merhabaaaa
arkadaslar ben dun bebişimi gördüm 7 haftaşık aslında 01.agustos son adet gunum ama gec dollenme olmus.doktor sat gununu 01.09 olarak aldı kalp atıslarınıda duyduk bu dunyanın en guzel duygusuymus ınsallah bebısım benı hıc bırakmak 9 ay sonra alırım onu kucagıma.bılmıyorum ama ekranda onu gorur gormez erkek mıs gıbı bır hıs dogdu ıcıme hayırlısı saglıklı olsunda.dogum tarıhı allah ızın verırse 8 hazıran umarım hepımız saglıklı bır sekılde bebıslerımızı alırız kucagımıza.
MERHABAAAA
ARKADASLAR BEN DUN BEBİŞİMİ GÖRDÜM 7 HAFTAŞIK ASLINDA 01.AGUSTOS SON ADET GUNUM AMA GEC DOLLENME OLMUS.DOKTOR SAT GUNUNU 01.09 OLARAK ALDI KALP ATISLARINIDA DUYDUK BU DUNYANIN EN GUZEL DUYGUSUYMUS INSALLAH BEBISIM BENI HIC BIRAKMAK 9 AY SONRA ALIRIM ONU KUCAGIMA.BILMIYORUM AMA EKRANDA ONU GORUR GORMEZ ERKEK MIS GIBI BIR HIS DOGDU ICIME HAYIRLISI SAGLIKLI OLSUNDA.DOGUM TARIHI ALLAH IZIN VERIRSE 8 HAZIRAN UMARIM HEPIMIZ SAGLIKLI BIR SEKILDE BEBISLERIMIZI ALIRIZ KUCAGIMIZA.
hayırlı olsun canım inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına yanlız döllenmen geç olmuş kız olabilir kız olan spermler erkeklerden yawaş olduğu için geç ölebiliyolarmış ve ya döllenebiliyolarmış. çok sewdiğim bi ablam söylemişti kızına hamile kalmak için neler yaptığını anlatırken ama allah inşallah gönlündekini werir tabi önce sağlıklı sıhatli olsun:)
amın cnmmm hayırlısı olsunda kız erkek fark etmez ılk cocuk zaten:)ıyı dıleklerın ıcın sagol:)
MERHABAAAA
ARKADASLAR BEN DUN BEBİŞİMİ GÖRDÜM 7 HAFTAŞIK ASLINDA 01.AGUSTOS SON ADET GUNUM AMA GEC DOLLENME OLMUS.DOKTOR SAT GUNUNU 01.09 OLARAK ALDI KALP ATISLARINIDA DUYDUK BU DUNYANIN EN GUZEL DUYGUSUYMUS INSALLAH BEBISIM BENI HIC BIRAKMAK 9 AY SONRA ALIRIM ONU KUCAGIMA.BILMIYORUM AMA EKRANDA ONU GORUR GORMEZ ERKEK MIS GIBI BIR HIS DOGDU ICIME HAYIRLISI SAGLIKLI OLSUNDA.DOGUM TARIHI ALLAH IZIN VERIRSE 8 HAZIRAN UMARIM HEPIMIZ SAGLIKLI BIR SEKILDE BEBISLERIMIZI ALIRIZ KUCAGIMIZA.
MERHABAAAA
MERHABAAAA
hayırlı olsun,rabbim hep pıt pıt attırsın o kalbi inşallah.slm kızlar, haziran anneleri topiğini açtım ama sanırım mayıs annesi olcam :) perşembe kontrole gittim erken döllenme olmuş sanırım 8 haftalık dedi dr, doğum da 31 mayıs yazıyo ultrason kağıdın da, kalp atışını görmüştük zaten ama bu kez duydukta fasulyemizin kalp atışını, kucağımıza almakta nasip olur inşallah, sizler nasılsınız?
Kızlar selamlar bende Rabbim izin verirse Haziran Annesi olacağım inşallah 11 Haziran gözüküyor. Dün kalp atışlarını duyduk ama o kadar sıkıntılı günler gecirdim ki çok emin değildim kalp atışlarını duyacağıma o yüzden nasıl mutluydum anlatamam. Bu benim 3 gebeliğim İlki düşük diğeri kimyasaldı gecen senelerde Miyomlar ameliyatlar derken bebeğim beklemediğim bir zmanda geldi. Şu an 6+5 teyim
Yalnız idar testimde çok sayıda mikrop çıktı doktor antibiyotik verdi ve kullan korkma dedi. 15 gün sonrada kontrole cağırdı inşallah bir zarar vermez kuzucuğa
Kardelen'im sende burdaymısın Bak Ebrarın rüyası gercek oluyo 5 kişi diye yormuştumya haztırlıyomusun inşallah onlarınkide gelir de burda devam ederiz. Allah isteyen herkese cok bekletmeden hayırlısıyla versin inaşşalha
hayırlı olsun,rabbim hep pıt pıt attırsın o kalbi inşallah.
hayırlı olsun,rabbim hep pıt pıt attırsın o kalbi inşallah.
elifcim,canım ben bildiğin balık hafıza oldum canım,hiç bişey hatırlamıyorum ama hatırlat sen gene.
inşallah çok beklemeden gelir canım arkadaşlarımda
ayyyy canım maşallahhh çok sevindimm
7. Haftanda alttanmı duydunuz kalp atışlarını benimde haftaya yedinci haftam olacakda meraklar içindeyim bende
birde bir şey daha sorcağım hamişliğini ne zaman öğrendin :)))
allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım benım basımdan cok garıp bır olay gectı benım adetım 45 gunde bır oluyordu 3.ayımda hamıle kalabıldım hamıle kaldıgım ay hısettım aslında ıcıme dogdu doktora gıttım ultrasonla baktı hamıle degılsın dedı o kadar uzuldum kı bıde kan tahlılı yapalım dedı kan tahlılınde cıktı hamıle oldugum oglene kadar agladım ogleden sonra tahlıl sonucunda guldum.ben hıssettıgımde daha 2haftalıkmıs çok yenı oldugu ıcın ultrasonda gozukmemıs.doktor kan tahlıllerımı takıp ettı sonra alttan muane ettı kese gozuktu 2. Muanemde alttan oldu ama bundan sonrakı karından olur.
Canım aynen bende öyleyim kafam o kadar dağınık unutkanımki anlatama. Ama hamilelikte unutkanlık çok normalmiş canım öyle diyolar Sen ne zaman gidiyosun doktora kaç haftalık şu an canım
slm kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyodum nete bilgisayar bile miğdemi bulandırıyo :44: perşembe kontrole gittim benim fasulye erken döllenmeyle olmuş sanırım 4 gün ileride yani muhtemel doğum tarihi 31 mayıs, bu topiği açtım ama mayıs annesi olcam sanırım :) kalp atışını 2 hafta önce görmüştük bu kez de duydukAllah sağsalim kucağımıza da almayı nasip eder inşallah, bu arada geçmişe bakamadım ama yeni hamişler baya çok maşallah herkese hayırlı olsun...
Canım aynen bende öyleyim kafam o kadar dağınık unutkanımki anlatama. Ama hamilelikte unutkanlık çok normalmiş canım öyle diyolar Sen ne zaman gidiyosun doktora kaç haftalık şu an canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?