- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
ben de önceden çok düşünürdüm
şimdi sanki ben doğurmayacakmışım gibi hiç aklıma gelmiyor benim de
şu an tek düşüncem acaba sağlıklı mı
keseyi görecek miyim
kalbi atacak mı
alacaklarımı falan da düşünemiyorum
sadece sağlıklı mı acaba diye düşünüyorum
yarın doktora gidicez
inşallah herşey yolundadır
biraz önce geldim pazar olduğu için özeller yalan oldu hepsi doktorsuz en sonunda bi devlet hastanesine gittim mecburen o kdr ön yargılıyımki kız bana A dese sallıcam hemen=) alttan baktı önce kanama durmuş dedi ultrasona baktık snr kese 18 mm olmuş henüz kalpatışı fln yok çok normal dedi 7den snr görülebilir dedi ilaçverdi düşüğü önleyici adını unuttum ama sizde burda yazmıştınız adını pro... bilmem ne =) nys kız snr bana dinleniceksin ağır kaldırmıcaksın tuvalete giderken bile 2 kere düşünüceksşn çok yavaş hakerek ediceksin cinsel ilişki yasak dedi şimdide geldim yatıorum Allah bebişlerimizi korusun yaşamayan bilemez çok beter bi psikoloji
Allah korusun bebegini . gozun aydin diyeyim birseycik olmamis. cok dikkat et Anneni cagir hemen bence cop kaldirma bebis iyice tutunana kadar. Kaybetmek nasil bir duygu cok iyi biliyorumbiraz önce geldim pazar olduğu için özeller yalan oldu hepsi doktorsuz en sonunda bi devlet hastanesine gittim mecburen o kdr ön yargılıyımki kız bana A dese sallıcam hemen=) alttan baktı önce kanama durmuş dedi ultrasona baktık snr kese 18 mm olmuş henüz kalpatışı fln yok çok normal dedi 7den snr görülebilir dedi ilaçverdi düşüğü önleyici adını unuttum ama sizde burda yazmıştınız adını pro... bilmem ne =) nys kız snr bana dinleniceksin ağır kaldırmıcaksın tuvalete giderken bile 2 kere düşünüceksşn çok yavaş hakerek ediceksin cinsel ilişki yasak dedi şimdide geldim yatıorum Allah bebişlerimizi korusun yaşamayan bilemez çok beter bi psikoloji
Ya biliyormusun aslinda ben hep universite hastanesine gitmek istiyordum.canım bende yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyorum dr.um cem fıçıcıoğlu süper bir doktor....
iyi akşamlar hanımlarrr
bende haziran annesi olacağım kısmetse bu benim 2.bebişim bi kızım var 3 yaşında aslında plansız bi gebelik oldu ...
bende dün doktoruma gittim benim de sat 12 eylül ama geç döllenme var galiba doktor 5 haftalık dedi,bende ilk doğumumu normal yaptım aslında çok büyük rahatlık ve hemen kalktım ve kolay bi doğumdu ama şuan korkuyorum((
ilk bebişimi de kk da büyüttüm kısmetse 2.yi kk da sizlerle büyütücem:)))
günaydınnnn
benim de bugün hafiften midem bulanmaya başladı(((
ya hazır olmadığım için galiba sevinemiyorum bu bebişime kızım da çok küçük ondan galiba...
bide yaşım henüz 25 doğurduğumda 26 olucam herşeyi takıyorum kafaya(
kızlar günaydın
bulantılar ne zaman biticek bilen var mı? 8+1 bu iki gündür dahada arttı ne zaman azalcak acaba sürekli sakız çiğnemekten çenem ağrıdı valla :)
kac yasinda kizin?
benimde bir kizim var 3 u buturecek ocakta.
yasimda 28 dogurunca 29 olucam.
senin yasinda ideal ikisi birlikte buyuur aradas olurlar birbirlerine kardes cok onemli
hem ileriki yaslarda zor olabilir bakmak bence boylesi cok iyi
kac yasinda kizin?
benimde bir kizim var 3 u buturecek ocakta.
yasimda 28 dogurunca 29 olucam.
senin yasinda ideal ikisi birlikte buyuur aradas olurlar birbirlerine kardes cok onemli
hem ileriki yaslarda zor olabilir bakmak bence boylesi cok iyi
benim de oglum 31 aralıkta 3ü dolduracak
31 yasındayım 32 de ikinci cocugumu doguracagım inşaallah
durumunuz benden iyi
yasladıkca sabır tukeniyo
bi de cocuklar buyudukce daha fazla sabretmek gerekiyo onu anladım....
seninki de 3ü dolduracak ne güzel hem büyük çocuklarımızın gelişimlerini takip eder,hemde yoldaki kuzularımızı birlikte büyütürüz inşallah...
inşaallah oyle olur
şimdilik karnımdakiyle bi sorunum yok benim derdim buyuguyle
onun yanına ikinci cocugu nasıl getirecem onu bilmiyorum
etrafımızdaki bebekleri kıskanıyo ve huy degiştiriyo
cok zor bi cocuk haline geldi...
sizinkiler de oyle mi?
inşaallah oyle olur
şimdilik karnımdakiyle bi sorunum yok benim derdim buyuguyle
onun yanına ikinci cocugu nasıl getirecem onu bilmiyorum
etrafımızdaki bebekleri kıskanıyo ve huy degiştiriyo
cok zor bi cocuk haline geldi...
sizinkiler de oyle mi?
Selam kizlar 1 haftadir girmiyorum raporluydum iyice dinlendim bide üstüne grip oldum :2:
Aramiza yeni katilan büssürü arkadas var hepsinin bebisleri hayirli olsun bakalim
bugün keseyi gördük çok şükür
herşey yolunda dedi doktor dış gebelik tehlikesini atlattık dedi
kese 20,2 mm imiş
kaç haftalık acaba kese boyutuna göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?