yapmadı bişi demedi bnde anlamıyorum banamı denk geliyoo ((((

merhaba, bu testlerin adları ne bu kadar pahalı olan ve sgk nın karşılamadığı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…