geç döllensinde sağlıklı olsun inşallahh hepimiz kavusalım bebelerimize
günaydın arkadaşlar, bugün büyük gün.birazdan doktora gidicem inşallah herşey yolunda gider de yavruma dair bi belirti görürüm.bana dua edin nolur.
amin inşallah tabiikide hepimizin temennisi hayırlı ve sağlıklı çocuklara sahip olmak.... Eğer bir şey varsa bile baştanda olsa bunu yaşamak bir hayır düşünsene doğduktan sonra allah göstermesin herhangi bir sakatlık olsa yazık değilmi çocuga en azından vücudumuz o kadar güzel ki kötü olan herşeyi atıyor....
Bugün bende kalp atışını duymaya gideceğim ama inan sevinmiyorum sevinemiyorum o kadar soğukkanlı oldumki
1.5 aylık düşük 5.5 aylık ölü doğum 2.5 aylık bebeklerimden sonra böyle oldum ben ne yaparsam yapim yapacak bir şey yok o yüzdende inan çok rahatım ...
Hatta geçen hafta kanamadan 2 gün hastanede yattım çok şükür hamdolsun iyiyim... Ve ne için dua ediyorum allah bana hayırlısı neyse onu versin inan sonradan üzüleceğime şimdiden üzülmek bilmiyorum....
herşey allahın takdiri.canım...rabbim sabrıalr versin bu bebeğini de sağlıkla kavuştursun sana..bende 5 aylık ken sonlandırıldı gebeliğim..çok zor.ama elden bişi gelmiyo dediğin gibi..inşallah hakkımızda hayırlsıını veriri rabbim..bende bu kez çook korkuyorum o kadar seneryo giriyo ki beynime bazen hakim olamıyorum...
kızlar ben bugun malesef evden üzüntü içinde cıktım.7+5 günlük hamıleyım 5 haftalıkken kahverengı bır lekelenmem olmustu hiç ağrım olmadı ama bır gun surmeden geçti lekelenmem 7 haftalıkken doktora gıttık doktor hersey yolunda dedı kalp atıslrını falan duyduk düşük tehlıkesı var dıye brısey soylemedı.bugun sabah kalktım lavaboya gıttım beyaz bır akıntı hafıfte kırmızı gıbı lekelenmem oldu devam etmedı.şuandada çok halsızım ve sankı karnım agrıyor gıbı hiç gücüm yok çok korkuyorum bebişim benı bırakmasın allahım kucagıma sag salım almayı nasıp etsın
kızlar ben bugun malesef evden üzüntü içinde cıktım.7+5 günlük hamıleyım 5 haftalıkken kahverengı bır lekelenmem olmustu hiç ağrım olmadı ama bır gun surmeden geçti lekelenmem.
7 haftalıkken doktora gıttık doktor hersey yolunda dedı kalp atıslrını falan duyduk düşük tehlıkesı var dıye brısey soylemedı.bugun sabah kalktım lavaboya gıttım beyaz bır akıntı hafıfte kırmızı gıbı lekelenmem oldu devam etmedı.şuandada çok halsızım ve sankı karnım agrıyor gıbı hiç gücüm yok çok korkuyorum bebişim benı bırakmasın allahım kucagıma sag salım almayı nasıp etsın
bayanlar merhaba...
ben aranızda yeniyim..1 yıl 1 aylık evliyim, 30 yaşındayım ve ilk kez bu ay korunmadan ilişkiye girdik (geri çekme metodu ile korunuyorduk..doğum kontrol hapı kullanmıyordum) ve BATım 23.10 du ancak henüz regl olmadım bugün 3.gün....kasıklarımda hafif ağrılar hissediyorum özellikle akşamları sol tarafımda, ve sık idrara çıkmaya başladım ,gece hiç kalkmazdım tuvalete 1 haftadır falan sabaha karşı mutlaka kalkıyorum...
test yapmaya henüz cesaret edemiyorum, 1 haftadan önce yapma net sonuç alamazsın seni yanıltır dedikleri için henüz test yapmadım; ama inanın zor sabrediyorum, belki de psikolojik ama tüm belirtileri hissediyorum...
biz ilk kez korunmadan ilişkiye girdik hemen hamile kalmış olabilir miyim, ne bileyim etrafımda çok fazla hamilelik isteyip de olamayan arkadaşlarım var, ben de onlardan etkilendim sanırım, hemen hamile kalmış olamam diye düşünüyorum..
kızlar siz ne diyorsunuz hamile miyim acaba??? eğer hamileysem sanırm ben de Haziran annesi olucam...değerli düşüncelerinizi bekliyorum..
bence evde test yapabilirsin tatlım , sonuç çıkabilir ,ben adet tarihinden önce öğrenmiştim evde test yaparak
bayanlar merhaba...
ben aranızda yeniyim..1 yıl 1 aylık evliyim, 30 yaşındayım ve ilk kez bu ay korunmadan ilişkiye girdik (geri çekme metodu ile korunuyorduk..doğum kontrol hapı kullanmıyordum) ve BATım 23.10 du ancak henüz regl olmadım bugün 3.gün....kasıklarımda hafif ağrılar hissediyorum özellikle akşamları sol tarafımda, ve sık idrara çıkmaya başladım ,gece hiç kalkmazdım tuvalete 1 haftadır falan sabaha karşı mutlaka kalkıyorum...
test yapmaya henüz cesaret edemiyorum, 1 haftadan önce yapma net sonuç alamazsın seni yanıltır dedikleri için henüz test yapmadım; ama inanın zor sabrediyorum, belki de psikolojik ama tüm belirtileri hissediyorum...
biz ilk kez korunmadan ilişkiye girdik hemen hamile kalmış olabilir miyim, ne bileyim etrafımda çok fazla hamilelik isteyip de olamayan arkadaşlarım var, ben de onlardan etkilendim sanırım, hemen hamile kalmış olamam diye düşünüyorum..
kızlar siz ne diyorsunuz hamile miyim acab
canim bence hamile olabilirsin bende 2bucuk yillik evliyim senin gibi korundum hep ilk denememde hamile kaldim ve testi regl olmama 4 gun vardi yaptim 2. cizgi silikte olsa cikti bence test al hemen yap bisey varsa muhakkak cikar
slm kızlar nasılsınız kac gunlerdır gıremedım
dun kontrolum vardı bebesımı gordum dr cok guzel masallah dedı saglıklıymıs 1.73cm olmus bebegımın boyu dun 7+5dım ama 8+1 cıktı ıns herkezınde saglıklı olur gebelıgı ve kısmetse kucagımızada almak naıp olur 1 ay sonra cagırdı dr ense kalınlıgını ve 2lı taramayı yapmak ıcın hayırlısı ıns herseyın
çok korkuyorum, şimdi öğle yemeğine eve gidicem acaba test alıpta mı gitsem...
slm kızlar nasılsınız kac gunlerdır gıremedım
dun kontrolum vardı bebesımı gordum dr cok guzel masallah dedı saglıklıymıs 1.73cm olmus bebegımın boyu dun 7+5dım ama 8+1 cıktı ıns herkezınde saglıklı olur gebelıgı ve kısmetse kucagımızada almak naıp olur 1 ay sonra cagırdı dr ense kalınlıgını ve 2lı taramayı yapmak ıcın hayırlısı ıns herseyın
mide yanması oluyormu arkadaşlar sizdede yapabileceimiz bişeyler varmı bu yanmaya karşı 6 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?