2012 haziran anneleri

Ben sağlık ocağıa gitmiyorum. Kaydım bile yok daha. ben test yaptım, özelden randevu aldım, gittim ultrasonda baktık. bi de normakan ve idrar test yaptırdı bana, o kadar. bakim devlet hastanesinde ne istiycekler

ben de hiç devlet hastanesine gitmedim
ama bildiğim orda beta hcg isterler
özele gittiğimde de beta hcg istiyorlar
anlamadım ki senden neden istememişler
neyse zaten herşey normal gerek yok artık beta hcgye

Vajinal hiç bişey bana şimdilik olmaz dedi doktorum. Ne jel ne fitil. Folikasit zaten hamilelikten 3 ay önce başlamıştım. Bu kadar. başka bişey almıyorum ben.

tüp bebekte genelde transfer gününde başlayıp 12.haftaya kadar kullandırıyorlar çoğunlukla.bebeğin tutunmasını kolaylaştırdığı için normal yolla hamile kalamayan kadınlarda kullanılıyo galiba.

aman maşallahh allah nazardan korusun
ama umarım tüpünü fazla kaçırmamışlardır
benim yeğen de tüp bebek ve inanılmaz gazlı bir bebekti

Amin arkadaşım cümlemizinkini,ay o hayırlısıyla bi doğsun da gazını da o zaman düşünürüz

allah yardmcn olsun cnm çok zor bn yapamazdım die düşünüom o bulantıylaa allah sana gç versn...

amin valla versin
dersim de zor ders
bir de sınavlarda çıkıyor, 8. sınıf bu sene benim tüm öğrenciler sbs ye giricekler
haklarına girmiş gibi hissederim ders anlatamazsam
inşallah dermanım olur ders anlatmaya
en çok ondan korkuyorum valla
bulanacaksa bulansın da öğleden sonra evdeyken bulansın

cnm çok zor valla inş allah yardımcın olurda hamileliğin rahat gecer :)
kendimi senin yerine koydum da çok zor vaalla çoookk ....

benim bundan önce bir aşılama ve bir tüp bebek denemem oldu,ama ikside negatifle sonuçlandı malesef.bu ikinci tüp denemem
çok aratmamış yine de allah
aşılamada şans pek yok zaten
ikincide tutması güzel maşallahh
cnm çok zor valla inş allah yardımcın olurda hamileliğin rahat gecer :)
kendimi senin yerine koydum da çok zor vaalla çoookk ....
inşallah canım
bakacaz artık yaşayıp görücez

bn folic plusı çk zorda olsa buldum 3 kutu buldum 3 ünüde aldım garanti olsun diye kıslar ya bnm böle deli gibi bulantım yok ama bazen böle sabit durup bir yere baktığımda böle dönüo duruo tansiyonel bi durummu acaba bu başdönmesi

:):):) canım çekti yemin ederim 7+5 hamileyim ve acayip acı biber turşusu ve çiğ köfte yiyorum ama sonra midem çok kötü oluyo

ben de bugüne kadar turşu yiyordum hep ama bugün canım hiçbişey istemiyor
ama hani şöyle bi mercimek köftesi yapıp getirseler asla hayır demem

banada doktor folic plusı verdi eczanedekiler bulamazsın dediler eşimin iş yerindeki doktoru bi şekilde buldu bilmem bitince ne olcak ama bu ilaç beni uyutuyo sizde oluyomu? bulantımda yok ama böyle sanki birsürü bişey yemişimde midem birbirine karışmış hissi oluyo garip bi his eşim anlamıyo belki siz anlarsınız ne demek istediğimi:):):):):)

bnde çok zor buldum cnm ama sadece 1 kutu inşş bitince gene bulurum eczacılar depolarına almıolarmış bu ilacı artık nieyse

bndee 2-3 gn önce 1 kavanoz turşu yedim ama bulantım basladığından berii hiç yiyemiorumm çokk fenaa
biri getirirmi cnm annenler falan yakınmı bana yakın olsan yapar getrrdimm... :)

canım bn bulantılarım olduğunu syleynce doktor folicplusu akşmları iç dedii ii gelir diee bide o hiss bnde de oluyoo hiç bişi yemememe rağmen midem çok karışık gibi gelio yed,kleerimi hazmedemiorum belki soda ii gelir bgn soda denicemmm

bu kadar olur,az önce komşum getirdi mercimek köftesi bende yanına turşu ve yoğurt ekleyip afiyetle yedim.tabakta bi tane köfte kaldı şimdi o bana bakıyo ben ona bakıyorum imkan olsa da paylaşsam sizinle

çok aratmamış yine de allah
aşılamada şans pek yok zaten
ikincide tutması güzel maşallahh
inşallah canım
bakacaz artık yaşayıp görücez

Allah kimseye aratmasın hakkaten zor,tüp bebek zor ve yıpratıcı bir süreç o yüzden Allah isteyen herkese çok bekletmeden nasip etsin.yiğenine de sağlıklı ömürler versin.

benim dünkü reçeteme direk folidoce yazmış dr,araştırılırsa belki depolarda bulunur.benimde kaç gündür midem yanıyo gibiydi bugün hafif bulantılarım oldu,çıkarmadım ama.limonlu maden suyu içtim rahatlattı baya.

bu arada maden suyu içiyomusunuz,ben hergün 1 tane içiyorum,hem mideyi rahatlatıyo hem içindeki mineraller faydalı oluyomuş

folicplus ne olduğunu sordum ben bebişin zekası için dedi mide bulantısı için başka bişey werdi onu her zamn içmiyorum...folicplusun uyuttuğunuda ilk aldığım gün gündüz işte aldım valla pcnin başında sızıp kalıcaktım akşamı zor ettim gerçi şimdi içmiyorum ama saat 12yi geçtikten sonra başımı tartmaya başlıyorum:):):)

cnm uykuyu bebiş yapıo

kızlarrrrr bu uyku halini ilaçlar deil bebiş yapıoooooooo ilaçların çok az bi etkis,i varsa vardır bhcg hormonu arttıkça tansiyonumuz düşüoooo an gelio ayakta uyucak hale gelioruzzzzz ben uyuyorum sende uyu dio bebişler=)))

çok sağol canım :)

mercimek köftesini de yapıyorum ama genelde pek güzel olmuyor tutturamıyorum
annemi kaybettim ben maalesef

Son düzenleme:
çok sağol canım :)

mercimek köftesini de yapıyorum ama genelde pek güzel olmuyor tutturamıyorum
annemi kaybettim ben maalesef

yaa canım çok üzüldümm kusurumaa bakmaa sen bnmm
canın sitiosa yap canım yee güzelce cnm bişi çekse keşke yok çekmio sadece bulanıo bnmkii

yaa canım çok üzüldümm kusurumaa bakmaa sen bnmm
canın sitiosa yap canım yee güzelce cnm bişi çekse keşke yok çekmio sadece bulanıo bnmkii

şimdilik ne canım öyle bişeyi çok istiyor ne de midem bulanıyor
ama bulantı için erken bana daha 4+4üm çünkü

bu arada hamileler haftada en az bir balık yiyoruz değil mi?
bugün bizim menüde balık var

ferdatt bnm hayatımda hiçç balık yemedim hiçç sewmemm hatta nefret ederim kokusuna bile tahammülüm yoktur napıcam bilmiorum
hamilelikte çok önemli demmi balıkk :s

ferdatt bnm hayatımda hiçç balık yemedim hiçç sewmemm hatta nefret ederim kokusuna bile tahammülüm yoktur napıcam bilmiorum
hamilelikte çok önemli demmi balıkk :s

evet canım önemli maalesef
hatta gün aşırı et yiyerek beslenmeliyiz
ben bir gün balık bir gün tavuk bir gün kırmızı et olacak şekilde haftada bir kez yicem
onun dışında haftada 1 baklagil
geri kalan günler de sebze (kıyma koyulabileceklere koyucam sevmem pek ama)
bence şimdiden kendimize iyi bakalım ki biz sağlıklı olalım bebişimiz de sağlıklı olsun

bebeğin beyin gelişimi için özellikle son aylar somon balığı yemeliyiz
omega-3 yönünden en zengin olanı
ben şimdilik levrek ve çupra yiyorum
ayrıca dip balığı yememeye de dikkat ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…