bende de sivilce çıktı dha çirkinleşmedim amahayırlı sağıklı evlat olsun inş cümlesi
canım bir sağlıkcı akraban vardı onu aradım o öğrendi sağolsun.... o vürüse karşı bağışıklığım varmış yani o anlama geliyormuş buda iyi birşeymiş :) çok şükür
ewtt canım sağlıklı olsunlar başka bişey istemeyz :)
son 9 gn kaldı kalp atışını duymak içinn :):):)
pıttt pıttt pıttt ayy çok heycanlııı.... :)
ikizler burcu hakkatten çok yaramaz ama bir okadar keyifli bir bebek. benim kızım da kendisini karnımdayken bile belli ediyordu tekmeleriyle. şimdi de doğduğundan beri çok hareketli ve sürekli konuşmaya çalışan bir halde çığlıklar atıp duruyor:) ama çok tatlı oluyorlar yaramazlığını görmüyorsun bile:)
negatifmi çıkması kötüymüş allah allah ii hadi gözün aydın
[
rubella kızamıkcık hastalıgı ile ilgili
gecmis zamanda hastalıgı gecirdigini gosteriyor
bagısıklıgın var yanı rahat oalbilirsin
kızlar sağolun bi an iiçin korkuya kapıldım çünkü normal değerlerin misli misli katı çıkınca korktumda iyi bir şeymiş meğer :118:
evet bende öyle duydum kız doğurunlar çirkinleşirmiş:)kızlar geçen anneme dedim halime bak nasıl sivilcelendim ne zaman geççek acaba bunlar dedim heralde prenses gelio dedi anaaa ne alaka dedim erkek annesinin güzelliğine güzellik katar kız annesinin güzelliğini alır derler dedi =))))) eskiler işte çin takvimindede kız çıktı Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah
bende berbat duurmdayım dün akşamdan beri kusuyorum...günaydın kızlar
her sabah ben burdayım diye bağırıyosabah kusmalarım ve bulantılarım la güne başlıyorum içim kalkıyo sizler nasılsınızzz
mutasyona uğradık bizde desene:)benmdee kepek gıbıde deglde kabuk kalkıyor sankı
dudagımın kenarında yan yana ıkı sıvılce cıktı benımde
ve göguslerım bı beden buyuk sankıı normalde kullandıgım seylerı kullanamıcam nerdeyse
aramıza yeni katılan kızlar hoşgeldinizzz
çıkıyomu bu çin takvimi?? benim kız ama bilmiyorum inşallah çıkar:)hosbuldum :)
benimki de çin takvimine gore erkek
bu çin takvimi de ogluma kız demişti
yine tersi olsun :)
hosbuldum :)
benimki de çin takvimine gore erkek
bu çin takvimi de ogluma kız demişti
yine tersi olsun :)
çıkıyomu bu çin takvimi?? benim kız ama bilmiyorum inşallah çıkar:)
çıkıyomu bu çin takvimi?? benim kız ama bilmiyorum inşallah çıkar:)
cikiyor tatlim ama tersi cikiyormusss
Benim arkadasimin ilk bebegine erkek cikti ama kiz oldu, ikinci cocugunada erkek dedi kiz cikti
Bana kiz cikti ama kesin oglum olucak insaALLAHHHH
kızlar çin takvimin yüksek olasılıklı tutması için yaşınızıda çin takvimine göre hesaplamanınz gerekiyorrrrbende önce yaşımı hesapladım çin takvimine göre sonra baktım kız olması gerekiyormuş ama şimdi normal yaşıma göre bakarsamdaa erkek yani doğruy ayakın ihtimaller için hepsini ona göre hesaplamanız gerekiyor
aynen cnm yha bnmde 9 gn kaldıı geçmioo gnlerr 9 ay nasıl geçicekk acabaaaaaaynen öyle canım sağlıklı olsunlar
yeni gelen anne adayları hepiniz hoşgeldiniz aramıza sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip ettin Rabbim
kıslar ya bnde böle inceden bi midesel hareketler oluo ama bulantım yok salı doktora gidicem şu 10 gün geçmek bilmio yeminle biz dibe 9 aydan bahsedioruz Allah hepimize sabır versin
inş cnm sağlıkla uyarsın pıt pıt değil güm güm resmen
kızlar çin takvimin yüksek olasılıklı tutması için yaşınızıda çin takvimine göre hesaplamanınz gerekiyorrrrbende önce yaşımı hesapladım çin takvimine göre sonra baktım kız olması gerekiyormuş ama şimdi normal yaşıma göre bakarsamdaa erkek yani doğruy ayakın ihtimaller için hepsini ona göre hesaplamanız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?