2012 haziran anneleri

arkadaşlar bir süredir giremedim malum durumlar yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler bebekleri hayırlı uğurlu olsun.

bana gelnce dua eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum destekleriniz benim için inanılmaz önemliydi. gecen çarşamba yaşadığım yoğun ve pıhtılı kanama 3 gün kadar sürdü .şimdi kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor cumartesi kendi dr umla randevum vardı bebeğim çok sağlıklı ve kalp atışları güzel. doğum tarihini bile söyledi dr um 11 HAZİRAN dualarınızın devamını bekliyorum... umarım bu zorlu dönemi atlatırım.

olabiliyo tabi,bende senin gibi günlerce kendimi yedim.bunalıma girdim ama baktımki hiç böyle bi problem yok,bu durumda olup gebeliği sorunlu olan olmamış.bende rahatladım,hem o bebeğin rızkı varsa eğer emin ol kese büyükmüş,küçükmüş farketmez vericek olan Allah veriyo.sende içini ferah tut arkadaşım.kötü bişi olsa doktorun zaten mutlaka söylerdi.hamileliğin tadını çıkar canım.

[/QUOTE]selam ayzan inşallah canım herşey çok güzel olur benim aşırı koku olursa kolanya parfüm vs veya arbaya bindiğimde oluyorbide nezle oldum çok fena sancı giriyor karnıma hapşurunca:2:[/QUOTE]

kokulara karşı burnum ilk haftadan hassaslaştı benim,ama bulantı filan olmuyo.ben hergün maden suyu içiyorum limon sıkıp belki o rahatlatıyo midemi bilemiyorum,bekliyip görücez canım.

merhaba arkadaşım bende tüp bebekle hamile kaldım,benimde sat 9 eylül,22 eylülde yapıldı transferim.15 haziran görünüyo muhtemel doğum tarihi.şuan 6+3'üm çarşamba günü bende gidicem aynı korkuları yaşşıyorum,inşallah ikimizde duyarız kalp atışlarını bebişlerimizin.

selam canım Allah bebişinizide senide korusun hiç bişeycik olmaz dualarımız seninle canım sende bize dua et

| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran | bekliyoruz

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

dosthane / 33 | ??? | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

dusduru / 29 | Istanbul | ??? Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

nimessay | Istanbul | 4 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

hewal_25 / 28 | Izmir | 6 eylül |12 haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

superisi33 | ???? | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

eylülaymutu / 29 | Ankara | 14 eylül | 20 haziran | bekliyoruz

Yesim83 | G.kore | 14 eylül |??? haziran | bekliyoruz

listede cok eksik var eminim ki cok giremedigimden kacirdim baya kisiyi bana özelden mesaj atarsaniz eklerim eklenmeyenleride bu arada siteye ugramayan cokkisi var liste cok uzadi suana kadar girmeyenleri yani haber alamadiklarimizi sileyim diyorum ama kimler onlar bilmiyorum. Sizler bana bildirirseniz sevinirim arkadaslar..

Son düzenleme:

annnaaaaaam yerim ben onun totosunu geçmişler olsun canım,bu sıpalar hepimizi farklı zorluyo,stres oluyoruz ama bunlarda güzel,yavrularımız kucağımızda olunca daha da güzel günler görücez inşallah.ikinizde Allah'a emanetsiniz

selam kızlar,sabah 2-3 damla lekelenmem oldu panik yapmadım yattım sonra doktoruma gittim bebeğimin kalp atışlarını gördüm çok heyecanlandım,mide bulantım için bir ilaç verdi ama nafile çoook kötüyüm midem çok bulanıyor dün banyodan çıkamadım canım hiçbirşey istemiyor biraz yesemde hemen geri çıkıyor...

ya kızlar yolk sac ne ben hala çözmeye çalışıorum yoluk saç mı yoksa farklı bişeymi sölemeye çalışıosunuz ben bebeğimi göreyimde yolk sac ını doktor görsün dün gittiğim yer detaycı bi yer deildi detaylı yere yrn gidicem nasipse ayrıntılı yazarım herşyei size ama biri bana yazsın şu yolk sac ı=)

ne kdrlıksın cnmmm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende duyarım kalp sesini daa nasip olmadı bnm 6+4 yazıo ama 6+3 sanırım doktor öle sölemişti kalbi duyana kdr raat edemiycem sanırım

Yolk sac
Gestasyonel kese ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra yolk kesesi (yolk sac) adı verilen oluşum ortaya çıkar. Yolk sac gestasyonel kese içinde ikinci ve daha küçük bir kese olarak gebeliğin yaklaşık 5. haftasında izlenebilir.

Yolk sac'ın kesin işlevi aydınlatılamamakla birlikte erken gebelikte bebeğe ait kan hücrelerinin yapımından sorumlu olduğu düşünülmektedir.

Gestasyonel kese çapı transvajinal ultrasonografide 10 milimetreye ulaştığında yolk kesesi izlenmelidir. Bu oluşumun izlenmesi gebeliğin normal olduğu şeklinde yorumlanır. Yolk kesesinin izlenmesi gebeliğin içinde embryo içermeyen boş gebelik olmadığını kanıtlar.

Karından yapılan ultrasonografide ise gebelik kesesi çapı 20 milimetreye ulaştığında yolk kesesi izlenmelidir.

Gebelik kesesi 13 milimetreden büyük olduğu halde yolk kesesinin görülmemesi olumsuz bir bulgudur ve erken gebelik kaybı ile ilişkili olabileceği düşünülmektedir.

Yolk kesesinin çapının 5.6 milimetreden büyük olması da olumsuz bir bulgudur. Yapılan çalışmalar böyle bir durum varlığında anormal gebelik riskinin yükseldiğini göstermektedir.

internetteki bilgilerden canım.

bebeğin gelişeceğine dair ilk gözlem onlar
doktorumla konuştum bende görememiş
boş gebelik olabilir dedi

canım benim çok üzüldüm ama moralini bozma,çok hikayeler okuduk böyle başlayıp sonu mucizeyle biten.belki geç gelişiyodur senin kuzun

Ne zaman gitceksin bi daha doktora? inşallah hem yolk sacı görürsünüz, hemde bebeğin kalp atışını duyarsın. Allah büyüktür. üzme kendini u kadar. Moral çok önemli

üzülmedim desem yalan olur
ağlayıp duruyorum öğrendiğimden beri
perşembeye başka bir hastanede başka doktora randevu aldım
daha erken bulamadım
bakalım o ne dicek
çok canım sıkıldı cidden

bir totonun lafı mı olur ye ye doğsun alayım kucağıma soracağım bu günlerin hesabını zaten

MERHABA KIZLAR KISMET OLURSA BENDE HAZİRANDA ANNE OLMA ADAYIYIM. RABBİM BU YOLDA BİZE GÜÇ KUVVET SAĞLIK VERSİN. HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR DÜNYAYA GETİRELİM İNŞALLAHHH

daha erken bulamadım
bakalım o ne dicek
çok canım sıkıldı cidden

canım topiğe girer girmez yazın dikkatimi çekti.
Moral vermek için yazmıyorum. Henüz çok erken bu kadar yorum yapmak için.
Doktorunu iyi seç.
Ben ilk 6 haftalıkken gittim doktora. Bebeği göremedi. Ya alttan bakıcaz ya beklicez 1 hafta dedi.
Ben de alttan bak dedim. Ilk gebeliğimde malesef kürtaj olduğum için aynı olacak sandım ve çok korktum. Sonra alttan bakınca gördü kalp atışıda aldı. Ama umut verici konuşmadı. Bi 7. Haftaya gel hele dedi kesin konuşalım. şimdi çok şükür. Demek istediğim 5 küsür haftalıksın anladığım kadarıyla. Bizler çok aceleciyiz. Herkesin bünyesi farklı. Belki geç döllendi. Belki bünyen öyle. Sakın ağlayıp kendini harap etme boş yere. Moral çok önemli bol dua emi canım.

daha erken bulamadım
bakalım o ne dicek
çok canım sıkıldı cidden

canım topiğe girer girmez yazın dikkatimi çekti.
Moral vermek için yazmıyorum. Henüz çok erken bu kadar yorum yapmak için.
Doktorunu iyi seç.
Ben ilk 6 haftalıkken gittim doktora. Bebeği göremedi. Ya alttan bakıcaz ya beklicez 1 hafta dedi.
Ben de alttan bak dedim. Ilk gebeliğimde malesef kürtaj olduğum için aynı olacak sandım ve çok korktum. Sonra alttan bakınca gördü kalp atışıda aldı. Ama umut verici konuşmadı. Bi 7. Haftaya gel hele dedi kesin konuşalım. şimdi çok şükür. Demek istediğim 5 küsür haftalıksın anladığım kadarıyla. Bizler çok aceleciyiz. Herkesin bünyesi farklı. Belki geç döllendi. Belki bünyen öyle. Sakın ağlayıp kendini harap etme boş yere. Moral çok önemli bol dua emi canım.

MERHABA KIZLAR KISMET OLURSA BENDE HAZİRANDA ANNE OLMA ADAYIYIM. RABBİM BU YOLDA BİZE GÜÇ KUVVET SAĞLIK VERSİN. HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR DÜNYAYA GETİRELİM İNŞALLAHHH

hoşgeldin arkadaşım,Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.sabah tesadüfen diğer topiğini okumuştum,senin kesede haftana göre büyük çıkmıştı dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…