Kizlarrrrr cok moralim bozuk dün gece 3 4 gibi kanamam oldu sok oldum böle regli gibi degil ama ama o kırmızıyı gördüm bittim o an snr 2 3 kere daha tuvalete girdim bu sefer renk turuncu oldu kan durdu ama şimdide bı kahverengilik var arkadasta kaldık dün doktorumada cok uzak birazdan gidicem nasip olursa aradım ordalarmis dua edin bnm için
Kizlarrrrr cok moralim bozuk dün gece 3 4 gibi kanamam oldu sok oldum böle regli gibi degil ama ama o kırmızıyı gördüm bittim o an snr 2 3 kere daha tuvalete girdim bu sefer renk turuncu oldu kan durdu ama şimdide bı kahverengilik var arkadasta kaldık dün doktorumada cok uzak birazdan gidicem nasip olursa aradım ordalarmis dua edin bnm için
kizlar hangi hastaneye gidiyorsunuz. Icinizde ist. Anadolu yakasinda oturan varmi?
benim dogumum buyuk ihtimalle pendikte olucak gerci 7 aylik filan olunca pendige gidicem
dragos sifa iyi diye duydum ama emin olamadim ya
gerci cok var ama simdiden bakinayim dedim
kizlar hangi hastaneye gidiyorsunuz. Icinizde ist. Anadolu yakasinda oturan varmi?
benim dogumum buyuk ihtimalle pendikte olucak gerci 7 aylik filan olunca pendige gidicem
dragos sifa iyi diye duydum ama emin olamadim ya
gerci cok var ama simdiden bakinayim dedim
ben medical park göztepeye gidiyorum, görümcem de orda doğum yaptı ve doğum sonrası hizmetlerden, hijyenden, herşeyden çok memnun kaldık en güzeli de doğuma kendi doktoru girdi, bazı hastanelerde gece doğumlarına nöbetçi doktor giriyormuş,
pendikte bölge hastanesi iyi diye duydum bir araştır istersen
canımm yha peki epidural doum iimi onun hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi kızlarrr....
canım soda bildiğim kadarıyla zarralı değil hatta gnde 1 tane içebilirmişsin bulantıyada ii geliomuşş ama kızartma zarralı d,e okduum bn hepp patates kızartmasını çok sewerim ama yağlı ve s,ndirimi zor die zararlı yazdıodu kızartmalarrr
canım ben ilk doğumumu norml yaptım 2.yi epidural normal istiyorum inş. 4 cm açıklık varken uygulanyormuş prenses doğum olrak geçiyor hamıle kalırsam inş. arastırıcam bakalım ama şuana kadar kötü birsey duymadım
kizlar ozel kartal hastanesne gitmeyin sakin.
gerci orasi kapalidir belki suan ama
bebekleri yogun bakimdan alip hemsire lojmanlarinda tutuyorlarmis.
sgk dan para almak icin
inanamiyorum ya nelerle karsilasicaz daha
Allah iyi insanlar cikarsin karsimiza.
pink35 gecmis olsun canim
ins bebis iyidir. donunce yaz ne oldugunu.
KIzlar benim ilk dogum sezaryan oldu ve simdi normal istedigim icin bunu
her dr kabul etmez diye dusunuyrum uskudar tarflarinda varmis bir doktor Dilek yagmur, ama orasi bana cok uzak kaliyor
pendik sifaya bir bakayim.
su remedy(ozkan) hastanesi var aslinda evim oraya cok yakin ama kadin zamansiz aldi bebegi
yani daha 39 haftanin icindeydim. ta doldurmamistim bebek donmemisti
keske bekleseydim dedim hep
ama iste cahillik onun haricinde diger gorevlilerin yaklisimi cok iyiydi
dr un yaptigi dikiste gayet iyi sorun yasamadim hic, hissizlik bile cok az
ama ne biliyim istemiyorum orayi
inşş epidural iidir cnm yhaa bnde kötü bişi duymadım şimdilik amaa karasızsım korkuda varrr çok fenaa yhaaa
Epidural doğumu kuzenim hiç bir şikayeti olmadı.. Belden aşağınız uyuşturulup bebeğiniz doğar doğmaz görüyorsunuz ve kucağınıza alıyorsunuz... Bu arada belden aşağınızı görmüyorsunuz perde oluyormuş ve arkadaşımda eidural yaptı onunda hiç bir şikayeti yok...
Epidural doğumu kuzenim hiç bir şikayeti olmadı.. Belden aşağınız uyuşturulup bebeğiniz doğar doğmaz görüyorsunuz ve kucağınıza alıyorsunuz... Bu arada belden aşağınızı görmüyorsunuz perde oluyormuş ve arkadaşımda eidural yaptı onunda hiç bir şikayeti yok...
inşş epidural iidir cnm yhaa bnde kötü bişi duymadım şimdilik amaa karasızsım korkuda varrr çok fenaa yhaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?