2012 haziran anneleri

rahmin buyuyor canim, endiselenme leke filan olursa o zaman bir tehlike olabilir Allah korusun ama benim ilk gebeligimde senin kadarken kivrandim adet sancisi gibi, dusurdum sandim.
dr gittim ama masaalah cok saglikliydi. rahat ol

Evet su cok onemli ama mide bulantisi olunca su icmek ne kadar zor oluyormus yaaaaaa!

Canim aklina kotu seyler getirme. Uzun zamandir eger iliskide bulunmadiysaniz oluyor boyle kasilmalar arada.

Kan gelmedigi surece sen gonlunu ferah tut. ALLAh'in izniyle birsey olmamistir

v
dusuk tehlikesi olmadikca alttan bakmak daha iyi ve onun icin 12 haftaya kadar cogu doktor alttan muayene ediyor zararli olsa cinsellikte yasak olurdu oyle degil mi arkadasin 6 haftalik gebeligi karinda gorunmemis alttan muayenede gozukebilecegini soyledik normal olanda bu zaten

yee canım ye de tek orda yee :))) götürsünn kocişşinnnn seniii oraya bol bol yee :)))

yiceğimden diilki zora koşiim kii üstüme gelmesin... bi haftadır zorluyo zaten balıkta balık diye geçen habersiz alıp bide komşuya yaptırmış getirdi burnuma koydu yiceksin diye yemedim daha doğrusu yiyemedim..... bööğğğbbb

canim sanirim sen folic plus iciyosun onda calcium ve d vtamini var sadece ben solgarin folic acidini iciyorum onda 1 tablette gunluk folic ihtiyacini karsiliyo ama elevitten 20ye yakin bitamin ve mineral var canim doktorunu atayip sor istersen

anladim canim. Ben onlari Turkiyeden isteteyim ozaman. burda (yurtdisinda) bulamadim baska folic ben.
onlar gelene kadar buna devam edeyim bari . hic icmemekten iyidir, evet folic plus yaziyor ustunde.
Burdaki doktorlara kalsa hic birsey vermiyorlar canim.

hmm efet bir kaçamak oldu galiba :26:
doktor yap yada yapma gibi birşey demedi..

rahmin buyuyor canim, endiselenme leke filan olursa o zaman bir tehlike olabilir Allah korusun ama benim ilk gebeligimde senin kadarken kivrandim adet sancisi gibi, dusurdum sandim.
dr gittim ama masaalah cok saglikliydi. rahat ol
sağolun içim rahatladı gerçekten lekelenme yok çok şükür
kızlar yaa göğüslerinizde ağrıyormuu benimkinin uççları gece bi sızlıyor görmeyin off fenaa bulantı az var ama sancılar çok

Kizlarrrrrrrrrrrr balik yenmez mi yaa???

Bendeki bu bulanti olmasa hergun yerim

Midem izin vermiyor ama temizlemesi sonra pisirmesi offffff dusunmesi bile yetiyor.

Ama birisi yapsa getirse oyle bir yerim kiiiiiiiiiiii

Canim cekti simdiiiiiii

Evet su cok onemli ama mide bulantisi olunca su icmek ne kadar zor oluyormus yaaaaaa:
vallahii cnm aynennn yhaa mide bulantısı olunca hiç içilmio iki gndr içemiorumm hiçç allahım bebişlerimizi korusunn yhaaaaa

oo kocişler yokmu onlarrr (( yiyemediğimizzz zaman anlamıolarr bziii mideleri bulansa o zaman görrlerrr

bnmm göğüslerim çok fenaa sanki bnm değiller gibiii
bulantılar da desen çok fena bebişin sağlıklı oldgnu gsteriomuşş bi sewniom bide bulanıo diee fenaa oluomm

ben yemek istesem temizleyende pişirende warda almıyo işte midem ne biliim ya yıllardır yemiyorum çocukken yerdim hatırlıyorum aayyy az balık yağ içmedim annem sağ olsun kokusu ağzıma gelirdi işte o zamn benim için balık bitti

onun yerine şöyle kısır mercimek köftesi acılı ezme şöyle bol sarımsaklı amerikan salatası yada patlıcan közlemesi falan aayy olsada yesem

Duuuuuuuuuuuur balik yagi demeee!!!!

Annemde bizlere icirirdi sari sari kapsuller iggg igrenctti!!! Kim nerden cikarmis o balik yaglarini ya

Iste sende demek ki o zamandan kalma tiksinme olmus :s

Bende iste kisir filan yiyemem canim istiyorda yasak!! Toxoplasmaya karsi bagisikligim yok yani yesilliklere, ete, sebzelere ve meyvelere cok dikkat etmem lazim. Etimi yanik derecesinde pisirmem gerekiyor meyvelerin cogunu yiyemem dislerini soyabildiklerimi yimeliyim ama canimde hep diyerlerini cekiyor isteeee (uzum vs). Cig sebzede yasak salatalik domateslerin hep dislarini kalinca kesip yiyorummmmmmm

Ama patlican kozlemesine hayir demem bende gerci ondada var dimiiiiiiiiiiiiii tomates vs... of

vallahii cnm aynennn yhaa mide bulantısı olunca hiç içilmio iki gndr içemiorumm hiçç allahım bebişlerimizi korusunn yhaaaaa

Amin cnm insaALLAH korur Rabbim. Karisimlarla icmeyi dene yinede cnm ben oyle yapiyorum dogal caylarla iyi kotu icmeye calisiyorum.

Sicak olunca sanki biraz daha kolay iciyorum ama soguk yada ilik olunca iggg icemiyorum.

biz haftasonu alcaz balığı. Kocişim yapcak benim de=) yiyelim bakalım. yazın yemiyoruz. daha bu sezon açılışını da yapmadık. yaaa, hani yemeklerden bahsetmiycektik? canımız çekebilir diye? olmuyo işte ya. bak mesela Carte D'or un reklamı çıktı yine yanda. canım çekiyyooo

slm arkadaşlar,bu sayfayı yeni gördüm,hayırlı olsun arkadaşlar,Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin.sonuçtan sonra estrafem kullanan var mı aranızda arkadaşlar

ama ama ama ama ne yicen sen walla ben meyveye dair herşey yiyorum 1 kilo mandalinayı bitirdim geçen gün
ama patlıcan közlemesi domatessizde olur biraz yağ tereyağ yoğurt ıımmm mis gibi olur walla:):):)

Arkadaslar Toxoplasmasi olup yiyeceklere dikkat etmesi gereken baska hamislerde var mi?

Ne yapiyorlar, nasil onlem aliyorlar merak ediyorum.

Ben cok korkuyorum ve cok titiz davranmaya ozen gosteriyorum ama korkuyorum yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…