yardım edeyim canım ben sen sor?
Evet canım o yüzden
benim döngüm 24 gün falan sürüyor o nedenle sattan itibaren senden bir hafta geriden geliyorum
ama asıl sonuç doktor keseyi gördükten sonra söyler heralde
benimki sata göre hesaplama
sağol cnm yeni bi çizelge yaparmısın bana?
şöyle kız bebek olsun renki renkli olsun bi de 6 haftalık olsun :)
çok şey mi istedim ay kusura bakma
sağol cnm yeni bi çizelge yaparmısın bana?
şöyle kız bebek olsun renki renkli olsun bi de 6 haftalık olsun :)
çok şey mi istedim ay kusura bakma
evet canım çok şükür hamileyim
sanirim b hcg yukseldikce istahsizlik sonrada bulantiya ceviriyor, benim genelde oyle oldu. simdiden o bulantilardan ok korkuyorum oldukca siddetli geciyor bende .anladım canım tebrik ederim o halde
ben de turşu falan yemiyorum artık hiç
hiçbişey istemiyor canım
canim ferdatin dedigi dogru yani bunyeden bunyeye degisebilir. ama normal dogum daha kolay toparliyor diyorlar ben 2 hafta 2buklum kaldim. dikislerim acidi kizimi kucagima bile alamadim.merhaba arkadaşım bende hep normal doğum taraftarı olmuşumdur ama yumurta yavaş yavaş dayanmaya başladğı zaman korkulardan vazgeçebilirim normal doğum yapan kimse yok çevremdede herkes nerdeyse kestirip aldırıyor sezercikleee
sezeryan istememenin nedenleri nelerdir bilgilendirirsen hepimizi seviniriz çünkü pek çoğumuzun ilk hamileleği olacak :)
canim tansiyon dusuklugu oldugu anda hemen uzan cok iyi gelir. aklinda bulunsun.ay bende vaaarrrrr midem yanıo böle bi tuhaf ve öğürtüm yok ama midem devamlı bulanıooooooo kusmada yok ama enteresan bir tansiyon düşüklüğü an an titreme snr aniden bulantı var 6. haftada kendini belli etti vallaha 2 3 gündür var salı doktora gidicem inşallah kalp sesini duyarım kuzucuğumunn
kızlar soda yasakmı birde kızartma fln mesela patates kızartması daha doktorla konuşmak nasip olmadı ?????
banada ticker yapabilirmisiniz acaba??SAT:10 eylül ama dün kesem 5 haftalık göründü.
hamilelik yavaştan kendini hissettiriyor artık :))) sabahları bulantım oluyor biraz gün içinde acıktğm zamanlar oluyor çerez leblebi falan atıştırınca geçiyor bulantı için kızların limon yedğini duydum bende denedim ama tansiyonumu düşürdü gözümkarardı falan başım döndü limon bulantımı geçirdi ama tansynmuda düşürdügeçen hafta bugün gittim doktora kesemizi gördük haftayada kalp atışlarımızı dinlemek için gideceğiz inşallah pıt pıtlarımızı duyacağız mükremin ceylana gitmedim diğer doktora gittik adını unuttumda soyadı toprak'tı haa hatırladım ergün toprağa gittik gayet memnun kaldık iyi bir doktora benziyor...
çerez fındık fıstık ceviz leblebi falan yiyorum 6. haftamdayım bu haftalarda beyin gelişimine pozitif etkileri olurmuş...
öyle işte senin hamilelik nasıl gidiyor cinsiyetini öğrendinizmi ne kadarlık hamileydin canım ?
ha testlerin sonucunumu onlarııı haftaya götüreceğiz ben bazılarını anlayabildim sadee bir problem yok sanırım
Öncelikle dileğim Allah hepimizin kucağına hayırlısıyla, sağlıklı hamilelikler nasip etsin bebeklerimizide hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin...
Sat :: 3 Eylül sizin gibi inşallah hayırlısı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim...
Tüp bebek hastası olmama rağmen Yüce Rabbim bana çok güzel bir hediye vererek 1.5 aylıkken hamile olduğumu öğrendim..:)
7 haftalık hamileyim...Çok mutuyum çok sevinçliyim...
Hamilelik okadar meşakatli bir işki daha önce anne olanlar hamilelik yaşayanlar eminim çok iyi bilirler....Gerçi buda benim 4. hamileliğim 1 i düşük diğer ikiside 5.5 aylık ve 25. aylık olmak üzere karnımda öldüler...
Ve hatta en son Ağustostada biyokimyasal hamileliğim oldu ve onun üzerinede bu hamileliğim Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağımıza sağlıklı bir şekilde almak nasip etsin...
Arkadaşlar 2. gün öncede kanamam oldu ve 2 gün hastanede yattım çok şükür rabbime bebeğim şimdilik iyi durumda...
Sadece sizinle paylaşmak istedim...
Sevgiler....
Öncelikle dileğim Allah hepimizin kucağına hayırlısıyla, sağlıklı hamilelikler nasip etsin bebeklerimizide hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin...
Sat :: 3 Eylül sizin gibi inşallah hayırlısı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim...
Tüp bebek hastası olmama rağmen Yüce Rabbim bana çok güzel bir hediye vererek 1.5 aylıkken hamile olduğumu öğrendim..:)
Hamilelik okadar meşakatli bir işki daha önce anne olanlar hamilelik yaşayanlar eminim çok iyi bilirler....Gerçi buda benim 4. hamileliğim 1 i düşük diğer ikiside 5.5 aylık ve 25. aylık olmak üzere karnımda öldüler...
Ve hatta en son Ağustostada biyokimyasal hamileliğim oldu ve onun üzerinede bu hamileliğim Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağımıza sağlıklı bir şekilde almak nasip etsin...
Arkadaşlar 2. gün öncede kanamam oldu ve 2 gün hastanede yattım çok şükür rabbime bebeğim şimdilik iyi durumda...
Sevgiler....
Sevgiler....
banada ticker yapabilirmisiniz acaba??SAT:10 eylül ama dün kesem 5 haftalık göründü.
kızlar bendeee istiyoruummm sat 28 ağustos benimki erkek bebişş olsun hissediyom:)
Günaydın herkese. // Bugün kocalar evde, ondan yoklar heralde =) benim eşim bugün de işe gitti malesef=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?