daha yiyemedm kızz hiç et bgn çok çekti eşime dedimm canım et istioo alırr gelirken inşşş vee dokunmazz gün boyu hiç bişi yiyemiorum meyve ve çubuk kraker o kadar akşamda bi et yesem dokunmaz heralde
ayy bilmiom ama kocişş çok oğlan istiyo keşke olsa onun istediğinin olmasını çok isterim ama sağlıklı olsunda fark etmezz :)))
ama burda hepp dios yha ekşi ayşe tatlı hakkı die aslında ben araştırdım tatlı şeyler kız tuzlu şeyler erkekmişş ama hayırlısı olsunn yhaaa
bilmiomm cnmm yha bnm gibi sadece kraker yiyosan zararlı olablirr belki amaa bana doktor dedii bulantın olunca kraker yee diee cnmmBen her sabah bir ilim limon yiyorum o bana iyi geliyo. bu kraker falan zararlı diil dimi? // ben de turşunun erkek, tatlının kız olduğunu biliyorum, hep öyle der bizimkiler. Ama cinsiyetini öğrenene kadar kim bilir kaç defa damak tadımız değişcek
evet tatlı arastırdıgın sey dogru ama tabı bu bır ıstatıstlık oyuzden hayırlısı bende esımde cok kız ıstıyor ama hayırlısı yıne de saglıklı olsunlarda
bugün mide bulantım olmadı çok şükür. ama limonla idare ediyorum. kraker falan hiç almadım daha. bakalım ilerki zamanda noluyo. evde bulundururum heralde. // ben de erkek olsun istiyorum biraz =) kızım da olsun da, oğlandan sonra olsun=) eşim için cinsiyeti farketmiyo. ama sanırım o kız istiyo=) hayırlısı ya
herkeze merhaba... bu sitede yeniyim. bende 8 haftalık hamileyim. dün dr. a gittim ve kap atışını ve meleğimi gördüm. bu çok güzel bi duygu. sizlere bir sorum olacak hamilelikte nelerin yenmemesi gerektiğini bilen varmı çünkü herkez bir sürü şey söylüyor kafam karıştı. bilen varsa bana sıralayabilirmi? :)
haziran anneleri uykuya mı daldı acaba
nasılsınız kızlar
iyi diyelim ii olalım(smear testi sonucumu aldım pap class2 ,bening hücresel değişiklik yazıyo.doktoruma gösteremedim henüz ama panik yaptım.enfeksiyon yazıyo nette ama tedirginim pazartesiye zor dayanacğım..sen nasılsın?tüm hamişler nasıl umarım keyfiniz yerindedir..
çoğunuz keseyi görmüşsünüz ne güzel,inşallah biz de görürüz.
benim canım tuzlu ve hafif ekşi şeyler istiyo,öyle turşu cinslerini henüz istemedim,bide yeni kurmuştum salamura zeytin,hafif acımtırak bi tadı olur,onu çok yiyesim geliyo.
tatlı kesinlikle yiyemiyorum(çok severdim)ağzımda çoğalıyo.
canim benim geelde bulantlarim 6-10 hafta arasi siddetli oluyor, kilo veriyorum ve hicbirsey yiyemiyorum.slm kızlar ya dıycem sıze 10 gun once mıgde bulantılarım baslamıstı sonra 3 4 gun kusmalarım basladı ama son 3 gundur kusmuyolarım acıkcası mıgdemde cok rahatsız edıcek kadar bulanmıyor sadece cok ıstahım kactı bısı yıyemıyorum acıkcası endıselendım yada pımpırıklendım dıyelım nıe mıgdem bulanmıyor kusmuyorunm 1 haftada bıtermı kafam cok karıstı benım gıbı olan varmı :18:
canim boyle dusunme hemen ya. bende kimyasalmi acaba diye co yedim kendimi yanima kar kaldi.Benim de tek korkum o. Kesenin boş çıkması. yedim bitirdim kendimi.kalp atışı duymadan bişi diyemeyiz dedi doktor. bi sevinemedim ultrasonda. sen ikinci bebişine hamilesin. inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin. Allah kucağına almayı nasip etsin.
tursu , acayip yedim gecen hafta. lahana birde yesil domates gerci domatesi bulamadimEn iyisi şey yapalım genel olarak herkes canının en çok nasıl şeyler istediğini yazsın sonra zamanı geldiğinde ne isteyenler hangi cinsiyette çocukları olduğuna bakalım
canim benimde 3. hamileligim ama bir oncekini kaybettim 7 haftalikken. bir kizim var ocakta 3 yasini bitirecek.benim 3. hamileliğim.sat 28 ağustos bende haziran annesi olacam inşallah.9 ve 5 yaşında 2 kızım var.
herkese tekrar merhabalar..
gec dollenmedir belki benim 5+3 olmam lazim sata gore ama yumurtlama gec oldugu icin 4+0 su anda.merhaba arkadaşlar bugun doktora gittim ve çok şükür karından bakıldığında kese göründü birde şu garip adlı bir yer varya onuda gördü:))yalnız SATımdan 1 hafta geri..inşallah yetişir...normalde 5+6 olması gerekiyordu ama 5 hafta olarak görünüyor...Haftaya tekrar çağırdı..
kız çocuklar çok şirin oluyolar amasanırım haziranda bir sürü prenses dünyaya gelecek:))ben de aynı senin gbiyim tuzlu,ekşi şeyler sürekli aklımdan geçiyo.kahve içmeyi çok seviyordum ama tatlı olduğundan içesim bile gelmiyor..sağlıkla dünyaya gelsinler de:))
merhaba arkadaşlar...geçen hafta çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim..vajinal ultrasonda kese göründü fakat ölçüm yapılamayacak kadar küçüktü.gittiğimde adetim 4 gün gecikmişti..keseyi gördükten 3 gün sonra cumartesi kahverengi lekelenmem oldu.acile gittim tekrar vajinal ultrasonla bakıldı kese 4+3 olarak görünüyordu.yani 3 gün öncesine göre büyümüştü.pazartesi tekrar gittim üstten görünmedi.beta hcg yapıldı 2143 çıktı..lekelenmem ilaç kullandığım için geçti.sizce beta hcg değeri SAt DAN 8 gün sonrası için normalmi?kafayı yiyeceğim yarın tekrar randevum var...dua edin lütfen..
merhaba arkadaşlar bugun doktora gittim ve çok şükür karından bakıldığında kese göründü birde şu garip adlı bir yer varya onuda gördü:))yalnız SATımdan 1 hafta geri..inşallah yetişir...normalde 5+6 olması gerekiyordu ama 5 hafta olarak görünüyor...Haftaya tekrar çağırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?