tesekkurler canim grip cogumuzu vurdu valla mide bulantim yoktu geniz akintisindan dolayi kusmaya basladim cok sukur simdi iyiuim Allah hepimize sifa versin can sagligiyla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi.
bugün keseyi gördük çok şükür
herşey yolunda dedi doktor dış gebelik tehlikesini atlattık dedi
kese 20,2 mm imiş
kaç haftalık acaba kese boyutuna göre
Selam kizlar 1 haftadir girmiyorum raporluydum iyice dinlendim bide üstüne grip oldum :2:
Aramiza yeni katilan büssürü arkadas var hepsinin bebisleri hayirli olsun bakalim
ayyy hadi gözün aydın canıım rabbim hemencecik sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
gözün aydın arkadaşım,keseye göre haftanı söylemedimi dr,ultrasonda çıkması lazımdı.geçen hafta benim kese 18 mm çıkmıştı bu ölçüye göre 6+3 verdi ultrason.ama ben o hafta 5+5'tim 1 hafta kadar büyük görünüyo benim kesem.çünkü daha bugün 6+3 olduk :) birde yolk sa oluşmuşmu bişi söyledimi dr'un.
kese 20,2 mm imiş
gözün aydın arkadaşım,keseye göre haftanı söylemedimi dr,ultrasonda çıkması lazımdı.geçen hafta benim kese 18 mm çıkmıştı bu ölçüye göre 6+3 verdi ultrason.ama ben o hafta 5+5'tim 1 hafta kadar büyük görünüyo benim kesem.çünkü daha bugün 6+3 olduk :) birde yolk sa oluşmuşmu bişi söyledimi dr'un.
geçmiş olsun arkadaşım,ortalıkta feci salgın var.dikkat etmek lazım.kendine ve bebişine dikkat et
kese 20,2 mm imiş
benim dün kanamam oldu diye hastaneye gitmiştim ya orda ultrasonda benim 18 mm çıkmıştı kesem 6+3 tüm seninki 6 dan fasla olabilir ferdacım keşke sorsaydın doktoruna insanın aklına gelmioki o anda
geçmiş olsun canım kanaman durdu değil mi?benim dün kanamam oldu diye hastaneye gitmiştim ya orda ultrasonda benim 18 mm çıkmıştı kesem 6+3 tüm seninki 6 dan fasla olabilir ferdacım keşke sorsaydın doktoruna insanın aklına gelmioki o anda
geçmiş olsun canımmerhaba kızlar dünden beridir giremiyorum neler konuşldu bilemicem bi önceki gün dışarda balık ekmek yedğm için küçük çapta bir zehirlenme ve enfeksiyon kapma olmuş dünden beri hast istifra baş ağrısı ve isal çekiyorum çok kötüydüm yedğnze içtğnze dikkat edin kızlar benm gibi olmayınnn
Gözün aydın Ferdatcım. şükür, çok sevindim. Allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben doktora gittiğimde 5 haftalıktım ve kese 15.8 mm ydi. o civarlarda senin bebiş de zannedersem.
merhaba kızlar dünden beridir giremiyorum neler konuşldu bilemicem bi önceki gün dışarda balık ekmek yedğm için küçük çapta bir zehirlenme ve enfeksiyon kapma olmuş dünden beri hast istifra baş ağrısı ve isal çekiyorum çok kötüydüm yedğnze içtğnze dikkat edin kızlar benm gibi olmayınnn
gebelik kesesinin çapına 30 ekleyip 7'ye bölünce gebelik haftası çıkıyormuş
kızlar bi yapar mısınız rica etsem sağlayacak mı sizinkini
ona göre hesaplıcam ben de
bende doğru çıktı canımkalp atışı ne zaman oluyor biliyormusun....
7. haftadan itibaren gözlenebiliyormuş
ya şimdi benim kafam çok karıştı
o hesaba göre ben 7+1 oluyorum
kalp atışını da duymamız lazımdı
ama embriyo falan göremedi, 2 hafta sonraya randevu verdi
endişelenmeli miyim acaba
kızlar bende iştahsızlıkdan başka belirti yok arada yorulunca adet sancısı geliyor sizde başka belirti varmı 5 veya 6 haftalık hamile arkadaşlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?