canım yolk saçla ilgili bişey söylediler micanım öncelikle geçmiş olsun,seninle sat'ımız aynı,dün kalp atışını yada bebeğini görebildinmi merak ettim.benimde çarşamba kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.
cnmmm hyr sadece keseyi çok belirgin gördüm küçücüktü nokta kadardı neredeyse 2 cm olmuş gittiğim yer devlet hastanesiydi pazar olduu için başka bi yer bulamadığımdan oraya gitti malum çok takmıolar insanları bende bi o kdr takmadım üstten ultrasonla baktı kesenin içinde ben bişeyler gördüm çok küçük pirinç kadar ama uyuz hemşire bişey yok dedi saldırasım geldi kadına=) peki normalmi böle olması dedim çok normal 7. haftadan snr rahatça görülebilir dedi snr ultrasondan çıkardığı resmide vermedi acile gittiğim için veremiomuş dedim bi resmini çekeyim polikliniğe gittiğinizde verirler ztn dio ya bana ne ben sana resim çekebilirmiyim diorum sen bana ne diosun dedim çok işine yarıcak sanki kadının ya bak yine asabiyet yaptım =)))
bugün öğrendim. 5 haftalık hamileyim. bebişim kendini gösterdii... sabırsızlıkla bekliyoruz bebişim seni :))
Öncelikle hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş miğde yanması için bi öneri de bulunacağım normalde doktora gitseniz gaviskon diye bir ilaç verecektir size ama bunu kullanmadan önce içtiğiniz suyu değiştirmenizi öneririm. benim ilk hamileliğimde ben de de vardı suyu değiştirmiş reklam hoş değil ama erikli su içmeye başlamıştım geçmişti ablama da nestle nin suyu iyi gelmiş kendinize göre deneyerek bulacaksınız mutlakaarkadaşlar bende 7. haftaya bugün girdim,geçen haftadan beri bulantı,halsizlik ve yorgunluk baş gösterdi,iki gündür de mide yanmalarım var çok fena,iştahsız oluşumda cabası,çorbadan ve çubuk krakerden başka bir şey yiyemiyorum.öğretmenim birde aman sağlıklı bebişlerimiz olsunda dayanırız napalım:)))
4+2 günlük hamileyim ve hesaplamalara göre nasip olursa haziran annesiyim, bu heyecanı gelin hep birlikte yaşayalım...
aborjinos beni listeye almıyomusun
bugün öğrendim. 5 haftalık hamileyim. bebişim kendini gösterdii... sabırsızlıkla bekliyoruz bebişim seni :))
seni coktan ekledim canim görmedin mi ??
Merhaba ben tup bebek yöntemi ile hamile kaldım. Allahın izniyle bende haziran annesiyim bebeğim doğum tarihi 16 Haziren görünüyor. 24 eylülde transferim oldu. Sat 'a göre 6+2 haftalık hamileyim 27'sinde kalp atışını dinleyeceğiz dedi dr vajinal yoldan deneceyekmiş çok korkuyorum bir sorun olacak diye . Kalp atışını vajinal yoldan dinleyen varmı ? bebeğe zarar vermez değilmi ? birde kalp atışını dinlemeye gittiğimizde bebeğim 6+5 haftalık olacak duyarmıyız aceba ? lütfen biri bana cevap versin ?
evet canım ikinci bebiş geliyor inşallahhayırlısı olsun hepimiz için.
umarım hepimiz keseleri bebişleri görür ve sağlıklı bi hamilelik dönemi geçiririz.
bu arada ben kaç gündür çiğ köfte ve turşuya sardım acayip canım istiyor,bugün yine almayı düşünüyorum mesela
yarında kısır yaparım şöyle acılı bol limonlu ve yanında salatalık turşusu tabi
varmı sizin canınızın çektikleri ??
Merhaba ben tup bebek yöntemi ile hamile kaldım. Allahın izniyle bende haziran annesiyim bebeğim doğum tarihi 16 Haziren görünüyor. 24 eylülde transferim oldu. Sat 'a göre 6+2 haftalık hamileyim 27'sinde kalp atışını dinleyeceğiz dedi dr vajinal yoldan deneceyekmiş çok korkuyorum bir sorun olacak diye . Kalp atışını vajinal yoldan dinleyen varmı ? bebeğe zarar vermez değilmi ? birde kalp atışını dinlemeye gittiğimizde bebeğim 6+5 haftalık olacak duyarmıyız aceba ? lütfen biri bana cevap versin ?
vajinal usg ile bakılması zarar vermez canım sakin ol inşallah hiç bişey olmaz ama 1 hafta geç gitsende karından baksa daha iyi olurmuş neden acele ettiki?
Bilmiyorum hatta dr um bana 25-26 ekim gibi gel dedi ben yinede 27 ekime randevu aldım.2 kez normal yolla hamile kalmıştım onlarda da hiç halp atışı duymadık ve ikiside kürtajla alınmıştı. o kadar korkuyorum ki bu seferde duymayacağım diye 6+5 haftalıkken duyan olmuştur mutlaka değil mi ? vajinal yoldan bakınca kalp sesini duyarmıyım ?
Bilmiyorum hatta dr um bana 25-26 ekim gibi gel dedi ben yinede 27 ekime randevu aldım.2 kez normal yolla hamile kalmıştım onlarda da hiç halp atışı duymadık ve ikiside kürtajla alınmıştı. o kadar korkuyorum ki bu seferde duymayacağım diye 6+5 haftalıkken duyan olmuştur mutlaka değil mi ? vajinal yoldan bakınca kalp sesini duyarmıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?