2012 haziran anneleri

biz de yarın dr. gideceğiz.ben de heyecanlıyım,simir testinde çıkan enfeksiyonda beni tedirgin ediyor.Hayırlısı yarın inş. iyi haberlerle döneriz.Hafta sonu hemen ona cici alacağım,o ii olsun da:))

canım sakın kendini üzme..Rabbim sağlıkla kucağına verecek inş..benimde lekelenmelerim oldu evet insan hemen kötü şeyler düşünüyor ama Rabbim bize meleklerimizi sağlıkla verecek buna çok inanıyorum..sadece kendine çok dikkat et ben 1 haftadır yatıyorum..

Allah korusun bebegini . gozun aydin diyeyim birseycik olmamis. cok dikkat et Anneni cagir hemen bence cop kaldirma bebis iyice tutunana kadar. Kaybetmek nasil bir duygu cok iyi biliyorum
Allah esirgesin canim bol dua et.
canım bende yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyorum dr.um cem fıçıcıoğlu süper bir doktor....
Ya biliyormusun aslinda ben hep universite hastanesine gitmek istiyordum.
cunku ilki sezaryan ve 2. yi normal dogum istiyorum ozeller pek kabul etmiyormus
boyle tam donanimli uni. hastanelerinde dogum yapmak daha iyiymis.
sanirim cem beye bende gidicem cok sagol tavsiyen icin

bende :) ocak annelerindeydim simdide yaz annesi olucam ins cok mutluyum
Saglikla alalim ins bebislerimizi daha coook uzun yolumuz var ama bir lafta var ya
baslamak bitirmenin yarisidir :)

günaydınnnn
benim de bugün hafiften midem bulanmaya başladı(((
ya hazır olmadığım için galiba sevinemiyorum bu bebişime kızım da çok küçük ondan galiba...
bide yaşım henüz 25 doğurduğumda 26 olucam herşeyi takıyorum kafaya(

KIZLARRR GÜNAYDIN:79:
MRSPİNK cim öncelikle çok geçmiş olsun. kendine çok dikkat et canım.
yeni kayıt olan arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz. Allah sağlıkla sağlıklı bebişler doğurmayı nasip etsin.
kızlar dünkü van depremi ile ülkemiz üzerindeki felaket son bulmuş olsun İnşalalh. Allah cümlesine yardımcı olsun, sabır versin. Herkesi korusun. Elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor maalesef.

günaydın kızlar,şimdi dr dan geldik.4+6 yazıyo kağıtta,11.1 mm imiş.Sorun yok dedi mutluyum,allahım herkese bu duyguyu yaşatssın.

kızlar günaydın

bulantılar ne zaman biticek bilen var mı? 8+1 bu iki gündür dahada arttı ne zaman azalcak acaba sürekli sakız çiğnemekten çenem ağrıdı valla :)

kac yasinda kizin?
benimde bir kizim var 3 u buturecek ocakta.
yasimda 28 dogurunca 29 olucam.

senin yasinda ideal ikisi birlikte buyuur aradas olurlar birbirlerine kardes cok onemli
hem ileriki yaslarda zor olabilir bakmak bence boylesi cok iyi

benim kızımda kasımda 3 ü bitirecek...
aslında aralarında yaş farkı olmasını istemiyorum ama plansız olunca böyle oldu neyse herşey kısmet...
30lu yaşlarda çok rahat edeceğimiz kesinnn...

benim de oglum 31 aralıkta 3ü dolduracak
31 yasındayım 32 de ikinci cocugumu doguracagım inşaallah
durumunuz benden iyi
yasladıkca sabır tukeniyo
bi de cocuklar buyudukce daha fazla sabretmek gerekiyo onu anladım....

ya aslında bi sıkıntım yok kayınvalidem çok çok iyi bakıyor kuzuma bu bebişide o benden çok istedi annemde artık oturduğum yere taşındı yani yardmcım çok:)) allah hepimizin kuzucuklarını korusun sağlıcakla büyüsünler inş...

benim de oglum 31 aralıkta 3ü dolduracak
31 yasındayım 32 de ikinci cocugumu doguracagım inşaallah
durumunuz benden iyi
yasladıkca sabır tukeniyo
bi de cocuklar buyudukce daha fazla sabretmek gerekiyo onu anladım....

seninki de 3ü dolduracak ne güzel hem büyük çocuklarımızın gelişimlerini takip eder,hemde yoldaki kuzularımızı birlikte büyütürüz inşallah...

seninki de 3ü dolduracak ne güzel hem büyük çocuklarımızın gelişimlerini takip eder,hemde yoldaki kuzularımızı birlikte büyütürüz inşallah...

inşaallah oyle olur
şimdilik karnımdakiyle bi sorunum yok benim derdim buyuguyle
onun yanına ikinci cocugu nasıl getirecem onu bilmiyorum
etrafımızdaki bebekleri kıskanıyo ve huy degiştiriyo
cok zor bi cocuk haline geldi...
sizinkiler de oyle mi?

benimki bebek filan gorunce opmek istiyor ama kendi kardesi olunca ne ister bilmiyorum:)
Gerci ben kucagima baska bir bebek alsam hemen benim annem diye bagirmaya basliyor
kiskanmasi cok normal ya. olucak o kadar. hem tek buyuyen bebek daha simarik olur
kardes sart bence cocuga ben bir tane daha istiyorum bundan soonra
sonra 4 yil sonra filan . ondan sonrada kapatirim artik cocuk defterini :)

Selam kizlar 1 haftadir girmiyorum raporluydum iyice dinlendim bide üstüne grip oldum :2:
Aramiza yeni katilan büssürü arkadas var hepsinin bebisleri hayirli olsun bakalim

benimki de çok fena geçende eltimin kızına çağırdım kızım düşeceksin diye senin kızın benim o değil diyor beni paylaşamıyor hiç babasıyla bile:))ama bencil büyümesinler kardeşi olunca alışacaktır eminimmm...

bugün keseyi gördük çok şükür
herşey yolunda dedi doktor dış gebelik tehlikesini atlattık dedi
kese 20,2 mm imiş
kaç haftalık acaba kese boyutuna göre

Selam kizlar 1 haftadir girmiyorum raporluydum iyice dinlendim bide üstüne grip oldum :2:
Aramiza yeni katilan büssürü arkadas var hepsinin bebisleri hayirli olsun bakalim

tesekkurler canim grip cogumuzu vurdu valla mide bulantim yoktu geniz akintisindan dolayi kusmaya basladim cok sukur simdi iyiuim Allah hepimize sifa versin can sagligiyla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi.

bugün keseyi gördük çok şükür
herşey yolunda dedi doktor dış gebelik tehlikesini atlattık dedi
kese 20,2 mm imiş
kaç haftalık acaba kese boyutuna göre

ayyy hadi gözün aydın canıım rabbim hemencecik sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…