cnm aynen bnmde çok yandı delirdim acısından limonlu soda yapıp rahatlattım hep sütte çok ii gelir cnm geçmiş olsun dayancaz artık
bugün sabah hastaneye gittim kan ve idrar testı için 2 gr kanum vardı ztn onuda aldılar hayret bişiy=)))) 5 tüp kan aldılar tansiyon yerlerde daa yeni ayaklandım birazda sonuçlar için gidicem mercimekçik için kan ilacı verirler diye düşünüorum 2. randevumda 11.11.11 de hiç unutulmas hehe
şahane tarih.bizim 5.evlilik yıldönümümüz
bi de doktora sormuştum soda işlendiği için gazlı içeceklerden farkı yok ama maden suyu doğal ve mineralli olduğu için içebilirsiniz demişti nacizane söyliyim dedim
selamlar kızlar
ayzancım kalp atışını gördün demek,inan çok sevindim
darısı da bize olsun inşallah
benim randevum da yarın 4te
inşallah döndüğümde güzel haber veririm
SAT:28 AĞUSTOS
haftosunu kalp atışlarını duyduk. herşey yolunda gidiyor.
umarım herkes için,hepimiz için sonuna kadar herşey yolunda gider.
herkese hayırlı olsun,rabbim iyiliklerle karşılaştırsın onları.
aynen öle tatlım sizede nice 5 senelere cnm bebişinle diyesim gelmedi bebişlerinle diyesim geldi =)))maden suyu günde 1 tane zararı yok bu arada doktordan geldim kan sonuçlarım güsel çıktı çok şükür bi sıkıntımız yok dedi tabi bunun için 1.5 saat bekledim pehh=) kahverengi akıntım devam edio fakat zararı yokmuş çok şükür
aynen öle tatlım sizede nice 5 senelere cnm bebişinle diyesim gelmedi bebişlerinle diyesim geldi =)))maden suyu günde 1 tane zararı yok bu arada doktordan geldim kan sonuçlarım güsel çıktı çok şükür bi sıkıntımız yok dedi tabi bunun için 1.5 saat bekledim pehh=) kahverengi akıntım devam edio fakat zararı yokmuş çok şükür
oyyyy kuzucummm totoşunu yesin teeeysesiii
bende dün duydum kalp seslerini canım çok muhteşem bir duygu anneliğin somut belirtilerinden biride işte o sesler...
canım ne mutlu sana... bir ben kalp sesini duyduğum halde OHHHH diyemedim galiba. lekelenmeler falan olunca bir de kanama şoku yaşayınca... ama bizim ufaklık annnesinden güçlü galiba elhamdülillahçok mu pimpirikliyim acep:18: hepimizin meleklerini rabim korusun kucağımıza almayı nasip etsin inş.
oyyyy kuzucummm totoşunu yesin teeeysesiii
bende dün duydum kalp seslerini canım çok muhteşem bir duygu anneliğin somut belirtilerinden biride işte o sesler...
canım ne mutlu sana... bir ben kalp sesini duyduğum halde OHHHH diyemedim galiba. lekelenmeler falan olunca bir de kanama şoku yaşayınca... ama bizim ufaklık annnesinden güçlü galiba elhamdülillahçok mu pimpirikliyim acep:18: hepimizin meleklerini rabbim korusun kucağımıza almayı nasip etsin inş.
heh işte benimde aynı doktorum içerde kanama gördü ama bebeğin gelişimine hiç yan etkisi yok şuan
bak bana şöyle anlattı ''mesela elimizde biyerimiz kanıyor o yarayla oynarsak, elimizi sallarsak kanama artar , bu nedenle çok dikkatli olmalısın , az hareket etmelisin, kanama artmadıkça sorun yok ama kanama artarsa keseye zarar verir'' dedi
o yüzden dinleniyoruz tatlım
walla benim bi arkadaşım ikizi olacağını bu şikayetler sonucu ikinci ayın sonunda öğrendi , o yüzden benim umudum çok büyük
tabi insanın içi bazen daralıyo ama hemen kov sende o düşünceleri kafandan
Allah razı olsun teyzesi,döndük biz.hem mercimeğimi hem kalp atımlarını gördüm hamdolsun.kesenin arkasında ufak bi kanamamız dışında sıkıntı yok,oda geçicek Allah'ın izniyle
demin ben ultrason resmine baktım da
yolk saç dediğimiz şey kesenin içinde küçük bir kese gibi bişey mi? (görenler cevap versin lütfen)
öyle bişey görünüyor ultrasonda, eşime sordum o da gördü
doktora telefonda sordum yolk saç gördünz mü diye
ne görüyorsam söylüyorum görmemişimdir demişti
ama beni hatırlamadı bile
acaba gördü mü yaa içime umut doldu birden
yaaa çok sevindimmm bende seninkinin totosunu yiyebilir miyim noluuurrr...kanama falan takma kafana dışarı çıkmadıktan sonra sorun değil seni bebeğini rabbim korusun canım benim. hepimizi melekler korusun....
demin ben ultrason resmine baktım da
yolk saç dediğimiz şey kesenin içinde küçük bir kese gibi bişey mi? (görenler cevap versin lütfen)
öyle bişey görünüyor ultrasonda, eşime sordum o da gördü
doktora telefonda sordum yolk saç gördünz mü diye
ne görüyorsam söylüyorum görmemişimdir demişti
ama beni hatırlamadı bile
acaba gördü mü yaa içime umut doldu birden
canim o gordugun yolk kesesi doktorlar bunu soyleme luzumunda bulunmazlar boyle seuleri takma kafana rahat ol yolunda gitmeyen bisey olsa dr un soylerdi ne kadar relax yaklasirsak o kadar iyiligi cekeriz ama kuruntu yapip cok kurcalarsak o kadar rahatsizliklari uzerimize cekeriz rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi
canım ne mutlu sana... bir ben kalp sesini duyduğum halde OHHHH diyemedim galiba. lekelenmeler falan olunca bir de kanama şoku yaşayınca... ama bizim ufaklık annnesinden güçlü galiba elhamdülillahçok mu pimpirikliyim acep:18: hepimizin meleklerini rabim korusun kucağımıza almayı nasip etsin inş.
allahım bebeğini korusun canım güç kuvvet versin inşallah
kızlar bu saç olayına çok takılmayın olur olur inşallah hepimizinkiler sağlıkla sıhatle doğacak inşallh dua edelim
amin canım inşallah öyledir
bu arada sana ticker yapmamı istemiştin sanırım
aslında ben de yapmıştım ama geri sayfalarda kaldı
istersen yapabilirim?
kaç haftalık, cinsiyet tercihin var mı, renk olarak istediğin bişey var mı, sade mi olsun renkli mi, üstüne ne yazayım
söylersen hemen hazırlarım sana da
merhaba hanımlar nasılsınız?
umarım herşey yolundadır..
benim bulantılarım çok kötü ya sabahları mahvediyo beni
doktoru aradım dramamine diye bi ilaç ismi söyledi..
aldım kullanıyorum mecburen inş bişi olmaz ya kullanan varmı aranızda?
cnm bana da yapabilirmisin zahmet olmazsa eğer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?