2012 haziran anneleri

çok geçmiş olsun arkadaşım çok doğru söylüyorsun inşallah ikiz bekliyorsundur inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde allah kucağına almaya nasip etsin...

canım ya ne güzel umut dolu yazmışsın çok teşekkür ederim.bende çok zorlu günler geçirdim keseyi kalp atışlarını gördük duyduk ama kanamalar lekelenmeler tam gaz devam .kanama bitti bir haftadır koyu kahve lekelenme tamgaz. ama bebişimiz cevval maşallah büyüyor. ama içimin daraldığı çok oluyor. verende O alanda O biliyorum ama insanın içi titriyor genede. sen bana moral verdin dr görmedi tek dedi ama bak şimdi benim diğer bücürde duruyodur belki heves ettim çok sık giremiyorum nete geçmiş sayfaları okuyamıyorum kusura bakmayın.dualarınızda unutmayın kızlar...

Maşallah canım,sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.

mide yanması oluyormu arkadaşlar sizdede yapabileceimiz bişeyler varmı bu yanmaya karşı 6 haftalık hamileyim

bende bulantı olmuyo hiç ama mide yanması çok oluyodu,hergün bir maden suyuna biraz limon sık iç canım hem mideyi rahatlatıyo hem içindeki minerallerden faydalanıyosun.soda değil ama MADEN SUYU

sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım,sabah dr'um benim kesenin dışında da hafif kanama olduğunu söyledi,ama şimdilik sorun yaratmıyo dedi,2 hafta sonrasına tekrar çağırdı,geçer inşallah o zamana kadar

Maşallah arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallah

benim bu sabah kontrolüm vardı arkadaşlar hamdolsun bebeğimide,kalp atışlarınıda gördük.ultrasona göre 7+1 görünüyo mercimeğim :) şimdilik sorun görünmüyo sadece kesenin arka tarafında biraz kanama var bu haliyle problem yaratmaz ama ilerlerse sorun olabilir dedi.kasım 14'e randevu verdi,bu süre içinde istirahate devam dedi.inşallah kanama durur yada sorun yaratmaz.Allah'ım yardımcımız olsun,yavrularımızı korusun.

[QUOTE
canim bence hamile olabilirsin bende 2bucuk yillik evliyim senin gibi korundum hep ilk denememde hamile kaldim ve testi regl olmama 4 gun vardi yaptim 2. cizgi silikte olsa cikti bence test al hemen yap bisey varsa muhakkak cikar[/QUOTE]

ayyy çook heyecanlandım şimdi...öğle arasında korkumdan yapamadım ama sanırım akşam eve giderken alıp akşam evde yapıcam...
yorumlarınız için çok tşk.ederim..

canim bence hamile olabilirsin bende 2bucuk yillik evliyim senin gibi korundum hep ilk denememde hamile kaldim ve testi regl olmama 4 gun vardi yaptim 2. cizgi silikte olsa cikti bence test al hemen yap bisey varsa muhakkak cikar[/QUOTE .!.:
çook tşk.ederim...çok heyecanlandım şimdi...test yapmadım öğle arası korkumdan ama akşam alıcam ve eve gidince testi yapıcam..

heh işte benimde aynı doktorum içerde kanama gördü ama bebeğin gelişimine hiç yan etkisi yok şuan
bak bana şöyle anlattı ''mesela elimizde biyerimiz kanıyor o yarayla oynarsak, elimizi sallarsak kanama artar , bu nedenle çok dikkatli olmalısın , az hareket etmelisin, kanama artmadıkça sorun yok ama kanama artarsa keseye zarar verir'' dedi
o yüzden dinleniyoruz tatlım
walla benim bi arkadaşım ikizi olacağını bu şikayetler sonucu ikinci ayın sonunda öğrendi , o yüzden benim umudum çok büyük
tabi insanın içi bazen daralıyo ama hemen kov sende o düşünceleri kafandan

cnnmmmm çok tşk.ederim yorumun için...akşam cesaret edip yapıcam testi, hemen size de yazıcam sonucu..
bu arada allah bebişini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...

ayzancım çok sevimdim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah benim kontrolümde yarın dua edin bana lütfen ...inşallah duyarız kalp atışını

ayzancım çok sevimdim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah benim kontrolümde yarın dua edin bana lütfen ...inşallah duyarız kalp atışını

amin canım çok çok sağol.sende görüceksin Allah'ın izniyle stres yapma.ben gece binbir çeşit kabuslarla uyandım kaç defa,ama inan üzüldüğünle kalıyosun.yarın güzel haberler getir bize.

günaydın arkadaşlar, bugün büyük gün.birazdan doktora gidicem inşallah herşey yolunda gider de yavruma dair bi belirti görürüm.bana dua edin nolur.
dualarım hep seninle arkadaşım inş. güzel haberler verirsin bizeee

canım ewdeki testler evet bazen yanıltıcı olabiliyor ama iki tane test alırsan iyi olur bence iki test al farklı markaların ikisiylede dene geceden az sıvı al sabah ilk idrarınla yap tavsiye ederim çünkü bende günümde öğrendim aynı şekilde ama negatif çıkadabilir geç döllenme varsa ki negatif çıkarsa bi kaç gün sonra birdaha tekrar edebilirsin
:103:
umarım hamilesindir

yumyumyyy!!!

akşam test yapmaaa akşam az sıvı alıp sabahına yap testi lütfen daha doğruya yakın sonuçlar alabilirsin öyleee

bu arada yumyyumyyy diye bir şeker vardı biz küçükken onu çok sewerdim onu hatırlattı nickin :125:

beni uyardığın için çok tşk.ederim akşam test yapmamam konusunda...o zaman eve giderken testi alayım, sabah ilk idrarla da testi yaparım...sonra da size haber veririm...
nickimin sana güzel birşey hatırlatmış olmasına sevindim...

güzel haberler verirsin inşallah canımm
:103:

mide yanması oluyormu arkadaşlar sizdede yapabileceimiz bişeyler varmı bu yanmaya karşı 6 haftalık hamileyim

cnm aynen bnmde çok yandı delirdim acısından limonlu soda yapıp rahatlattım hep sütte çok ii gelir cnm geçmiş olsun dayancaz artık

bugün sabah hastaneye gittim kan ve idrar testı için 2 gr kanum vardı ztn onuda aldılar hayret bişiy=)))) 5 tüp kan aldılar tansiyon yerlerde daa yeni ayaklandım birazda sonuçlar için gidicem mercimekçik için kan ilacı verirler diye düşünüorum 2. randevumda 11.11.11 de hiç unutulmas hehe

canım doktor bana mide yanması için bi şurup verdi bir sürü test yapıyorlar canım ya o kadar test yaptırıyorsun doktor şöyle bir bakıp geçiyor çok güzel bir tarihte randevu almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…