2012 haziran anneleri

sağol cnm yeni bi çizelge yaparmısın bana?
şöyle kız bebek olsun renki renkli olsun bi de 6 haftalık olsun :)
çok şey mi istedim ay kusura bakma

Son düzenleme:
anladım canım tebrik ederim o halde
ben de turşu falan yemiyorum artık hiç
hiçbişey istemiyor canım
sanirim b hcg yukseldikce istahsizlik sonrada bulantiya ceviriyor, benim genelde oyle oldu. simdiden o bulantilardan ok korkuyorum oldukca siddetli geciyor bende .
canim ferdatin dedigi dogru yani bunyeden bunyeye degisebilir. ama normal dogum daha kolay toparliyor diyorlar ben 2 hafta 2buklum kaldim. dikislerim acidi kizimi kucagima bile alamadim.
ama benim doktorum iyi cikti herangi bir sorun yasamadim acikcasi. ne iltihaplanma nede baska birsey
o kesigin uzerindeki hissizlikte buyuk olcude kayboldu. ustelik gobegimde yoktur.
suan kilolu halimdeyim ve 53 kiloyum.
Ama normal dogumda daha kisa surede toparlanabilir insan ustelik o dogum sancisi sutu getirirmis benim sut
biraz zor geldi. Elbette ben bebek ve anne icin tibbi bir zorunluluk yoksa normal dogum taraftariyim.
keske 1 hafta daha bekleseydim derim hep .
birde ben 3-4 cocuk dusunuyorum :) sezaryanla sinirli oluyor da.
canim tansiyon dusuklugu oldugu anda hemen uzan cok iyi gelir. aklinda bulunsun.
cok iyi geliyor.
birde bence kizlar kizartmaya pek takilmayin ya. herseyin elbette cogu zararli ama suanda daha bizden dogrudurust birsey almiyor. sigara alkol kullanmadiktan ve yanimizda kullandirmadiktan sonra
bence sorun olmaz. ben sigara iciyordum bebis suphesi oldugundan beri icmyorum elbette
kiyamam yavruma ama cok zor sabretmek bende her aklima gelince cay iciyorum
oda yararli degil ama sigaradan daha zararsiz en azindan diyorum.

banada ticker yapabilirmisiniz acaba??SAT:10 eylül ama dün kesem 5 haftalık göründü.

]Arkadaslar 10 Ekim'de 71,2 12 Ekim'de 207 ve 21 Ekim'de 1132 degerim 21 Ekim'de keseyi gördü doktor ama beta hcg 2 kat seklinde artmiyor bu sekilde olumlu sonuc alan varmi?

inşallah ıyı ckar sonucların hep canım.bızde 17 haftalık olduk haftaya gıdıcem bende kontrole bu sefer öğrenırız inşallah cınsıyetını:)benımde bulantım acıkınca hemen başlıyo ondan ac kalmamaya calışıyorum sureklı atıştırıyorum bişiler.neyse ugradıkca yazarım ben yıne sana:)

Öncelikle dileğim Allah hepimizin kucağına hayırlısıyla, sağlıklı hamilelikler nasip etsin bebeklerimizide hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin...

Sat :: 3 Eylül sizin gibi inşallah hayırlısı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim...

Tüp bebek hastası olmama rağmen Yüce Rabbim bana çok güzel bir hediye vererek 1.5 aylıkken hamile olduğumu öğrendim..:)

7 haftalık hamileyim...Çok mutuyum çok sevinçliyim...

Hamilelik okadar meşakatli bir işki daha önce anne olanlar hamilelik yaşayanlar eminim çok iyi bilirler....Gerçi buda benim 4. hamileliğim 1 i düşük diğer ikiside 5.5 aylık ve 25. aylık olmak üzere karnımda öldüler...

Ve hatta en son Ağustostada biyokimyasal hamileliğim oldu ve onun üzerinede bu hamileliğim Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağımıza sağlıklı bir şekilde almak nasip etsin...

Arkadaşlar 2. gün öncede kanamam oldu ve 2 gün hastanede yattım çok şükür rabbime bebeğim şimdilik iyi durumda...

Sadece sizinle paylaşmak istedim...

Sevgiler....

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

canım gözün aydın inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın...

Canim bebegin hayirli olsun, insaALLAH saglikla kucagina alirsin.

Yasadiklarin ne kadar zormus bende 4 ay once dusuk yaptim ve hala etkisinden kurtulamadim...

ALLAH sabir versin insaALLAH. Karnindaki bucure Rabbim uzuuun hayirli, bereketli, mutlu, saglikli bir omur nasip etsin annesi ve babasiyle beraber insaALLAH.

Günaydın herkese. // Bugün kocalar evde, ondan yoklar heralde =) benim eşim bugün de işe gitti malesef=(

banada ticker yapabilirmisiniz acaba??SAT:10 eylül ama dün kesem 5 haftalık göründü.

linki: http://lbdf.lilypie.com/EdRLp3.png

kızlar bendeee istiyoruummm sat 28 ağustos benimki erkek bebişş olsun hissediyom:)

link: http://lbdf.lilypie.com/EZTap3.png

kızlar beğenmesseniz değiştirebilirim
bir de üstlerine bişey yazmadım yazılmasını istediğiniz bişey varsa söyleyin yazayım
ve güle güle kullanın

günayadııın
bugün pazar ve ben çalışıyorum eşimse ewde yatıyo çok acı verici durum

Burası gerçekten çok güzel bir site başkalarıyla paylaşamadığım sevincimi burda sizlerle paylaşıyorum her ne kadar birbirimizi tanımasakda okuduğum kadarıyla herkes çok içten ve samimi bu çok güzel....:))

Kizlarrrrr cok moralim bozuk dün gece 3 4 gibi kanamam oldu sok oldum böle regli gibi degil ama ama o kırmızıyı gördüm bittim o an snr 2 3 kere daha tuvalete girdim bu sefer renk turuncu oldu kan durdu ama şimdide bı kahverengilik var arkadasta kaldık dün doktorumada cok uzak birazdan gidicem nasip olursa aradım ordalarmis dua edin bnm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…