2012 haziran anneleri

gözün aydın cnm bu bulantılarımız olduğuna bende seviniyorum ben burdayım diyo

FERDAT CANIM BAK BUNA ÇOK SEWİNDİM İŞTE EĞER ONUN BELİRTİSİYSE BULANABİLİR SÜREKLİ :d:d AYY SEWİNDİRİK OLDUMMMM

Sagol tatlim cok yarari oldu verdigin linkin, vee sonunda yaptimm!

Kizlar ALLAH bebeklerimizi saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insaALLAH hepinize cok tsk eediyorum
RİCA EDERİM CANIMMM ÇOKDA GZL OLMUŞŞ :)

kızlar su anda ekmege limon sıkıp yer vaziyetteyim
iş yerinde limonu buldugum için de cok mutluyum :)

6. gebelik haftası

Bu haftada bulantılarınız ve koku duyarlılığınız artmaktadır. Artmış gebelik hormonları nedeniyle oluşan bu şikayetler 12. haftaya kadar devam edecektir. Sabah bulantılarının tek tesellisi bu gebelerde düşük riskinin azaldığının gösterilmiş olmasıdır.

kaynak:e-gebelik

kızlar su anda ekmege limon sıkıp yer vaziyetteyim
iş yerinde limonu buldugum için de cok mutluyum :)

evet canım bende senin gibi işyerine limon taşıyorum evden sürekli. ama gerçekten bulantımı azaltıyo çok ii geliyo
tabi inşallah bebişim doğunca eşki suratlı bişey olmaaaz

Son düzenleme:

Ayy çok sevindim senin adına. inşallah ben de duyabilirim bebişimin kalp atışlarını. şimdilik bana rahat yok:S ben doktora gittiğimde 7 haftalık olcam. Allah herkese nasip etsin duymayı inş.

Ayy çok sevindim senin adına. inşallah ben de duyabilirim bebişimin kalp atışlarını. şimdilik bana rahat yok:S ben doktora gittiğimde 7 haftalık olcam. Allah herkese nasip etsin duymayı inş.

ben napıyım
ben daha keseyi bile görmedim
ptesi inşallah

Haziran hamişleri nasılsınız?. Bebişleriniz nasıl?.. Bu aylar nasıl geçecek,hemen doğsada içime çeksem o miss kokusunu:)

Kızlar merhaba.Ben de 8+2 haftalık hamileyim, dr um her şey yolunda dedi Allahıma çok şükür de , şimdi burda son bir kaç sayfa da baktım herkes aynı şeyi söylemiş, bulantı düşük riskinin olmadığına işarettir diye, e benim hiç bulantım olmadı, ne diyorsunuz kızlar , bak şimdi bulantın olsa dert olmasa dert (

ben napıyım
ben daha keseyi bile görmedim
ptesi inşallah

Merak etme görceksin işte p.tesi :) ben kendimi sat- ıma göre 7 haftalık zannediyodum, gittim geç döllenme dedi bana dr. Sen de gittiğinde 5 haftalık olcaksın. görceksin keseyi inşallah kalbini ferah tut

benim de yok
olmaması düşük riski var demek değil ama
merak etme yani
kısacası tümevarabiliriz ama tümdengelemeyiz
bulantı varsa düşük riski azalmış ama bulantı yoksa düşük riski var diyemeyiz

bir matematikçi de ancak böyle açıklardı heralde

Merak etme görceksin işte p.tesi :) ben kendimi sat- ıma göre 7 haftalık zannediyodum, gittim geç döllenme dedi bana dr. Sen de gittiğinde 5 haftalık olcaksın. görceksin keseyi inşallah kalbini ferah tut

inşallah canım
benim geç döllenme ihtimali yok zaten
ovulasyon testi kullanmıştım
değerim inşallah güzel katlanırsa zaten ptesi günü 10binden fazla olacak beta hcg

vaayyy vaayy matematikmiçisinn hakikaten on numara açıkladınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…