- 2 Ekim 2011
- 40
- 0
- 86
sata göre 5+2yim bugün
dün gittim kese üstten göründü
sıkışık falan da değildim
ama sorun şu ki kese boyu 20mm
yani oldukça büyük
ve 20mm iken yolk saç görünürmüş
bende görünmedi maalesef
keseyi gördüm zaten sıkıntı yok ordacanım bende araştırdım 1 cm iken kesesi görünürmüşGEBELİKTE (HAMİLELİKTE) ULTRASON İLE YAPILAN ÖLÇÜMLER
aslına bakarsan doktor bişey demedikeesenin büyük olduğunu doktormu söledi kese büyük olunca ne oluyormuş? bidahaki kontrolün ne zaman?(çok soruı sordum ama :))) yada kontrolü bekleme başka doktora git hiç daha önce gitmmiş gibi tekrar baktır ona sor merak ettiklerini
ben medicana da düzgün beye gidiyorum düzgün korkmaz vee cok ama cok memnunum mesela cok sogukkanlı o tavrı o kadar rahatlatıyor ki anlatamam... mesela öyle ilaçtan yana olan bi dr.degil ve ben daha önce onda kürtaj oldum hic agrım kanamam vs. olmadı narkozun etkisii gectikten hemen sonra normale döndüm.. simdi bu gebeliğimde de ona devam ediyorum tek sorun var cok yogun olması.. ama cok memnuunum
keseyi gördüm zaten sıkıntı yok orda
kesenin içinde bişey yok şimdilik
inşallah bidahaki gitmeme olur
aslına bakarsan doktor bişey demedi
ben internetten baktım yaklaşık 7 haftalık bir kese bu
ona da takılmadım ama (büyük kesenin ne gibi bir sıkıntısı var bilmiyorum internette pek bilgi yok)
sorun 20mmde yolk saç hatta bebek bile görünmeliymiş
ama biz göremedik
kafama takılan kısmı orası
o an doktor bişey demedi
sonra telefon açtım boş gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi
perşembe gününe başka doktordan randevu aldım
inşallah o görür
yok ya kızlar bebek 8 haftadan önce çok zor görünüyormuş üzmeyin kendinizi kalp sesini duysak yeter zamanı gelince onuda görürüz inşallah....keseyi gördüm zaten sıkıntı yok orda
kesenin içinde bişey yok şimdilik
inşallah bidahaki gitmeme olur
canım alt tarafda yolk saçla ilgili şeyler vardı sen bakmadın heralde tam
aslına bakarsan doktor bişey demedi
ben internetten baktım yaklaşık 7 haftalık bir kese bu
ona da takılmadım ama (büyük kesenin ne gibi bir sıkıntısı var bilmiyorum internette pek bilgi yok)
sorun 20mmde yolk saç hatta bebek bile görünmeliymiş
ama biz göremedik
kafama takılan kısmı orası
o an doktor bişey demedi
2 hafta sonraya randevu verdi
sonra telefon açtım boş gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi
perşembe gününe başka doktordan randevu aldım
inşallah o görür
canım bende araştırdım 1 cm iken kesesi görünürmüşGEBELİKTE (HAMİLELİKTE) ULTRASON İLE YAPILAN ÖLÇÜMLER
inşallah canımben 7+3de gittiğimde ilk başşta doktor göremedi bende korktum heyecenlandım kese var bebek yoktu ama iki hafta önce gitiiğimde doktor görmüştü doktora bunu söledim ve de o zamn idarara sıkışık olduğumu söyleyince doktor idarara skış gel dedi. sennde belki öledir doktorlar başta çok ümit verici konuşmayabilirler 2 gün kalmış perşembeye inşalllllahhhh bebeişini görürrsüüünnn:)) aminnnn
yok ya kızlar bebek 8 haftadan önce çok zor görünüyormuş üzmeyin kendinizi kalp sesini duysak yeter zamanı gelince onuda görürüz inşallah....
Eskiden her şey ne kadar güzelmiş internet olmadığı zamanlar yani insanlar o kadar rahat hamilelikler geçiriyorlarmışki rahat derken tabiikide herkesin problemleri oluyormuş ama neyi nerde araştıracaklar düşünsenize annemlerimiz bizleri doğururken internetmi varmış ,, eskiden ultarason bile yokmuş doktorlar annelerimizi steteskopla karından dinliyorlarmış bebeğin iyi olup olmadığını kalp atışı olup olmadığını ,,,
Çok ilginç birşey daha ben YOLK KESESİ nedir bilmiyordum 3 tane hamilelik geçirdim hatta doktorum bana yolk kesesi göründü dediğinde one oldum içimden düşünün eskiden doktorlar YOLK KESESİNİ görebiliyorlarmıymış....???? Düşünün... Herkes içini rahat tutsun arkadaşlar... Ben geç yumurtladım geç döllenme oldu komik olan normalde 10 Haftalık hamileyim doktora göre 7 hafta yarın eminim tekrar değişecek ...:)) içinizi rahat tutun gönlünüzü ferah tutun....
çok haklısın gerçekten
ama maalesef ki biliyorum öğreniyorum
Eskiden her şey ne kadar güzelmiş internet olmadığı zamanlar yani insanlar o kadar rahat hamilelikler geçiriyorlarmışki rahat derken tabiikide herkesin problemleri oluyormuş ama neyi nerde araştıracaklar düşünsenize annemlerimiz bizleri doğururken internetmi varmış ,, eskiden ultarason bile yokmuş doktorlar annelerimizi steteskopla karından dinliyorlarmış bebeğin iyi olup olmadığını kalp atışı olup olmadığını ,,,
Çok ilginç birşey daha ben YOLK KESESİ nedir bilmiyordum 3 tane hamilelik geçirdim hatta doktorum bana yolk kesesi göründü dediğinde one oldum içimden düşünün eskiden doktorlar YOLK KESESİNİ görebiliyorlarmıymış....???? Düşünün... Herkes içini rahat tutsun arkadaşlar... Ben geç yumurtladım geç döllenme oldu komik olan normalde 10 Haftalık hamileyim doktora göre 7 hafta yarın eminim tekrar değişecek ...:)) içinizi rahat tutun gönlünüzü ferah tutun....
| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran| bekliyoruz
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran| bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
dosthane / 33 | ??? | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
ilk_ | Istanbul | 28 Agustos | 5 Haziran| bekliyoruz
dusduru / 29 | Istanbul | ??? Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran| bekliyoruz
nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran| bekliyoruz
newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
nimessay | Istanbul | 4 Eylül | 11 Haziran| bekliyoruz
oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran| bekliyoruz
oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran| bekliyoruz
hewal_25 / 28 | Izmir | 6 eylül |12 haziran| bekliyoruz
umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran| bekliyoruz
MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
superisi33 | ???? | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
LAVİNYA4134 | Giresun | 12 eylül | 18 haziran| bekliyoruz
eylülaymutu / 29 | Ankara | 14 eylül | 20 haziran| bekliyoruz
Yesim83 | G.kore | 14 eylül |??? haziran| bekliyoruz
chanel / 31 | Istanbul | 16 eylül | 22 haziran| bekliyoruz
Canım benim ben seni çok iyi anlıyorum anne olmak bebeğini kucağına almak istiyorsun o kadar tedirginsinki ben sana gerçekten çok üzülüyorum kaç gündür harap ettin kendini yazık değilmi sana şu anda karnında bebeğin var onada bu stresi yaşatma içini rahat tut canım benim... Tedbirini al takdiri ilahi Allahındır merak etme...
haklisin canim aslinda hepsinin farkindayim ama kendime de engel olamiyorum
zor elde ettim ben bu bebegi kaybetmek istemiyorum ben de
yolk sac var diye bebek olcak diye bisart yok ama onlar bebege dair ilk bulgular
onlar gorulduyse cok buyuk ihtimal bebek de oluyor
haklisin canim aslinda hepsinin farkindayim ama kendime de engel olamiyorum
zor elde ettim ben bu bebegi kaybetmek istemiyorum ben de
yolk sac var diye bebek olcak diye bisart yok ama onlar bebege dair ilk bulgular
onlar gorulduyse cok buyuk ihtimal bebek de oluyor
slm bende senin gibiydim doktor banada geç yumurtlamısındır geç döllenme olmuştur dedi doktora göre 9 bana göre 11. haftada bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum doktorda buna dgelişimi geriden geliyormuş dedi böyle şeyler oldukça rahat edemiyoruz malesef araştırmadan duramıyoruz((
Kuzenimdede aynı problem vardı geç yumurtladığı için geç döllenme oldu ama çok sağlıklı bir doğum yaptı şu anda oğlu 6 aylık Maşallah..... Geç döllenme araştırmadım ama dediğin doğru olabilir fakat doktorum geç döllenmeden böyle bir problemin olamayacağını sadece ve sadece embriyoda herhangi bir problem olabiliyormuş... N ekadar doğru bilemem tabiiki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?