herkese merhaba
genel olarak bi baktım topiğe maşaallah pek hareketli
ben de haziran annesi olacağım inşaallah
sat: 28 ağustos beklenen dt: 3 haziran
ikinci bebek olacak bizde
oğlum 3 yaşında...
hafiften bulantılar başladı
herkese hayırlı hamilelikler diliyorum
umarım sorunsuz atlatım bebeğimize kavuşuruz..
ben bugün 7 hafta oldum..ve 2 2 haftadır kahverengi lekelenmem ve de ara ara kanamam oluyordu tıpkı adet gibi pıhtı geldiği bile oldu( salı günü dr a gittiğimde kese ve bebek duruyordu kalp atışlarını duyduk fakat dr kalp atışlarındaki yavaşlığın iyiyiye işaret olmadığını söyledi... yarın tekrar gidip kalp atışlarına bakkıcas..
İnşallah senin bebişinde kalp atışlarında sorun çıkmaz ama dicem şu ki kanama olması illaki düşük yapacağın anlamına gelmiyor canım ..içini ferah tut..Doktorum bana kanaması olup sağlıklı bebek doğuran bir sürü hastası olduğunu söylemişti
Allaha emanet bebeklerimiz
canım ben bugün 7 hafta oldum..ve 2 2 haftadır kahverengi lekelenmem ve de ara ara kanamam oluyordu tıpkı adet gibi pıhtı geldiği bile oldu( salı günü dr a gittiğimde kese ve bebek duruyordu kalp atışlarını duyduk fakat dr kalp atışlarındaki yavaşlığın iyiyiye işaret olmadığını söyledi... yarın tekrar gidip kalp atışlarına bakkıcas..
İnşallah senin bebişinde kalp atışlarında sorun çıkmaz ama dicem şu ki kanama olması illaki düşük yapacağın anlamına gelmiyor canım ..içini ferah tut..Doktorum bana kanaması olup sağlıklı bebek doğuran bir sürü hastası olduğunu söylemişti
Allaha emanet bebeklerimiz
çok teşekkür ederim arkadaşlar, dualarınızı bekliyorum.kanamam tüm hızıyla devam ediyor ben birşey anlamadım bu işten. hepimizin emaneti allaha...
aynen canımm yhaa bnm eşimin işide uzakta sabah erken gidio akşamada geç gelioo bende çook özlüorummYaa, benim eşimin işi de evden çok uzak. geç geliyo, çok az görüyorum. çok özlüyorum.şimdi gelcek bebişin resmine bakcaz. gelememişti kontrole=(
canım kendine dikkat et bol bol istirahat et inşş bişey olmaz ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur dualarımız seninlee....arkadaşlar akşamüstü çok yoğun kanamam başladıhemen dr a koştuk kanamayı görünce düşük yapıyorsun dedi...ultrasonla baktı sonra ve bebeğim oradaydı ve çok sağlıklıydı kalp atışı başlamış. 6 hafta 4 günlük gebesin dedi,7 mm bebeğim. kanama da var ama bebek iyi dedi.haftaya birdaha gel dedi. ama bende öyle böle değil yoğun çok yoğun pıhtılı kanama var. ya ben kafayı yiyecem o olacak.ne olur bana çok dua edin ne olur
günaydın kızlar
her sabah ben burdayım diye bağırıyosabah kusmalarım ve bulantılarım la güne başlıyorum içim kalkıyo sizler nasılsınızzz
canım beniö çoook geçmiş olasum allahım yavruna sağlık sıhhat versin inşALLAHarkadaşlar akşamüstü çok yoğun kanamam başladıhemen dr a koştuk kanamayı görünce düşük yapıyorsun dedi...ultrasonla baktı sonra ve bebeğim oradaydı ve çok sağlıklıydı kalp atışı başlamış. 6 hafta 4 günlük gebesin dedi,7 mm bebeğim. kanama da var ama bebek iyi dedi.haftaya birdaha gel dedi. ama bende öyle böle değil yoğun çok yoğun pıhtılı kanama var. ya ben kafayı yiyecem o olacak.ne olur bana çok dua edin ne olur
aaa ne güzel sizde haziran annesisiniz bebeğiniz naasıl peki ikizler çocukları biraz yaramaz olurmuş gerçi henüz yaramazlık için çok erken ama biraz kendini belli ediyordur???merhaba,
geçen sene buzamanlar aynı durumu ben de yaşamıştım. bazı gebeliklerde kahverengi lekelenmeler olabiliyor stres yapmayın bol bol istrirahat edin bir de dr unuz mutlaka önermiştir progestan diye bir ilaç var ondan kullanmıştım 1 hafta sürmüştü. insan tüm hamileliği boyunca endişe duyuyor böyle durumlardan birsüre sonra düşükten değil erken doğumdan korkuyor olacaksınız. ama hepsi kucağınıza aldığınız an geçiyor. 40 hafta nasıl bitcek diye düşünürken bir bakıyorsunuz daha dün kucağınıza aldığınız bebek büyümüş. ben geçen sene 5 ekimde öğrenmiştim hamile olduğumu sat 10 eylüldü. 7 haziranda kızımı kucağıma aldım tam 4 buçuk ay oldu:) Allah hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bebekler versin inşallah
aynen canımm yhaa bnm eşimin işide uzakta sabah erken gidio akşamada geç gelioo bende çook özlüorumm
canım kendine dikkat et bol bol istirahat et inşş bişey olmaz ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur dualarımız seninlee....
ahhhh ahhhhh çoookk fenaaa hissetiriyoo kenddiniii sabhaları akşamları fark etmioo hi.ç geççmioo bu bulantıııı offf off belirtim yok die üzülmeyin kızlar dua edin bu bulantılar çokk fena hele bide bnm gibi çıkarma proleminiz varsa bütün gn çekiosunuzz
hiç bişi yiyip içemiorum kilo alıcam die korkuodm ama bu gidişle vericem galibaaaaaaaaaaa(((((((((((
bende oyle az önce çıkardım bişeyde yok su ekşi ekşi ayyy allahtan öğe yemeğimi yiyebildim rahatlayınca inş tekrar başlamaz olsun 3 ncu aydan sonra alırız kılobende belirtim yok diyodum al sana belirti diyo eşim
canım yaaa geçmiş olsun normalde olsa midemizin bulanmasını hiç sewmeyiz ben hiç istifra etmedim ama sabah uyandğımda midem çok bulanır gibi oluyor açken sonra bende leblebi yiyorum geçiyor ama bulanınca midem yüzümde hemen bir gülümseme oluyor bebeğim orda :)))) yani bebeğimi hissettiren her tür rahatsızlığı seviyorum :)))) eminim sizler de öyledirbende oyle az önce çıkardım bişeyde yok su ekşi ekşi ayyy allahtan öğe yemeğimi yiyebildim rahatlayınca inş tekrar başlamaz olsun 3 ncu aydan sonra alırız kılobende belirtim yok diyodum al sana belirti diyo eşim
Çok geçmiş olsun Nimessay. Okudum önceki sayfada. dualarım seninle. bebeğin sıkı sıkı tutuncak sana inşallah. moralini yüksek tut. kötü şeyler asla düşünme. Allah hepimize yardımcı olsun.
canım kendine dikkat et bol bol istirahat et inşş bişey olmaz ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur dualarımız seninlee....
şehitler ölmez vatan bölünmez
canım beniö çoook geçmiş olasum allahım yavruna sağlık sıhhat versin inşALLAH
sanada sağlık sıhat versin tabii...
arkadaşlar sağolun dualarınıza devam edin ne olur sanki kanamam baya baya azaldı... hepinizi çok seviyorum tekrar tekrar teşekkür ederim... dua ile...
canım yaaa geçmiş olsun normalde olsa midemizin bulanmasını hiç sewmeyiz ben hiç istifra etmedim ama sabah uyandğımda midem çok bulanır gibi oluyor açken sonra bende leblebi yiyorum geçiyor ama bulanınca midem yüzümde hemen bir gülümseme oluyor bebeğim orda :)))) yani bebeğimi hissettiren her tür rahatsızlığı seviyorum :)))) eminim sizler de öyledir
arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bu doktorun istedği testlerin sonucu int.e verilmiş baktım iki tane testim yüksek çıkmış ikisindede h (yüksek ) yazıyordu isimlerini yazıyorum bunların ne anlama geldğini bilen varmı ???
anti-rubella igG
anti- CMV igG
bunun ikiside yüksek ve pozitif çıkmış ne anlama bilen varmı acaba...
u arkadaşlar sağolun dualarınıza devam edin ne olur sanki kanamam baya baya azaldı... hepinizi çok seviyorum tekrar tekrar teşekkür ederim... dua ile...:72:[/QUOTE .!.:allaha emanet olun bol bol dua
şehitler ölmez vatan bölünmez
canım beniö çoook geçmiş olasum allahım yavruna sağlık sıhhat versin inşALLAH
sanada sağlık sıhat versin tabii...
aaa ne güzel sizde haziran annesisiniz bebeğiniz naasıl peki ikizler çocukları biraz yaramaz olurmuş gerçi henüz yaramazlık için çok erken ama biraz kendini belli ediyordur???
merhaba canım...
sanırım aynıyız benimde sat:28 ağustos:)) Bizim ilk bebişimiz olacak inşallah...
Benim şimdiye kadar hiç sıkıntım olmadı walla bu vakitten sonra da olmaz diyodum ama senin başladığına göre olabiliyomuş demekki.sadece çok çabuk acıkıyorum, sürekli bişeyler yemek istiyorum ne olcak böyle hiç bilmiyorum walla 9 ay 10 gün sonra duba gibi olacağım sanırım(
vallahi cnm yha bnde yok die stress yapıoumm inan sabahtan beri bişi yiyemiorum çubuk kraker yedm bi iki tane ama yok fayda etmedi çook fena bi durum şu ilk 3 ay geçsede bi rahata kavuşsakk yhaaa(((((
aynen cnm ben burdayım diyolar
bence hemen dr git rubella neyle alakalıydı ya dr sorsana :26:
son 1 ay kaldı inş sağlıklı olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?