2012 haziran anneleri

tesekkurler canim grip cogumuzu vurdu valla mide bulantim yoktu geniz akintisindan dolayi kusmaya basladim cok sukur simdi iyiuim Allah hepimize sifa versin can sagligiyla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi.

Insallah canim benide fena vurdu atesim cikar die cokkorktum sükür cikmadi ama 3 gün yataktan kalkamadim bide üstüne korktum bebege bisey olcak die agladim durdum. Yilin en tehlikeli aylari girip icin bizde gebe olunca direk cekiyoz hastaligi :26:

bugün keseyi gördük çok şükür
herşey yolunda dedi doktor dış gebelik tehlikesini atlattık dedi
kese 20,2 mm imiş
kaç haftalık acaba kese boyutuna göre

gözün aydın arkadaşım,keseye göre haftanı söylemedimi dr,ultrasonda çıkması lazımdı.geçen hafta benim kese 18 mm çıkmıştı bu ölçüye göre 6+3 verdi ultrason.ama ben o hafta 5+5'tim 1 hafta kadar büyük görünüyo benim kesem.çünkü daha bugün 6+3 olduk :) birde yolk sa oluşmuşmu bişi söyledimi dr'un.

Son düzenleme:
Selam kizlar 1 haftadir girmiyorum raporluydum iyice dinlendim bide üstüne grip oldum :2:
Aramiza yeni katilan büssürü arkadas var hepsinin bebisleri hayirli olsun bakalim

geçmiş olsun arkadaşım,ortalıkta feci salgın var.dikkat etmek lazım.kendine ve bebişine dikkat et

ayyy hadi gözün aydın canıım rabbim hemencecik sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah

teşekkürler kızlar
18 mmye öyle dediyse benim de 6 hafta falan heralde bilemiyorum
yolk saç hakkında bişey demedi, ama artık dış gebelik tehlikesini atlattık dediğine göre sanırım kesenin içerisinde görmüşki öyle söyledi
okula yetişecektim hiçbişey sormadım

kese 20,2 mm imiş

benim dün kanamam oldu diye hastaneye gitmiştim ya orda ultrasonda benim 18 mm çıkmıştı kesem 6+3 tüm seninki 6 dan fasla olabilir ferdacım keşke sorsaydın doktoruna insanın aklına gelmioki o anda

merhaba kızlar dünden beridir giremiyorum neler konuşldu bilemicem bi önceki gün dışarda balık ekmek yedğm için küçük çapta bir zehirlenme ve enfeksiyon kapma olmuş dünden beri hast istifra baş ağrısı ve isal çekiyorum çok kötüydüm yedğnze içtğnze dikkat edin kızlar benm gibi olmayınnn

kese 20,2 mm imiş

Gözün aydın Ferdatcım. şükür, çok sevindim. Allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben doktora gittiğimde 5 haftalıktım ve kese 15.8 mm ydi. o civarlarda senin bebiş de zannedersem.

benim dün kanamam oldu diye hastaneye gitmiştim ya orda ultrasonda benim 18 mm çıkmıştı kesem 6+3 tüm seninki 6 dan fasla olabilir ferdacım keşke sorsaydın doktoruna insanın aklına gelmioki o anda

Nasıl oldun canım? buldunmu açık hastane? dün pazardı.Geçmiş olsun bi daha. inşallah bi daha olmaz kanaman falan.

geçmiş olsun canım kanaman durdu değil mi?
benim sata göre 5+1 ama bana da 6 falanmış gibi geliyor
bidahaki gidişimde sorarım artık
geçmiş olsun canım

15 mm 5 haftalıksa 20 mm daha büyüktür heralde
amin canım cümlemize

selam kızlar ben rahim filminden sonra hamile kaldım doktora gittiğimde daha yeni 4 haftalık olmuş dedi o zaman kesesi 7.8 mm di bu hafta 6 haftalık olacak Allah kısmet ederse gelecek hafta kalp atışı için gidecem inşallah kalp atışıda gerçekleşirde içimiz iyice rahatlar geçen sene 1 düşüğüm olduda korkuyoruz Allah tüm istiyenlere nasip eder inşallah

Ayy canim benim cok gecmis olsun aman dikkat et kendinede bebisine de bende grip atlattim insallah bebislere bisey olmaz :26:

gebelik kesesinin çapına 30 ekleyip 7'ye bölünce gebelik haftası çıkıyormuş
kızlar bi yapar mısınız rica etsem sağlayacak mı sizinkini
ona göre hesaplıcam ben de

gebelik kesesinin çapına 30 ekleyip 7'ye bölünce gebelik haftası çıkıyormuş
kızlar bi yapar mısınız rica etsem sağlayacak mı sizinkini
ona göre hesaplıcam ben de

bende doğru çıktı canım kalp atışı ne zaman oluyor biliyormusun....

bende doğru çıktı canım kalp atışı ne zaman oluyor biliyormusun....

7. haftadan itibaren gözlenebiliyormuş
ya şimdi benim kafam çok karıştı
o hesaba göre ben 7+1 oluyorum
kalp atışını da duymamız lazımdı
ama embriyo falan göremedi, 2 hafta sonraya randevu verdi
endişelenmeli miyim acaba

kızlar bende iştahsızlıkdan başka belirti yok arada yorulunca adet sancısı geliyor sizde başka belirti varmı 5 veya 6 haftalık hamile arkadaşlarda

yok canım ya bazen değişiyor endişelenecek bişey olsa 2 hafta sonra gel demezdi bazılarında gecike biliyormuş bende sordum onu.

kızlar bende iştahsızlıkdan başka belirti yok arada yorulunca adet sancısı geliyor sizde başka belirti varmı 5 veya 6 haftalık hamile arkadaşlarda

bende de hiçbişey yok
ama şimdi canım sıkıldı biraz ya
neden göremedi acaba hiçbişey
ben kaç haftalık hamileyim yaa

kızlar lütfen sizler de bi hesaplayın
kese çapına 30 ekleyip 7'ye bölün
haftanız doğru çıkıcak mı?
canım çok sıkıldı, yolk saç bile göremedi sanırım doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…