2012 haziran anneleri

Çin takvimine göre yaşımı nasıl hesaplıycam ya:S dur bi bakim netten.

aynen canımm bnmde şimdiki yaşıma gre erkekkk çin tkvimi yaşıma göree kızz hayırlısuıııı bakalım bnm için sağlıklı olsun yeter amaaa kocişş tam bii erkek dedülisiii :d

Kizlar yardimmmmmmmmmmmmmm

Birsey soracam

Yaa uzun zamandir profilimden ariyorum ama bulamiyorum nerden nasil yapacagimi bilmiyorum o yuzden sizlere yoneltiyorum bu soruyu.

Hani altakki bebeklerinizin gununu gosteren cetveller varya onlari nasil yukluyorsunuz?

Bir turlu yapamadimmmmmmm :2::2:

Cin takvimine gore nasil hesapliyacaz ki? biraz yardimci olurmusun?

Ben anlamadim gitti

Gerci saglikli olsun eli ayagi tam olsun akli basinda olsun, hayirli olsun yeter...
canım ben onu googledan çin takvimine göre yaş hesaplama dedim hesaplayıcı buldum ordan hesepladım öyle yapabilirsin

:103:
aynen canımm bnmde şimdiki yaşıma gre erkekkk çin tkvimi yaşıma göree kızz hayırlısuıııı bakalım bnm için sağlıklı olsun yeter amaaa kocişş tam bii erkek dedülisiii :d
ay aynen canım yaaa erkek istiyor benimkide erkek olursa adını hazırladı tabiki bende kız olursa diye adını hazırladım :)

canım yine google dan kadınlar kulübünde çizelge hazırlama de çıkıyor resimli anlatımı daha önce bi topik hazırlanmış onla ilgili o çıkıor ben ordan yaptım

Ben anlamadim gitti

Gerci saglikli olsun eli ayagi tam olsun akli basinda olsun, hayirli olsun yeter...
canım ben onu googledan çin takvimine göre yaş hesaplama dedim hesaplayıcı buldum ordan hesepladım öyle yapabilirsin

ay aynen canım yaaa erkek istiyor benimkide erkek olursa adını hazırladı tabiki bende kız olursa diye adını hazırladım :)

canım yine google dan kadınlar kulübünde çizelge hazırlama de çıkıyor resimli anlatımı daha önce bi topik hazırlanmış onla ilgili o çıkıor ben ordan yaptım

Ben anlamadim gitti

http://www.kadinlarkulubu.com/sorula...l-yapilir.html (Gebelik Çizelgesi Nasıl Yapılır?)

cnm burdan tıkla yaparsınnn :)

ayy cnm aynen erkek olursa isim hazır ama kızda kararsızsız henüzz :d erkek olursa yağız efe yada kağan efe düşünüoruz siz canımm ?

kızlaaar bu cin takvimine göre yas hesaplama nedirr bende yapmak issstiiyooruumm ::))

bizimkilerinde ismi hazır kız olursa yada erkek olursa diye.. amaaa ben cok kaararsıızım normaldedeee.. kaç kere degisir o allah bilirr... bide ismiyle yasar derler anlamınada dikkat edicem sanırıımm

ayy cnm aynen erkek olursa isim hazır ama kızda kararsızsız henüzz :d erkek olursa yağız efe yada kağan efe düşünüoruz siz canımm ?

erkek olursa yiğit

kız olursa elif kız ismini ben erkeğide eşim seçti canım bakalım bizde küçük bir çücuğa sorduk bi ark. çocğu kızmı diyorum ewet diyor erkekmi diyorum ewet diyor ikisidemi var diyorum bi kız bi erkek diyor valla bilemicem artık

bu arada isimlerimiz anlam olarak birbirine yakın

hm, çin takimine göre 24 diil 26ymışım. bebiş de kızmış. neyse zaman göstericek. bizim kız olursa -irem-, erkek olursa -ömer- koycaz inşallah.

bu cin takvimine göre iki farklı sitede iki farklı sonuc cıktı bende ilkine göre erkek 2.sine göre kız hayırdır insallahh :))

vallahi cnm yha bnde yok die stress yapıoumm inan sabahtan beri bişi yiyemiorum çubuk kraker yedm bi iki tane ama yok fayda etmedi çook fena bi durum şu ilk 3 ay geçsede bi rahata kavuşsakk yhaaa (((((

demek miden hala bulanıyor
bu bence senin için çok iyi bir haber
çünkü mide bulantılarının artması düşük tehlikesinin azaldığının göstergesiymiş
midesi bulananlar bunu düşünüp kendilerini şanslı hissedebilirler

benim de dün akşam üzeri bi ara midem bulandı
çubuk kraker falan yedim az durdu gitti çok şükür

tsk ederim canim.

Tsk ederim cnm sanada sonunda yaptimmmm cok mutluyumm :)

http://www.kadinlarkulubu.com/sorula...l-yapilir.html (Gebelik Çizelgesi Nasıl Yapılır?)

cnm burdan tıkla yaparsınnn :)

Sagol tatlim cok yarari oldu verdigin linkin, vee sonunda yaptimm!

Kizlar ALLAH bebeklerimizi saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insaALLAH hepinize cok tsk eediyorum

Merhaba arkadaşlar ya geçmiş yazıları okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum.
bugün doktora gittim ve bebeğimin kalp atışını duydum darısı hepinize arkadaşlar çok güzel bi duygu.
bu arada beimde bulantım hala devam ediyor ve doktor bulantım var deyince sevindi. canlanınca mide bulantısı olması normal dedi.
ve arkadaşlar 8 9 haftaya kadar kalp atışının duyulmama ihtimali varmış doktor öle dedi. yani kalp atışını duymadıysanız korkmayın doktora özellikle sordum 9 haftaya kadar olabilirmiş.

Bende katiliyorum dediklerine. 4 ay once dusuk yaptim maalesef bebegimin kalp atislari durmustu....

Doktor bana ultrogestran diye bir hap verdi dusuk engellemek icin ve inanilmaz mide bulantilar var isin kotusu butun gun devam ediyor benimde.

Saglikli sihhatli olsunlarda ben raziyim 9 ay boyle cekmeye. ALLAH yardimciniz olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…