bnde hçç sewmemm cnmm çok faydalıymış bebeğin zekası için falan artık zorlıcaz kendimizii cnmm
bnde hçç sewmemm cnmm çok faydalıymış bebeğin zekası için falan artık zorlıcaz kendimizii cnmm
kızlar yaaaben6+2 yim b gün dün gece ilişki yaşadk eşimle ama bugün çok sancım var acaba biz ararımı oldu bugün midemde çok bulanmıyor jorkmaya başladım lekelenme falan olmadı sancı var sadece bi fikri olan varmı yaaa((((
emin önünden başka yerde yemem o zaman burda eşime çok iş düşüyo sanırım hahahah:)::)
inşallah canım hepimiz duyalım inşallah.. 8+0'da doktora gittik, şu an 8+2.. suyun önemli olduğunu başka birçok yerden de duydum ama belki doğrudan düşükle ilgili değidir, içmem gerektiği için uyarmıştır beni. doğum mayıs sonu ya da haziran başı sanırım, zaman geçtikçe netleşir..
kızlar yaaaben6+2 yim b gün dün gece ilişki yaşadk eşimle ama bugün çok sancım var acaba biz ararımı oldu bugün midemde çok bulanmıyor jorkmaya başladım lekelenme falan olmadı sancı var sadece bi fikri olan varmı yaaa((((
olurmu canım öyle şey ben 4 haftalıkken öğrendim o zamn ultrasonda görünmez dedi doktor alttanda muayene etmedi rahtsız etmeyelim hem seni hem onu dedi 6-7 haftalıkken görünmeye başlar o zaman tekrar gel ama ağrın olursa lekenmen olursa hemen geliyosun dedi 7 haftalık falandı gayette ultrasondagöründüü yani kalp atışlarını bile gördük.alttan muayene çocuk içinde sakıncalı diye biliyorum zorunda olmadıkça bakmıyolar alttan......
yee canım ye de tek orda yee :))) götürsünn kocişşinnnn seniii oraya bol bol yee :)))
canim sanirim sen folic plus iciyosun onda calcium ve d vtamini var sadece ben solgarin folic acidini iciyorum onda 1 tablette gunluk folic ihtiyacini karsiliyo ama elevitten 20ye yakin bitamin ve mineral var canim doktorunu atayip sor istersen
hmm efet bir kaçamak oldu galiba :26:kızzzz kaçamakmı yptınız gerçi doktor sanaa yasak demedyse sorun yoktur cnm bulantılarn normldr bnm 3-4 gndr varrr çook fenaaa cnmm
ağrıların daa umarım normaldr lekelenmen yoksa korkma cnm bnce ama ollursa doktora gt hemenn
sağolun içim rahatladı gerçekten lekelenme yok çok şükürrahmin buyuyor canim, endiselenme leke filan olursa o zaman bir tehlike olabilir Allah korusun ama benim ilk gebeligimde senin kadarken kivrandim adet sancisi gibi, dusurdum sandim.
dr gittim ama masaalah cok saglikliydi. rahat ol
yiceğimden diilkizora koşiim kii üstüme gelmesin... bi haftadır zorluyo zaten balıkta balık diye geçen habersiz alıp bide komşuya yaptırmış getirdi burnuma koydu yiceksin diye yemedim daha doğrusu yiyemedim..... bööğğğbbb
vallahii cnm aynennn yhaa mide bulantısı olunca hiç içilmio iki gndr içemiorumm hiçç allahım bebişlerimizi korusunn yhaaaaaEvet su cok onemli ama mide bulantisi olunca su icmek ne kadar zor oluyormus yaaaaaa:
yiceğimden diilkizora koşiim kii üstüme gelmesin... bi haftadır zorluyo zaten balıkta balık diye geçen habersiz alıp bide komşuya yaptırmış getirdi burnuma koydu yiceksin diye yemedim daha doğrusu yiyemedim..... bööğğğbbb
hmm efet bir kaçamak oldu galiba :26:
doktor yap yada yapma gibi birşey demedi..
gittiğinde bi sor istersen cnm bna 3 ay önermedi ama düşü thlikm olduğu için
sağolun içim rahatladı gerçekten lekelenme yok çok şükür
kızlar yaa göğüslerinizde ağrıyormuu benimkinin uççları gece bi sızlıyor görmeyin off fenaa bulantı az var ama sancılar çok
Kizlarrrrrrrrrrrr balik yenmez mi yaa???
Bendeki bu bulanti olmasa hergun yerim
Midem izin vermiyor amatemizlemesi sonra pisirmesi offffff dusunmesi bile yetiyor.
Ama birisi yapsa getirse oyle bir yerim kiiiiiiiiiiii
Canim cekti simdiiiiiii
ben yemek istesem temizleyende pişirende warda almıyo işte midem ne biliim ya yıllardır yemiyorum çocukken yerdim hatırlıyorum aayyy az balık yağ içmedim annem sağ olsun kokusu ağzıma gelirdi işte o zamn benim için balık bitti
onun yerine şöyle kısır mercimek köftesi acılı ezme şöyle bol sarımsaklı amerikan salatası yada patlıcan közlemesi falan aayy olsada yesem
vallahii cnm aynennn yhaa mide bulantısı olunca hiç içilmio iki gndr içemiorumm hiçç allahım bebişlerimizi korusunn yhaaaaa
Duuuuuuuuuuuur balik yagi demeee!!!!
Annemde bizlere icirirdi sari sari kapsuller iggg igrenctti!!! Kim nerden cikarmis o balik yaglarini ya
Iste sende demek ki o zamandan kalma tiksinme olmus :s
Bende iste kisir filan yiyemem canim istiyorda yasak!! Toxoplasmaya karsi bagisikligim yok yani yesilliklere, ete, sebzelere ve meyvelere cok dikkat etmem lazim. Etimi yanik derecesinde pisirmem gerekiyor meyvelerin cogunu yiyemem dislerini soyabildiklerimi yimeliyim ama canimde hep diyerlerini cekiyor isteeee (uzum vs). Cig sebzede yasak salatalik domateslerin hep dislarini kalinca kesip yiyorummmmmmm
Ama patlican kozlemesine hayir demem bende gerci ondada var dimiiiiiiiiiiiiii tomates vs... of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?