2012 haziran anneleri

Doktorunla hiç konuşmadınmı sen de? bana da kalp atışı için 7.haftada gel dedi.

kızlar lütfen sizler de bi hesaplayın
kese çapına 30 ekleyip 7'ye bölün
haftanız doğru çıkıcak mı?
canım çok sıkıldı, yolk saç bile göremedi sanırım doktor

canım sen sakin ol çok takma bişey olsa doktor söyler belki geç döllenmedir üzülme.

| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran | bekliyoruz

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

dusduru / 29 | Istanbul | ??? Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

nimessay | Istanbul | 4 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

hewal_25 / 28 | Izmir | 6 eylül |12 haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

superisi33 | ???? | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

eylülaymutu / 29 | Ankara | 14 eylül | 20 haziran | bekliyoruz

listede cok eksik var eminim ki cok giremedigimden kacirdim baya kisiyi bana özelden mesaj atarsaniz eklerim eklenmeyenleride bu arada siteye ugramayan cokkisi var liste cok uzadi suana kadar girmeyenleri yani haber alamadiklarimizi sileyim diyorum ama kimler onlar bilmiyorum. Sizler bana bildirirseniz sevinirim arkadaslar..

Son düzenleme:
benide listeye alırmısın son adet tarihim 9 eylül doğum tarihi 15 haziran oluyor netten baktığıma göre inşallah

6.5 çıktı bende. 6 bugün tamam oluyo bende. (anlatamadım doğru dürüst yabancılığıma bağışlayın artık) benim gebelik haftası usg ye göre ama. geç döllenme oldu

Son düzenleme:
ah kuzum yaaaa yapma amaaa yeme öle şeyleri dışarda cnm balık ttehlikelidir biliosunki çok geçmiş olsun cnm yat dinlen bol bol
Nasıl oldun canım? buldunmu açık hastane? dün pazardı.Geçmiş olsun bi daha. inşallah bi daha olmaz kanaman falan.
ranacım tatlım çok şükür iyiyim kanamam yok ama kahverengilik devam ediyor normalmiş bakalım bütün gün yatıorum hareket yok denecek kdr az yrn ztn doktora gidicem Allah nasip ederse inşallah bişey çıkmaz cnm

cnmmmm benmde 6.2 çıktı sanırım doğru 2 cm den hesaplıyınca ama bunlara çok takılma sen şimdi doğrusunu doktorundan duy ve inan cnm

Doktorunla hiç konuşmadınmı sen de? bana da kalp atışı için 7.haftada gel dedi.

canım sen sakin ol çok takma bişey olsa doktor söyler belki geç döllenmedir üzülme.

6.5 çıktı bende. 6yı bugün bitiriyorum. benim gebelik haftası usg ye göre ama. geç döllenme oldu

doktor bi sorun yok gibi şimdilik dedi
embriyoyu göremedim ama henüz erken olabilir dedi
benim geç döllenme olamaz zaten ovulasyon testi kullandım
sata göre 5+1im zaten görünmemesi normal de
kese boyutuna göre daha büyük olması lazım
kafam karıştı ya

kızlar bende gittim cumartesi doktora doktorum keseyi gördü 4,2 mm dedi 5 haftalıksın dedi benim son adet tarihim 12 eylül ama bende geç döllenmeden kaynaklandı sanırım bu durum .çok küçük sizinkilere göree:26:
ferdatcım ben denedim 4 haftalık çıkıyor benimki,doktor 5 haftalık dedi ama sata göre tam bugün 6+0 dayım

seninki 4,2mmye göre 4+6 çıkıyor yani 5 haftalık falan
sanırım hesaplama doğru
neyse benim bebişim geç görünecek
içimi ferah tutmaya çalışayım ben

canım içini ferah tut,dedim ya benim kesede gebelik haftasına göre büyükmüş,ama nette araştırdım,kesenin içinde yolk sac görünmüşse eğer büyük olması sorun değilmiş,sanada doktorun herşey normal,dış gebelik tehlikesi yok dediğine göre yolk sac'ı görmüştür mutlaka.bende çarşamba gidicem inşallah kalp atışlarını yada kuzuma dair bir işaret görürüm,çok gerginim ama sabırlı olup içimizden ferah tutmaktan başka çaremiz yok.ama içini rahatlatmak için doktorunla telefondada olsa konuş bence.

çok geçmiş olsun canım,ay benimde canım neler neler istiyo ama işte korkudan yiyemiyorum.neyseki bişi olmamış ikinizede,tekrar geçmiş olsun

benim dün kanamam oldu diye hastaneye gitmiştim ya orda ultrasonda benim 18 mm çıkmıştı kesem 6+3 tüm seninki 6 dan fasla olabilir ferdacım keşke sorsaydın doktoruna insanın aklına gelmioki o anda

canım öncelikle geçmiş olsun,seninle sat'ımız aynı,dün kalp atışını yada bebeğini görebildinmi merak ettim.benimde çarşamba kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.

kızlar bende iştahsızlıkdan başka belirti yok arada yorulunca adet sancısı geliyor sizde başka belirti varmı 5 veya 6 haftalık hamile arkadaşlarda

aynen,ne bulantı ne baş dönmesi,midem niye bulanmıyo diyorum sürekli kendime,midem bulanmayınca kendimi hamileden saymıyorum:) belki biz şanslı anneler olup bulantısız güzel bi hamilelik geçiricez inşallah.

dış gebelik tüpün içinde yerleşmesi durumuymuş
yolk saçla alakası yokmuş
onlarla ilgili bişey demedi, görse söylerdi heralde
ultrason resmi de var elimde yolk a benzer bişey göremedim ben
gittiğim doktor tıp merkezi doktoru, numarası falan yok bence, tıp merkezi de bağlamaz sanmıyorum
kese gebelik hastasına göre büyük olabiliyor yani öyle mi?

doktor randevum haftaya cuma
o zamana kadar kendimi yiyip bitirmessem ona sorucam ama

Hiç canını sıkma biraz içini rahatlatayım ben tüp bebek hastasıyıım normalde ve doktorumda Mustafa Bahçeci hastalanmam lazım hastalanamadım ve 2 Ekimde ben kliniğe gittim Mustafa bey yoktu asistanı beni muayene etti o gün hiç bir şey göremediler ama ben hamile olduğumu bilmiyorum... Göremediler kese mese neyse
6 Ekimde omuz filmi çektirecektim doktor tathlil istedi gebelik tahlili aaaa hamileyim tabiii neyse sonra ben herhangi bir kadın doğum doktoruna muayene oldum ve pat hamileyim keseyide gördü bebeğide....

Düşün 4 gün önce muayene oluyorum göremediler 6 gün sonra başka bir doktor gördü... Hiç merak etme benimde kendini göstermedi...Bende aslında geç döllenme oldu normalde 9 haftalık olmam gerekirken şu anda 7+2 gibi görünüyor bunlara çok takılma sen gününü gönül ferahlığıyla bekle tadını çıkar....

umaygunay cok gecmis olsun canim
bende ay basinda bir balik zehirlenmesi atlattim ama o zaman bebis yoktu piyasada.
direkte dondum diyebilirim. uzak duruyorum baliktan artik
bana serum ve birkac hap vermislerdi ancak toparlanabilmistim 2 gunde geciyor.
yogurt sut ayran uzak dur bunlardan 3-4 gun.

bende de hiçbişey yok
ama şimdi canım sıkıldı biraz ya
neden göremedi acaba hiçbişey
ben kaç haftalık hamileyim yaa
alttan mi bakti karindan mi ?
endiselenme kese belki buyuk ama bebek normal sata gire ilerliyordur, hem 1 haftalik gerilik yada ilerleme
sorun olmaz diye dusunuyorum bir tehlike gorse dr mutlaka uyarirdi
kurma cumaya kadar bebisi strese sokma. guze dusun guzel olsun :)

ya bende ayni detten muzdaribim aslinda 14 eylul satim ama yumurtlamam 6-7 ekimde oldu
bu yuzden yeni hesap yaptim benim sat 24 eylul cikti.
gec olsunda guc olmasin.
benimde keseyle randevuma 2 gun kaldi cok heyecanliyim :)

arkadaşlar bende 7. haftaya bugün girdim,geçen haftadan beri bulantı,halsizlik ve yorgunluk baş gösterdi,iki gündür de mide yanmalarım var çok fena,iştahsız oluşumda cabası,çorbadan ve çubuk krakerden başka bir şey yiyemiyorum.öğretmenim birde aman sağlıklı bebişlerimiz olsunda dayanırız napalım:)))

aynen,ne bulantı ne baş dönmesi,midem niye bulanmıyo diyorum sürekli kendime,midem bulanmayınca kendimi hamileden saymıyorum:) belki biz şanslı anneler olup bulantısız güzel bi hamilelik geçiricez inşallah.[/QUOTE]

selam ayzan inşallah canım herşey çok güzel olur benim aşırı koku olursa kolanya parfüm vs veya arbaya bindiğimde oluyorbide nezle oldum çok fena sancı giriyor karnıma hapşurunca:2:

Son düzenleme:
Selam Kızlar ....

Bende sizler gibi Haziran annesi olacağım Rabbim nasip eylerse.... 6 gün önce evlilik yıldönümümüzde öğrendik bebişimizin olacağını o günden beri leylayııımmmm....Cumartesi doktora gittik keseyi gördü kalp atışlarını bi sonraki gelmende duyarsın dedi.Bu cuma tekrar gidicez...Yarın bazı tahliler yaptıracağım...Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eylesin.Hepimize hayırlı olsun....

sağolun kızlar
üstten bakıldı 20,2 mm olarak söyledi keseyi
şimdilik yolunda görünüyor herşey dedi
kalp atışı duyamadık henüz erken dedi
yolk saç hakkında bişey demedi
bari onları görüp görmediğin bilseydim içim rahatlayabilirdi
ben 5+1 olduğumu sandığımdan erken diye hiç sormadım bunları gördü mü diye
ama 20 mm baya büyük ve sanırım 5ten fazlayım ben
umarım sorun yoktur kızlar
doktoru aradım 5e doğru aramam lazımmış konuşmak için

bende de aşırı iştahsızlık var ama eskiden aşırı sevdiğim yiceklerden yiye biliyorum ama abur cubur şeyler midemi bulandırıyor almak bile istemiyorum aslında bir yöndende iyi daha şimdiden kilo almayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…