2012 haziran anneleri

merhaba kızlar...günaydınlar...
nasılsınız nasıl gidiyoo...
ben evde pek giremiyorum iş yerimdede giremiyordum normalde bu gün bi deneyeyim dedim baktım girdi siteye
ben geçen cuma gittim dr kalp atışlarını gördük çok şükür ama dinletmedi dr zaten çok minikti.. gerçi dr mu değiştiriyorum yarın başka bi dr randevu aldım ona gideceğim doğum evinde ama burda pek özelde dr yok..mecbur artık ama 3. ayımdan sonrada ek olarak bi prof var ona gideceğim....
sizler nasılsınız..herşey yolundadır inşallaah......

geç döllensinde sağlıklı olsun inşallahh hepimiz kavusalım bebelerimize

amin inşallah tabiikide hepimizin temennisi hayırlı ve sağlıklı çocuklara sahip olmak.... Eğer bir şey varsa bile baştanda olsa bunu yaşamak bir hayır düşünsene doğduktan sonra allah göstermesin herhangi bir sakatlık olsa yazık değilmi çocuga en azından vücudumuz o kadar güzel ki kötü olan herşeyi atıyor....

Bugün bende kalp atışını duymaya gideceğim ama inan sevinmiyorum sevinemiyorum o kadar soğukkanlı oldumki
1.5 aylık düşük 5.5 aylık ölü doğum 2.5 aylık bebeklerimden sonra böyle oldum ben ne yaparsam yapim yapacak bir şey yok o yüzdende inan çok rahatım ...

Hatta geçen hafta kanamadan 2 gün hastanede yattım çok şükür hamdolsun iyiyim... Ve ne için dua ediyorum allah bana hayırlısı neyse onu versin inan sonradan üzüleceğime şimdiden üzülmek bilmiyorum....

herşey allahın takdiri.canım...rabbim sabrıalr versin bu bebeğini de sağlıkla kavuştursun sana..bende 5 aylık ken sonlandırıldı gebeliğim..çok zor.ama elden bişi gelmiyo dediğin gibi..inşallah hakkımızda hayırlsıını veriri rabbim..bende bu kez çook korkuyorum o kadar seneryo giriyo ki beynime bazen hakim olamıyorum...

Çok haklısın ama ben artık çok nötr oldum nötr derken ne iyi nede kötü düşünce var. Düşünmüyorum artık dediğin gibi Rabbim Hayırlısı neyse onu veriyor sadece sabırlı olmak lazım sabrın yolu selametir...

kızlar ben bugun malesef evden üzüntü içinde cıktım.7+5 günlük hamıleyım 5 haftalıkken kahverengı bır lekelenmem olmustu hiç ağrım olmadı ama bır gun surmeden geçti lekelenmem.
7 haftalıkken doktora gıttık doktor hersey yolunda dedı kalp atıslrını falan duyduk düşük tehlıkesı var dıye brısey soylemedı.bugun sabah kalktım lavaboya gıttım beyaz bır akıntı hafıfte kırmızı gıbı lekelenmem oldu devam etmedı.şuandada çok halsızım ve sankı karnım agrıyor gıbı hiç gücüm yok çok korkuyorum bebişim benı bırakmasın allahım kucagıma sag salım almayı nasıp etsın

Son düzenleme:

Canım kahverengi lekelenme bende hep var onlar hiç önemli değilmiş aklına kötü bir şey getirme hemen yat dinlen kendini iyi hissettiğinde doktoruna git üzülme hayırlısı olsun inşallah Yüce Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana....

bende de bir kez lekelnme oldu,çevremde herkes normal diyor.içini ferah tutmaya çalış,inş. hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini..

bayanlar merhaba...

ben aranızda yeniyim..1 yıl 1 aylık evliyim, 30 yaşındayım ve ilk kez bu ay korunmadan ilişkiye girdik (geri çekme metodu ile korunuyorduk..doğum kontrol hapı kullanmıyordum) ve BATım 23.10 du ancak henüz regl olmadım bugün 3.gün....kasıklarımda hafif ağrılar hissediyorum özellikle akşamları sol tarafımda, ve sık idrara çıkmaya başladım ,gece hiç kalkmazdım tuvalete 1 haftadır falan sabaha karşı mutlaka kalkıyorum...
test yapmaya henüz cesaret edemiyorum, 1 haftadan önce yapma net sonuç alamazsın seni yanıltır dedikleri için henüz test yapmadım; ama inanın zor sabrediyorum, belki de psikolojik ama tüm belirtileri hissediyorum...
biz ilk kez korunmadan ilişkiye girdik hemen hamile kalmış olabilir miyim, ne bileyim etrafımda çok fazla hamilelik isteyip de olamayan arkadaşlarım var, ben de onlardan etkilendim sanırım, hemen hamile kalmış olamam diye düşünüyorum..

kızlar siz ne diyorsunuz hamile miyim acaba??? eğer hamileysem sanırm ben de Haziran annesi olucam...değerli düşüncelerinizi bekliyorum..

bence evde test yapabilirsin tatlım , sonuç çıkabilir , ben adet tarihinden önce öğrenmiştim evde test yaparak

slm kızlar nasılsınız kac gunlerdır gıremedım
dun kontrolum vardı bebesımı gordum dr cok guzel masallah dedı saglıklıymıs 1.73cm olmus bebegımın boyu dun 7+5dım ama 8+1 cıktı ıns herkezınde saglıklı olur gebelıgı ve kısmetse kucagımızada almak naıp olur 1 ay sonra cagırdı dr ense kalınlıgını ve 2lı taramayı yapmak ıcın hayırlısı ıns herseyın

mide yanması oluyormu arkadaşlar sizdede yapabileceimiz bişeyler varmı bu yanmaya karşı 6 haftalık hamileyim

maasallah canim Allah sonuna kadar bebuslerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah bende cuma gunu kontrole gidicem gorucem bebisimi ama benim dr um sadece 4lu test yapiyo 2li ve3lu test yapmiyormus bisey varsa 4lu testte net bi sekilde cikar dedi

merhaba kızlaaaaaaaaaar !!!!!!

çok uzun süredir yazamıyorum ama gelişmeleri takip ediyorum.
çünkü hep telefondan okuyorum telefondanda yazmak çok zor
yoksa yazmak içimden çok geldi

bugün sata göre 7 hafta bitti ama ultrasona göre 7+4 görünüyoruz 4 gün daha aceleci benim bebük

kızlar ben bayağ bi erken öğrenmiştim 3+3 te
4+3 te bulantım başladı birdenbire iki gün boyunca sürekli kustum midem hiç bişey almadı ama inanılmazdı 24 saat boyunca 15 dakkikada bir inanılmaz öğürtülerle kendimi wc ye atıyordum
24 saat sonunda kahverengi lekelenme başladı
hemen doktorumu aradık doktorum hemen progestana başlamamı istedi aam sürekli ilaçıda çıkrıyordum
doktorum çok yavaş şekilde en yakın hastaneye gitmemi ve serum takılmasını istedi
acile gittik serumla bulantıyı durdurduk , bulantıdan 2 gün önce beta hcg 4500 çıkmıştı bu rakama rağmen acildeki doktor keseyi göremedi ama ben yinede kötü bişey olmadığını biliyordum
kendi doktorum kıpırdamadan yatmaya devam etmemi istedi ama ben 2 gün yattıktan sonra doktoruma gittim
ve şukurler olsun kesemiz göründü ve doktorum 14 gün kıpırdamadan yatmamı istedi
hiç kıpırdamadan 14 gün yattımve benim için inanılmaz zordu çünkü ben hiç yerimde duramayan biriyimdir, sürekli hoplar zıplarım ve deli gibi yoğun bi işte çalışıyorum
kahverengi lekelenme 1 hafta boyunca sürdü
14 gün kıpırdamadan yatmanın ardından doktoruma gittik
kalp atışlarımızı gördük, duyduk
ama doktorum içerde yine azda olsa kanama gördü, ama bu kanama bebeğin gelişimini etkilemiyor
tabi kanama artarsa istenmeyen şeyler olabilir
o yüzden yine yatma faslındayız , yine raporluyum yatıyorum
doktor artık bayramdan sonra gitmemi istedi

şuan hala süren kasık ağrılarım var ama doktorum normal olduğunu söylüyor
bunun dışında sabah bulantıları, sık idrara çıkma durumu war

walla kızlar ben içimi hiç karartmıyorum hatta hala ikiz olduğunu düşünüyorum, diorum o yüzden ağrım ve kanama oluyor ama işte doktor henüz bitane gördü
hepimiz öle yapalım hiç kötü şeyler düşünmeyin , görün bak herşey çok güzel olucak

çok korkuyorum, şimdi öğle yemeğine eve gidicem acaba test alıpta mı gitsem...

bence yap canım hemen bize de haber ver
benimde kasık ağrım çoktu bu yüzden çok erken öğrenmiştim

ve benimde ilk gebeliğim korunmadan yapılan ilk denemeyle olmuştu
(gerçi sonu talihsiz bitti ama , neyseki ikinci gelio şimdi )

Çok şükür Rabbime bebişimin kalp atımı başlamış.Cumartesi randevum vardı şimdilik herşey yolunda çok şükür.1 ay sonrasına randevu verdi doktorum.Darısı burdaki tüm arkadaşlarımın başına.

çok sevindim canım,sağlıkla gelsin kuzucuğun

mide yanması oluyormu arkadaşlar sizdede yapabileceimiz bişeyler varmı bu yanmaya karşı 6 haftalık hamileyim

bir yudum süt iç canım,sadece bi yudum ama,bi süre rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…