2012 haziran anneleri

günaydın kızlar
baş dönmesi, tansiyon düşklüğü var mı sizde?
demin başım döndü tansiyonum düşmüş

:118::118::118:
puhahaahah kesin öyle oldu hadi haziran anneliğini gösterelim

günaydın kızlar

canım benimde gözüm kararıyor özellikle oturrurken kalktığım zaamanlarda ve başım biraz dönüyor sabah bi kere alarm çalınca birden fırlamışım hiç birşey göremedim bi an duvara tutundum hemen eşim geldi yatırdı beni
dikkatli oturup kalkmak lazım bebeişimiz için tansiyon düşmesi bu aralar normal sanırım

günaydın kızlar

günaydın vallahi ben de baş dönmesi falan hiç bir şikayet yok:))hatta hamile miyim diye düşünüp 5 6 kez gebelik testi yaptım.pozitif olmasına ragmen hala şüpheye düşüyorum.

Canm be dün 6+4 teydim gittim kalp atışını üsten duydu ama baya zorlandı çokda bastırmak istemiyo doktor hatta bir ara altan bakalım dedi ama bir anda gördü bebeğin kalbini o yüzden belli olmaz yani altan yada üsten olacağı

bende çok unutkanım kızlar çay koyuyorum kendime saatimi kuruyorum 7 dk.ya unutuyorum yoksaaa

Bende ilaçları allahtan zamanında alıyorum :)

Canım ben 4+5 te gittim üsten göremedi ama altan gördü keseyi sonra 5+5 te gittim üsten kesyi gördü ama kese içindeki bebeği göremedi yine altan baktı o zman gördü dünde 6+4 tü üsten zorda olsa kalp atışını duydu arka taraftaymış bebiş :) İnşallah canım görücen merak etme Allahın izniyle

bebem ya sen nekadarlıksınkı ben bu cızelgenı cozemedım :44: tansıyon dusmelerı 7 haftadan sonra olurmus cunkı tabı herkez aynı olcak dıe bısı yok

bende var ama ben progestan kullandığımdan sanırım,ilacın yan etkisi.

günaydın vallahi ben de baş dönmesi falan hiç bir şikayet yok:))hatta hamile miyim diye düşünüp 5 6 kez gebelik testi yaptım.pozitif olmasına ragmen hala şüpheye düşüyorum.

bende de oturup kalkarken oluyor zaten
daha doğrusu ilk kez bugün oldu
bu arada ben sata göre 4+6yım ptesi doktora gidicez kese görmeye
ama adet döngüm kısa benim bat 11di yani geçeli 10-11 gün oldu
görür heralde di mi kızlar

ben 4+ 4 te gitmiştim dr a ve o gün ilaç almıyodum,tansiyon 9 6 idi,benimki heyecandan mıydı hamilelikten miydi bilmiyorum ama galiba bu belirtiler falan kişiden kişiye değişiyo.
muhtemelen görür canım,5+ olmuş oluyosunuz pazartesi

pztsı 5+1 olcan gorebılırde ama gec dollenmeyse goremez cnm cunkı daha erken ben 5+5 te gıtmıstım rahatlıkla gordu ama alttan baksaz derse panık yapma daha erken olabılır

herkeze hayırlı günler,ben kalkıp ilacımı almalıyım
görüşürüz arkadaşlar.

inşş görünürr canımm alttan görür gibi gelio banaaaa
bnmde oturup kalkınca oluyo baş dönmesii (

pztsı 5+1 olcan gorebılırde ama gec dollenmeyse goremez cnm cunkı daha erken ben 5+5 te gıtmıstım rahatlıkla gordu ama alttan baksaz derse panık yapma daha erken olabılır

benimki geç döllenme olamaz
ovulasyon testi kullandım yumurtlama günümü de ilişki günümü de biliyorum
27 eylülde yumurtladım 28 eylül sabahı ilişkim tuttu tahminimce
inşallah görürürüz

inşş görünürr canımm alttan görür gibi gelio banaaaa
bnmde oturup kalkınca oluyo baş dönmesii (

alttan baktırmam sanırım üstten baksın
gerçi göremedim bakayım derse yok dicemi de sanmam
senle batlarımız aynıydı değil mi
benim döngü kısa olduğundan senden 1 hafta geride görünüyorum ama
bakalım doktor ne diyecek

ben de alttan istemiyorum.adet döngüm 29 günde bir ama umarım pazartesi görür,karından 5+1 olacağız.

merhaba hanımlar..
sabah dr gittim 6 haftalık dedi ve miniğimin kalp atışlarını gördüm
Allahım o kadar güzel bi mucize ki Allahım isteyen herkese nasip etsin....

bana yeni çizelgem için yardımcı olacak bi arkadaş varmı acaba?

ewt cnm bnmde sat 11 eylüldü aynıyız biz ama ewt sen 1 hafta geri gözüküon adet döngüsünden dolayımı oluo o öle )

bebem ya sen nekadarlıksınkı ben bu cızelgenı cozemedım :44: tansıyon dusmelerı 7 haftadan sonra olurmus cunkı tabı herkez aynı olcak dıe bısı yok

ben 6+3deyim canım bu arada çizelge derken?7.haftamdan gün almaya başladım artık

Herkese merhabalar, ben aranıza yeni katıldım ve inşallah bende haziran annesi olucam
bu arada ne çok sayfa yazılmış , eski sayfaları biraz okuyim dedim ama baktım olmuyo daha fazla dayanamadım son sayfaya geldim bende :)
hepimize Allah rahat ve sorunsuz bir hamilelik döneminin ardından sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…