2012 haziran anneleri

slm kızlar ya dıycem sıze 10 gun once mıgde bulantılarım baslamıstı sonra 3 4 gun kusmalarım basladı ama son 3 gundur kusmuyolarım acıkcası mıgdemde cok rahatsız edıcek kadar bulanmıyor sadece cok ıstahım kactı bısı yıyemıyorum acıkcası endıselendım yada pımpırıklendım dıyelım nıe mıgdem bulanmıyor kusmuyorunm 1 haftada bıtermı kafam cok karıstı benım gıbı olan varmı :18:

bnmm göğüslerim çok fenaa sanki bnm değiller gibiii
bulantılar da desen çok fena bebişin sağlıklı oldgnu gsteriomuşş bi sewniom bide bulanıo diee fenaa oluomm
canım benim yaaa geçmiş olsunnn

hiç sorma yaaa yemek programına bakamaz oldum bende canım hep kırmızı et istiyor kebap ve ızgara çeşitlerini öyle ekmeksiz sade et ahhh allahtan kurban geliyor

Arkadaslar Toxoplasmasi olup yiyeceklere dikkat etmesi gereken baska hamislerde var mi?

Ne yapiyorlar, nasil onlem aliyorlar merak ediyorum.

Ben cok korkuyorum ve cok titiz davranmaya ozen gosteriyorum ama korkuyorum yinede.

canım benimde o hastalığa karşı bir bağışıklığım yokmuş nasıl olacak bilemiyorum doktorla randevümüz da haftaya bakalımbakimmm nasıl olacak bende kendim öyle dikkat etmeye çalşrm işte oldğu kadar

Ben daha önceki hamileliğimde daha çok pimpirikliydim şimdi uzman oldum sanki daha rahatım öncekinde kedi köpek gördüm mü hemen uzaklaşıyordum ters ya hepte buluyordum ya da onlar beni buluyorlardı:) bir keresinde hiç uunutmam işe gitmek için durakta araba bekliyorum kedi yavrusunun biri gel sen kucağıma çık kıvrıl yap allahım dedim şansa bak normalde kaçar insandan kediler bu kucağıma çıktı yattı normalde severim ama normal bi zaman değil kovaladım hemen tabiki şimdi yine uzak duruyorum ama yediklerime eskisi gibi dikkat etmiyorum allahıma şükür yemek yapmak zor gelmiyo miğdem bulanıyo ama yemek yapamayacak kadar değil balık bile pişirebilirim isteyen varsa paket servis yapalım

bu arada salı hazır istanbula gitmişken doktora da gittim bu kez kese doluymuş kalp atışları var dedi doktor çok sevindim ve rahatladım geçen sene sorunlu olmuştu boş keseydi şükür ki bu kez değil inş hep beraber kucaklarımız dolar ve tekrar dolar hepimizin
herzaman giremiyorum 2. olunca zor oluyo ilkbebeğimde daha rahat internete girebiliyordum şimdi başımda bekçim var o ne isterse o ama girdikçe sohbetinize katılmaktan mutluluk duyuyorum

Canim bosuna takma kafana... Korkma hamisden hamise degisiyor bunlar. Kim bilir belki yarin tekrar devam edecek bulantilar belkide kurtulmustursun tamamen bulantilardan.

9 ay boyunca devam edecek diye birsey yok ki. InsaALLAH benimkide gecer.

Of ne olacak durumumuz. Aman kedilerden uzak dur canim en cok onlardan geciyormus bu hastalik. Yani parazitler.

ALLAH yardimcimiz olsun... Canim istemedigi surece sorun yok ama aksamlari esimin boyle hatir hutur salata yemesi yok mu nasil icim gidiyoooo

ama ama ama ama ne yicen sen walla ben meyveye dair herşey yiyorum 1 kilo mandalinayı bitirdim geçen gün
ama patlıcan közlemesi domatessizde olur biraz yağ tereyağ yoğurt ıımmm mis gibi olur walla:):):)

Bilmiyorummmmmmmmmmm iyi kou idare ediyorumm iste yasaklar cazip geliyooo yaa normalde uzumle filan cok aram yoktur yani haaa var haaa yok hesabi ama simdi nasil yimek istiyorum anlatamam

Mandalinayi bende cok seviyorum ALLAH'tan onun disi soyuluyor onda sorun yok :)

Evet demiii patlican kozlemesi doatessizde yenir ama onunda tadi baskaa oluyor gerciiiiiiiiii ali nazikde super oluyor!!!

Aksama ne yapacagimi buldummmm

Bence telaşlanma kontrolünde zaten korkulacak bişey olmadığını göreceksin başkalarına göre kendinizi dinlemeyin herkesin hamileliği farklıdır inş sizinki de normaldir benim ilk hamilelğimde hiç miğdem bulanmadı sadece sabah çok erken kalktığımda bulanıyordu ona da erken kalkmayarak çare buldum sonra hiç bulanmadı bunda gece gündüz bulanıyor ama ne yapsam fayda etmedi benim iki hamileliim arasında bile değişiklik olduğuna göre sizinde yaptığınız bişey belki rahatlamanızı sağlamıştır. kötüye yormayın iyi günler

Benim de tek korkum o. Kesenin boş çıkması. yedim bitirdim kendimi.kalp atışı duymadan bişi diyemeyiz dedi doktor. bi sevinemedim ultrasonda. sen ikinci bebişine hamilesin. inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin. Allah kucağına almayı nasip etsin.

sormaa yhaa bnmde canım çokiyoo ett ( alllhtan kurban geioda yeriz bol bol

Kendimize boşuna eziyet etmeyi çok seviyoruz allahım herkese sağlıklı bir bebek versin önemli olan onların sağlıklı olması hoş bişey değil ama boş gebelik ya da düşük doğanın bir oyunu sağlıklı olmayan bireylerin kendilerini sağlıksız bir bedenden kurtarmaları bence geç olsun güç olmasın derler ya bundan önceki hamileliğimde boş gebelik oldu üzüldüm belki ama hep bunun için dua ettim hasta çocukları düşündükçe bunun daha iyi olduğunu düşündüm . kimse istemez bebeğini kaybetmeyi ama Allah herşeyin en iyisini bilir.şimdiden kendinizi üzmeyin inş kalp atışlarını da Allahın izniyle duyarsınız kucağınıza sağlıkla alırsınız

En iyisi şey yapalım genel olarak herkes canının en çok nasıl şeyler istediğini yazsın sonra zamanı geldiğinde ne isteyenler hangi cinsiyette çocukları olduğuna bakalım

En iyisi şey yapalım genel olarak herkes canının en çok nasıl şeyler istediğini yazsın sonra zamanı geldiğinde ne isteyenler hangi cinsiyette çocukları olduğuna bakalım

hmm dıyosunkı her yıgıdın gonlunde aslan yatar bızde aslanlarımı yazalım bakalım kım tutturcak hıc fena fıkır deıl

Ben başlıyım benim canım ekşi ve tatlı çekiyo ikiz galiba Tabiki değil bir kalp atıyordu

annemde senın ıkızın olcak heralde dedı ama benımde bıtanecık kalp atıyordu benım cnm bısı yemek ıstemıyor zorla yıyorum ve eksı olan butun meyvalara asıgım suanda

annemde senın ıkızın olcak heralde dedı ama benımde bıtanecık kalp atıyordu benım cnm bısı yemek ıstemıyor zorla yıyorum ve eksı olan butun meyvalara asıgım suanda

bnde bulantılar yzndenn her ne kadar bişi yiyemesemde tatlıyaa hiiçç tahammülüm yok kızlarr tuzluu ve ekşi herseyy bide özellikle bgn ettt

bnde bulantılar yzndenn her ne kadar bişi yiyemesemde tatlıyaa hiiçç tahammülüm yok kızlarr tuzluu ve ekşi herseyy bide özellikle bgn ettt

kız bu et sana agır gelmıyormu bıde okadar mıgden bulanıyor masallah neyse sabır kurbana 2 hafta var bende et manyagı esıme dedım bugun bıde kurban kescez ben et yıyemıcem ıcım almıyor dedım oda yalarsın artık dedı
goste oglusunmu olcak kız acaba

Çok haklısınız. hayırlısı neyse o olsun. Ben de zaten kendimi herşeye hazırladım. Allah ne isterse o olur. sağlıklı olması önemli.

daha yiyemedm kızz hiç et bgn çok çekti eşime dedimm canım et istioo alırr gelirken inşşş vee dokunmazz gün boyu hiç bişi yiyemiorum meyve ve çubuk kraker o kadar akşamda bi et yesem dokunmaz heralde
ayy bilmiom ama kocişş çok oğlan istiyo keşke olsa onun istediğinin olmasını çok isterim ama sağlıklı olsunda fark etmezz :)))
ama burda hepp dios yha ekşi ayşe tatlı hakkı die aslında ben araştırdım tatlı şeyler kız tuzlu şeyler erkekmişş ama hayırlısı olsunn yhaaa

benim canım tatlı çekiyo=) carte dor u gördüm acaba kekmi yapsam die düşünüyorum şimdi. hele sıcak sıcak..neyse. Bide et, tavuk, balık. bunları istiyorum. meyvede bi sıkıntı yok, yiyorum. şimdilik bu kadar. Bakalım atlımı doğurcam, ayşemi =)

hey kızlar merhaba burda daha cok kısı varr
sunu sormak istiyorum
kalp atısını doktor dınletmedı sadece gördum
aranızda duyanlar var sanırım
doktora baglı bişeymi bu acaba
bıde benı gene alttan muayne etti
sizler hangi sekılde duydunuz yada gördunuz ?

Ben her sabah bir ilim limon yiyorum o bana iyi geliyo. bu kraker falan zararlı diil dimi? // ben de turşunun erkek, tatlının kız olduğunu biliyorum, hep öyle der bizimkiler. Ama cinsiyetini öğrenene kadar kim bilir kaç defa damak tadımız değişcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…