2012 haziran anneleri

ben şeyi anlamıyorum
belden aşağısı uyuşuk olunca nasıl ıkınıyorsun ki acaba

Sezeryan gibi düşün sezeryanda tamamen uyuşturuyorlar ama epiduralda belden aşağısını uyuşturup sezeryan yaptıklarını düşün ıkınmak yok yani...Tek güzel tarafı doğar doğmaz bebeğini hemen görüyorsun ...:)

ayy böle duydukçaa korkum braz geçioo inşş kolayy bi doum olur yhaa gerçi çok varr ama korkudann düşünmeden duramıyorumm((

ayy böle duydukçaa korkum braz geçioo inşş kolayy bi doum olur yhaa gerçi çok varr ama korkudann düşünmeden duramıyorumm((

sizi biraz daha rahatlatım o zaman kuzenim ve arkadaşım epidural doğum yaparken doğum yaptığınızı bile anlamıyormuşsunuz dr lar size doğum yaptırırken siz orada gayet normal bir şekilde ister eşinizde girebiliyor isterseniz arkadaşınızda girebiliyor onlarla birlikte sohbet ederken aaaa bir bakmışsınızki bir ağlama sesi bebeğiniz hoppp yanınızda birde fotoğraf çektirdiler....:)))bu kadar kolay ..:))

ben eşimin doğuma girmesine kesinlikle karşıyım. ne tür doğum olura olsun. ama bebiş doğar doğmaz ben de fotoğraf çektircem ilk iş. inşallah

Remedy hastanesinde ne zaman doğum yaptınız...?? Şu anda birr çok dr değişti kadın doğumcuda değişti...bende Pendik Aydosta oturuyorum...
Canim Pinat ozgun muydu neydi gitmis zaten ordan,
ordaki en yakin doktordu diyebilirim. Orda bir seher hn var ay hic iligili degil yanlislikla bir kere gitmistim
son gidisim oldu. birde erkek bir dr gittim biraz gebeligim gecmisti yani son 2 ayim vardi dedim
kilo olcmucekmisiniz yok zaten 2 ay kalmis ne geregi var dedi bakarmisin yuh yani
hamile kaldigim kiloyu sorabilr yani oyle bir hava estirdiki sanki en basindan gelmedin ne takip edicem
seni der gibiydi. dogum sonrasi tek kisilik banyolu odada kaldim beni hasta bakicilar yikadi Allah icin cok ilgiliydiler.
Pinar hn da iyiydi dogumdan sonra dikissimle ilgili sorun hic yasamadim ama tek sitemim keske biraz daha bekletseydi beni. neyse gitmem yani daha ozkana (remedy ye) ustelik ordaki cocuk dr hicbirindende memnun kalmadim
kesinlikle tavsiye etmem simdilik pendik sifaya sicak bakiyorum ama bilemiyorum
ben şeyi anlamıyorum
belden aşağısı uyuşuk olunca nasıl ıkınıyorsun ki acaba

belli bir his oluyormus yine tamamen kaybolmuuyormus

ya kizlar birsey takildi aklima olduda sanci evde geldi hatta evde dogum basladi
o zaman ne olucak kafa cikti mesela gidecek durumun yok.
mecbur onlar gelicek yani dimi. Allah korusunda . dogurtup hastaneye gotureceklr herhalde
ben sancimi beklemyi dusunuyorum da bu sefer bir sorun cikmazsa tabi. o arada da dogum filan yapmiyim da

Hahahaaa bilmiyorum ambulansı çağırırım hemen. ben o kadarını daha düşünmedim hiç. bence sen eve şişme bi havuz al. ambulans gelene kadar sıcak su rahatlatır. =D o panikle "911" i arama da

Canim okuyunca cok kotu oldum ama aklina kotu seyler getirme. Yerlesmeden dolayi bazen oluyormus ne bileyim hep iyi seyler dusun olur mu? Moralini bozma sakin. Bebisin ins gobisinde. ALLAH saglik versin size ins...

Hahahaaa bilmiyorum ambulansı çağırırım hemen. ben o kadarını daha düşünmedim hiç. bence sen eve şişme bi havuz al. ambulans gelene kadar sıcak su rahatlatır. =D o panikle "911" i arama da

Allah iyiligini versin. bir an gozumde canlandi. :)

biraz önce geldim pazar olduğu için özeller yalan oldu hepsi doktorsuz en sonunda bi devlet hastanesine gittim mecburen o kdr ön yargılıyımki kız bana A dese sallıcam hemen=) alttan baktı önce kanama durmuş dedi ultrasona baktık snr kese 18 mm olmuş henüz kalpatışı fln yok çok normal dedi 7den snr görülebilir dedi ilaçverdi düşüğü önleyici adını unuttum ama sizde burda yazmıştınız adını pro... bilmem ne =) nys kız snr bana dinleniceksin ağır kaldırmıcaksın tuvalete giderken bile 2 kere düşünüceksşn çok yavaş hakerek ediceksin cinsel ilişki yasak dedi şimdide geldim yatıorum Allah bebişlerimizi korusun yaşamayan bilemez çok beter bi psikoloji

en iyi hastaneye bile gitsek illaki o hastaneyle ilgili bir şey bile çıkabiliyor.... Bahçeci kliniğine gidiyordum düşün takiii
hafta öncesine kadar pendikten 1 sene boyunca temden gittim geldim dr. Mustafa bahçeci tamam allah var iyi doktor ama gel görki gece başın sıkışıyor bundan önceki hamilieğimde ne asistana ulaşabiliyorsun ne bir yardımcasına bir kere hakkını yemek istemiyorum mesajla ulaşabildim mesajla cevap verdiler....:))))

diyorsunki bahçeciye gidiyorsun ama işte sonuç iki gün önce kanamam oldu doktorum cem fıçıcıoğlu ulaşmak istediğim zaman asistanıda olsaulaştım 2 gün hastanede yatırdılar bir sürü şeyler yaptılar allah ondan bin kat razıolsun ...

Hastanede ada bakmamak lazım....hayırlısı....

canım bende yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyorum dr.um cem fıçıcıoğlu süper bir doktor....

Iyi haberlerini aldigima sevindim cnm. Progesteron vermistim buyuk ihtimalle.

Dedikleri gibi elinden geldikce tuvalete bile gitme cnm. Hic kimildamadan yat. Yavas hareket degil hic hareket etme mumkunse.

Guzel beslen ve guclu yiyecekler yimeye ozen goster. Gecici bir surec canim dayanmalisin. Ne kadar canin SIKILIRSA SIKILSIN kimildamak yok.

RAbbim saglik sihhat versin cnm. InsaALLAH bebegini saglikla alirsin kucagina.

kızlar ben ilk doğumumda epidural normal doğum yaptım,tavsiye ederim memnun kaldım.4 cm.açılma olduktan sonra belimden yapıldı ve çok rahatladım sonra hiç bişey hissetmeden 10 cm.oldu açılma,doğumda tekrar bi doz yapıldı ve sadece doktor söylediğinde ıkındım o kadar,ıkınabildim yani.öyle felçli gibi olmuyosunuz zaten,hissediyosunuz bacaklarınızı ama acı yok.

iyi akşamlar hanımlarrr
bende haziran annesi olacağım kısmetse bu benim 2.bebişim bi kızım var 3 yaşında aslında plansız bi gebelik oldu ...
bende dün doktoruma gittim benim de sat 12 eylül ama geç döllenme var galiba doktor 5 haftalık dedi,bende ilk doğumumu normal yaptım aslında çok büyük rahatlık ve hemen kalktım ve kolay bi doğumdu ama şuan korkuyorum((
ilk bebişimi de kk da büyüttüm kısmetse 2.yi kk da sizlerle büyütücem:)))

hoş geldin aramızaa
rabbim inşallah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip eder...

slmlar,,gebe kalmadan önce aklımdan çıkmayan doğum niyeyse şimdi hiç aklıma gelmiyor:))aklımda olan şey ismi,ya da bebişme bu ay ne alsam:))benim gibi isim düşünen var mı,erkek olursa hazır da kız olursa karar veremiyoruz....

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım
ilacını iç mutlaka ve yorma kendini

ben de önceden çok düşünürdüm
şimdi sanki ben doğurmayacakmışım gibi hiç aklıma gelmiyor benim de
şu an tek düşüncem acaba sağlıklı mı
keseyi görecek miyim
kalbi atacak mı
alacaklarımı falan da düşünemiyorum
sadece sağlıklı mı acaba diye düşünüyorum
yarın doktora gidicez
inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…