2012 haziran anneleri

allah korusun canım bişey olmaz
hemen hemen her gebelikte benzer lekelenmeler yaşanıyor
en azından doktorunu bulmuşsun bu güzel
bebeğin allaha emanet hiç korkma

canım çok panik yapma sakin olmaya çalış bazı gebeliklerde ara ara lekelenmeler olabiliyo...

Dualarımız seninle canım. merak etme, herşey yolundadır. gece uyurken mi oldu bu kanama?

Evet cnm ya gece oldu birazda yoruldm dün hala gidemedim doktora gidince ayrıntıyı yazıcm size.

kizlar hangi hastaneye gidiyorsunuz. Icinizde ist. Anadolu yakasinda oturan varmi?
benim dogumum buyuk ihtimalle pendikte olucak gerci 7 aylik filan olunca pendige gidicem
dragos sifa iyi diye duydum ama emin olamadim ya
gerci cok var ama simdiden bakinayim dedim

geçmiş olsun canım,allah yardımcın olsun.Umarım bebişin iyidir.

ben pendik şifa hastanesine gidiyorum burçak hanıma ama ferda hanıma gidende çok war

ben medical park göztepeye gidiyorum, görümcem de orda doğum yaptı ve doğum sonrası hizmetlerden, hijyenden, herşeyden çok memnun kaldık en güzeli de doğuma kendi doktoru girdi, bazı hastanelerde gece doğumlarına nöbetçi doktor giriyormuş,
pendikte bölge hastanesi iyi diye duydum bir araştır istersen

ewet banada söylediler ama benim sigortam orda tam geçmiyor pendik şifada hepsini karşılıyor ama ben memnunum herkes güler yüzlü ilgili

cnmm okyuncaa çok kötü oldum amaa inşş bişi yokturr kendine dikkat et yormaa olurmuu... bebeğinni allah sana bağişlasın cnmm dualarımız seninlee....

pink35 gecmis olsun canim
ins bebis iyidir. donunce yaz ne oldugunu.

KIzlar benim ilk dogum sezaryan oldu ve simdi normal istedigim icin bunu
her dr kabul etmez diye dusunuyrum uskudar tarflarinda varmis bir doktor Dilek yagmur, ama orasi bana cok uzak kaliyor
pendik sifaya bir bakayim.
su remedy(ozkan) hastanesi var aslinda evim oraya cok yakin ama kadin zamansiz aldi bebegi
yani daha 39 haftanin icindeydim. ta doldurmamistim bebek donmemisti
keske bekleseydim dedim hep
ama iste cahillik onun haricinde diger gorevlilerin yaklisimi cok iyiydi
dr un yaptigi dikiste gayet iyi sorun yasamadim hic, hissizlik bile cok az
ama ne biliyim istemiyorum orayi

canım ben ilk doğumumu norml yaptım 2.yi epidural normal istiyorum inş. 4 cm açıklık varken uygulanyormuş prenses doğum olrak geçiyor hamıle kalırsam inş. arastırıcam bakalım ama şuana kadar kötü birsey duymadım

kizlar ozel kartal hastanesne gitmeyin sakin.
gerci orasi kapalidir belki suan ama
bebekleri yogun bakimdan alip hemsire lojmanlarinda tutuyorlarmis.
sgk dan para almak icin
inanamiyorum ya nelerle karsilasicaz daha
Allah iyi insanlar cikarsin karsimiza.

inşş epidural iidir cnm yhaa bnde kötü bişi duymadım şimdilik amaa karasızsım korkuda varrr çok fenaa yhaaa

inanmıyorum ya para için neler yapıyolar insanlıktan çıkmış bunu yapanlar

Remedy hastanesinde ne zaman doğum yaptınız...?? Şu anda birr çok dr değişti kadın doğumcuda değişti...bende Pendik Aydosta oturuyorum...

inşş epidural iidir cnm yhaa bnde kötü bişi duymadım şimdilik amaa karasızsım korkuda varrr çok fenaa yhaaa

Epidural doğumu kuzenim hiç bir şikayeti olmadı.. Belden aşağınız uyuşturulup bebeğiniz doğar doğmaz görüyorsunuz ve kucağınıza alıyorsunuz... Bu arada belden aşağınızı görmüyorsunuz perde oluyormuş ve arkadaşımda eidural yaptı onunda hiç bir şikayeti yok...

ben şeyi anlamıyorum
belden aşağısı uyuşuk olunca nasıl ıkınıyorsun ki acaba

ben de epidural doğum düşünüyorum inşallah. bi şikayet de duymadım.

teyzem 3 çocuğunuda epiduralle yaptı çok iyi olduğunu söylüyo ama ben kararsızım normal doğum istiyorum esasında kuzenim ebe illede normal die tutturma diyerek kızdı biraz:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…