evet gttim
beta hcg tekrarlandı
kansızlık demir tsh falan bakıldı
keseyi görmek için ptesiye randevu verdi
umarım görebiliriz
Arkadaşlar herkese merhaba..bende haziran annesiyim inşaallah..şu an 7 haftalık hamileyim..aranıza katılayım dedim..Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.. burda ki herkesi tebrik ediyorum..arzu edenlerinde en yakın zamanda kavuşmasını temenni ediyoruuumm
ben de pazartessi gitmeyi düşünüyorum hala inanamıyorum,her sabah kalkıp test yapıyorum:))pazartesiyi beklemem hata mı bilmiyorum ama...neyse allahım hayırlısıyle zamanında kucağımıza almayı nasip etsin:))
bişey diyemiyor zaten doktor henüz
sadece beta hcg düzgün katlanıyor mu diye bakıyor
dış gebelik olabileceği için allah korusun
sana tavsiyem folik asit içmiyorsan hemen başla
3 ay önce düşük yaptım 4 haftalıkkenamin. //ne zaman oldu düşüğün?
canım aramıza hoşgeldin bende 7 haftalık hamileğim benimde bir düşüğüm var seninle aynı duyguları yaşıyorum çok korkuyorum hepimizin hakkında hayırlısı Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah
Ben izmir deyim canım. Göztepede ilgi tıp var, orası iyi. Sen nereye yakınsın? baki uzun a gitcem ben, bana yakın çünkü.
ankarada oturuyorum canım iki doktora gittim ikiside böylydi canım ikiside bişi yapmadı bişi demedi bnde anlamıyorum banamı denk geliyoo((((
soluma yatamazdım şimdi aksine sola alıştım sola yatıp kalkıyom canım allah herşeyin hayrlısını versin bazen kokrkuyom işte bişi olcak diye çok şükür bulantım o kadar yok sadece kuru gürültü oluyo
ve keskin koku alıyom canım senin e kadarlık canım
kizlar ben ticker yapamiyorm siz nasil yaptiniz bana bi yardim etseniz :)
slm kızlar boğazlarım acıyo ne yapabilirim bide iştahsılzık var bende 1 haftadır sabah kusmaları bişeyde yiyemiyorum eşimde grip oldu benimde dünden beri boğazım tahrişmi oldu acaba kusmaktan yada grip olmuyımda bağışıklık sistemimiz çöküyomuş ya hamıleyken inş grip olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?