ben şeyi anlamıyorum
belden aşağısı uyuşuk olunca nasıl ıkınıyorsun ki acaba
Epidural doğumu kuzenim hiç bir şikayeti olmadı.. Belden aşağınız uyuşturulup bebeğiniz doğar doğmaz görüyorsunuz ve kucağınıza alıyorsunuz... Bu arada belden aşağınızı görmüyorsunuz perde oluyormuş ve arkadaşımda eidural yaptı onunda hiç bir şikayeti yok...
ayy böle duydukçaa korkum braz geçioo inşş kolayy bi doum olur yhaa gerçi çok varr ama korkudann düşünmeden duramıyorumm((
sizi biraz daha rahatlatım o zaman kuzenim ve arkadaşım epidural doğum yaparken doğum yaptığınızı bile anlamıyormuşsunuz dr lar size doğum yaptırırken siz orada gayet normal bir şekilde ister eşinizde girebiliyor isterseniz arkadaşınızda girebiliyor onlarla birlikte sohbet ederken aaaa bir bakmışsınızki bir ağlama sesi bebeğiniz hoppp yanınızda birde fotoğraf çektirdiler....:)))bu kadar kolay ..:))
Canim Pinat ozgun muydu neydi gitmis zaten ordan,Remedy hastanesinde ne zaman doğum yaptınız...?? Şu anda birr çok dr değişti kadın doğumcuda değişti...bende Pendik Aydosta oturuyorum...
ben şeyi anlamıyorum
belden aşağısı uyuşuk olunca nasıl ıkınıyorsun ki acaba
ya kizlar birsey takildi aklima olduda sanci evde geldi hatta evde dogum basladi
o zaman ne olucak kafa cikti mesela gidecek durumun yok.
mecbur onlar gelicek yani dimi. Allah korusunda . dogurtup hastaneye gotureceklr herhalde
ben sancimi beklemyi dusunuyorum da bu sefer bir sorun cikmazsa tabi. o arada da dogum filan yapmiyim da
Kizlarrrrr cok moralim bozuk dün gece 3 4 gibi kanamam oldu sok oldum böle regli gibi degil ama ama o kırmızıyı gördüm bittim o an snr 2 3 kere daha tuvalete girdim bu sefer renk turuncu oldu kan durdu ama şimdide bı kahverengilik var arkadasta kaldık dün doktorumada cok uzak birazdan gidicem nasip olursa aradım ordalarmis dua edin bnm için
Hahahaaabilmiyorum ambulansı çağırırım hemen. ben o kadarını daha düşünmedim hiç. bence sen eve şişme bi havuz al. ambulans gelene kadar sıcak su rahatlatır. =D o panikle "911" i arama da
Allah iyiligini versin. bir an gozumde canlandi. :)
ben eşimin doğuma girmesine kesinlikle karşıyım. ne tür doğum olura olsun. ama bebiş doğar doğmaz ben de fotoğraf çektircem ilk iş. inşallah
canim pinat ozgun muydu neydi gitmis zaten ordan,
ordaki en yakin doktordu diyebilirim. Orda bir seher hn var ay hic iligili degil yanlislikla bir kere gitmistim
son gidisim oldu. Birde erkek bir dr gittim biraz gebeligim gecmisti yani son 2 ayim vardi dedim
kilo olcmucekmisiniz yok zaten 2 ay kalmis ne geregi var dedi bakarmisin yuh yani
hamile kaldigim kiloyu sorabilr yani oyle bir hava estirdiki sanki en basindan gelmedin ne takip edicem
seni der gibiydi. Dogum sonrasi tek kisilik banyolu odada kaldim beni hasta bakicilar yikadi allah icin cok ilgiliydiler.
Pinar hn da iyiydi dogumdan sonra dikissimle ilgili sorun hic yasamadim ama tek sitemim keske biraz daha bekletseydi beni. Neyse gitmem yani daha ozkana (remedy ye) ustelik ordaki cocuk dr hicbirindende memnun kalmadim
kesinlikle tavsiye etmem simdilik pendik sifaya sicak bakiyorum ama bilemiyorum
belli bir his oluyormus yine tamamen kaybolmuuyormus
ya kizlar birsey takildi aklima olduda sanci evde geldi hatta evde dogum basladi
Mecbur onlar gelicek yani dimi. Allah korusunda . Dogurtup hastaneye gotureceklr herhalde
ben sancimi beklemyi dusunuyorum da bu sefer bir sorun cikmazsa tabi. O arada da dogum filan yapmiyim da
canim pinat ozgun muydu neydi gitmis zaten ordan,
ordaki en yakin doktordu diyebilirim. Orda bir seher hn var ay hic iligili degil yanlislikla bir kere gitmistim
son gidisim oldu. Birde erkek bir dr gittim biraz gebeligim gecmisti yani son 2 ayim vardi dedim
kilo olcmucekmisiniz yok zaten 2 ay kalmis ne geregi var dedi bakarmisin yuh yani
hamile kaldigim kiloyu sorabilr yani oyle bir hava estirdiki sanki en basindan gelmedin ne takip edicem
seni der gibiydi. Dogum sonrasi tek kisilik banyolu odada kaldim beni hasta bakicilar yikadi allah icin cok ilgiliydiler.
Pinar hn da iyiydi dogumdan sonra dikissimle ilgili sorun hic yasamadim ama tek sitemim keske biraz daha bekletseydi beni. Neyse gitmem yani daha ozkana (remedy ye) ustelik ordaki cocuk dr hicbirindende memnun kalmadim
kesinlikle tavsiye etmem simdilik pendik sifaya sicak bakiyorum ama bilemiyorum
belli bir his oluyormus yine tamamen kaybolmuuyormus
Mecbur onlar gelicek yani dimi. Allah korusunda . Dogurtup hastaneye gotureceklr herhalde
ben sancimi beklemyi dusunuyorum da bu sefer bir sorun cikmazsa tabi. O arada da dogum filan yapmiyim da
biraz önce geldim pazar olduğu için özeller yalan oldu hepsi doktorsuz en sonunda bi devlet hastanesine gittim mecburen o kdr ön yargılıyımki kız bana A dese sallıcam hemen=) alttan baktı önce kanama durmuş dedi ultrasona baktık snr kese 18 mm olmuş henüz kalpatışı fln yok çok normal dedi 7den snr görülebilir dedi ilaçverdi düşüğü önleyici adını unuttum ama sizde burda yazmıştınız adını pro... bilmem ne =) nys kız snr bana dinleniceksin ağır kaldırmıcaksın tuvalete giderken bile 2 kere düşünüceksşn çok yavaş hakerek ediceksin cinsel ilişki yasak dedi şimdide geldim yatıorum Allah bebişlerimizi korusun yaşamayan bilemez çok beter bi psikoloji
iyi akşamlar hanımlarrr
bende haziran annesi olacağım kısmetse bu benim 2.bebişim bi kızım var 3 yaşında aslında plansız bi gebelik oldu ...
bende dün doktoruma gittim benim de sat 12 eylül ama geç döllenme var galiba doktor 5 haftalık dedi,bende ilk doğumumu normal yaptım aslında çok büyük rahatlık ve hemen kalktım ve kolay bi doğumdu ama şuan korkuyorum((
ilk bebişimi de kk da büyüttüm kısmetse 2.yi kk da sizlerle büyütücem:)))
biraz önce geldim pazar olduğu için özeller yalan oldu hepsi doktorsuz en sonunda bi devlet hastanesine gittim mecburen o kdr ön yargılıyımki kız bana A dese sallıcam hemen=) alttan baktı önce kanama durmuş dedi ultrasona baktık snr kese 18 mm olmuş henüz kalpatışı fln yok çok normal dedi 7den snr görülebilir dedi ilaçverdi düşüğü önleyici adını unuttum ama sizde burda yazmıştınız adını pro... bilmem ne =) nys kız snr bana dinleniceksin ağır kaldırmıcaksın tuvalete giderken bile 2 kere düşünüceksşn çok yavaş hakerek ediceksin cinsel ilişki yasak dedi şimdide geldim yatıorum Allah bebişlerimizi korusun yaşamayan bilemez çok beter bi psikoloji
slmlar,,gebe kalmadan önce aklımdan çıkmayan doğum niyeyse şimdi hiç aklıma gelmiyor:))aklımda olan şey ismi,ya da bebişme bu ay ne alsam:))benim gibi isim düşünen var mı,erkek olursa hazır da kız olursa karar veremiyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?