2012 haziran anneleri

Arkadaşlar herkese merhaba..bende haziran annesiyim inşaallah..şu an 7 haftalık hamileyim..aranıza katılayım dedim..Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.. burda ki herkesi tebrik ediyorum..arzu edenlerinde en yakın zamanda kavuşmasını temenni ediyoruuumm

evet gttim
beta hcg tekrarlandı
kansızlık demir tsh falan bakıldı
keseyi görmek için ptesiye randevu verdi
umarım görebiliriz

ben de pazartessi gitmeyi düşünüyorum hala inanamıyorum,her sabah kalkıp test yapıyorum:))pazartesiyi beklemem hata mı bilmiyorum ama...neyse allahım hayırlısıyle zamanında kucağımıza almayı nasip etsin:))

merhaba hoşgeldin:))ben de yeni katıldım 5 aylık bir bekleyşin ardında:))Allah yardımcımız olsun,hayırlısı ile zamanında kucağımıza alalım inş.

bişey diyemiyor zaten doktor henüz
sadece beta hcg düzgün katlanıyor mu diye bakıyor
dış gebelik olabileceği için allah korusun
sana tavsiyem folik asit içmiyorsan hemen başla

merhabalar bende 5.5 haftalık hamileyim bizide haftaya çarşamba çağırdı çok heyecanlıyım banada folik asid ve kan hapı werdi

bişey diyemiyor zaten doktor henüz
sadece beta hcg düzgün katlanıyor mu diye bakıyor
dış gebelik olabileceği için allah korusun
sana tavsiyem folik asit içmiyorsan hemen başla

içiyorum canım 3 ay önce başlamıştım,dış gebelik falan allah korusun..

inşallah cnm sorunsuz bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza...gecen hafta kalp atışlarını duyduk cok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin

Ben izmir deyim canım. Göztepede ilgi tıp var, orası iyi. Sen nereye yakınsın? baki uzun a gitcem ben, bana yakın çünkü.

aynen cnm bn oraya gidiyorum ama bi düzeltme yapayım temmuzdan beri orası şifa olarak değişti orası ii bi yer snr egepol ii özel bunlar ama sgk karşılıo eğer varsa cnm

iyi geceler arkadaşlar,yarın sabah ilk kontrol için ege üniversitesi hastanesine gidicem,inşaALLAH keseyi görürüm,çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur.

heyy beni de unutmayın ilk gebeliğim bu henüz. sat 14 eylül ama ben de haziran a sonundan yetişiyorum dr henüz söylemedi ama 4+5 benim hesaplarıma göre. kalp atışları ve kesesi görüntülenen kimse var mı? çok merak ediyorum. bi de bugün çok yoruldum bütün gün dışarıdaydım. akşam yemeği yer yemez feci ateşlendim 2 saat kadar. böyle şeyler oluyor mu sizde de? bi de kalktığımda hapşırmaya başladım birdenbire. ne dersiniz hemen grip mi oldum acep????

Son düzenleme:
ankarada oturuyorum canım iki doktora gittim ikiside böylydi canım ikiside bişi yapmadı bişi demedi bnde anlamıyorum banamı denk geliyoo ((((

gözdecim sana teselli olsun diye demiyorum ama benim ilk bebeğimde de dr iğne verdiği halde kanamam daha artıp bebek tutunamadı eğer bebeğin sana tutuncaksa sağlıklı ise zaten devam edicektir bunu düşün çoğu dr aslında progestanın bi aşamadan sonra etkli olmadığını savunuyo şu var senin yumurtan çatlamadan sonra içmeye başlayıp hamile isen devam ettiriyo dr benimki oyle oldu kanamamda oldu biliyosun yattım dinlendim sende dinlenince eminim sağlıklı bir bebek ise seninle kalıcaktır ama doğanın gereği eğer döllenme sağlıksız ise vucut atıyo biliyosun bu çok zor bir anne için yaşadım çok üzüldüm ama rabbim herşeyi bilir ona teslim ol sen bilirsin allahım de inş bebeğin sağlıkla sana tutunur cnm

bende soluma yatamazdm ,ama alistm sayilir ben 7 haftalik hamileyim canim,benim suana kadar hiç bulantm olmadi,doktoruma 6 haftalikken gittim hatta ozman bile acaba hamilemiyim diyordm cunki hiç bir belirti yoktu ,sadece reglm gecikmisti,neyseki bebegide gordm 8mm kadarmis kalp atislarinida dinledim 3.bebegm ama sanki ilk gibi heycanlandim hepsinin yeri ayri oluyo)

slm kızlar boğazlarım acıyo ne yapabilirim bide iştahsılzık var bende 1 haftadır sabah kusmaları bişeyde yiyemiyorum eşimde grip oldu benimde dünden beri boğazım tahrişmi oldu acaba kusmaktan yada grip olmuyımda bağışıklık sistemimiz çöküyomuş ya hamıleyken inş grip olmam

nerdeyse hepimizin düşüğü olmuş, off ya benimde dün tekrar kahverengi akıntım başladı ne güzel bu kez tertemiz gidiyor diyordum, bu kez progestan da kullanmıyorum geçen sefer kullanmama rağmen olanlar olmuştu çünkü, bir yanım mutlu bir yanım buruk, şu 3 ayı atlatsak biran önce...

merhaba canım hamiş haberini aldıktan sonra hiç görüşemedik nasıl gidiyor bakalım kaç haftalık olduğunu öğrenebildinmi?

selam kızlar. =) Doktoruma gittim bugün nihayet. Benim minnoşum daha 5hafta 1 günlükmüş meğerse. Geç döllenme olmuş. Vajinal ultrasona almadılar beni. (hamilelik öncesinde 2 defa baktırmıştım çünkü, onların sonuclarına baktı doktor.) Karnımdan baktık, keseyi gördük.=) Herşey yolundaymış çok şükür. =) Öğleden sonra da kan- idrar testi sonucumu alcam.

Bu arada, Badem yağını sordum, 3.ayımızda sürmeye başlıycaz haberiniz olsun. ayrıca bi tane krem de yazcakmış. sıcaktan biraz ılık duş alcaz.
Peki şimdi yine sat a göre mi hesaplancak dogum tarihi? :S geç döllenme olmuş ya. Neyse öğlen bunu da sorayım bari.

canım bolbol meyve , limonlu ballı ıhlamur bide boğazların kötüyse dondurma ye iyi gelicektir , bende bu dediklerimi yaparak 3 günde atlattım gribimi hiç ilaç kullanamadım..geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…