2012 haziran anneleri

Blgilendirdiğin için sağol valla. Ben de balık çeşitlerini pek bilmem aslında. Sen çipura mı öneriyosun?

Blgilendirdiğin için sağol valla. Ben de balık çeşitlerini pek bilmem aslında. Sen çipura mı öneriyosun?

ben çupranın tadını severim
levrek de severim barbun falan da ama onlar dip balığı
genelde dip balıkları daha lezzetli zaten

mevsimlere göre hangi balıkların taze olduğunu da ekledim
istersen aylara göre bakın ona göre dip balığı olmayanlardan alarak deneyebilirsiniz
ben de her türü bilmem zaten

Slm kızlar,,,
ne kadar hızlısınız ya...o kadar çok sayfa varki dünden beri gözlerim acıdı.
umarım herşey yolundadır, herkesin keyfi yerindedir..morallerinizi yüksek tutun kızlar...
benimde akıntılarım iice çoğaldı...çamaşır değiştirmekten bıkıyorum valla...benimde gözüm hep turşuda , mandalinada,
limon, cubuk kraker benim favorilerim, tatlı görmek bile istemiyorum..bel ağrım var...ve çoookkk uykummm
bende başka bişey yok...herkeslere iyi geceler kızlar,, kendinize dikkat edin, iş miş de yapmayın en azından 12 hafta bitene kadarrr.

QUOTE=hewal_25;21389244]Slm kızlar,,,
ne kadar hızlısınız ya...o kadar çok sayfa varki dünden beri gözlerim acıdı.
umarım herşey yolundadır, herkesin keyfi yerindedir..morallerinizi yüksek tutun kızlar...
benimde akıntılarım iice çoğaldı...çamaşır değiştirmekten bıkıyorum valla...benimde gözüm hep turşuda , mandalinada,
limon, cubuk kraker benim favorilerim, tatlı görmek bile istemiyorum..bel ağrım var...ve çoookkk uykummm
bende başka bişey yok...herkeslere iyi geceler kızlar,, kendinize dikkat edin, iş miş de yapmayın en azından 12 hafta bitene kadarrr.[/QUOTE]

ye tatlıyı doğu hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi kızmı yoksa [

benim gibi bi ekşici,tuzlucu daha gelmiş
bakalım cinsiyeti hakkaten kız mı olacak

valla kan değeri 700 lerde doktor 5 dedi ama acil doktoru işte doğuda doktor sıkıntısı var kadın doğuma gidemedim

sata göre hesaplayabilirsin
son adet tarihin neyse ona göre bak
benim 850ydi ctesi günü ve o zaman sat'a göre 4 haftalık falandım
bana da ptesi söyleyecek kaç haftalık olduğunu heralde

hosgeldiin canımm kendi adıma konusuyorum hamileliğe alısmaya calısıyorum :)) hamile degilmisim gibi geliyorr böylece günler geçip gidiyoo :))

ya sorma ben hep unutuyorum
dün okulda öğretmenler odasında arkadaşlar bişey almışlar
hamile gel bak ne yiyoz dedi
ben hiç bakmadım tabi
kız hamile sana diyoz falan diyince haa ben hamileydim di mi falan oldum

benim gibi bi ekşici,tuzlucu daha gelmiş
bakalım cinsiyeti hakkaten kız mı olacak

ya bende hep tatlı yiyorum hep... yanımda tatlı bişiler oluyo muhakkak.. gercekten erkek mi olcak aacaba bde tam tersi olurmuss hastanede bi bayan miden bulanınca limon cok iyi geliyor ilaclar sadece uyku yapıyo demisti bulndıgında yemeye calısıyorm o bile eziyet geliyo :))

sata göre hesaplayabilirsin
son adet tarihin neyse ona göre bak
benim 850ydi ctesi günü ve o zaman sat'a göre 4 haftalık falandım
bana da ptesi söyleyecek kaç haftalık olduğunu heralde

son adet 12 eylül dü 4 haftamı oluyor ozaman 3 haftaya göre yüksek değilmi

bu başlıkta tatlıcı az
genelde tuzlu ve ekşi yiyor kızlar
bakalım cinsiyetler öğrenince hatırlatırız yine
tatlı yiyodum erkek çıktı vs. gibi
bakalım sağlayacak mı o tezi

ya sorma ben hep unutuyorum
dün okulda öğretmenler odasında arkadaşlar bişey almışlar
hamile gel bak ne yiyoz dedi
ben hiç bakmadım tabi
kız hamile sana diyoz falan diyince haa ben hamileydim di mi falan oldum

hahahahaha ay bu cok iyiymiss :)))
bende bugün okuldan cıktım tam köprüdeyim otobüsümü gördüm, koşa koşa otobüse yetiştim sonradan aklıma geldi hamile oldugum :)) vee bi ilginc olay daha geldi basıma bebislerimizz daha kücükk yani hamile oldugumuz belli olmuyor daha bugün otobüste bi kadın indi oturuyordu bende ayaktaydımm karsısındaki kadın oraya oturmak icin yönelen birine aman sakın oturmayın diyip beni gösterdii gel kzım sen otur hamilemisin dedi tüylerim diken diken oldu.. daha kücük nasıl anladınız dedim görür görmez anladım ben anlarım tecrübe diyelim dedi hala etkisindeyimm..

valla ben oturduğum yerde uyuyorum içim geçiyor sürekli yemek ayırt etmiyorum hiç benimki hangi tezde acaba

çok ilginçmiş ya hakkaten
nasıl da bilmiş hemen çok şaşırdım
tabi ki kim nerden bilecek daha çok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…