2012 haziran anneleri

canım öncelikle geçmiş olsun,seninle sat'ımız aynı,dün kalp atışını yada bebeğini görebildinmi merak ettim.benimde çarşamba kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.

cnmmm hyr sadece keseyi çok belirgin gördüm küçücüktü nokta kadardı neredeyse 2 cm olmuş gittiğim yer devlet hastanesiydi pazar olduu için başka bi yer bulamadığımdan oraya gitti malum çok takmıolar insanları bende bi o kdr takmadım üstten ultrasonla baktı kesenin içinde ben bişeyler gördüm çok küçük pirinç kadar ama uyuz hemşire bişey yok dedi saldırasım geldi kadına=) peki normalmi böle olması dedim çok normal 7. haftadan snr rahatça görülebilir dedi snr ultrasondan çıkardığı resmide vermedi acile gittiğim için veremiomuş dedim bi resmini çekeyim polikliniğe gittiğinizde verirler ztn dio ya bana ne ben sana resim çekebilirmiyim diorum sen bana ne diosun dedim çok işine yarıcak sanki kadının ya bak yine asabiyet yaptım =)))

bugün öğrendim. 5 haftalık hamileyim. bebişim kendini gösterdii... sabırsızlıkla bekliyoruz bebişim seni :))

| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran | bekliyoruz

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

dusduru / 29 | Istanbul | ??? Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

nimessay | Istanbul | 4 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

hewal_25 / 28 | Izmir | 6 eylül |12 haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

superisi33 | ???? | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

eylülaymutu / 29 | Ankara | 14 eylül | 20 haziran | bekliyoruz

Yesim83 | G.kore | 14 eylül |??? haziran | bekliyoruz

listede cok eksik var eminim ki cok giremedigimden kacirdim baya kisiyi bana özelden mesaj atarsaniz eklerim eklenmeyenleride bu arada siteye ugramayan cokkisi var liste cok uzadi suana kadar girmeyenleri yani haber alamadiklarimizi sileyim diyorum ama kimler onlar bilmiyorum. Sizler bana bildirirseniz sevinirim arkadaslar..

canım yolk saçla ilgili bişey söylediler mi
onları görmüşler mi acaba
bugün öğrendim. 5 haftalık hamileyim. bebişim kendini gösterdii... sabırsızlıkla bekliyoruz bebişim seni :))

5 haftalıkken çok erken görmüşsün
vajinal mı bakıldı
tebrikler şimdiden

Öncelikle hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş miğde yanması için bi öneri de bulunacağım normalde doktora gitseniz gaviskon diye bir ilaç verecektir size ama bunu kullanmadan önce içtiğiniz suyu değiştirmenizi öneririm. benim ilk hamileliğimde ben de de vardı suyu değiştirmiş reklam hoş değil ama erikli su içmeye başlamıştım geçmişti ablama da nestle nin suyu iyi gelmiş kendinize göre deneyerek bulacaksınız mutlaka

4+2 günlük hamileyim ve hesaplamalara göre nasip olursa haziran annesiyim, bu heyecanı gelin hep birlikte yaşayalım...

Merhaba ben tup bebek yöntemi ile hamile kaldım. Allahın izniyle bende haziran annesiyim bebeğim doğum tarihi 16 Haziren görünüyor. 24 eylülde transferim oldu. Sat 'a göre 6+2 haftalık hamileyim 27'sinde kalp atışını dinleyeceğiz dedi dr vajinal yoldan deneceyekmiş çok korkuyorum bir sorun olacak diye . Kalp atışını vajinal yoldan dinleyen varmı ? bebeğe zarar vermez değilmi ? birde kalp atışını dinlemeye gittiğimizde bebeğim 6+5 haftalık olacak duyarmıyız aceba ? lütfen biri bana cevap versin ?

tebrik ederim canım Allah devamını erdirsin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah....kendini gösterdi derken keseyimi gördünüz :44:

vajinal usg ile bakılması zarar vermez canım sakin ol inşallah hiç bişey olmaz ama 1 hafta geç gitsende karından baksa daha iyi olurmuş neden acele ettiki?

benim 6 haftam. daha doktora gitmemiştim geçen haftaydı sanırım,sabah gözümü açar açmaz eşime "onur biri gözleme yapıyo,heryer gözleme kokuyo yaaa" dedim.tabi bu olay saat 7 de yaşandı.eşimde "biri gözleme yapmıyo bebişin canı istemiştir"demişti.akşamına hemen gidip yemiştik

haırlı olsun bebişiniz inş sağlıkla kucağınıza alırsınız eğer bebeğinize zarar verecek olsa doktorlar yapmaz emin olun bir de merak etmeyin ki bebeğiniz sizin sandığınızdan daha kuvvetlidir öyle basit işlemlerden etkilenmez muayene sonunda anlayacaksınızki o kadar zor bir işlem değil biraz rahatsız olabilirsiniz bu çok normal ama doğum sırasında karşılaşacaklarınız düşünülürse bu devede kulak kalır inş görürsüzün bebeğinizi

listede cok eksik var eminim ki cok giremedigimden kacirdim baya kisiyi bana özelden mesaj atarsaniz eklerim eklenmeyenleride bu arada siteye ugramayan cokkisi var liste cok uzadi suana kadar girmeyenleri yani haber alamadiklarimizi sileyim diyorum ama kimler onlar bilmiyorum. Sizler bana bildirirseniz sevinirim arkadaslar..[/QUOTE]

Evet canım ben de yokum, beni de eklermisin lütfen. İsim: _Rana_ /24
SAT:13 Eylül
Beklenen doğum: 19 haziran 2012

Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....Bende 6+4 üm..cuma günü kontrolüm var o zaman duyarız kalp atışlarını dedi.

vajinal usg ile bakılması zarar vermez canım sakin ol inşallah hiç bişey olmaz ama 1 hafta geç gitsende karından baksa daha iyi olurmuş neden acele ettiki?

Bilmiyorum hatta dr um bana 25-26 ekim gibi gel dedi ben yinede 27 ekime randevu aldım.2 kez normal yolla hamile kalmıştım onlarda da hiç halp atışı duymadık ve ikiside kürtajla alınmıştı. o kadar korkuyorum ki bu seferde duymayacağım diye 6+5 haftalıkken duyan olmuştur mutlaka değil mi ? vajinal yoldan bakınca kalp sesini duyarmıyım ?

tatlım ben 6+2 de ilk muayene olmuştum vajınal duyarız ama gerek yok dedi haftaya geldiğinde duyarız kalp atışlarını dedi.

tatlım ben 6+2 de ilk muayene olmuştum vajınal duyarız ama gerek yok dedi haftaya geldiğinde duyarız kalp atışlarını dedi.

Canım benim, Allah bi daha yaşatmasın, inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini hayırlısıyla. ama sen olumsuz şeyler düşünürsen bebeğini de etkilersin. İyi şeyler düşün. Bana da doktor 7.haftanda gel dedi. // daha erkeni bırak, 8-9.haftasında anca duyanlar oluyo. sıkma canını. herşey güzel olcak inşallah.

korkma canım her hamilelik farklı bende 1 düşük yaptım 1 yıl sonra rahim filminden sonra oldu 1 yıl boş yere ilaç kullandım aşılama oldum ama olmadı malesef ama hiç beklemediğim anda kendiliğinden geldi çok şükür kısmet rabbim nasip ettiyse doğacak ben öyle düşünmeye başladımda biraz rahatladım genelde biraz bekleyenler veya tedavi görenler düşük yapanlar çok telaşlı oluyor buda olumsuz etkiliyor bu yüzden sakin olalım pozitif olalım inşallah herşey çoook güzel olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…