2012 haziran anneleri

şahane tarih.bizim 5.evlilik yıldönümümüz
bi de doktora sormuştum soda işlendiği için gazlı içeceklerden farkı yok ama maden suyu doğal ve mineralli olduğu için içebilirsiniz demişti nacizane söyliyim dedim

selamlar kızlar
ayzancım kalp atışını gördün demek,inan çok sevindim
darısı da bize olsun inşallah
benim randevum da yarın 4te
inşallah döndüğümde güzel haber veririm

SAT:28 AĞUSTOS
haftosunu kalp atışlarını duyduk. herşey yolunda gidiyor.
umarım herkes için,hepimiz için sonuna kadar herşey yolunda gider.
herkese hayırlı olsun,rabbim iyiliklerle karşılaştırsın onları.

aynen öle tatlım sizede nice 5 senelere cnm bebişinle diyesim gelmedi bebişlerinle diyesim geldi =)))maden suyu günde 1 tane zararı yok bu arada doktordan geldim kan sonuçlarım güsel çıktı çok şükür bi sıkıntımız yok dedi tabi bunun için 1.5 saat bekledim pehh=) kahverengi akıntım devam edio fakat zararı yokmuş çok şükür

selamlar kızlar
ayzancım kalp atışını gördün demek,inan çok sevindim
darısı da bize olsun inşallah
benim randevum da yarın 4te
inşallah döndüğümde güzel haber veririm

teşekkür ederim canım benim.İnşaALLAAAAAH güzel haberlerle geliceksin dualarımız seninle teyzecik :)

Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin

sağol tatlım,bebeğimiz 1'leri bekliyomuş demek,her yıldönümünde eşime bebek müjdesini verebileyim diye çok beklemiştim ama kısmet 11.11.11'miş:) çok sevindim sonuçlarına canım,ay her türlü kötülükten,zararlı şeyden Allah'ım korusun kuzucuklarımızı,

canım güzel haberlerine sevindim. kahverengi akıntıda bir zarar yok muymuş benimde hala devam ediyorda kanamaya çevirir diye çok korkuyorum:18: yat dinlen geçsin lekelenmen falan demedi mi dr...

Allah razı olsun teyzesi,döndük biz.hem mercimeğimi hem kalp atımlarını gördüm hamdolsun.kesenin arkasında ufak bi kanamamız dışında sıkıntı yok,oda geçicek Allah'ın izniyle[/QUOTE]

yaaa çok sevindimmm bende seninkinin totosunu yiyebilir miyim noluuurrr... kanama falan takma kafana dışarı çıkmadıktan sonra sorun değil seni bebeğini rabbim korusun canım benim. hepimizi melekler korusun....

evet canım pozitif olmak çok önemli ama ben biraz güçsüz bir karakterim sanırım. 5 yıl aradım kaçıncı tedavimdi bu çoook yoruldum çooook inş kucağıma almak nasip olur ... yoksa rabbim ne isterse o olacak biliyorum... hadi bakalım bizim ikinci bıcırda sürpriz yapsın o zman bize...
o kadar lekelenme boşuna mı canımmmmm bak havaya girdim bile

demin ben ultrason resmine baktım da
yolk saç dediğimiz şey kesenin içinde küçük bir kese gibi bişey mi? (görenler cevap versin lütfen)
öyle bişey görünüyor ultrasonda, eşime sordum o da gördü
doktora telefonda sordum yolk saç gördünz mü diye
ne görüyorsam söylüyorum görmemişimdir demişti
ama beni hatırlamadı bile
acaba gördü mü yaa içime umut doldu birden

Allah razı olsun teyzesi,döndük biz.hem mercimeğimi hem kalp atımlarını gördüm hamdolsun.kesenin arkasında ufak bi kanamamız dışında sıkıntı yok,oda geçicek Allah'ın izniyle

yaaa çok sevindimmm bende seninkinin totosunu yiyebilir miyim noluuurrr... kanama falan takma kafana dışarı çıkmadıktan sonra sorun değil seni bebeğini rabbim korusun canım benim. hepimizi melekler korusun....[/QUOTE]

tabi tabi bi totonun lafımı olur :)amin canım amiiin. valla takmıyorum,Allah'ıma emanet hepsi.

evet evet o işte,böyle yüzük gibi,ay kesenin içinde bişi görüyosan o odur datlum ya.bu senin dr'un benim içimi şişirdi yeminle ya

yaaa çok sevindimmm bende seninkinin totosunu yiyebilir miyim noluuurrr... kanama falan takma kafana dışarı çıkmadıktan sonra sorun değil seni bebeğini rabbim korusun canım benim. hepimizi melekler korusun....

tabi tabi bi totonun lafımı olur :)amin canım amiiin. valla takmıyorum,Allah'ıma emanet hepsi.

evet evet o işte,böyle yüzük gibi,ay kesenin içinde bişi görüyosan o odur datlum ya.bu senin dr'un benim içimi şişirdi yeminle ya[/QUOTE]
ay varya eğer o yolk saçsa eğer ve doktor görmedim diyip beni geçiştirdiyse gidip saçını başını yolarım
kaç gündür neler etti bana onun yüzünden farkında değil
tatlım gördüm işte bişey olmasa göremezdim heralde di mi?
umutlandım yaa inşallah doğru görmüşümdür

canim o gordugun yolk kesesi doktorlar bunu soyleme luzumunda bulunmazlar boyle seuleri takma kafana rahat ol yolunda gitmeyen bisey olsa dr un soylerdi ne kadar relax yaklasirsak o kadar iyiligi cekeriz ama kuruntu yapip cok kurcalarsak o kadar rahatsizliklari uzerimize cekeriz rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi

amin canım inşallah öyledir

bu arada sana ticker yapmamı istemiştin sanırım
aslında ben de yapmıştım ama geri sayfalarda kaldı
istersen yapabilirim?
kaç haftalık, cinsiyet tercihin var mı, renk olarak istediğin bişey var mı, sade mi olsun renkli mi, üstüne ne yazayım
söylersen hemen hazırlarım sana da

QUOTE]
ay varya eğer o yolk saçsa eğer ve doktor görmedim diyip beni geçiştirdiyse gidip saçını başını yolarım
kaç gündür neler etti bana onun yüzünden farkında değil
tatlım gördüm işte bişey olmasa göremezdim heralde di mi?
umutlandım yaa inşallah doğru görmüşümdür [/QUOTE]

senden önce benim yolasım geldi vallah.bende ilk ultrason kağıdı yok ya elimde olsa bende bakar daha net söylerdim ama bak arkadaşta destekliyo,kesenin içinde bişi varsa o yolk kesesidir büyük ihtimal.nolur üzme kendini artık.

ayzancım üzmüyorum kendimi artık
inan çok sevindim gördüğüme ya
orda kesinlikle bişey var
yarın iyi haberlerle dönücem
artık çoook inanıyorumm

merhaba hanımlar nasılsınız?
umarım herşey yolundadır..
benim bulantılarım çok kötü ya sabahları mahvediyo beni
doktoru aradım dramamine diye bi ilaç ismi söyledi..
aldım kullanıyorum mecburen inş bişi olmaz ya kullanan varmı aranızda?

cnm bana da yapabilirmisin zahmet olmazsa eğer?

sana da yapmıştım aslında ama geri sayfalarda kaldı
özel isteklerini bildir tabi ki yaparım
bir de kaç artı kaçsın onu söyle
bir de ticker üstüne yazacağımız yazıyı söyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…