2012 haziran anneleri

hoşgeldin canım
amin inşallah kaç haftalıksın?

kısmetse 18 haziran beklenen doğum tarihi, ama ben normal doğumdan çok korkuyorum :18 yüzden herlhalde biraz daha erken olur.

bana yeni çizelgem için yardımcı olacak bi arkadaş varmı acaba?
yardım edeyim canım ben sen sor?

ewt cnm bnmde sat 11 eylüldü aynıyız biz ama ewt sen 1 hafta geri gözüküon adet döngüsünden dolayımı oluo o öle )

evet canım o yüzden
benim döngüm 24 gün falan sürüyor o nedenle sattan itibaren senden bir hafta geriden geliyorum
ama asıl sonuç doktor keseyi gördükten sonra söyler heralde
benimki sata göre hesaplama

ben Allah nasip ederse normal dogum istiyorum. Kizim 3 yasina girecek onu sezaryanla dogurdum tersti
ve cokta beklemedik 38+4 filandi galiba donmemisti ama icimde kaldi keske 40 kadar bekleseydim. belki donerdi
normal dogumu destekleyen bir dr bulmam lazim.

canım hoşgeldin
ilk doğum sezeryan olunca 2. normal doğum yapabiliyor musun?
ben yapılmaz zannediyordum da
değerin yükseldi mi canım bu arada?

merhaba umaygulay nasıl gıdıyo hamılelıkvarmı bulantın falan aş erıyomusuntestler nasıl cıktı gıttınmı doktora cnm

benim geç döellenme olmaası mümkün değil canım çünkü biz 8-10-12-14.günler birlikte olduk..daha sonra ise hiç birşey yapmadık..ama haileliğimi öğrendiğim hafta grip oldum..ondan olabilirmi acaba..

merhaba umaygulay nasıl gıdıyo hamılelıkvarmı bulantın falan aş erıyomusuntestler nasıl cıktı gıttınmı doktora cnm

hamilelik yavaştan kendini hissettiriyor artık :))) sabahları bulantım oluyor biraz gün içinde acıktğm zamanlar oluyor çerez leblebi falan atıştırınca geçiyor bulantı için kızların limon yedğini duydum bende denedim ama tansiyonumu düşürdü gözümkarardı falan başım döndü limon bulantımı geçirdi ama tansynmuda düşürdü geçen hafta bugün gittim doktora kesemizi gördük haftayada kalp atışlarımızı dinlemek için gideceğiz inşallah pıt pıtlarımızı duyacağız mükremin ceylana gitmedim diğer doktora gittik adını unuttumda soyadı toprak'tı haa hatırladım ergün toprağa gittik gayet memnun kaldık iyi bir doktora benziyor...
çerez fındık fıstık ceviz leblebi falan yiyorum 6. haftamdayım bu haftalarda beyin gelişimine pozitif etkileri olurmuş...
öyle işte senin hamilelik nasıl gidiyor cinsiyetini öğrendinizmi ne kadarlık hamileydin canım ?

ha testlerin sonucunumu onlarııı haftaya götüreceğiz ben bazılarını anlayabildim sadee bir problem yok sanırım

Son düzenleme:
canım hoşgeldin
ilk doğum sezeryan olunca 2. normal doğum yapabiliyor musun?
ben yapılmaz zannediyordum da
değerin yükseldi mi canım bu arada?

yaptigim idrar testlerini gosterdim kan testine gerek yok hamilesin dedi :)
persembe kese gunumuz ins gorucez. bende hala gogus sisligi yok tursu istegide yavasladi bilmiyorum
hayirlis artik.
sezaryandan sonra oluyormus. ama dr a gore degisir.
ben normal dogumu kabul edicek bir dr bulucam.
tekrar sezaryan olmak istemiyorum. tabi tibbi bir zorunluluk olmazsa

anladım canım tebrik ederim o halde
ben de turşu falan yemiyorum artık hiç
hiçbişey istemiyor canım

merhaba arkadaşım bende hep normal doğum taraftarı olmuşumdur ama yumurta yavaş yavaş dayanmaya başladğı zaman korkulardan vazgeçebilirim normal doğum yapan kimse yok çevremdede herkes nerdeyse kestirip aldırıyor sezercikleee
sezeryan istememenin nedenleri nelerdir bilgilendirirsen hepimizi seviniriz çünkü pek çoğumuzun ilk hamileleği olacak :)

ferdat85 hamılemisin yoksa canımmmmm
eğer öyleysen çook sevinicem inş. hamılesındır meraktan bi bakayım dıye girdim seni gördüm burda
kızlar normal doğum ilk tercihiniz olsun ben ilk bebeğimi öyle doğurdum 2.yi düşünüyorum yıne normal istiyorum inş. benı gören doğum yaptığıma inanmaz şimdi kız gibiyim çok şükür bunu normal doğuma bağlıyorum göbüş bile yok bende sizde kımseyı dinlemeyın beyninizi şimdiden normal alıştırın derim ben öyle yaptım mutlaka normal yapıcam dedim vede yaptım çok şükür iyikide normal olmuş öpüyorum sizii

günaydın kızlar
baş dönmesi, tansiyon düşklüğü var mı sizde?
demin başım döndü tansiyonum düşmüş

ay bende vaaarrrrr midem yanıo böle bi tuhaf ve öğürtüm yok ama midem devamlı bulanıooooooo kusmada yok ama enteresan bir tansiyon düşüklüğü an an titreme snr aniden bulantı var 6. haftada kendini belli etti vallaha 2 3 gündür var salı doktora gidicem inşallah kalp sesini duyarım kuzucuğumunn

kızlar soda yasakmı birde kızartma fln mesela patates kızartması daha doktorla konuşmak nasip olmadı ?????

evet canım çok şükür hamileyim

benim de bugün başladı
ben kaç haftalığım daha tam bilmiyorum
hala dengem çok iyi değil

sodayı her zaman içebilirsin
hatta bol bol içmek tavsiye ediliyor
kızartma türü şeyler bulantıyı artırır bilgin olsun
ama yemende bir sakınca yok diye biliyorum

canımm yha peki epidural doum iimi onun hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi kızlarrr....

canım soda bildiğim kadarıyla zarralı değil hatta gnde 1 tane içebilirmişsin bulantıyada ii geliomuşş ama kızartma zarralı d,e okduum bn hepp patates kızartmasını çok sewerim ama yağlı ve s,ndirimi zor die zararlı yazdıodu kızartmalarrr

leblebi ve tuzlu kraker yiyin bastırır...soda da belli bi yerden sonra şişkinlik yapıyo:)

benim ablam ve arkadaşım epidural sezeryan oldular
aynı hastanede aynı doktor doğum yaptırdı
ablamın doğum sonrası çok sıkıntılı geçerken arkadaşım acayip rahattı
yani tüm bunlar bünyeyle alakalı kızlar
birininki rahat geçti diye sizinki de öyle geçecek diye bişey yok, ya da sıkıntılı geçti diye
bence doğumu düşünmek için çok çok erken
allah sağlık sıhhat versin de bi şekilde doğar nasılsa
neticede hiç doğuramayan yok, bizler de doğururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…