merhaba kızlaaaaaaaaaar !!!!!!
çok uzun süredir yazamıyorum ama gelişmeleri takip ediyorum.
çünkü hep telefondan okuyorum telefondanda yazmak çok zor
yoksa yazmak içimden çok geldi
Bugün sata göre 7 hafta bitti ama ultrasona göre 7+4 görünüyoruz 4 gün daha aceleci benim bebük
Kızlar ben bayağ bi erken öğrenmiştim 3+3 te
4+3 te bulantım başladı birdenbire iki gün boyunca sürekli kustum midem hiç bişey almadı ama inanılmazdı 24 saat boyunca 15 dakkikada bir inanılmaz öğürtülerle kendimi wc ye atıyordum
24 saat sonunda kahverengi lekelenme başladı
Hemen doktorumu aradık doktorum hemen progestana başlamamı istedi aam sürekli ilaçıda çıkrıyordum
doktorum çok yavaş şekilde en yakın hastaneye gitmemi ve serum takılmasını istedi
acile gittik serumla bulantıyı durdurduk , bulantıdan 2 gün önce beta hcg 4500 çıkmıştı bu rakama rağmen acildeki doktor keseyi göremedi ama ben yinede kötü bişey olmadığını biliyordum
kendi doktorum kıpırdamadan yatmaya devam etmemi istedi ama ben 2 gün yattıktan sonra doktoruma gittim
ve şukurler olsun kesemiz göründü ve doktorum 14 gün kıpırdamadan yatmamı istedi
hiç kıpırdamadan 14 gün yattımve benim için inanılmaz zordu çünkü ben hiç yerimde duramayan biriyimdir, sürekli hoplar zıplarım ve deli gibi yoğun bi işte çalışıyorum
kahverengi lekelenme 1 hafta boyunca sürdü
14 gün kıpırdamadan yatmanın ardından doktoruma gittik
kalp atışlarımızı gördük, duyduk
Ama doktorum içerde yine azda olsa kanama gördü, ama bu kanama bebeğin gelişimini etkilemiyor
tabi kanama artarsa istenmeyen şeyler olabilir
o yüzden yine yatma faslındayız , yine raporluyum yatıyorum
Doktor artık bayramdan sonra gitmemi istedi
şuan hala süren kasık ağrılarım var ama doktorum normal olduğunu söylüyor
bunun dışında sabah bulantıları, sık idrara çıkma durumu war
walla kızlar ben içimi hiç karartmıyorum hatta hala ikiz olduğunu düşünüyorum, diorum o yüzden ağrım ve kanama oluyorAma işte doktor henüz bitane gördü
Hepimiz öle yapalım hiç kötü şeyler düşünmeyin , görün bak herşey çok güzel olucak
merhaba kızlaaaaaaaaaar !!!!!!
bugün sata göre 7 hafta bitti ama ultrasona göre 7+4 görünüyoruz 4 gün daha aceleci benim bebük
kızlar ben bayağ bi erken öğrenmiştim 3+3 te
4+3 te bulantım başladı birdenbire iki gün boyunca sürekli kustum midem hiç bişey almadı ama inanılmazdı 24 saat boyunca 15 dakkikada bir inanılmaz öğürtülerle kendimi wc ye atıyordum
hemen doktorumu aradık doktorum hemen progestana başlamamı istedi aam sürekli ilaçıda çıkrıyordum
doktorum çok yavaş şekilde en yakın hastaneye gitmemi ve serum takılmasını istedi
acile gittik serumla bulantıyı durdurduk , bulantıdan 2 gün önce beta hcg 4500 çıkmıştı bu rakama rağmen acildeki doktor keseyi göremedi ama ben yinede kötü bişey olmadığını biliyordum
kendi doktorum kıpırdamadan yatmaya devam etmemi istedi ama ben 2 gün yattıktan sonra doktoruma gittim
ve şukurler olsun kesemiz göründü ve doktorum 14 gün kıpırdamadan yatmamı istedi
hiç kıpırdamadan 14 gün yattımve benim için inanılmaz zordu çünkü ben hiç yerimde duramayan biriyimdir, sürekli hoplar zıplarım ve deli gibi yoğun bi işte çalışıyorum
ama doktorum içerde yine azda olsa kanama gördü, ama bu kanama bebeğin gelişimini etkilemiyor
doktor artık bayramdan sonra gitmemi istedi
walla kızlar ben içimi hiç karartmıyorum hatta hala ikiz olduğunu düşünüyorum, diorum o yüzden ağrım ve kanama oluyorama işte doktor henüz bitane gördü
hepimiz öle yapalım hiç kötü şeyler düşünmeyin , görün bak herşey çok güzel olucak
çok geçmiş olsun arkadaşım çok doğru söylüyorsun inşallah ikiz bekliyorsundur inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde allah kucağına almaya nasip etsin...
slm kızlar nasılsınız kac gunlerdır gıremedım
dun kontrolum vardı bebesımı gordum dr cok guzel masallah dedı saglıklıymıs 1.73cm olmus bebegımın boyu dun 7+5dım ama 8+1 cıktı ıns herkezınde saglıklı olur gebelıgı ve kısmetse kucagımızada almak naıp olur 1 ay sonra cagırdı dr ense kalınlıgını ve 2lı taramayı yapmak ıcın hayırlısı ıns herseyın
mide yanması oluyormu arkadaşlar sizdede yapabileceimiz bişeyler varmı bu yanmaya karşı 6 haftalık hamileyim
sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım,sabah dr'um benim kesenin dışında da hafif kanama olduğunu söyledi,ama şimdilik sorun yaratmıyo dedi,2 hafta sonrasına tekrar çağırdı,geçer inşallah o zamana kadarmerhaba kızlaaaaaaaaaar !!!!!!
bugün sata göre 7 hafta bitti ama ultrasona göre 7+4 görünüyoruz 4 gün daha aceleci benim bebük
kızlar ben bayağ bi erken öğrenmiştim 3+3 te
hemen doktorumu aradık doktorum hemen progestana başlamamı istedi aam sürekli ilaçıda çıkrıyordum
ama doktorum içerde yine azda olsa kanama gördü, ama bu kanama bebeğin gelişimini etkilemiyor
doktor artık bayramdan sonra gitmemi istedi
walla kızlar ben içimi hiç karartmıyorum hatta hala ikiz olduğunu düşünüyorum, diorum o yüzden ağrım ve kanama oluyorama işte doktor henüz bitane gördü
hepimiz öle yapalım hiç kötü şeyler düşünmeyin , görün bak herşey çok güzel olucak
Çok şükür Rabbime bebişimin kalp atımı başlamış.Cumartesi randevum vardı şimdilik herşey yolunda çok şükür.1 ay sonrasına randevu verdi doktorum.Darısı burdaki tüm arkadaşlarımın başına.
canim bence hamile olabilirsin bende 2bucuk yillik evliyim senin gibi korundum hep ilk denememde hamile kaldim ve testi regl olmama 4 gun vardi yaptim 2. cizgi silikte olsa cikti bence test al hemen yap bisey varsa muhakkak cikar[/QUOTE .!.:çook tşk.ederim...çok heyecanlandım şimdi...test yapmadım öğle arası korkumdan ama akşam alıcam ve eve gidince testi yapıcam..
canım ya ne güzel umut dolu yazmışsın çok teşekkür ederim.bende çok zorlu günler geçirdim keseyi kalp atışlarını gördük duyduk ama kanamalar lekelenmeler tam gaz devam .kanama bitti bir haftadır koyu kahve lekelenme tamgaz. ama bebişimiz cevval maşallah büyüyor. ama içimin daraldığı çok oluyor. verende O alanda O biliyorum ama insanın içi titriyor genede. sen bana moral verdin dr görmedi tek dedi ama bak şimdi benim diğer bücürde duruyodur belki heves ettimçok sık giremiyorum nete geçmiş sayfaları okuyamıyorum kusura bakmayın.dualarınızda unutmayın kızlar...
bence yap canım hemen bize de haber ver
benimde kasık ağrım çoktu bu yüzden çok erken öğrenmiştim
ve benimde ilk gebeliğim korunmadan yapılan ilk denemeyle olmuştu
(gerçi sonu talihsiz bitti ama , neyseki ikinci gelio şimdi)
maşallah canım,sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.
bende bulantı olmuyo hiç ama mide yanması çok oluyodu,hergün bir maden suyuna biraz limon sık iç canım hem mideyi rahatlatıyo hem içindeki minerallerden faydalanıyosun.soda değil ama maden suyu
sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım,sabah dr'um benim kesenin dışında da hafif kanama olduğunu söyledi,ama şimdilik sorun yaratmıyo dedi,2 hafta sonrasına tekrar çağırdı,geçer inşallah o zamana kadar
maşallah arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallah
benim bu sabah kontrolüm vardı arkadaşlar hamdolsun bebeğimide,kalp atışlarınıda gördük.ultrasona göre 7+1 görünüyo mercimeğim :) şimdilik sorun görünmüyo sadece kesenin arka tarafında biraz kanama var bu haliyle problem yaratmaz ama ilerlerse sorun olabilir dedi.kasım 14'e randevu verdi,bu süre içinde istirahate devam dedi.inşallah kanama durur yada sorun yaratmaz.allah'ım yardımcımız olsun,yavrularımızı korusun.
ayzancım çok sevimdim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah benim kontrolümde yarın dua edin bana lütfen ...inşallah duyarız kalp atışını
dualarım hep seninle arkadaşım inş. güzel haberler verirsin bizeeegünaydın arkadaşlar, bugün büyük gün.birazdan doktora gidicem inşallah herşey yolunda gider de yavruma dair bi belirti görürüm.bana dua edin nolur.
canım ewdeki testler evet bazen yanıltıcı olabiliyor ama iki tane test alırsan iyi olur bence iki test al farklı markaların ikisiylede dene geceden az sıvı al sabah ilk idrarınla yap tavsiye ederim çünkü bende günümde öğrendim aynı şekilde ama negatif çıkadabilir geç döllenme varsa ki negatif çıkarsa bi kaç gün sonra birdaha tekrar edebilirsinbayanlar merhaba...
ben aranızda yeniyim..1 yıl 1 aylık evliyim, 30 yaşındayım ve ilk kez bu ay korunmadan ilişkiye girdik (geri çekme metodu ile korunuyorduk..doğum kontrol hapı kullanmıyordum) ve BATım 23.10 du ancak henüz regl olmadım bugün 3.gün....kasıklarımda hafif ağrılar hissediyorum özellikle akşamları sol tarafımda, ve sık idrara çıkmaya başladım ,gece hiç kalkmazdım tuvalete 1 haftadır falan sabaha karşı mutlaka kalkıyorum...
test yapmaya henüz cesaret edemiyorum, 1 haftadan önce yapma net sonuç alamazsın seni yanıltır dedikleri için henüz test yapmadım; ama inanın zor sabrediyorum, belki de psikolojik ama tüm belirtileri hissediyorum...
biz ilk kez korunmadan ilişkiye girdik hemen hamile kalmış olabilir miyim, ne bileyim etrafımda çok fazla hamilelik isteyip de olamayan arkadaşlarım var, ben de onlardan etkilendim sanırım, hemen hamile kalmış olamam diye düşünüyorum..
kızlar siz ne diyorsunuz hamile miyim acaba??? eğer hamileysem sanırm ben de Haziran annesi olucam...değerli düşüncelerinizi bekliyorum..
dualarım hep seninle arkadaşım inş. güzel haberler verirsin bizeee
Allah razı olsun teyzesi,döndük biz.hem mercimeğimi hem kalp atımlarını gördüm hamdolsun.kesenin arkasında ufak bi kanamamız dışında sıkıntı yok,oda geçicek Allah'ın izniyle
yumyumyyy!!!
akşam test yapmaaa akşam az sıvı alıp sabahına yap testi lütfen daha doğruya yakın sonuçlar alabilirsin öyleee
bu arada yumyyumyyy diye bir şeker vardı biz küçükken onu çok sewerdim onu hatırlattı nickin:125:
dualarım hep seninle arkadaşım inş. güzel haberler verirsin bizeee
Allah razı olsun teyzesi,döndük biz.hem mercimeğimi hem kalp atımlarını gördüm hamdolsun.kesenin arkasında ufak bi kanamamız dışında sıkıntı yok,oda geçicek Allah'ın izniyle
oyyyy kuzucummm totoşunu yesin teeeysesiii
bende dün duydum kalp seslerini canım çok muhteşem bir duygu anneliğin somut belirtilerinden biride işte o sesler...
beni uyardığın için çok tşk.ederim akşam test yapmamam konusunda...o zaman eve giderken testi alayım, sabah ilk idrarla da testi yaparım...sonra da size haber veririm...
nickimin sana güzel birşey hatırlatmış olmasına sevindim...
oyyyy kuzucummm totoşunu yesin teeeysesiii
bende dün duydum kalp seslerini canım çok muhteşem bir duygu anneliğin somut belirtilerinden biride işte o sesler...
kesinlikle öyle Allah'ım herkese yaşatsın bu duyguyu,hayırlısıyla kazasız belasız hepimiz kucağımızada alalım.muhteşem bişi.ultrason resmine bakıp bakıp seviniyorum
mide yanması oluyormu arkadaşlar sizdede yapabileceimiz bişeyler varmı bu yanmaya karşı 6 haftalık hamileyim
güzel haberler verirsin inşallah canımm
:103:
cnm aynen bnmde çok yandı delirdim acısından limonlu soda yapıp rahatlattım hep sütte çok ii gelir cnm geçmiş olsun dayancaz artık
bugün sabah hastaneye gittim kan ve idrar testı için 2 gr kanum vardı ztn onuda aldılar hayret bişiy=)))) 5 tüp kan aldılar tansiyon yerlerde daa yeni ayaklandım birazda sonuçlar için gidicem mercimekçik için kan ilacı verirler diye düşünüorum 2. randevumda 11.11.11 de hiç unutulmas hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?