- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
ya bana yardım etcek kımse yokmuuuuuuuu
alttan muayene etmedı karından ultrasondan baktı
himm o yuzden gorunmemistir benim doktirum 12. hsftayackadar alttan muaywne ediyirmus karindan gozukmeme olasiligi buyukmus doktorun ugrasmak istememis canim
sagol canim cok tesekkur ederim. cumlesiyle ins. :) seni takip ediyordum baska topikten adete yakin gunler cok zor geciyor ben birde adetten sonrada beklemek zorunda kaldim ama elim bos kalmadi Allaha sukur.umaygulay;21390424[COLOR="#EE82EE" .!.:oyy kıyamam ben onaaaa arkadaşlar bu folic plus zor bulunuyor dendi ama ben ilk eczaneden buldum üstelik küçük bir eczaneydi... arkadaşlar bulunmaz diye bir şey yok parasını ödersiniz eczacıyla konuşup sipariş verdirirsiniz
ama bulamasamda sanırım biraz şanslıyım babam eczacı
[/COLOR]
sev bizi umaygulay teyze benim dr reçeteye direk folidoce yazmış zaten,ben ısrarla folic plus diyodum eczacıma,en son dr aradık folidoce o folic plus değil diyince eczacıya rezil olduğumla kaldım
ooo maşallah ne güzel,hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.benimki de 5 sene uğraştırdı beni,çok nazı olucaklar belli
tebrik ederim arkadaşım,sağlıkla gelsin bebeğin
osbulduk canim ins hepsi gelir bende cok istiyorum . zaten benimde temmuza sarkabilir gec dollnemeden dolayi bakalim nasip .yeşimcim hoşgeldim ekim topiğindekilerin hepsi buraya gelir inş
benim ev aldi basini gidiyor biri durdursa cok sevaba girecekYa öğürme bende de var. Hem de sürekli oluyo. sabah akşam. pastırmayı bilmiyorum. // bu arada herkese mrb. yeni hamişler aramıza hoşgeldiniz. nasılsınız? bugün sabahtan biraz ev işlerine el attım. ne zamandır dokunmuyodum. yavaş yavaş yapıyorum. sarı renk akıntılarım oluyo. şimdi biraz dinleneyim dedim
ya ben su bulantilardan cok korkuyorum benimki acayip siddetli oluyor . daha var vaktim gerci bende tursu cok yedim. ama bugun nedense oyle cok arzulamiyorumu
kizlar merhabalar bende 7+3 gunluk hamisim canim eksi seyler istiyo hep ama bu haftalarda butun anne adaylarinin favori yiyecegi limonmus doktorum bana tuzu ve tursuyu yasakladi butun vucudu sisirirmis bu hafta ilk defa mide bulantim basladi 3 gundur gunde 1 defa cikaryorum sizde durumlar nasil?
ahhh pastirma ah olsa yarim kilo yicem ama burda maalesef yok . gidince Tr ye artik beni kimse tutumazkizlar pastirmayi cig olarak degil pisirerek yiyebilirsiniz
haftaya cuma cagırdı bakalım o zamanda tam 8sekız haftalık oluorum ıns duyulurrr bakalımmm Allahım yardımcım olsun tsk ederım en azından ıcım bıras rahatladı.. ınternetende baktım dedıgın gıbı karından gorulemıomus
bursada yasıorum cnmcanim 8 haftalikkende karnindan gormuyorum derse alttan bakmasini oner ve kenndine baska bi doktor arastir nerde yasiyosun
biz geçen çarşamba dotrumuza gittik, karından baktı ve kalp atışlarını dinletti bize. o kadar güzel bir duyguydu kidüşük ihtimali büyük oranda geçti ama 12 hafta bitene kadar hala risk var dedi daha önce düşüğüm olduğu için. istirahat verdi 10 gün daha, progesteron iğnesi yaptı tüm silahlarımı kullanıcam diyip, bir de bol su iç dedi. 1 lt.yi yeterli bulmadı. 12 hafta bitince gidiyoruz doktora, hem tahliller yapılacak, hem ikili tarama.. kalbini duymak çok güzel arkadaşlar
ilk doktor sana suan hangi ilaci verdi ben folicasit iciyorum 3 kere
ama bugun heyecandan sormayi unuttum baska birsey icilecekmi diye?
zaten oda demedi hos aslinda burda biraz degisik. pek takviye yapmiyorlar.
MasaALLAH canim insaALLAH uzunnn uzunn yillar boyle atar bucurunun kalbi.
KAc haftalik hamissin canim sen? 12 haftayi gecmedin sanirim ve benim bildigim kadariyla 12 haftadan sonra bakiyorlar gobekten :26:
Bende progesteron kullaniyorum ama dusugun su ile ilgisinin oldugunu bilmiyordum.
Bende sali gunu duydum bucurumun kalbini, gercekten cok guzel bir duygu
herkeze yasatsin Rabbim ins. Senin dogum ne zaman ins?
gozun aydin canim. Darisi bizleri basina :) benimki daha 3+6 cok minik :) en az 3 haftamiz var o guzel ses duymak icinbiz geçen çarşamba dotrumuza gittik, karından baktı ve kalp atışlarını dinletti bize. o kadar güzel bir duyguydu kidüşük ihtimali büyük oranda geçti ama 12 hafta bitene kadar hala risk var dedi daha önce düşüğüm olduğu için. istirahat verdi 10 gün daha, progesteron iğnesi yaptı tüm silahlarımı kullanıcam diyip, bir de bol su iç dedi. 1 lt.yi yeterli bulmadı. 12 hafta bitince gidiyoruz doktora, hem tahliller yapılacak, hem ikili tarama.. kalbini duymak çok güzel arkadaşlar
canim bana elevit verdi vitaminlerin hepsi var icinde ayni zamanda folik asiticiyorum
ferdatt bnm hayatımda hiçç balık yemedim hiçç sewmemm hatta nefret ederim kokusuna bile tahammülüm yoktur napıcam bilmiorum
hamilelikte çok önemli demmi balıkk :s
kızzzz kaçamakmı yptınız gerçi doktor sanaa yasak demedyse sorun yoktur cnm bulantılarn normldr bnm 3-4 gndr varrr çook fenaaa cnmmkızlar yaaaben6+2 yim b gün dün gece ilişki yaşadk eşimle ama bugün çok sancım var acaba biz ararımı oldu bugün midemde çok bulanmıyor jorkmaya başladım lekelenme falan olmadı sancı var sadece bi fikri olan varmı yaaa((((
aayyy bende hiç yemem sewmem ewde pişirmem dışarda pişiren yerler war orda yaptırıtıyorum eşim çok sewiyo...zorundamıyız yani ööfffff........
himm o yuzden gorunmemistir benim doktirum 12. hsftayackadar alttan muaywne ediyirmus karindan gozukmeme olasiligi buyukmus doktorun ugrasmak istememis canim
gozun aydin canim. Darisi bizleri basina :) benimki daha 3+6 cok minik :) en az 3 haftamiz var o guzel ses duymak icin
haftaya persembede kesemizi gorucez ins. :)
o zaman senin folik asitin icinde vitamin yok onu kac kere aliyorsun gunde?
benim folikasitin icinde baska vitaminlerde var. ben 3 iciyorum ama ins dogru kullaniyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?