2012 haziran anneleri

merhaba canım...
sanırım aynıyız benimde sat:28 ağustos:)) Bizim ilk bebişimiz olacak inşallah...
Benim şimdiye kadar hiç sıkıntım olmadı walla bu vakitten sonra da olmaz diyodum ama senin başladığına göre olabiliyomuş demekki.sadece çok çabuk acıkıyorum, sürekli bişeyler yemek istiyorum ne olcak böyle hiç bilmiyorum walla 9 ay 10 gün sonra duba gibi olacağım sanırım(

merhaba,
geçen sene buzamanlar aynı durumu ben de yaşamıştım. bazı gebeliklerde kahverengi lekelenmeler olabiliyor stres yapmayın bol bol istrirahat edin bir de dr unuz mutlaka önermiştir progestan diye bir ilaç var ondan kullanmıştım 1 hafta sürmüştü. insan tüm hamileliği boyunca endişe duyuyor böyle durumlardan birsüre sonra düşükten değil erken doğumdan korkuyor olacaksınız. ama hepsi kucağınıza aldığınız an geçiyor. 40 hafta nasıl bitcek diye düşünürken bir bakıyorsunuz daha dün kucağınıza aldığınız bebek büyümüş. ben geçen sene 5 ekimde öğrenmiştim hamile olduğumu sat 10 eylüldü. 7 haziranda kızımı kucağıma aldım tam 4 buçuk ay oldu:) Allah hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bebekler versin inşallah

çok sağol canım.rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inş...

Günaydın kızlar nasılsınız benimde rahat geçiyor arada bir çok uykum oluyor hep uyumak istiyorum :)

çok teşekkür ederim arkadaşlar, dualarınızı bekliyorum.kanamam tüm hızıyla devam ediyor ben birşey anlamadım bu işten. hepimizin emaneti allaha...

Çok geçmiş olsun Nimessay. Okudum önceki sayfada. dualarım seninle. bebeğin sıkı sıkı tutuncak sana inşallah. moralini yüksek tut. kötü şeyler asla düşünme. Allah hepimize yardımcı olsun.

Anne olcağını yeni öğrenen bütün annelerimiz hoşgeldiniz =) nasılsınız? Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Teşşekkürler cnm iyiyiz bir belirti yok bende hep uyumak istiyorum ve çok sık tuvalete gidiyorum göğüslerimde çok ama çok büyüdü ya inanamıyorum dahada büyücekmiş :)

Yaa, benim eşimin işi de evden çok uzak. geç geliyo, çok az görüyorum. çok özlüyorum.şimdi gelcek bebişin resmine bakcaz. gelememişti kontrole=(
aynen canımm yhaa bnm eşimin işide uzakta sabah erken gidio akşamada geç gelioo bende çook özlüorumm

canım kendine dikkat et bol bol istirahat et inşş bişey olmaz ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur dualarımız seninlee....

günaydın kızlar
her sabah ben burdayım diye bağırıyo sabah kusmalarım ve bulantılarım la güne başlıyorum içim kalkıyo sizler nasılsınızzz

ahhhh ahhhhh çoookk fenaaa hissetiriyoo kenddiniii sabhaları akşamları fark etmioo hi.ç geççmioo bu bulantıııı offf off belirtim yok die üzülmeyin kızlar dua edin bu bulantılar çokk fena hele bide bnm gibi çıkarma proleminiz varsa bütün gn çekiosunuzz
hiç bişi yiyip içemiorum kilo alıcam die korkuodm ama bu gidişle vericem galibaaaaaaaaaaa (((((((((((

şehitler ölmez vatan bölünmez

canım beniö çoook geçmiş olasum allahım yavruna sağlık sıhhat versin inşALLAH
sanada sağlık sıhat versin tabii...

aaa ne güzel sizde haziran annesisiniz bebeğiniz naasıl peki ikizler çocukları biraz yaramaz olurmuş gerçi henüz yaramazlık için çok erken ama biraz kendini belli ediyordur???

bende oyle az önce çıkardım bişeyde yok su ekşi ekşi ayyy allahtan öğe yemeğimi yiyebildim rahatlayınca inş tekrar başlamaz olsun 3 ncu aydan sonra alırız kılo bende belirtim yok diyodum al sana belirti diyo eşim

vallahi cnm yha bnde yok die stress yapıoumm inan sabahtan beri bişi yiyemiorum çubuk kraker yedm bi iki tane ama yok fayda etmedi çook fena bi durum şu ilk 3 ay geçsede bi rahata kavuşsakk yhaaa (((((

canım yaaa geçmiş olsun normalde olsa midemizin bulanmasını hiç sewmeyiz ben hiç istifra etmedim ama sabah uyandğımda midem çok bulanır gibi oluyor açken sonra bende leblebi yiyorum geçiyor ama bulanınca midem yüzümde hemen bir gülümseme oluyor bebeğim orda :)))) yani bebeğimi hissettiren her tür rahatsızlığı seviyorum :)))) eminim sizler de öyledir

arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bu doktorun istedği testlerin sonucu int.e verilmiş baktım iki tane testim yüksek çıkmış ikisindede h (yüksek ) yazıyordu isimlerini yazıyorum bunların ne anlama geldğini bilen varmı ???
anti-rubella igG
anti- CMV igG
bunun ikiside yüksek ve pozitif çıkmış ne anlama bilen varmı acaba...

Çok geçmiş olsun Nimessay. Okudum önceki sayfada. dualarım seninle. bebeğin sıkı sıkı tutuncak sana inşallah. moralini yüksek tut. kötü şeyler asla düşünme. Allah hepimize yardımcı olsun.

canım kendine dikkat et bol bol istirahat et inşş bişey olmaz ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur dualarımız seninlee....

Son düzenleme:

aynen cnm ben burdayım diyolar
bence hemen dr git rubella neyle alakalıydı ya dr sorsana :26:

ikizler burcu hakkatten çok yaramaz ama bir okadar keyifli bir bebek. benim kızım da kendisini karnımdayken bile belli ediyordu tekmeleriyle. şimdi de doğduğundan beri çok hareketli ve sürekli konuşmaya çalışan bir halde çığlıklar atıp duruyor:) ama çok tatlı oluyorlar yaramazlığını görmüyorsun bile:)

neslihan
tebrik ediyorum sizi
inşaallah herşey yolunda gider sizin için
yemek konusunda aynı durumdayız
surekli yemem lazım
şimdi yemekhaneden geliyorum
yanıma ekmek depoladım az sonra acıkacagım diye :)

vallahi cnm yha bnde yok die stress yapıoumm inan sabahtan beri bişi yiyemiorum çubuk kraker yedm bi iki tane ama yok fayda etmedi çook fena bi durum şu ilk 3 ay geçsede bi rahata kavuşsakk yhaaa (((((

son 1 ay kaldı inş sağlıklı olsunlarda

aynen cnm ben burdayım diyolar
bence hemen dr git rubella neyle alakalıydı ya dr sorsana :26:

canım bir sağlıkcı akraban vardı onu aradım o öğrendi sağolsun.... o vürüse karşı bağışıklığım varmış yani o anlama geliyormuş buda iyi birşeymiş :) çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…