2012 haziran anneleri

bende de sivilce çıktı dha çirkinleşmedim ama hayırlı sağıklı evlat olsun inş cümlesi

aynen öyle canım sağlıklı olsunlar

yeni gelen anne adayları hepiniz hoşgeldiniz aramıza sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip ettin Rabbim

kıslar ya bnde böle inceden bi midesel hareketler oluo ama bulantım yok salı doktora gidicem şu 10 gün geçmek bilmio yeminle biz dibe 9 aydan bahsedioruz Allah hepimize sabır versin

canım bir sağlıkcı akraban vardı onu aradım o öğrendi sağolsun.... o vürüse karşı bağışıklığım varmış yani o anlama geliyormuş buda iyi birşeymiş :) çok şükür

negatifmi çıkması kötüymüş allah allah ii hadi gözün aydın

ewtt canım sağlıklı olsunlar başka bişey istemeyz :)
son 9 gn kaldı kalp atışını duymak içinn :):):)

pıttt pıttt pıttt ayy çok heycanlııı.... :)

inş cnm sağlıkla uyarsın pıt pıt değil güm güm resmen

canım yaaa geçmiş olsun normalde olsa midemizin bulanmasını hiç sewmeyiz ben hiç istifra etmedim ama sabah uyandğımda midem çok bulanır gibi oluyor açken sonra bende leblebi yiyorum geçiyor ama bulanınca midem yüzümde hemen bir gülümseme oluyor bebeğim orda :)))) yani bebeğimi hissettiren her tür rahatsızlığı seviyorum :)))) eminim sizler de öyledir

arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bu doktorun istedği testlerin sonucu int.e verilmiş baktım iki tane testim yüksek çıkmış ikisindede h (yüksek ) yazıyordu isimlerini yazıyorum bunların ne anlama geldğini bilen varmı ???
anti-rubella igG
anti- CMV igG
bunun ikiside yüksek ve pozitif çıkmış ne anlama bilen varmı acaba...
[/QUOTE]

rubella kızamıkcık hastalıgı ile ilgili
gecmis zamanda hastalıgı gecirdigini gosteriyor
bagısıklıgın var yanı rahat oalbilirsin

okul öncesinde eğitilmeye hazır olurlarmış birde çok zeki olurlarmış tarihteki çoğu bilimadmı bu burçtan çıkmış öyle deniyor gerçekliği bilinmez ama güzel bir burç
ayyyy allahım esirgesin maşallah inşallah bizlerde kucağımıza alırız hareketli olması iyidir yaaa bence tabi

negatifmi çıkması kötüymüş allah allah ii hadi gözün aydın

[
rubella kızamıkcık hastalıgı ile ilgili
gecmis zamanda hastalıgı gecirdigini gosteriyor
bagısıklıgın var yanı rahat oalbilirsin

kızlar sağolun bi an iiçin korkuya kapıldım çünkü normal değerlerin misli misli katı çıkınca korktumda iyi bir şeymiş meğer :118:

evet igg eskiden geçirilmiş bağışıklık var anlamındaymış
igm ise şu anda geçirilen demekmiş
gözün aydın cnm

kızlar sağolun bi an iiçin korkuya kapıldım çünkü normal değerlerin misli misli katı çıkınca korktumda iyi bir şeymiş meğer :118:

ben hastalıgı gecirdigim halde gecirmemiş gorunuyordum
onceki hamilelikten once aşısını vurulmustum
sımdı hala bagısıklık gorunmuyo
şimdi ben kızamıkcık geciren ya da supheli olan cocuklardan uzak durmalıyım

senin durum iyi yani :)

bende çocukken geçirdim sanırım ama dr bakmadı bende bunlara :26:
daha önce toxoplazmaya bakmılştı ama

evet bende öyle duydum kız doğurunlar çirkinleşirmiş:)

günaydın kızlar
her sabah ben burdayım diye bağırıyo sabah kusmalarım ve bulantılarım la güne başlıyorum içim kalkıyo sizler nasılsınızzz
bende berbat duurmdayım dün akşamdan beri kusuyorum...

mutasyona uğradık bizde desene:)

aramıza yeni katılan kızlar hoşgeldinizzz

Arkadaslarim,iki gundur yoktum. Su andada is seyahattindeyim. Haberleri izlememek gazetelere bakip gozyaslarina bogulmamak icin kendimi cok zor tutuyorum. Bizler herseyden bu kadar uzak evlerimizde sicacik yatarken canimiz kardeslerimiz bizlere bunun teminini saglamak icin canlarini veriyorlar yine yeniden. Allah once ailesine sonra tum halkimiza sabir, bu bolucu, kardesi kardese dusuren dis guclerin oyunlarini halt etme gucu versin. Mekanlari cennet Olsun...

çıkıyomu bu çin takvimi?? benim kız ama bilmiyorum inşallah çıkar:)

cikiyor tatlim ama tersi cikiyormusss

Benim arkadasimin ilk bebegine erkek cikti ama kiz oldu, ikinci cocugunada erkek dedi kiz cikti

Bana kiz cikti ama kesin oglum olucak insaALLAHHHH

kızlar çin takvimin yüksek olasılıklı tutması için yaşınızıda çin takvimine göre hesaplamanınz gerekiyorrrr bende önce yaşımı hesapladım çin takvimine göre sonra baktım kız olması gerekiyormuş ama şimdi normal yaşıma göre bakarsamdaa erkek yani doğruy ayakın ihtimaller için hepsini ona göre hesaplamanız gerekiyor

Bide bir kac tane var bu takvimden heralde. çünki başka bi tanesinde de kız çıkmıştı bana. =)

ha birde aklı ermeyen küçük çocuklara sorun bazenhissederlermiş

aynen cnm yha bnmde 9 gn kaldıı geçmioo gnlerr 9 ay nasıl geçicekk acabaaaaa

inş cnm sağlıkla uyarsın pıt pıt değil güm güm resmen

ayyy çok heycanlı cnmm yha uzun uzun dnletir inşş :d

Cin takvimine gore nasil hesapliyacaz ki? biraz yardimci olurmusun?

Ben anlamadim gitti

Gerci saglikli olsun eli ayagi tam olsun akli basinda olsun, hayirli olsun yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…