2012 haziran anneleri

inşallah canım
benim geç döllenme ihtimali yok zaten
ovulasyon testi kullanmıştım
değerim inşallah güzel katlanırsa zaten ptesi günü 10binden fazla olacak beta hcg

ya bana bu beta hcg falan yapılmadı ya. sadece normal kan ve idar testi yapıldı o kadar. değerleri bilmiyorum yani. iki hafta sonra gitcem tekrar bakalım yapıyorlarmı..

kendimi öğrencilerime açıklıyor gibi hissettim çaktırma

süper oldu canımm
Yaa bu arda bnm bu bulantım tün gn sürüyoo yhaa tmm gn çok fena sabah olsa gecse keskee mahfediyoo bni inann sabahtan beri sadece yarım saat önce kendimi zorlayıp bi kç lokma bişi yedm cnm hç bişi istemioo çok fenabulanıorumm yermden kalkamıorumm ölee oturdm kldımm ((

düşün gözdecim ben oyle işyetim aynen sabah beri bulanıyorum çıkardımda hala bulantım devam ama ayrılcam bende sanırsam işten olmuycak bebişimle uyuruz hiç değilse evde

kızlar merhaba,kullandığınız ilaçlar varmı merak ettim.
ben coraspin 100 mg,crinone %8 vajinal jel ve folidoce kullanıyorum,aslında başta folic plus kullanıyodum,o bitince folidoce verdi,bu da folic plus gibi folic asit içeriyo ama ekstra b12 vitaminide ihtiva ediyomuş.

bulantısı olmayanın bebeği düşcek diye nerden çıkarıyonuz zaten kanaması olupta bulantılarında başladıysa sevin demekki bebeişin seninle dedi gözdeye o arkadaşımız
herkesde aynı belirti olcak diye bi kanunda yok ayrıca benim bulantım var ama göğüslerim ağrımıyo mesela

düşün gözdecim ben oyle işyetim aynen sabah beri bulanıyorum çıkardımda hala bulantım devam ama ayrılcam bende sanırsam işten olmuycak bebişimle uyuruz hiç değilse evde

valla cnm sen bide çalışıon allah kolaylık versn cnm sanaaa...(( çok kötü yhaaa çok fenaaa bn çıkaramıorum öle problemim var bnnmmm
ve bnm şu dnyada enn sewmediğim şey mide bulantısıdırr allah yardımcımız olsunn yhaa geçsin bi an öncee uyutmuoda benii ama sen ayrılırsan daha ii olur heralde cnmm braz daha rahar edersn hç olmazsaa

ya bana bu beta hcg falan yapılmadı ya. sadece normal kan ve idar testi yapıldı o kadar. değerleri bilmiyorum yani. iki hafta sonra gitcem tekrar bakalım yapıyorlarmı..
ilk gittiğimde sağlık ocağı da beta hcg baktı
nasıl bakmıyorlar anlamadım ben ordan öğrenilmiyor mu zaten gebelik
sonra doktora gittim o tekrarladı işte
2 günde bir 2 katına çıkarsa sağlıklı bir gebelik diyorlar

normal canım bunlar
idare edicez biraz
dua et evdesin
şimdi benim bulantılar başlayınca okulda olcam bi de o halde ders anlatmak zorundayım

ben sadece folic plus kullanıyorum
ondan bulunması zor oluyormuş artık folbiol yazdı doktor
bu bitince ona başlıcam
sen neden bu kadar çok şey kullanıyosun?

aynen öyle
böyle şeylere takılmamak lazım
ama düşük riski olanlarda bulantı varsa sevinsinler işte ne güzel

amin cnm inş

özelde olmanın avantajı bu olsa gerek
en azından işten ayrılıp istediğiniz zaman başlarsınız
ben devletteyim ve doğumdan 8 hafta öncesine kadar okula gitmek zorundayım :18:

Açıklama süper

ben sadece folic plus kullanıyorum
ondan bulunması zor oluyormuş artık folbiol yazdı doktor
bu bitince ona başlıcam
sen neden bu kadar çok şey kullanıyosun?

folic plus şuan da piyasada yokmuş zaten canım. benim kuzum tüp bebek teyzesi,onun için biraz nazlı bebek oluyo bu tüpler:))))

Vajinal hiç bişey bana şimdilik olmaz dedi doktorum. Ne jel ne fitil. Folikasit zaten hamilelikten 3 ay önce başlamıştım. Bu kadar. başka bişey almıyorum ben.

Vajinal hiç bişey bana şimdilik olmaz dedi doktorum. Ne jel ne fitil. Folikasit zaten hamilelikten 3 ay önce başlamıştım. Bu kadar. başka bişey almıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…