2012 haziran anneleri

MrsPink35 tebrikler....!! darısı tüm pıt pıtları henüz duymayanların başına :)... özellikle ferdat85 e, inş duyarsın canım sen de, olumlu düşünmeye çalışş olmaz mı??

anladım canım benim adet düzeninde falan sorun yoktu ama ayyy sinir oldum şimdi dr.,tebrikler hamilesin dedi o kadar.istanbul avrupa yakasında olup dr memnun olan var mı???????????

ben medicana da düzgün beye gidiyorum düzgün korkmaz vee cok ama cok memnunum mesela cok sogukkanlı o tavrı o kadar rahatlatıyor ki anlatamam... mesela öyle ilaçtan yana olan bi dr.degil ve ben daha önce onda kürtaj oldum hic agrım kanamam vs. olmadı narkozun etkisii gectikten hemen sonra normale döndüm.. simdi bu gebeliğimde de ona devam ediyorum tek sorun var cok yogun olması.. ama cok memnuunum

6+6 da karından görünüyormu kalp atışı maşallah canım Allah tamamını erdirir inşalah belirtin varmı

benim doktorum hiç vaginal ultrason yapmadı geçen gittiğimde daha çok küçük sadece kese görünüyor daha sonra gel kalp atışlarına bakalım demişti gördük çok şükür pır pır atıyordu kalbi meleğimin.......belirti olarak neyi kastetitin anlamadım ama midem çok bulanıyor ve sürekli çıkarıyorum ve tartıda artı çıkıyorum buda komik ama ne yapayım hormonal değişikliktendir sanırım....

İstanbul Anadolu Yakasında oturan arkadaşlar ben Yeditepe Üniversitesinde Cem Fıçıcıoğluna gidiyorum ve herkese tavsiye ederim....

hamilelik belirtin varmı demek istemiştim kese göründüğü zaman ne kadarlıktı acaba ne kadar zaman geçtiki keseyi gördükden sonra?

off bende aynı durumdayım 2-3 kilo aldım :44:

bende bende alıyorum sanki 1-2 kilo kadar aldım ya ne bulantı ne kusma ne halszilik ne baş dönmesi ne iştahsızlık hiç biri yok bende. gögüslerim büyüdü biraz gazman gibiyim karnım gaz dolu hazımsızlık ve kabızlık var.. bilmiyorum nasıl kilo aldım normal yediğimi yiyorum ama şişim her daim artık pantolanlarımın düğmelerini açıp giyiyorum..biraz da bebek tam düğmenn orda diye sıkmasın diye kapatmıyorumm...off off bari şişeceksek tam şişsekte hamileyiz göbeğimiz çıktı desek :) yolk sacı falan demişler ben ultrason kağıdıma baktım öle bişi yazmııoo.. çok önemli olduğunu düşünmüom kese düzgünse veya bebeğin kalbi atıyosa bi sorun yotur.. bide oluruna bırakmak lazım diye düşüünüom birisine kırk kere deli dersen deli olurmuşş Allah korusun bişeycikler olmaz inşallh bebişlere....

kızlar hepiniz keseyi gördüğünüzde yolk saçı da gördünüz mü?
yoksa onu daha sonra da görebiliyor muyuz?

tam da senin lafının üstüne sormuşum
tabi ki yolk saç boş aslında ama benim gibi boş gebelik şüphen varsa herşeyi sorarsın içindeki kuşkudan kurtulmak için

hamilelik belirtin varmı demek istemiştim kese göründüğü zaman ne kadarlıktı acaba ne kadar zaman geçtiki keseyi gördükden sonra?

merhaba ben keseyi 4+6 da gördüm bebeğin boyunu bile sölemişti doktor 5mm di o zaman ama tesadüf idrara sıkışıktım..kalp atımına gittiğimde sat a göre 7+0 dı o zaman ilk başta doktor göremedi sonra idrara sıkıştım bebeğide kalp atışlarınıda duyduk ama ultrasona göre 7+3 tüm boyuda 11.7mmdi faülye kadar olmuş:))ona göre bugünde 8+2 yim. vaginal ultrason değil normal karından baktı doktor kese için gittiğimdede kalp atımında da...

tam da senin lafının üstüne sormuşum
tabi ki yolk saç boş aslında ama benim gibi boş gebelik şüphen varsa herşeyi sorarsın içindeki kuşkudan kurtulmak için

bende ilk başta endişe etmedim değil olabilir belli olmaz diye işte 4+6da gittim dokktor yok dedi idarra sıkışık git daha iyi gözüküoo....

bende ilk başta endişe etmedim değil olabilir belli olmaz diye işte 4+6da gittim dokktor yok dedi idarra sıkışık git daha iyi gözüküoo....

valla bunu duyunca içim rahatladı sanki bir an
demek idrara sıkışmadan görünmedi sıkışınca göründü
perşembe kesinlikle sıkışıp gitmeliyim o zaman
lütfen görelim yaaa :18:

kızlar hepiniz keseyi gördüğünüzde yolk saçı da gördünüz mü?
yoksa onu daha sonra da görebiliyor muyuz?

valla o kadar incelemedim ama ben sadece nokta gibi bişey gördüm çünkü onu görmeyi bekliyordum gözüm başka bişeyi görmedi o dediğine fazla takılma istersen bişey olursa doktor söyler zaten üzme kendini olumsuz düşünme çok etkiler seni sakin ol fazla araştırmak da huzursuz ediyor insanı

araştırdım bikere
ve artık kesinlikle huzursuzum
görene kadar da huzur yok bana
ama iyi düşünmeye çalışıyorum tabi ki

valla bunu duyunca içim rahatladı sanki bir an
demek idrara sıkışmadan görünmedi sıkışınca göründü
perşembe kesinlikle sıkışıp gitmeliyim o zaman
lütfen görelim yaaa :18:

senn ne kadar bebeğin?? genelde herkes keseyi 5 hafatda görüo 6-7 gibidekalp atımını duyuyoo... inşallhh görüceksinn doktor bana dediki ben sigara içiyordum günde 3 tane sigara içebilirsin dedi sigara içmeyip stresli olcaksan o daha kötü dedi yani stres sigara gibi etkiliyormuş.. ama ben içmemeye çalışıorum çok sıkışırsam günde bir iki neefes..dont panic dont streesss yaşasın pirinççikler fasülyecikler emriyolar fetuslar ve bebişler:))))))))
)

canım sizin keseniz kaç cmdi sen görmedin yolk saç dediğin şeyi?

sata göre 5+2yim bugün
dün gittim kese üstten göründü
sıkışık falan da değildim
ama sorun şu ki kese boyu 20mm
yani oldukça büyük
ve 20mm iken yolk saç görünürmüş
bende görünmedi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…