2012 haziran anneleri

keesenin büyük olduğunu doktormu söledi kese büyük olunca ne oluyormuş? bidahaki kontrolün ne zaman?(çok soruı sordum ama :))) yada kontrolü bekleme başka doktora git hiç daha önce gitmmiş gibi tekrar baktır ona sor merak ettiklerini

canım bende araştırdım 1 cm iken kesesi görünürmüşGEBELİKTE (HAMİLELİKTE) ULTRASON İLE YAPILAN ÖLÇÜMLER
keseyi gördüm zaten sıkıntı yok orda
kesenin içinde bişey yok şimdilik
inşallah bidahaki gitmeme olur

aslına bakarsan doktor bişey demedi
ben internetten baktım yaklaşık 7 haftalık bir kese bu
ona da takılmadım ama (büyük kesenin ne gibi bir sıkıntısı var bilmiyorum internette pek bilgi yok)
sorun 20mmde yolk saç hatta bebek bile görünmeliymiş
ama biz göremedik
kafama takılan kısmı orası
o an doktor bişey demedi
2 hafta sonraya randevu verdi
sonra telefon açtım boş gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi
perşembe gününe başka doktordan randevu aldım
inşallah o görür

Son düzenleme:

evet aslında medicana da ii diye duymuştum ama erkek doktor pek tercihim değil,sağ ol yine de aklımda bulunsun kafama göre birini bulamazsam giderim.

ben 7+3de gittiğimde ilk başşta doktor göremedi bende korktum heyecenlandım kese var bebek yoktu ama iki hafta önce gitiiğimde doktor görmüştü doktora bunu söledim ve de o zamn idarara sıkışık olduğumu söyleyince doktor idarara skış gel dedi. sennde belki öledir doktorlar başta çok ümit verici konuşmayabilirler 2 gün kalmış perşembeye inşalllllahhhh bebeişini görürrsüüünnn:)) aminnnn

yok ya kızlar bebek 8 haftadan önce çok zor görünüyormuş üzmeyin kendinizi kalp sesini duysak yeter zamanı gelince onuda görürüz inşallah....

canım bende araştırdım 1 cm iken kesesi görünürmüşGEBELİKTE (HAMİLELİKTE) ULTRASON İLE YAPILAN ÖLÇÜMLER

inşallah canım
dua edin nolur

Eskiden her şey ne kadar güzelmiş internet olmadığı zamanlar yani insanlar o kadar rahat hamilelikler geçiriyorlarmışki rahat derken tabiikide herkesin problemleri oluyormuş ama neyi nerde araştıracaklar düşünsenize annemlerimiz bizleri doğururken internetmi varmış ,, eskiden ultarason bile yokmuş doktorlar annelerimizi steteskopla karından dinliyorlarmış bebeğin iyi olup olmadığını kalp atışı olup olmadığını ,,,

Çok ilginç birşey daha ben YOLK KESESİ nedir bilmiyordum 3 tane hamilelik geçirdim hatta doktorum bana yolk kesesi göründü dediğinde one oldum içimden düşünün eskiden doktorlar YOLK KESESİNİ görebiliyorlarmıymış....???? Düşünün... Herkes içini rahat tutsun arkadaşlar... Ben geç yumurtladım geç döllenme oldu komik olan normalde 10 Haftalık hamileyim doktora göre 7 hafta yarın eminim tekrar değişecek ...:)) içinizi rahat tutun gönlünüzü ferah tutun....

çok haklısın gerçekten
ama maalesef ki biliyorum öğreniyorum

çok haklısın gerçekten
ama maalesef ki biliyorum öğreniyorum

Canım benim ben seni çok iyi anlıyorum anne olmak bebeğini kucağına almak istiyorsun o kadar tedirginsinki ben sana gerçekten çok üzülüyorum kaç gündür harap ettin kendini yazık değilmi sana şu anda karnında bebeğin var onada bu stresi yaşatma içini rahat tut canım benim... Tedbirini al takdiri ilahi Allahındır merak etme...

slm bende senin gibiydim doktor banada geç yumurtlamısındır geç döllenme olmuştur dedi doktora göre 9 bana göre 11. haftada bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum doktorda buna dgelişimi geriden geliyormuş dedi böyle şeyler oldukça rahat edemiyoruz malesef araştırmadan duramıyoruz ((

merhabalar benimde satım 10 eylül 32 yaşındayım..eklerseniz sevinirim...

bugun bir kaç damla peçeteye kahverengi leke geldi..gecen haftada 2 kez yaşamıştım bunu..progestan vermişti doktorum onu kullanıyorum ama çok korkuyorum..2 sene önce bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durmuştu ve ondada kahverengi lekelenmem olmuştu..oyuzden çok tedirginim..Geçen hafta kese ve yolk saç göründü.ben bir şey öğrenmek istiyorum.Yolk saç varsa kesede bebek var mı demek oluyor??

haklisin canim aslinda hepsinin farkindayim ama kendime de engel olamiyorum
zor elde ettim ben bu bebegi kaybetmek istemiyorum ben de

yolk sac var diye bebek olcak diye bisart yok ama onlar bebege dair ilk bulgular
onlar gorulduyse cok buyuk ihtimal bebek de oluyor

canım inş.kaybetmeyeceksin.Rabbim sağlıkla verecek kucağına..hiç birşeyi takma kafana..çok zor biliyorum ama takma lütfen..bende çok zor elde ettim bu bebeği ama allah neyi hayırlı görürse o olacak..üzülsemde bunu kabul etmek zorundayım....Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden..Sadece dua et ve herşeyin güzel olacağını düşün lütfen..Herşey ÇOK GÜZEL OLACAK:::

rahat ol düşünmemeye çalış ben 5h6g olunca kalp atısını duymustum sende 1 hafta sonra fln git kontrole bende ilk bebegi kaybettim şimdi çok korkuyorum ama kafama takmıyorum beynimizden kötü sinyaller yollayıp vucudumuzun kabul etmesini engellemeyelim hersey çok güzel olacak böyle düşünelim sevgiler

Kuzenimdede aynı problem vardı geç yumurtladığı için geç döllenme oldu ama çok sağlıklı bir doğum yaptı şu anda oğlu 6 aylık Maşallah..... Geç döllenme araştırmadım ama dediğin doğru olabilir fakat doktorum geç döllenmeden böyle bir problemin olamayacağını sadece ve sadece embriyoda herhangi bir problem olabiliyormuş... N ekadar doğru bilemem tabiiki....

geç döllensinde sağlıklı olsun inşallahh hepimiz kavusalım bebelerimize

günaydın arkadaşlar, bugün büyük gün.birazdan doktora gidicem inşallah herşey yolunda gider de yavruma dair bi belirti görürüm.bana dua edin nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…